Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!
Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.
Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!
A Gothic 1-ben két komolyabb buggal találkoztam, amikor a két templomos egy-egy küldetésnél nem volt hajlandó egy bizonyos helyre menni (de volt rá Marvinos tekercs), a Gothic 2 csak kicsit instabil volt Win 98 alatt, de 2000 és felette egyszer sem fagyott le, néhány kisebb problémát leszámítva nem volt vele gond. 😊
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
nameg jellemzõ általában a német játékokra (X3 pl)
#3602: akkor lehet én vagyok különösen szerencsétlen, bár már más helyrõl is hallottam
One Vision. One Purpose.
asszem 1.08k verziójú a Gothic 1-em, szinte semmi komoly hiba nem volt vele.
Egyébként meg a gépigényes játékok alá mindig be van állítva a 2 giga swap-file, és akkor nem fagy le, meg nem lép ki.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Az már nem lenne poén, de majd egy másikat talán vasárnap kiagyalok. 😊
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.
Áhháháh <#gonosz1>#gonosz1> Ez nem negatívum, ez pont így jó! Játszák csak végig az elõzõ kettõt is!
Viszont a hibák nagy része aggasztó. NPCket legyilkolnak mire odaérünk meg befejezhetetlen küldetések....Kell oda még egy jópár hónap fejlesztés! De az is lehet hogy csak a tesztelõk voltak szerencsétlenebbek és kukacoskodóbbak a kelleténél, és nem annyira szörnyû mint amilyennek itt leírják....
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
A nemet Siemens-nek fejlesztek szoftvert egy magyar ceg keretein belul. Ha tudnad mi uralkodik neha a Siemensnel, nem lennel ennyire meglepve a nemet szoftverek minoseget illetoen 😄D
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
szal így kiadni = öngyilkosság, mert a fanatikusokat kivéve a kutya nem fogja megvenni
One Vision. One Purpose.
Ez van sajnos hozzá kell szokni 😞 Remélem azért raklap patch orvosol majd pár dolgot!
Next PC upgrade: 2022
Én csak azt tudom mondani, mint a heroes5 esetében, inkább halasszanak még vagy 3 hónapot
One Vision. One Purpose.
pozitívumok:
hatalmas, élõ világ
fantasztikusan jó zene
nagyon jó szinkronhangok és beszédek
teljes szabadság a játékban
rengeteg igen jó, élvezetes küldetés
érdekesek a különbözõ "frakciók" (ember, ork, bérgyilkos)
találkozás a régi ismerõsökkel
negatívum:
rengeteg technikai hiba
úton-útfélen lefagy
a küldetésnapló felületes
minimális segítség kezdõk Gothicosoknak
nagy gépigény
hibák:
a harcrendszer nem kifinomult
korrupt mentett állások
az AI néha bekotor
néhány küldetést nem lehet megcsinálni
fontos NPC-ket néha legyilkolják a szörnyek
árukereskedelem kiegyensúlyozatlan
az automata fókuszálás (harcban) hibás
a küldetésnapló néha nem mûxik
az NPC-k néha érthetetlenül reagálnak
idõnként lefagy az egész
Nem hangzik túl jól, mégha van is pár redundáns kifogás...
I can eat death like nobody\'s business.
pcp borító: ezek tök hülyék...méghogy huge disappointment...<#gunyos1>#gunyos1> Akkor lehetne huge disappointment, ha nem jutnék túl a fõmenün...
Huge disappointment az O...tudjátok mi volt. Na de megfogadtam, hogy...
Egyébként meg: gyanús is lett volna, ha zökkenõmentesen érkezik a játék. Sejtettem, hogy ez lesz ...***khááár kháááár***
van még kérdés?
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
Az, de rohadtul. Ráadásul idegesítõ is. Viszont lehet tenni ellene! Olvass. Sokat. És ne ezeket a szar fórumokat, ahol a beirkálók fele kb. olyan helyesen ír, mint te, hanem könyveket. Tudom, az olvasás ma már "nem divat", de szerintem a butaság sem az.
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Ezeket most nagyon jól kitaláltad huh? Ne probáld a Gothic beli lények hovatartozását megmagyarázni vagy rendszertanilag besorolni mert 1:ilyenek egyszerûen nem léteznek, ergo nem lehet õket besorolni, ezek kitalált lények! 2:ha ezt valakik megtehetnék, azok a készítõk. És itt elérkeztünk egy fontos pontra. Pontosan emiatt NE B@SZOGASD ÕKET, hogy kedvükre változtattak kicsit a lények kinézetén. Ki a **** érdekel hogy a tárnaráknak 6 vagy 8 lába van. A tárnarák az tárnarák marad akárhány lába is van!
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
Bár a golemet megtudnám. "kristályos szervezõdés" a golem. jó igaz, mocsári golem (de érdekes van vére! és vörös)
De most komolyan, csak úgy egyszer elolvasni az irományom nem jó? (persze nem azt amit a forumba írok)
Nem vagyok hiper aktív, inkább lusta. (mit nevezünk lustaságnak? azt hogy kiszenveke ilyen leírásokat? talán)
Igaz ez nem a legújabb verzió Itt a lopakodó még hüllõ
Amúgy meg nem avgy te egy kicsit hiperaktív? Bakker, mennyi mindent átnézel te.
Fogadjunk, hogy pixelrõl-pixelre átnézted az összes képet.
Meg most mi baj? Hogy valaki meg akarja magyarázni mindent, amit nem tud?
Igaz olyan szintig elmentem a húspoloska valóságban is élõrokonának keresésével, hogy az összes állat rendszertan könyvet átnéztem. Aztán arra jutottam, hogy egy nagy ászkarák. (a rákok közeli rokona, egy családba tartoznak) És azt, hogy a tárnarák igazából nem rák. (a rákonak 10 lábukvan, a tárnarákoknak 6, a G3ban 8! Mi van itt?!) Ha nem egy hangya vagy termesz féle. (kolóniákban él)
Amúgy durva, hogy a srácnak papírja van, hogy nem tud írni.
Amúgy ha megnézed az utolsó hozzászólásában semi kifogást nem találtam. (na jó, a bánya völgybe részt)
Te WB, te kamuzol itt nekünk! Tudsz te rendesen írni ha akarsz!