Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet, hogy vmi osregi driverem van fenn es ez miatt? 😊
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Én már csak ilyen igényes genya vagyok, 19''-en a 800x600 már igencsak Legoland lenne :=P
"túl instabil ez a warez verzió"...
Az a baj, hogy nem a warez verzió instabil, hanem az egész úgy, ahogy van szarul van megírva - bugos, lassú stb.
Ettõl még imádom, de ami tény, az tény. Jowood fórumokon többen is említik a "villogó" és az átlátszó avatar-on bugomat is...
Textúra átlátszik az avataron
DB
A ti kung-futok nem erős!
WIN XP SP2, AMD 2,5, 1GB ram, Shappire X700, új OMEGA driverek
Sajnos még nem eredetivel próbálom, arra még várnom kell <#idiota>#idiota>
"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
2800+1,5GBram 6600GT shader 3.0
Bocsi a lámaságomért, vagy ha már elhangzott!
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"
Menj le a sivatagba és próbáld meg felvenni a Make Poison skillt, nem fog mûködni. HIvatalos fórumon buglisting topicban mástól is láttam már.
I can eat death like nobody\'s business.
LoL. 😄DDDDDDDDDDDD
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Mivel olyan kevés shot van dobog be párat de lene ugyis egy kérdésem
Este megpróbálok AA-t csiholni, és újabb értékelést firkantok 😊
DB
A ti kung-futok nem erős!
szerintem a (játék aminek nem ejtjük itt ki a nevét)-ból sem hiányoznak ilyen pillanatok. csak mondjuk ott nincs egy scriptelt mozdulatsor, hogy farkast nyúzok.
na jó, csak úgy kötözködöm, sajnos nem is tudom már, hogy mikor jelent meg utoljára olyan jelentõsebb játék, ami tényleg optimalizált volt, és jól futott, és nem kellettek hozzá rögtön a megjelenés után peccsek. ez a röhej inkább
<#szomoru2>#szomoru2>
PS3 ID: Madu1(HUN), shaq01(USA), you01(JAP), answear01(UK)
Kicsit optimizálatlan lett...bár olyan bruta belassulások nálam pl. nincsenek, mint amikrõl mások sokkal jobb gépekkel írnak. 6600GT-vel 1 G memóriával és minden közepesen (shader 2.0) kisebb töltési zörrenésekkel simán megy. Mondjuk azt észrevettem, hogy ha sokszor quickloadolsz, akkor lelassul pár óra játék után. Hm. (Azért grafikai beállítási tippeket elfogadok, ha tudtok valahova irányítani)
Nehézséggel szerintem semmi gond, bár kicsit fura, hogy orkot könnyebben ölsz, mint egy vaddisznót. (Húú, láttátok a ripperbeastet, de ocsmány!😄DD) Az inkább zavar, hogy kicsit lassabban tölt vissza, a G2-nél nem volt zavaró 8 milliószor meghalni, mert hipphopp visszatöltötted, de most még kicsit sokat bámulom a töltési képernyõt. Lesz ez még így se.
Spoiler kérdés:
Elég bosszantó ez a fellökdösösdi, de azért nagyon nem gáz. Tök jó érzés amikor sikeresen megnyúvasztasz egy-egy ilyen dögöt.
Ogrét is sikerült ölnöm már! Csak falhoz kell szorítani, nincs helye lengetni! Csúcs!
A goblinok tök hülyén néznek ki. Ezért haragszom kicsit. Tökre csíptem õket a Gothic 2-ben. <#gonosz3>#gonosz3>
Oh, és a lockpickelõs jobb-bal játék elvételéért is haragszom! <#shakehead>#shakehead>
Ezenkívül minden király, olyan amilyenre vártam. <#nyes>#nyes>(csak gyorsabb lenne a töltés!)
Jah, még egy hiányzik, de hát még csak az egy tizedét jártam be (Cape Dun meg környéke...) hogy nem dumál fennhangon senki, mint pl. a kikiáltó pali, meg Varras a G2-ben. Tök jó volt hallgatni a duruzsolásukat.
Feeling, környezet, minden ott van. És még sehol sem tartok. <#vigyor>#vigyor><#nyes>#nyes><#vigyor>#vigyor> /me is pretty satisfied.
De ha nem olvasol vissza, akkor az nfo file-ban is megtalálod.
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
De most õszintén. Mit vártunk azután, hogy beharangozások terén az Obli is megbukott? Tudvalevõ volt, hogy ez se lesz másképp.
Amúgy meg az optimalizálás miatt jogos a felháborodás.
A lentebb említett gépen valszeg a G2 Addonnal már simán fog futni. Talán😊
Mondjuk a gép se az enyém😊
Majd megkérem havert nézze meg õ, hogy nála mit teljesít:2db 7800GT SLI-ben😊
Minden csak elvárások kérdése, engem magával tudott ragadni a játék annak ellenére, hogy átlag 20 fps-el megy, néha nagyokat tölt, de nem zavar 😊
Egyébként meg a játék sokkal kevésbé hardverfüggõ mint amennyire elsõnek tûnne, és ez a másolásvédelmi teóriát erõsíti. Ugyani kipróbáltam szobatársam kérésére mindent maxra vettem, és úgy is átlag 15 fps-el ment, csak a távoli objektumok folyamatos töltése miatt akadt (hát igen csak 1 g ram 😞 ). Most visszavettem közepes beállításokra, meg egy két felesleges dolog nincs (árnyék, post-processing, fsaa) a többi high/medium és faszán megy átlag 20 fps-el még úgy is, ha "sokan vannak a környéken 😊
Egyébként kinti fórumonkon többen is panaszkodtak memóriahibás fagyásokra, szal igen valószínû, hogy van egy memory leak is a dologban 😊
Egy két patch és rendben lesz 😊)
OFF
az az igazság, hogy az elmúlt idõszak oblivion fikázásai után ebben a topicban egy kicsit így érzem magam: <#hehe>#hehe><#ravasz1>#ravasz1>
szóval végülis ez egy faxa játék, ami egyébként jácchatatlan?<#szomoru2>#szomoru2>
ON
Kábé 3-4 éve ez a videókarim,de lehet itt az idõ cserélni :-p
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
ASUS M2N-E, AMD AM2 X2 3600+, 1GB 800MHz DDR2, Innovision GF 7600GST 256MB
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.