Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I can eat death like nobody\'s business.
Azt a másik bannert sajnálom, amelyiket eltüntette az imageshack.
Nálam, ill. haver gépében egy Inno3d 7600GST 256MB fog ficánkolni😊
És bocsi a félOFFért.
A megjelenéssel kapcsolatba annyit, hogy a G4 megjelenési idõpontja meg majd tuti 2008. április 1-re fog esni csak, hogy maradjunk a hagyományos idõpontoknál.
A VGA-t azért merem ilyen bátran mondani, mert láttam több féle játékot futni 6600 GT-n, meg sima 6800-on azonos konfigon, a 256 bites memóriák megteszik a hatásukat és a 6800-on símábban mennek a dolgok szóval, ha valaki kártyát akar venni, akkor minimum 6800, de inkább 6800 GT a 7xxx sorozatból pedig az ilyen 7300, 7600 GT-ket lehet elfelejteni, mert még azoknak a sebessége sincs annyi, mint a 6800-nak!!!
Persze itt is a nagy számok törvénye érvényesül szóval 7900 GT!!!!!!!!
😊))
Még amin meglepõdtem, az a memóra, ennek 2GB kicsi??? Sok ilyen memória zabáló játék van BF2 és társai, de a Gothicok eddig nem panaszkodtak a memória miatt. Egyébként van egy olyan érzésem, hogy elég lesz a lapozó fájlt átirányítani egy másik partícióra vagy inkább egy másik vinyóra.
Na de persze ezek csak feltételezések minden akkor fog kiderülni, ha kijön a játék azaz jövõhét pénteken 😊))
A küldetésnapló meg egyszerûen szörnyû így olvasásra. Képeket még nem néztem, de félek. Nagyon.
Kötünk fogadást, hogy lesz-e 13-án vagy nem lesz-e? ;D
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Amit írtak kritikát meg nem érdekel eddig is gagyin vettem fel a tárgyakat, meg eddig is gagyi volt a karakterlap. 😉
Jó lesz ez csak el kell kezdeni jáccani vele!
Jó ideje olvasgatom már a babelfish segítségével ezt a fórumot.
Ha valaki tud jól németül, akkor kommentezhetne itt.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
sanyiiiii: biztos lesz valami gothic.ini vagy hasoonló, amiben kézzel is át lehet írni grafikai dolgokat, amiket alapban a menübõl nem.
a gothic3 lensflare effektje viszont tényleg nagyon csúnya
Egyáltalában új kártyavásárlásra.
Azért a Crysist szívesen megnézem majd dicsfényében. ;D
A 6800 meg nem sokkal jobb mint egy 6600.
összes játékban baromság szerintem, mert ugye feltételezzük hoyg nem eg ytévékamerán eresztül nézzzük a dolgokat... itt meg aztán extragusztustalanul lett megoldva
Jobban izgat az auto_lockon. Remélem azzal csinálnak valamit egy patchben. No persze még nem láttam, lehet hogy nem is vészes.
Én akkor is megvárom a dx10-es kártyákat, egy éve újítottam fel kompletten PCI-E-re a gépemet, nem volt olcsó mulatság.
Az orkkal nekem sincs bajom.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Flare
Azt nem tudom, hogy miért rögtön a hibákat hozzák fel. Most mi olyan kurvára tragikus ezze a falba szorult orkon?
ork
Ilyenek mindig voltak és lesznek, minden játékban. Hogy az Oblivion gumiembereit ne is említsem. Mindenki tûkön ül, hogy agyonb@ssza a Gothicot, nehogy már véletlenül tere legyen?
Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!
Sogun, 07:57 - PC - Játék: RPG
(RPGDot) A World of Gothic, Gameswelt és a Eurogamer.de szájtok rátehették kezüket a második aranylemez verzióra pár röpke órácska erejéig. Jelentik, hogy az összes nagyobb bugot kijavították a fejlesztõk. Tényleg: hogyan kerülhetett elõzõleg GoldMaszter státuszba a játék, ha ekkora égbekiáltó bugok éktelenkedtek benne? Minõségellenõrzés rulez. Bármelyik hiperbonyolult szerepjátéknak a megjelenés után átlag sajna még legalább fél évig javítás alatt kell állnia, hogy fényesedjen és elérje azt a színvonalat, amit a fejlesztõk megálmodtak.
Emiatt számos patch szükséges majd a jövõben a bolti Gothic 3. bugmentessé tételére. Ettõl függetlenül a fenti három szájt tesztelõi bizakodóak, mert a második aranylemezben maradt utolsó hatalmas bugot egyszerû játékállás visszatöltéssel el lehet hárítani. A kisebb hibáktól pedig a játék még játszható. Csekkoljátok a fenti linkeket a részletekért.
Infómorzsák a német tesztelõtõl:
Kissé az uncsi intró, sehol sincs már a Gothic vagy Gothic 2 hangulata.. Menüben választható három nehézségi fokozat. Valahogy lassúak a harcok. Az elsõ lehentelt ellenfél azonnal belesüllyed a ház falába.. Gyorsvisszatöltés több mint fél percig vacakol AMD 64 3500+, Geforce 6800GT 128MB, 2GB RAM gépen. Animációk nem valami jók. Fõleg idegesítõ, ha valami tárgyat emel fel a hõs, mert túl hosszú lett a mozgásfázis és ismételgetve nem épp mosolyog utána az ember.. Szuper a zene, megvan a hangulat. A grafika brutális. Sajna a napba bámulás lencse-effektje annyira rossz lett, hogy szétrombolja az atmoszférát. A harcoknál érnek meglepetések.
A küldetésnapló elég gyengére sikeredett. Rövid leírás nincs, helyette ott figyel az összes hosszas párbeszéd, amit nincs kedvem bogarászni. Az NPC-k által adott útbaigazítás után meglátom a sûrû erdõt, bokrokkal, nagyzöldség füvekkel és hosszas keresgélés után csak vakarom a fejem, mert sehol sem találom az ork fickó által említett "Táborunk közelében lévõ barlangot.."
Arénaharc igen hangulatos lett, mert az NPC gratulálnak és mi sem járunk rosszul. A város csodás összhatást kelt. Három kifagyás után, az összes hibától eltekintve.., a fura harchoz ha hozzászokik az ember, elég játszható marad a Gothic 3.
info: Hardwired
Next PC upgrade: 2022
Egérkombók vannak, egy kattintás bal egérrel egy normál suhintás, gyorsan kattintgatsz gyorsan döfköd, meg persze a szokásos lenyomva tartod-> erõteljesebb csapás. Gondolom magát a bal egérgombos támadást lehet visszaosztani a billentyûzetre. Meg lehet perkeket szerezni a szintlépések pontjaiból, pl. ugorva támadás.
Megmondom egyelõre nem örülök ennek (aztán majd meglátjuk), én nagyon szerettem a régi harcot. Tetszett, hogy oda kellett figyelni a ritmusra.
Ami egy cseppet aggaszt, hogy az eddigiekbõl ítélve nem nagyon lesz lock-on az ellenfélre, csak egy ilyen auto lock, ami meg a régi goldon elég ratyi volt állítólag.
Akárhogyis borzalmasan türelmetlen vagyok már. Lehet hogy le kéne venni háttérképbõl a sivatagos screenshotot, mert mindig tele lesz lepkékkel a gyomrom ha ránézek az asztalra...;D
Helyzetjelentés: a 2. aranylemez már igen játszható. 1 nagy bug van benne, de játékállás visszatöltéssel javítható (hogy mi lehet az, nem tudom). A harcrendszer állítólag teljesen testreszabható, de mivel a régi (G1/G2) kardsuhogtatást kivették belõle, így nem tudom, mirõl beszélnek. Azazhogy arról van szó, az egérrrõl át lehet tenni a funkciókat a billentyûzetre, kösssz.........