Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hunnenkoenig
A telepitett readme:

"11. Copy Protection
The copy protection of this game requires the installation of drivers – they are installed automatically during the installation of the game. These can be uninstalled completely by executing the file Support\DrvSetup.exe on your disc. For more details please visit the following URL: http://www.tagesprotection.com/main.htm?page=5.5.htm"

wedge31
Én kiprobáltam és csunyán akad ugyhogy biztos,hogy nem veszem meg van 1GB ram-om és még egyszer annyi kellenne,hogy normálisan fusson annyira meg nem vagyok eleresztve,hogy hirtelen kicsengesek 35ezret.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Sajna warezolás-nem warezolás dolog nem csak felfogás, sokkal inkább pénztárca kérdése, de ebbe most ne menjünk bele, lerágott csont.

Lényeg, h piranhás barátaink jobban tették volna, ha nem ígérgetnek felelõtlenül, h õk aztán mképp betartják a határidõt, hanem ahelyett, h most rögtön mféle peccsekkel dobálóznak, inkább tolták volna el egy hónappal, amit szépen nyugodtan az optimalizálásra "fecsérelnek el"... Mondhatnánk, h valszeg így tettek volna, ha történetesen a német helyett a magyar piacot célozzák meg, de a jelek szerint dojcsföldön is sokan rínak az apró-cseprõ gépigény miatt. A Gothicban amúgy sem (elsõdlegesen) a grafó a lényeg, sokkal inkább a visszadhatatlan Gothic-feeling, amit most sokaknak elbasztak ezzel a lépéssel, ráadásul még a grafika se überbrutál...
Mibõl gondolod, hogy a Tages-t használja?

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

magus
hajrá hajrá

Igen ezzel én is ugyanígy vagyok. Kellett a jó gép hogy fusson a gothic de a gothicra nem maradt pénzem. 😊

Why so serious?

Hunnenkoenig
Vagy menjetek ki a terre focizni, vagy jatsszatok olyan jatekkal, ami fut a gepeteken.

Ilyen egyszerü.

Amugy meg ITT ne warezolj. Ez a forum tulajdonosanak szuveren joga, ha nem engedi az ilyesmit a foruman, es ugy latszik nem engedi, mert oda irta!

dante3
A gépújítás megvolt,de nem maradt pénzem gothic 3.ra!😄

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Alwares
Jah ne warezoljatok. Vegyétek meg 12-ért a CE változatot! Persze ujisd fel annyira a géped hogy elfogadhatóan fusson. Ez még olyan jó 250k Ft-be kerül. Mindez megvan? Örülj!

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Hunnenkoenig
Egy crackre meg varhattok egy darabig.

A masolasvedelem, amit a G3 hasznal

Ottto
Ambszolút semmi értelmét nem látom ennek a szavazásnak. Nemcsak hogy most nem, de késõbb is tökfölösleges! Nyugodtan le lehet venni!

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Hunnenkoenig
^
I

Ne Warezolj!!!

gameplusz
Killer bácsi várakozó állásba helyezkedik! 😊

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Hunnenkoenig
Hm...most olvasom, hogy a jatek nem veszi at a driverben beallitott AA-t... ez nekem nem is tünt fel, mert eddig meg sosem tudtam hasznalni a szar video kartyaim miatt :-))

kill3r21
nekem sem megy virtual cdvel sem semmivel ezt beszoptam szal marad a 13k kicsengetése vagy várok..sztetek??
Hunnenkoenig
Na utana neztem a nemet forumon. Ez "normalis" ez a patcher dolog, hogy mindig feljön, hiaba van fent a patch.

Kiküszöbölhetö, ha az icon tulajdonsagainal a linkböl kiszedjük az "kupdate.exe" "Gothic III" reszt es a path utan csak a Gothic3.exe-t hagyjuk.

Mr_no_NaMe
nemkéne mer mérgesek leszünk :S
Hunnenkoenig
Azon menni fog rendesen.

Nekem fut eleg siman AMD 64 3800+, GF 7600GT, 1GB DDR1 333 rendszeren. Csak neha tölt, de az szerintem nem a gep hibaja, hanem a jateke.

Ja es 4x AA be van kapcsolva.

grebber
Elõbb szénné játsszák magukat SILENTGATE-ék aztán feltörik.

Next PC upgrade: 2022

Majd lesz. 😊

Why so serious?

Még nem próbáltam ki de annyit mindenesetre most kijelentek, hogy ha nem megy tökéletesen, magas beállítások mellett a kb egy hete sok pénzért vásárolt gépemen /Amd Athlon 64 X2 4200+, Geforce 7600GT 256 MB DDR3, 1GB Ram/ akkor felperzselem Németországot így hirtelen. Mert ezen még a gépgyilkos oblivion se szaggat.

Why so serious?

grebber
Nincs demó!

Demot lehet valahonnan letölteni?
Mr_no_NaMe
Ezzel elvileg megy...próbáljátok ki. Nekem nem indult vele, de lehet hogy csak én cseszek el valamit.
Mr_no_NaMe
Akkor meg mi a francér lehet letölteni a clonecd-s változatot ha nem lehet elindítani? És az hogy van, hogy megjelent már majdnem 2 napja és még mindig nincs feltörve? Forr a zagyvizem
Torrent oldalakon azt írják, hogy crack nélkül nem megy. Az meg ugyebár nincs még 😛

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Hunnenkoenig
Hm...nekem ujra le akarja tölteni a patchet, pedig mar leszedtem egyszer.

Lehet hogy a registry cleaner bezavart a patchernek?

Mr_no_NaMe
Valaki elindította már a Clonecd-s verziót? Aki igen az írhatna nekem egy privit, hogy ez miként sikeredett.
Hunnenkoenig
Azert a " Mi ez a förtelem" eleg durva ahhoz, hogy 28%-al igaz legyen.

Valszeg olyanok raktak oda, akik csak szorakoznak...na meg ez eleg szar egy szavazogep.

lwb
hát nem tudom. vannak olyan oldalak, ahol egy ilyen szavazásból le lehet vonni következtetéseket. az sg sajnos nem ilyen. túl sok itt az ifjonc, aki csak a nagy névre meg hype-ra ugrott rá.
szvsz.

Mr_no_NaMe
Most installálom...LEGYÉMÁKÉSZ
Kandurex
Azért némi konzekvenciát le lehet belõle szûrni,

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

peeter22
Még meg sincs és nem is biztos, hogy elmegy a gépemen<#szomoru1>

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

Vki legyen már kedves küldeni egy pm-t, h honnan lehet tõteni. Köszi. 😉
mondd már el hol van a crack pls

-the invisible-

Ez igaz- de hasonlóan el fog menni ez is😊
Nyílván mindenki a max graffal próbálta, és úgy jóhogy nem elég neki az 1giga ram.
Valószínûleg van pár olyan opció, ami zabálja a memóriát, azokat kikapcsolva bõven elég lesz neki a manapság már minden "nem túl fényes" konfigban is jelen levõ 1giga ram szerintem.

(hozzáteszem, hogy körülbelül hétfõn fogom csak kipróbálni a játékot a rendes gépemen)
wedge31
Akkor nem lesz túl népszerü.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

és hol?

-the invisible-

gameplusz
Csak Vista1 Beta-hoz jo!

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

eprex
és hool vann?

gameplusz
Hehe, kigyütt a krekk, hajrá kölök! 😊

Zsolo007
Fõleg, hogy a nagy többség még MINDÍG NEM játszott vele... 😄

lwb
szerintem ne nagyon adj az itteni szavazás eredményére. ebbõl kár megítélni a játékot.

Kandurex
Szavazást elnézve nem egy nagy durranás a játék...errõl ennyit...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

ThugEdge
tudod,hogy mindig úgy van<#eljen>

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Ottto
Ehh....itt mi a halál történt? Mi ez a szavazás a banner mellett?

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Birk@
***német verzióba

Birkus Maximus

Birk@
hát én hétfõn tudok csak elmenni a CE-ért, de addig sem bírom, ki, de úgyláccik ba nem tudok életet lehelni, bár lehet jobb is :S

Birkus Maximus

Molnibalage
Majd elfelejtettem: Lehet -e, és ha igen hogyan lehet a nyers húst megsütni? Nekem még nem sikerült...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

grebber
Inkább a magyar feliratos jöjjön arra várok én is ,remélem közzé lesz téve majd!