Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.
Olyat is olvastam német oldalon hogy jobban modolható lesz mint Oblivion (remélem nem értettem félre semmit)
Itt az eredeti német szöveg ebbõl azt vettem ki:
Ähnlich wie bei Oblivion ist es mit der verwendeten Engine möglich PlugIns zum Spiel zu installieren. Somit wäre es mit Gothic 3 möglich mehrere Modifikationen gleichzeitig zu nutzen, was einen enormen Fortschritt gegenüber den Vorgängern darstellen würde.
Next PC upgrade: 2022
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
De mit keres Lee Nordmarban? 😄
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
1:52-nél mondja a faszi: What we see here is a completely proprietary engine we have developped at ourselves.
Ejjha, nattyon komolynak tûnik a játék.......
Csak elõtte még kéne kicsit foglalkoznom a Night of the Ravennel is, amit még nem akasztottam ki....
Kissé begorombultam amikor Greg nekiállt a banditatáborban írtani a jó népet és nekem szinte nem is hagyott senkit.....
Na erre hagytam is a francba a játékot, és azóta nem is játszottam vele...
Ash nazg durbatuluk, Ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
Nagyon nagyon tetszik a videó, remélem az angol szinkron jó lesz.
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Mindenesetre a játék szép, noha túl sok újdonságot nem mutattak; a helyszíneket már korábbi videókról, illetve képekrõl ismerjük. A lényeg, hogy ígéretes. Remélem, bugmentes lesz október 13-án, és hogy az angolra átültetéssel sem lesznek gondok.
Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!
de már úgytûnik van😞
Egy CD-nyi Quicktime anyag, kiváncsi leszek, mit rejt...
A kardozást majd meglátjuk, ha kijön. Ráérünk akkor szidni, ha még akkor is rossz.
Vagyis mintha mondta volna, hogy Beliar.😄
Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!
A kardozás alapvetõen nem rossz, szerintem. Ami kiábrándító, hogy az AI nincs a helyzet magaslatán, és amikor elkezd íjazni, a másik kardot ránt ugyan, de nem megy oda a JK-hoz (ha jól látom, pathfinding gondjai vannak az NPC-nek). És közelharcban hiába vannak ott ketten-hárman körülötte, egyszerre csak egy támadja, a többi meg ott áll csak.
ÉS ami még mindenképpen tetszik, az az orgyilkosok. Remélem, ki elhet tanulni fegyver mérgezést, hátbaszúrást, stb. tõlük.
es akar kard akar kombo akkor is vicces
Ami kicsit furcsa hogy a kardozás olyan erõtlennek tûnik..mintha nem is kardot csak valami pálcát mocorgatna.
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Aztudom hogy mi de a hátán a nagy hosszú fekete szõrök már tényleg túlzás
mi ez? Mik azok a nagy szórök a hátn vagy mi?
A jég viszont nagyon is szép.