Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mr_no_NaMe
Hol? Linkt meg képeket 😄
Molnibalage
Hol található?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Valami ilyesmit csináltam én is.😄

Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!

rotator
Ajjaj, kijött a Gothic 1-hez is egy texture patch, kénytelen leszek megint végigjátszani. 😊))

peeter22
Irányítás varázslat és bevezetted a terem közepébe és ott már csinálta a dolgát<#vigyor3>. De a 3-ban ilyen hibák már csak nem lesznek😊

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

Nekem az 1-ben az volt csak probléma mikor a barlangban az ork temetõben a szektás csávó nem akart követni.

Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!

rotator
A visszahívott aranylemezes verziót tesztelték (ezért is hívták vissza).
A Gothic 1-ben két komolyabb buggal találkoztam, amikor a két templomos egy-egy küldetésnél nem volt hajlandó egy bizonyos helyre menni (de volt rá Marvinos tekercs), a Gothic 2 csak kicsit instabil volt Win 98 alatt, de 2000 és felette egyszer sem fagyott le, néhány kisebb problémát leszámítva nem volt vele gond. 😊

Esrohnoil

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

a_n_d_r_e_w
van némi tapasztalatom a siemenssel ilyen téren 😊 (ha nem is sok)
nameg jellemzõ általában a német játékokra (X3 pl)

#3602: akkor lehet én vagyok különösen szerencsétlen, bár már más helyrõl is hallottam

One Vision. One Purpose.

Esrohnoil
Pontosan ezt akartam írni.
asszem 1.08k verziójú a Gothic 1-em, szinte semmi komoly hiba nem volt vele.
Egyébként meg a gépigényes játékok alá mindig be van állítva a 2 giga swap-file, és akkor nem fagy le, meg nem lép ki.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Esrohnoil
Egyébként meg jobbulást!

Esrohnoil
Ugyanezt Gothic 3-al? 😄
Az már nem lenne poén, de majd egy másikat talán vasárnap kiagyalok. 😊

Molnibalage
Hát nem'tom mirõl beszélsz. Én az alap angol G1-2-õt nyomtam és SOHA nem volt ilyen hiba, leszámítva az ork temetõs hibát a G1-ben. Patch nélkül is tökéletesen futott MINDIG! A G3 meg jön amikor jön. Én megvárom..

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

peeter22
Itt merül fel a kérdés, hogy a teszelõk a végleges változattal játszottak-e vagy nem. Ha a végleges akkor inkább formáljanak rajta karácsonyig. Ha nem akkor talán javítottak azóta. Másrészt meg az a kérdés mennyit Gothicoztak elötte mert, ha csak a hármat próbálták most és semmi elõélet a játék terén akkor elõfordulhat, hogy kicsit bénáztak. Persze meglehet, hogy profik mint állat.<#vigyor5><#vigyor1>

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

Ottto
"minimális segítség kezdõk Gothicosoknak"
Áhháháh <#gonosz1> Ez nem negatívum, ez pont így jó! Játszák csak végig az elõzõ kettõt is!

Viszont a hibák nagy része aggasztó. NPCket legyilkolnak mire odaérünk meg befejezhetetlen küldetések....Kell oda még egy jópár hónap fejlesztés! De az is lehet hogy csak a tesztelõk voltak szerencsétlenebbek és kukacoskodóbbak a kelleténél, és nem annyira szörnyû mint amilyennek itt leírják....

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

MrStokes
Hehhehh, ismeros.
A nemet Siemens-nek fejlesztek szoftvert egy magyar ceg keretein belul. Ha tudnad mi uralkodik neha a Siemensnel, nem lennel ennyire meglepve a nemet szoftverek minoseget illetoen 😄D

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Zsolo007
Azt inkább ki se adták volna....nagy csalódás

Zsolo007
A gothic 2 ebbõl a szempontból szerintem jobb volt, nagyon nem rémlenek nekem belõle bugok.

Hmmm... ha jól emlékszem, az Obliviont fél évvel halasztották olyankor, amikor hasonló (de talán nem ennyire súlyos) hibák voltak benne. Valaki felvetette, hogy talán csak jövõre fog megjelenni a játék. Nos, ez kezd reálissá válni 😄

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

a_n_d_r_e_w
hát a Gothic 1-et most játszottam csak ki néhány hónapja, és még a legutolsó patch-csel is eszméletlenül bugos volt. random kilépések, küldetéskritikus NPC-k mozdulatlansága, ilyesmi. lehet más hiba nem volt, de elég ez is, hogy egy kevésbé elszánt játékos hanyagolja a játékot 😊
szal így kiadni = öngyilkosság, mert a fanatikusokat kivéve a kutya nem fogja megvenni

One Vision. One Purpose.

grebber
Azért a Gothic 1-2be nem volt ennyi hiba mint itt felsorolva de még fele annyi sem!

Ez van sajnos hozzá kell szokni 😞 Remélem azért raklap patch orvosol majd pár dolgot!

Next PC upgrade: 2022

a_n_d_r_e_w
Valahogy benne volt a levegõben az egész. A videókon is látszott, hogy nem éppen kiforott a játék. Ez sajnos a Gothic sorozat védjegyévé fog válni 😞(
Én csak azt tudom mondani, mint a heroes5 esetében, inkább halasszanak még vagy 3 hónapot

One Vision. One Purpose.

grebber
Na valami ilyesmiktõl tartottam 😞

Next PC upgrade: 2022

Takanohana
Affene! Inkább késsen a kiadás, de csinálják meg tisztességesen. Így szenvedni fogunk vele, aki meg most kezdi, örökre elmegy a kedve a Gothic-tól. Ja és ezzel akarják meghódítani az USÁ-t.

rotator
A PCP értékelése szerint...

pozitívumok:
hatalmas, élõ világ
fantasztikusan jó zene
nagyon jó szinkronhangok és beszédek
teljes szabadság a játékban
rengeteg igen jó, élvezetes küldetés
érdekesek a különbözõ "frakciók" (ember, ork, bérgyilkos)
találkozás a régi ismerõsökkel

negatívum:
rengeteg technikai hiba
úton-útfélen lefagy
a küldetésnapló felületes
minimális segítség kezdõk Gothicosoknak
nagy gépigény

hibák:
a harcrendszer nem kifinomult
korrupt mentett állások
az AI néha bekotor
néhány küldetést nem lehet megcsinálni
fontos NPC-ket néha legyilkolják a szörnyek
árukereskedelem kiegyensúlyozatlan
az automata fókuszálás (harcban) hibás
a küldetésnapló néha nem mûxik
az NPC-k néha érthetetlenül reagálnak
idõnként lefagy az egész

Nem hangzik túl jól, mégha van is pár redundáns kifogás...

gecyjó xD

Lilithn
Fene egye meg. Tökre meg vagyok fázva, leszakad a tüdõm, és úgy kellett vihogonom, majd meg fulladtam. 😊 Ez jó volt! <#vigyor> Csinálj Gothicosat is!

I can eat death like nobody\'s business.

Esrohnoil

Lilithn
Köszi.
pcp borító: ezek tök hülyék...méghogy huge disappointment...<#gunyos1> Akkor lehetne huge disappointment, ha nem jutnék túl a fõmenün...
Huge disappointment az O...tudjátok mi volt. Na de megfogadtam, hogy...

rotator
gothic.rpgdot.com + pcp fórum

Lilithn
Ezt hol olvastad?
Egyébként meg: gyanús is lett volna, ha zökkenõmentesen érkezik a játék. Sejtettem, hogy ez lesz ...***khááár kháááár***

rotator
Már megvan a magyarázat. A minap megjelenõ német PC Powerplay újság _játszhatatlanul_ bugosnak találta az általuk kipróbált verziót, ezért nem is értékelték végül (bár ezt az apróságot leszámítva meglehetõsen pozitív hangnemben írtak róla). Erre a JoWood kitalálta, hogy visszahívja az aranylemezt (amit minden újság megkapott) és kiad egy közleményt, hogy mivel így az okt. 13-án megjelenõ változat senkinek sincs meg, emiatt az itt-ott olvasható értékelések sem a végleges játékról készültek. Emellett azt, aki nagyon durva hibát talál majd benne, megjutalmazzák egy kis összeröffenéssel. 😊 Mivel a PB-sek most akartak menni nyaralni, ezért valószínûleg annyival lesz több az új verzió, hogy már tartalmazni fogja azt a bizonyos patchet.

peeter22
WB-nek lesz lavinát indítottál😄<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#buck>

hát ez tök egyértelmû, a miótaurusznak a magyar szürkemarha, a kentaurnak meg a lipicai <#vigyor5>

van még kérdés?

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

peeter22
Menni fog, bár nem hinném, hogy az összes efektet(szép magyarosan) élsimítást stb-t maxra lehetne állítani, nem egy csúcs kari, de menni fog ez biztos.

Sziasztok! haveromnak Radeon 9550 256Mb-osa van 1,2 Gb rammal, tehát ezen a gépen menni fog, mert nem sokat tudok a Radeonokról...elõre is köszi<#idiota>
"a szavakat tudtam, a helyesírást nem. ciki "

Az, de rohadtul. Ráadásul idegesítõ is. Viszont lehet tenni ellene! Olvass. Sokat. És ne ezeket a szar fórumokat, ahol a beirkálók fele kb. olyan helyesen ír, mint te, hanem könyveket. Tudom, az olvasás ma már "nem divat", de szerintem a butaság sem az.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Molnibalage
Amen.

Ottto
Assze ez rólad szól WB ("Az érintett személyeket a valóságérzékelés teljes elvesztése fenyegeti.")

Ezeket most nagyon jól kitaláltad huh? Ne probáld a Gothic beli lények hovatartozását megmagyarázni vagy rendszertanilag besorolni mert 1:ilyenek egyszerûen nem léteznek, ergo nem lehet õket besorolni, ezek kitalált lények! 2:ha ezt valakik megtehetnék, azok a készítõk. És itt elérkeztünk egy fontos pontra. Pontosan emiatt NE B@SZOGASD ÕKET, hogy kedvükre változtattak kicsit a lények kinézetén. Ki a **** érdekel hogy a tárnaráknak 6 vagy 8 lába van. A tárnarák az tárnarák marad akárhány lába is van!

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

khm. ezek mítikus lények. én olyanokat írok le amiket még meglehet magyarázni. Ezeket nem.
Bár a golemet megtudnám. "kristályos szervezõdés" a golem. jó igaz, mocsári golem (de érdekes van vére! és vörös)

Esrohnoil
Ha azt mondom neked h. minotaurusz, v. kentaur, akkor azoknak pl. mi a legközelebbi élõ rokonuk? 😊

Pixelrõl-pixelre nem is, de testrészrõl-testrész igen. <#bee1>

De most komolyan, csak úgy egyszer elolvasni az irományom nem jó? (persze nem azt amit a forumba írok)
Nem vagyok hiper aktív, inkább lusta. (mit nevezünk lustaságnak? azt hogy kiszenveke ilyen leírásokat? talán)

Igaz ez nem a legújabb verzió Itt a lopakodó még hüllõ

Randal
WB, ez játék. Joguk van olyan lényeket alkotni amilyeneket akarnak.
Amúgy meg nem avgy te egy kicsit hiperaktív? Bakker, mennyi mindent átnézel te.
Fogadjunk, hogy pixelrõl-pixelre átnézted az összes képet.

bazmeg te elmebeteg vagy 😄DDDDdd

A Legutobbi német szódoga azért lett egyes mert, a szavakat tudtam, a helyesírást nem. ciki <#szomoru1>

Meg most mi baj? Hogy valaki meg akarja magyarázni mindent, amit nem tud?
Igaz olyan szintig elmentem a húspoloska valóságban is élõrokonának keresésével, hogy az összes állat rendszertan könyvet átnéztem. Aztán arra jutottam, hogy egy nagy ászkarák. (a rákok közeli rokona, egy családba tartoznak) És azt, hogy a tárnarák igazából nem rák. (a rákonak 10 lábukvan, a tárnarákoknak 6, a G3ban 8! Mi van itt?!) Ha nem egy hangya vagy termesz féle. (kolóniákban él)

lehet wordbe írja alapból, de nem javítja ki azért mindegyik hibát, hogy ne legyen túl feltûnõ 😄

Randal
Neee, ne szabadítsd rájuk. Õk még boldogok, még tudatlanok. Nincsenek felkészülve ilyen mérvû csapás ellen.

Amúgy durva, hogy a srácnak papírja van, hogy nem tud írni.
Amúgy ha megnézed az utolsó hozzászólásában semi kifogást nem találtam. (na jó, a bánya völgybe részt)

Te WB, te kamuzol itt nekünk! Tudsz te rendesen írni ha akarsz!

Zsolo007
Neki ez nem tûnt fel.. <#whatever>

Esrohnoil
Megnézném mit mûvelne az Obli topicjában. 😄

Randal
Mostmá hagyd abba az osztályozgatást, mert feljbeváglak. A két világnak köze sincs egymáshoz.