Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"11. Copy Protection
The copy protection of this game requires the installation of drivers – they are installed automatically during the installation of the game. These can be uninstalled completely by executing the file Support\DrvSetup.exe on your disc. For more details please visit the following URL: http://www.tagesprotection.com/main.htm?page=5.5.htm"
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Lényeg, h piranhás barátaink jobban tették volna, ha nem ígérgetnek felelõtlenül, h õk aztán mképp betartják a határidõt, hanem ahelyett, h most rögtön mféle peccsekkel dobálóznak, inkább tolták volna el egy hónappal, amit szépen nyugodtan az optimalizálásra "fecsérelnek el"... Mondhatnánk, h valszeg így tettek volna, ha történetesen a német helyett a magyar piacot célozzák meg, de a jelek szerint dojcsföldön is sokan rínak az apró-cseprõ gépigény miatt. A Gothicban amúgy sem (elsõdlegesen) a grafó a lényeg, sokkal inkább a visszadhatatlan Gothic-feeling, amit most sokaknak elbasztak ezzel a lépéssel, ráadásul még a grafika se überbrutál...
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
Why so serious?
Ilyen egyszerü.
Amugy meg ITT ne warezolj. Ez a forum tulajdonosanak szuveren joga, ha nem engedi az ilyesmit a foruman, es ugy latszik nem engedi, mert oda irta!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Kiküszöbölhetö, ha az icon tulajdonsagainal a linkböl kiszedjük az "kupdate.exe" "Gothic III" reszt es a path utan csak a Gothic3.exe-t hagyjuk.
Nekem fut eleg siman AMD 64 3800+, GF 7600GT, 1GB DDR1 333 rendszeren. Csak neha tölt, de az szerintem nem a gep hibaja, hanem a jateke.
Ja es 4x AA be van kapcsolva.
Why so serious?
Why so serious?
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Lehet hogy a registry cleaner bezavart a patchernek?
Valszeg olyanok raktak oda, akik csak szorakoznak...na meg ez eleg szar egy szavazogep.
szvsz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.
-the invisible-
Nyílván mindenki a max graffal próbálta, és úgy jóhogy nem elég neki az 1giga ram.
Valószínûleg van pár olyan opció, ami zabálja a memóriát, azokat kikapcsolva bõven elég lesz neki a manapság már minden "nem túl fényes" konfigban is jelen levõ 1giga ram szerintem.
(hozzáteszem, hogy körülbelül hétfõn fogom csak kipróbálni a játékot a rendes gépemen)
-the invisible-
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
Birkus Maximus
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM