Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lilithn
Hát, ha mondjuk hajlandóak lesznek 40-ért egyszercsak utánam dobni egy 7900-ast, akkor én se fogok nagyon ellenkezni, egye-fene..;D Az még nem olyan vészes.

I can eat death like nobody\'s business.

Lilithn
Nem egészen. Félig, mondjuk úgy. <#schmoll2> Ez a kép nekem is megvan a Witcherrõl, és az õ bannerjára amúgy se fért volna rá a nevem. Nem gondoltam hogy még ilyen kicsiben is elég türhetõen fog kinézni. Hehh. The Witcher rulez too! 😄
Azt a másik bannert sajnálom, amelyiket eltüntette az imageshack.

Randal
Érdekel a küldetésnapló, nagyon is. Az is a játékhoz tartozik😊
Nálam, ill. haver gépében egy Inno3d 7600GST 256MB fog ficánkolni😊

rotator
LOL mán, most nézem, le is nyúltad gyorsan a témaindító bannerét? <#vigyor>

deadcode82
Én is erre várok, és már jön a GeForce 7950 GX2 és a GeForce 7950 GT, talán nemsokára emberibb ára lesz a 7900-asoknak; remélhetõleg "nemsokára". Nem sok esélyt látok arra, hogy az én konfigomon élvezhetõen menjen a Gothic3, de a másik gond az, hogy ha veszek új kártyát akkor kell neki egy új alaplap is, meg akkor már proci is, és persze memória. Szerintem nem éri meg alkatrészenként fejlesztgetni, inkább ritkábban, de akkor mindent; ez csak az én véleményem.
És bocsi a félOFFért.

izsook
Kit érdekel a küldetésnapló, úgy is a sztori fogja szét bombázni az agyad, mint a G1-G2-be!!!

A megjelenéssel kapcsolatba annyit, hogy a G4 megjelenési idõpontja meg majd tuti 2008. április 1-re fog esni csak, hogy maradjunk a hagyományos idõpontoknál.

A VGA-t azért merem ilyen bátran mondani, mert láttam több féle játékot futni 6600 GT-n, meg sima 6800-on azonos konfigon, a 256 bites memóriák megteszik a hatásukat és a 6800-on símábban mennek a dolgok szóval, ha valaki kártyát akar venni, akkor minimum 6800, de inkább 6800 GT a 7xxx sorozatból pedig az ilyen 7300, 7600 GT-ket lehet elfelejteni, mert még azoknak a sebessége sincs annyi, mint a 6800-nak!!!
Persze itt is a nagy számok törvénye érvényesül szóval 7900 GT!!!!!!!!
😊))

Még amin meglepõdtem, az a memóra, ennek 2GB kicsi??? Sok ilyen memória zabáló játék van BF2 és társai, de a Gothicok eddig nem panaszkodtak a memória miatt. Egyébként van egy olyan érzésem, hogy elég lesz a lapozó fájlt átirányítani egy másik partícióra vagy inkább egy másik vinyóra.

Na de persze ezek csak feltételezések minden akkor fog kiderülni, ha kijön a játék azaz jövõhét pénteken 😊))

Randal
Kezdheted nyugodtan. Ezek tényleg azok a hibák ami miatt mérges avgyok. Ennyire elcseszni a hangulatot, meg a többit. Eddig se volt valami túl gyors a mozgása, de legalább lehetett rajta vmit gyorsítani.

A küldetésnapló meg egyszerûen szörnyû így olvasásra. Képeket még nem néztem, de félek. Nagyon.

rotator
Lesz, ez biztos. Ezt onnan tudom, hogy okt. 13-a péntekre esik, vagyis ide vidékre már csak hétfõn fogják leszállítani a cuccost, hogy hétvégén megegyen engem a fene. 😊

Fogadok a fejlesztõk életére hogy igen. Igy legalabb lez nekik motivácio😄

Lilithn
Biztos vagyok benne, hogy igazad van. A kártyákhoz nem nagyon értek <#sir>, csak a reviewkat szoktam elolvasni...
Kötünk fogadást, hogy lesz-e 13-án vagy nem lesz-e? ;D

Esrohnoil
De most már tényleg úgy szedi majd össze a tárgyakat, mint egy reumás öregember. 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

izsook
Ezzel nem értek teljesen egyet! bár függ attól is a dolog, hogy NV40 vagy NV42-es csipkészlet van a 6800-on.
Amit írtak kritikát meg nem érdekel eddig is gagyin vettem fel a tárgyakat, meg eddig is gagyi volt a karakterlap. 😉

Jó lesz ez csak el kell kezdeni jáccani vele!

gamerboy91
ÁHHH JELENJEN MÁR MEG!

Lilithn
http://forum.worldofplayers.de/forum/showthread.php?t=139742
Jó ideje olvasgatom már a babelfish segítségével ezt a fórumot.
Ha valaki tud jól németül, akkor kommentezhetne itt.

Esrohnoil
Kár h. elcseszték a küldetésnaplót... A régi részekben úgy volt jó ahogy megcsinálták.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

koschwarz
jó volt az a csekpoint mentés, csak nem volt szabad elkerülni azt a pontot <#nyes>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Lilithn
Nekem nagyon tetszett a Far Cry. (kivéve a checkpoint mentést) <#sir> Remélem ez nem bûn...<#nyes>
sanyiiiii: biztos lesz valami gothic.ini vagy hasoonló, amiben kézzel is át lehet írni grafikai dolgokat, amiket alapban a menübõl nem.

koschwarz
speciel nekem a farcry nagyon tetszett, ha megfelelõ konfiggal próbáltad, akkor egy gyönyörû játék volt.

a gothic3 lensflare effektje viszont tényleg nagyon csúnya

rotator
Én is kíváncsi leszek rá, de valószínûleg ez is annyit fog eltölteni a gépemen, mint a Far Cry, vagyis kb. 10 percet.

Azt viszont aztt sem tudom mi sajna😞

rotator
Szerintem a flare effekt kb. semmilyen gpu erõforrást nem igényel. 😊

Lilithn
Ehhe, biztos lesz valami .ini tweekelés...

Ha lehet akkor ugyis kikapcsolom a flare effektet, meg kb. mindent ami növeli a gépigényt és akkor talán megmoccan 800*600-ban

Lilithn
Én nem a Gothicra várok vele.
Egyáltalában új kártyavásárlásra.
Azért a Crysist szívesen megnézem majd dicsfényében. ;D

Lilithn
Azt mondja a csóka, hogy 3500+, 2 G memória, és egy 6800GT 128-cal majdnem maxon - textúra közepes, nincs antial. és antian, elég jó fpssel futott.
A 6800 meg nem sokkal jobb mint egy 6600.

rotator
DX10-re nem érdemes várni szerintem, legalábbis a G3 kapcsán nem. Egyébként se vennék elsõ generációs kártyát soha. 😊

rotator
Ha el tudja passzolni a 6600 GT-t jó áron, akkor még jó vétel lehet!

Lilithn
Szerintem nemsokára jön a köv. széria, akkor a 7900-esek ára is lemegy. Várd meg szerintem, azért a 6600GT-vel is el fog zötyögni a Gothic. De itt a srácok biztos jobban meg tudják mondani mint én, mit lenne érdemes. Én 7600-ot nem vennék megint 30-ért. De ez én vagyok.

rotator
Hja, mondjuk igazat szólsz!

Takanohana
Az jó lenne, csak annyi pénzem nincs. 7600GT?

PTW
A lens flare effektus nem a légkör miatt van, hanem ahoyg a neve is elárulja magától/maguktól a kameralencséktõl....

összes játékban baromság szerintem, mert ugye feltételezzük hoyg nem eg ytévékamerán eresztül nézzzük a dolgokat... itt meg aztán extragusztustalanul lett megoldva

rotator
Egy kicsit tényleg túlzás ez az effekt, bár még mindig jobb, mint amikor a Darkstar One-ban becsillan a kamera az ûrben, merugye honnan veszi a légkört?! <#beka2>

Lilithn
Óóóó de cool ez a banner:

Lilithn
Én szeretem a flare effektet, lehet hogy nekem ezért tetszik. Vagy azért mert Gothic...<#buck> Jó-jó.
Jobban izgat az auto_lockon. Remélem azzal csinálnak valamit egy patchben. No persze még nem láttam, lehet hogy nem is vészes.

Lilithn
Hát szerint mostmár csak 7800 vagy 7900GT-re lenne érdemes váltani, nincs olyan nagy különbség a 6600 és 6800 között.
Én akkor is megvárom a dx10-es kártyákat, egy éve újítottam fel kompletten PCI-E-re a gépemet, nem volt olcsó mulatság.

b-type
szvsz a flare effekt sztem sem szép (ez van ami nem szép az nem szép..azért kell mondani hogy ha lehet szebbé tegyék).
Az orkkal nekem sincs bajom.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Lilithn
Szerintem nem csúnya a flare effect.
Flare
Azt nem tudom, hogy miért rögtön a hibákat hozzák fel. Most mi olyan kurvára tragikus ezze a falba szorult orkon?
ork
Ilyenek mindig voltak és lesznek, minden játékban. Hogy az Oblivion gumiembereit ne is említsem. Mindenki tûkön ül, hogy agyonb@ssza a Gothicot, nehogy már véletlenül tere legyen?

Lilithn
október vége valszleg. okt. 13. konkrétan, de szerintem ez még változik.

koschwarz
kezdeném, de inkább nem teszem, még azt hinnétek, provokálok...<#ravasz1>

Sorry ha olyat kérdezek ami 35635 milliószor elhangzott már de most lusta vok visszaolvasni. Pontosan mikor lesz KAPHATÓ Magyarországon a G3? Csakhogy mikor mehetek érdeklõdni a szaküzletbe.

Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!

Zsolo007
Jópár dolgot negatívumként említ ami szerintem gothic erény 😊)

grebber
Gothic 3: GoldMaster Teszt

Sogun, 07:57 - PC - Játék: RPG

(RPGDot) A World of Gothic, Gameswelt és a Eurogamer.de szájtok rátehették kezüket a második aranylemez verzióra pár röpke órácska erejéig. Jelentik, hogy az összes nagyobb bugot kijavították a fejlesztõk. Tényleg: hogyan kerülhetett elõzõleg GoldMaszter státuszba a játék, ha ekkora égbekiáltó bugok éktelenkedtek benne? Minõségellenõrzés rulez. Bármelyik hiperbonyolult szerepjátéknak a megjelenés után átlag sajna még legalább fél évig javítás alatt kell állnia, hogy fényesedjen és elérje azt a színvonalat, amit a fejlesztõk megálmodtak.

Emiatt számos patch szükséges majd a jövõben a bolti Gothic 3. bugmentessé tételére. Ettõl függetlenül a fenti három szájt tesztelõi bizakodóak, mert a második aranylemezben maradt utolsó hatalmas bugot egyszerû játékállás visszatöltéssel el lehet hárítani. A kisebb hibáktól pedig a játék még játszható. Csekkoljátok a fenti linkeket a részletekért.

Infómorzsák a német tesztelõtõl:
Kissé az uncsi intró, sehol sincs már a Gothic vagy Gothic 2 hangulata.. Menüben választható három nehézségi fokozat. Valahogy lassúak a harcok. Az elsõ lehentelt ellenfél azonnal belesüllyed a ház falába.. Gyorsvisszatöltés több mint fél percig vacakol AMD 64 3500+, Geforce 6800GT 128MB, 2GB RAM gépen. Animációk nem valami jók. Fõleg idegesítõ, ha valami tárgyat emel fel a hõs, mert túl hosszú lett a mozgásfázis és ismételgetve nem épp mosolyog utána az ember.. Szuper a zene, megvan a hangulat. A grafika brutális. Sajna a napba bámulás lencse-effektje annyira rossz lett, hogy szétrombolja az atmoszférát. A harcoknál érnek meglepetések.

A küldetésnapló elég gyengére sikeredett. Rövid leírás nincs, helyette ott figyel az összes hosszas párbeszéd, amit nincs kedvem bogarászni. Az NPC-k által adott útbaigazítás után meglátom a sûrû erdõt, bokrokkal, nagyzöldség füvekkel és hosszas keresgélés után csak vakarom a fejem, mert sehol sem találom az ork fickó által említett "Táborunk közelében lévõ barlangot.."

Arénaharc igen hangulatos lett, mert az NPC gratulálnak és mi sem járunk rosszul. A város csodás összhatást kelt. Három kifagyás után, az összes hibától eltekintve.., a fura harchoz ha hozzászokik az ember, elég játszható marad a Gothic 3.

info: Hardwired

Next PC upgrade: 2022

koschwarz
bár ma már nem lehet sehol agp-st kapni, váltani kéne pci-expressre, de ahhoz meg pláne nincs kedvem.

koschwarz
egy 7xxxGT-t vennék ha erre most pénzt adnék ki. monnyuk egy 7800gt bejönne.

Takanohana
Hát ez az. Én is ugyanebben a cipõben járok. Memóriát most vettem, kifejezetten a G3 miatt, de a 6600GT-t csak akkor cserélem le, ha nem viszi élvezhetõen a játékot. Ha erre sor kerül, (remélem nem), akkor milyen kártyát javasoltok, úgy 50 rugó körül? GeForce párti vagyok.

Lilithn
Viszont még mindig borzalmasan nagy a gépigénye. Kicsit aggódom a 6600GT-émmel.

Lilithn
Remélem nem haragszol meg, ha kibõvítem.
Egérkombók vannak, egy kattintás bal egérrel egy normál suhintás, gyorsan kattintgatsz gyorsan döfköd, meg persze a szokásos lenyomva tartod-> erõteljesebb csapás. Gondolom magát a bal egérgombos támadást lehet visszaosztani a billentyûzetre. Meg lehet perkeket szerezni a szintlépések pontjaiból, pl. ugorva támadás.
Megmondom egyelõre nem örülök ennek (aztán majd meglátjuk), én nagyon szerettem a régi harcot. Tetszett, hogy oda kellett figyelni a ritmusra.
Ami egy cseppet aggaszt, hogy az eddigiekbõl ítélve nem nagyon lesz lock-on az ellenfélre, csak egy ilyen auto lock, ami meg a régi goldon elég ratyi volt állítólag.
Akárhogyis borzalmasan türelmetlen vagyok már. Lehet hogy le kéne venni háttérképbõl a sivatagos screenshotot, mert mindig tele lesz lepkékkel a gyomrom ha ránézek az asztalra...;D

rotator
Ja, a küldetésnapló meg most már nem rövid leírásokat tartalmaz, hanem az addigi beszélgetéseket.

rotator
Na! "Van élet a halál után." -> ennek egy kiforgatása, utánagondolása.

Helyzetjelentés: a 2. aranylemez már igen játszható. 1 nagy bug van benne, de játékállás visszatöltéssel javítható (hogy mi lehet az, nem tudom). A harcrendszer állítólag teljesen testreszabható, de mivel a régi (G1/G2) kardsuhogtatást kivették belõle, így nem tudom, mirõl beszélnek. Azazhogy arról van szó, az egérrrõl át lehet tenni a funkciókat a billentyûzetre, kösssz.........

eprex
nem tom azért kérdezem, tom h láma vagyok <#vigyor>