Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

peeter22
(Azok kedvéért akik nem tudnak németül) Az Oblivionhoz hasonlóan az alkalmazott motor lehetõvé teszi a pluginok játékba való installálását. Ez lehetõvé teszi a Gothic 3 -ban több mod egyidejû alkalmazását, ami óriási elõrelépés a korábbiakhoz képest. Nem tudok németül(nem tanultam soha csak sok német nyelvû adót nézek) remélem nem fordítottam nagyon mellé.<#buck><#vigyor3>

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

grebber
Im abschließenden Kommentar heißt es: „Gothic 3 hat das Zeug, zum besten Rollenspiel des Jahres zu werden - mindestens!“ - He he ez igen is biztató!!

Olyat is olvastam német oldalon hogy jobban modolható lesz mint Oblivion (remélem nem értettem félre semmit)

Itt az eredeti német szöveg ebbõl azt vettem ki:

Ähnlich wie bei Oblivion ist es mit der verwendeten Engine möglich PlugIns zum Spiel zu installieren. Somit wäre es mit Gothic 3 möglich mehrere Modifikationen gleichzeitig zu nutzen, was einen enormen Fortschritt gegenüber den Vorgängern darstellen würde.

Next PC upgrade: 2022

No, akkor ha kened a németet, akkor csepegtethetnél némi infót nekünk is 😉

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Hát bazz, ezt már télleg nem lehet követni. A WoG olyan szinten pörög, h napjában 8-10 új cikket olvasok el, 3-4 videót töltök le és 60-70 új képet szemlélek meg.

De mit keres Lee Nordmarban? 😄
ezek új képek? (már nem tudom követni)

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

peeter22
Nem rossz videók bár még csak az elsõ kettõt néztem. Elég jól beállították a bemutatóra a karaktert minden mutatója (erõ, mana ,stb) 400 így aztán lehet aprítani. A német hablatyból nem sokat vettem ki, de a játék maga egyre jobbnak tûnik.

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

Úgy van, ezen én is meglepõdtem, fõleg annak tükrében, hogy több helyen is a Morrowind engine-jét említik alapként.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

az engine vitához kapcsolódóan:
1:52-nél mondja a faszi: What we see here is a completely proprietary engine we have developped at ourselves.

November vagy december.

Ioles
Sziasztok!
A magyar megjelenésrõl van vmi új hír?

grebber

overtkill
Sziasztok,
Ejjha, nattyon komolynak tûnik a játék.......
Csak elõtte még kéne kicsit foglalkoznom a Night of the Ravennel is, amit még nem akasztottam ki....
Kissé begorombultam amikor Greg nekiállt a banditatáborban írtani a jó népet és nekem szinte nem is hagyott senkit.....
Na erre hagytam is a francba a játékot, és azóta nem is játszottam vele...

Ash nazg durbatuluk, Ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

_Atti_
kösz, jó gyorsan lejött 😊

Nagyon nagyon tetszik a videó, remélem az angol szinkron jó lesz.

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

kitettem én is, hátha itt nem kell sorban állni a letöltésért...

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

Molnibalage
Én nem utálom csak nem értem, de ezért utálom. Hm... Ez olyan Kis herceg érzés nem? 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

grebber
Na a game-en securom védelem lesz!

Elvileg igen. Gyakorlatilag meg a frász tudja. De nagyon remélem, hogy nem késik, mert a németet nem csak hogy utálom, de nem is értek belõle szinte semmit.

Molnibalage
Most akkor tisztázzuk. Az angol is 13-án jön? Mert én arra vagyok gerjedve...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Végignéztem, de 14 perc ide vagy oda, ez sem teljes, el van vágva a vége.

Mindenesetre a játék szép, noha túl sok újdonságot nem mutattak; a helyszíneket már korábbi videókról, illetve képekrõl ismerjük. A lényeg, hogy ígéretes. Remélem, bugmentes lesz október 13-án, és hogy az angolra átültetéssel sem lesznek gondok.

Na, lejött, most indítom el. 14 perces anyag.

Molnibalage
Én voltam. 😊 A video meg jön rendesen, csak Flashget-et kell használni. Nálam 1 óra 20 prec alatt lejött az 54%-a.

grebber
Na majd késõbb szedem mert 7kval jön és 30 órát ir 😞

Nem is tudom kio mondta régebben, hogy mivel új kontinensen vagyunk ezért lehet az, hogy másképp néznek ki az állatok.

Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!

Jó de az árnyékfutónak olyan nincsen.
de már úgytûnik van😞

A hivatalos GC video.
Egy CD-nyi Quicktime anyag, kiváncsi leszek, mit rejt...

Szerintem megvastagodott ször,hasonló a vaddisznónak is van.

grebber
Hát én már nagyon kiváncsian várom mi sül ki majd ebbõl.

ja két z

LoL, te meg tanulj már meg helyesen írni! Legalább a felszólító mód mehetne már :\

Molnibalage
Nem láttam ilyesmi prek-et a táblázatban. Pedig értelmet adna a lopakodásnak mégjobban.

A kardozást majd meglátjuk, ha kijön. Ráérünk akkor szidni, ha még akkor is rossz.

ne álmodoz.

Jó a vidi csak kár, hogy egy árva szót sem értettem belõle.
Vagyis mintha mondta volna, hogy Beliar.😄

Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!

Ja, már kezdtem azt hinni, hogy nem is lesz angolul...

A kardozás alapvetõen nem rossz, szerintem. Ami kiábrándító, hogy az AI nincs a helyzet magaslatán, és amikor elkezd íjazni, a másik kardot ránt ugyan, de nem megy oda a JK-hoz (ha jól látom, pathfinding gondjai vannak az NPC-nek). És közelharcban hiába vannak ott ketten-hárman körülötte, egyszerre csak egy támadja, a többi meg ott áll csak.

ÉS ami még mindenképpen tetszik, az az orgyilkosok. Remélem, ki elhet tanulni fegyver mérgezést, hátbaszúrást, stb. tõlük.

azt mondja hogy ez a jatek egyik legerosebb kardja
es akar kard akar kombo akkor is vicces
peeter22
Ez valami támadás kombó azért repülnek a csókák, épp mondaná a faszi csak pont vége a videónak.

_Atti_
nagyon frankó! szép is, simán is fut, és ugy látom kicsit javitgattak a kamerán meg a karakter mozgásán is..hangulatra ott van..

Ami kicsit furcsa hogy a kardozás olyan erõtlennek tûnik..mintha nem is kardot csak valami pálcát mocorgatna.

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Ottto
Végre egy angol megszólalás...

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

grebber
Ez a video nem rossz csak elég lol ahogy lekardozza azt a két csókát azok meg feldobják magukat 😞

Molnibalage
Nem szõrõk azok, hanem tüskék... Szerintem jól néz ki. Azt majd várd meg mozgás közben.

Az egy Schattenläufer! Azaz árnyékfutó! (magyarán ugyan az)
Aztudom hogy mi de a hátán a nagy hosszú fekete szõrök már tényleg túlzás

rotator
A Gamebryo licenszben benne van a teljes forrása. Ezek meg átírták majdnem az egészet a végére elmondásuk szerint. 😊 Tehát csak a váza az...

Nem látod hogy ezeggy shadowbeast?

mi ez? Mik azok a nagy szórök a hátn vagy mi?

A jég viszont nagyon is szép.

Molnibalage
De hát bakker még a hírekben is benne volt régebben, hogy a motor teljesen márcusra vagy áprlilisban lett kész és azóta feküdtek neki a konkrátan a játéknak. Nem értem. Akkor valaki nem modott igazat. Még egy interjúban is benne volt, hogy azért nem licenszeltek motort, mert sokba lett volna és kétséges lett volna az alkalmazhatósága.

rotator
Erõsen módosított Gamebryo motort (Morrowind, Pirates!, stb.) használ + SpeedTree licensz.

Saját fejlesztésü motort használ

Randal
esetleg nézz szét az rpgvault honlapján, hátha ki van hírezve még reégebbrõl. De én is úgy tom, hogy saját motorja van...

Tévvedés. Mondom, hogy a Morrowind motorját használja, még ha irtó alaposan át van gyúrva, akkor is. Sajna már nem emlékszem, hogy hol olvastam ,mert akkor belinkelném, de így van. Emlékszem, mekkorát néztem, hogy a "konkurencia" motorját használják fel, és hogy mennyi midnent kihoztak belõle.

Molnibalage
Nem tölt le onnan. Biztos túlterhelt... 😊

Este Alegkisebb látótávolsággal lassn távolról varázslatot ajánlok. Nekem csal Bolco haltmeg. de az egy bekébzet popsifej.