Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mondjuk inkább úgy hogy nálad bugos.

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

MadBence
Erre való a patch 😄

this is madness. rly? http://madbence.freeblog.hu

DonnieBrasco
Pontosan.

EMBEREK, még NE VEGYÉTEK MEG, mert iszonyat bugos!!! 😞((((
Nekem 45 Euróm bánja... 😞

DB

A ti kung-futok nem erős!

Nálam se...

DonnieBrasco
Melyik driver? Nálam Cat 6.9...

DB

Hát igen, ellene vagyok a warezolásnak, de per-pillanat megtudom érteni azokat akik warezolják ezt, mert ez ahogy most van eléggé bûzös trágyára emlékeztet.
DonnieBrasco
Pontosan. Azt még hozzá kell tennem, hogy a G2 most fent van a gépemen, tökéletesen megy rajta az AA, és gyönyörû vele.. 😞(

DB

Zsolo007
Nálam egyik probléma sem jelentikezik....

DonnieBrasco
Nah, update:

- hang lett, senki ne kérdezze, hogyan de lényeg, hogy van 😊 és 5.1-ben.
- AA nélkül képtelen leszek játszani, ocsmány ronda az egész a hiánya miatt 😞( elképesztõ fogyatékosság!!!
- 2 irdatlan grafikai bug:
1. tûz, víz és haj textúrák mindenen átlátszanak - az avataron is (!!!)
2. ha bizonyos szögekben megdõl a kamera, fehér stroboszkópszerû villogás kezdõdik, tuti epillepszia 😞(

Szomorúan kell megállapítanunk, hogy a marketing és a kiadók kapzsisága ismét felülkerekedett a készítõkön és az igényességen 😞 az Oblivion inkább csúszott fél évet, de mennyire megérte - mostantól az Oblivion a "bezzegjáték", már ami a kész program minõségét illeti.
A játékélmény más kérdés, az Oblivionnál az elsõ két Gothic is jobb volt abban, meg ez is jobb lesz, de lássuk be: ez a Gothic3 egy gyenge béta, ilyet kiadni iszonyú égés 😞(

DB

az bizony!! 😊))))

Esrohnoil
Aggressive Wild Boar? 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Zsolo007
Ott vagyok! De már megvan a megoldás 😊

Ez nem csalás egyáltalán, hanem ezt úgy hívják, hogy taktika 😊)) Amúgy én pl. találtam valahol egy ládában egy tame animal nevû verázslatot és most egy wild boar a társam. Elég hatékony tud lenni 😊)))))

MrStokes
Menj el alacsony szinten a lazadok taboranak hatuljahoz a barlanghoz (fel a lepcson es kivulrol keruld korbe) es meglatod a sorozat-utesek kiralyat 😄 Probald ki, jo moka! De elotte mentsd le az allast 😄

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Zsolo007
Csak most tapasztalom mennyire gáz ez a hátraesés ha megütnek....
Nagy faszság. Remélem javítják...

Heheh, azt én is észrevettem. Teljesen bennmarad a game a memóban. Lépj ki a játékbol majd indítsd újra és betöltésnél látni fogod azt a jelenetet ahonnan kiléptél. Hát programozásbol nagyon szarok a srácok.
MrStokes
Vagy ugy kene csinalni, hogy odamegyek, szetnyilazom az ellent, aztan futas es kesobb vissza megint? Ez mar-mar csalasnak minosulne, mert ahogy eszrevettem nem, vagy csak lassan toltodik vissza az ellenfelek elete.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Amugy az elejen a rebel camp resznel milyen kuldiket lehet csinalni, aminel nem olnek meg 1bol? 😄 Az orc-ok a farmnal 3-an vannak, meg jo hogy megolnek. A vaddisznokrol ne is beszeljunk 😄

A bloodfly-t v mit mar irta vki h felejtos az elejen. oO

reménytelen
Én meg megvárom, míg megérkezik a következõ adag a Cdgalaxisba, de mindenképp megveszem eredetiben. <#kacsint>
MrStokes
En remenykedem, hogy AA-t csak vmi bug folytan nem lehet jelenleg bekapcsolni.

Amugy amikor kilepek a jatekbol a jatek exe-je benn marad a memoriaban es tovabb foglalja a processorido 90+ %-at, lol. Ha mi igy kuldenenk ki a szoftvare-t, levagnak a pocsunket. 😊

Esrohnoil
Érik egy jó kis ban. 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

MrStokes
Ehh. Nalam max 2 percig tolt, tokeletesek a beszedhangok.

?? AA-val épp, hogy tisztább lesz minden😊😊 Szerintem the a Bloomra gondolsz az homályosít be midnent😊😊
Az AA hiánya tényleg elég gáz, de én pl. a magam részérõl utálom. Valahogy az egész látvány AA-val olyan homályos lesz.

Hát igen Oblivion azért keményen odatett graf terén a játéknak, mondjuk G3 nak szebb a LODja, de azt már orvosolták Oblivionba is a modderek😊)😊
wedge31
2006 végén nincs AA egy játékban asszem ez önmagáért beszél,kár volt így sietni a kiadásal, ha nem volna gothic hangulat totál bukta lenne az egész game.A grafikán még áttudok siklani / a g2-nek is finomam szólva átlagos volt / de ez a gépigény nincs összhangban a látványal.Az o-val kezdödö game ehhez hasonló beállitásokal simán fut 40fps-el hatalmas látvány orgia mellett / persze maga játék ezt messze alulmulja ezt / ugyhogy én is patch hegyekben reménykedek.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Ioles
Amúgy én is, nagyon örültem a hírnek. Az Obliviont is megvettem volna ha kijön magyar felirattal.

Csak magyar felirat. Mostmár én is azt mondom, hogy hála Istennek amiért nem szinkronizálták. Vmelyik nap adtak nekem egy magyar szinkronos játékot de majdnem szörnyethaltam olyan rossz volt. Csúny lett volna ha egy ilyen nagyszerû játék is erre a sorsra jut.

Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!

Errõl a tweak-elésrõl megoszthatnál némi pontosabb info-t is... 😊))

gameplusz
AKKOR IS MAGYAR, PUNKTUM.

Egyébként az elsõ pöcst tartalmazni fogja a magyar 😊

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Én nem is akartam letölteni.😄 Amikor hallottam, hogy magyarul jelenik akkor elhatároztam, hogy ezt bizony eredetiben fogom megvenni.

Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!

csak a felirat lesz magyar, vagy rosszul tudom?

Ioles
Eldöntöttem véglegesen, nem szedek le semmilyen tört meg nem végles verziót, megvárom az okt. 27.-ét és megveszem magyarul ezt a nagyszerû játékot!

Szerinted kinek a hibája, ha másnál, pl. nálam is teljesen tökéletes a beszédhang? Nekem egyetlen bajom van, mégpedig az, hogy nagyon sokszor beröccen a játék amikor elkezdd a winyóról tölteni.

Féreérted, a te géped hibája alatt nem azt értem, h a géped rossz. Csak sajnos pont van olyan cucc a gépedben, amit a gothic nem szeret.

Ettõl függetlenül kipróbálnám a kodekek lekapcsolgatását és a hardveres gyorsítás 0zását (amit írtam).

Mr_no_NaMe
Így jár aki próba nélkül vesz meg egy játékot 10 ezer forintokért ^^
rotator
Rakd sztereóra a hangot és megjavul! Az okát nem tudom, nálam speciel jó.

Na, kicsit tweakelgettem az .ini beállításokat, egészen brutális grafikát lehet belõle kihozni! Alapbeállításon elég csúnya, nem szabad semmit force-olni a videodriverben, mert könnyen bebugzik és AA sincs (bizonyára úgy voltak vele, nem baj, van helyette 1600x1200).

DonnieBrasco
Még egyszer mondom: a hang NEM az én gépem hibája. Semmi codec, legújabb driver. 5.1-ebn nincs beszéd, sztereóban van.
Más: bekapcsoltam a deapth of field-et, erre fekete kockák kezdtek harcolni...

LOL hát ekkora bughalmazt se vettem még soha 😛

DB

Wazz, szivacs :S

A hang valszeg a te géped hibája, codekeket töröld le (vagy eszközkezelõ/hang... vezérlõk / audio kodekeknél/tulajdonságok kezdj el lekapcsolgatni dolgokat. Mondjuk az elsõ felét, próbálj ki egy játékot aminek eddig volt hangja és a gothicot is), reinstall, megpróbálhatod a vezérlõpult/hangok a hangerõ fülnél legalul (hangszóró hangereje) speciális, ott a teljesítmény fül és hardveres gyorsítást tedd 0ra vagy eggyel jobbra (bal szélétõl).

4. Ja sajna AA hiánya elég kár mert így egy kicsit "koszosan" néz ki a játék
DonnieBrasco
A grafika nem lassú, 1280x1024-ben a 20+ FPS nem rossz (majnem minden csuszka középen...) a töltési idõt és a hiányzó hangot nem értem.. codec meg nincs fönt csak K-lite (az meg másfél éve semmivel se akadt!)

DB

Zsolo007
1. nekem nem 😊, nemtom mondjuk neked milyen konfigod van, nekem aztán nem csúcsgépem van
2. nálam nincs gond a beszédhanggal (hacsak az nem gond, hogy német 😄)
3. ez így van 😞
4. ezt nem tudom

DonnieBrasco
A64 3000+, X850XT, 1GB RAM (Creative X-Fi)
Legújabb driver mindenhez.
Egyetlen másik játék sem csinálja, nem csinálta soha.

DB

gameplusz
Hangot talan azert nem ad, mert kene egy audio driver frissites. Probald meg, artani nem arthat.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Sil3nt
1-3 - milyen geped is van?
igen, nincs elegge optimalizalva, de ennek sajnos keves egy kozepes mai gep...

2 - lehet, hogy nalad van a hiba

DonnieBrasco
Eddigi tapasztalatok:

1 - 10 percig tölt (!!!!!!)
2 - nincs beszédhang, némán tátog mindenki (jéééézus mekkora bug)
3 - közép beállításon csatában 2-3 FPS, csata után 20 fölé megy (de minek?)
4 - nincs AA, hiába a catalyst control center

Szánalmas 😞 eddig igencsak kidobott pénz, várom a peccseket!

DB

Valaki meg tudná nekem mondani a sima angol nyelvû gothic 3 /nem CE/ mennyibe kerül? És hogy honnan lehet megrendelni? Ja és Magyarországról, nem külföldrõl. Mert megvenném csak nincs 13 ezrem /plusz legalább ezer a postaköltség/.

Why so serious?

gameplusz
7600Gt most a legjobb vétel, ez nem vitás, de nekem a mostani is megteszi 😛PP

CalebJoe
Öcsém pl most vett egy 7600GT-t olyan 25.000 körül szerintem elég olcsó és ugyancsak jól teljesít.
GoKu x
😞( kár mind1 ez van azért köszi