Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MrStokes
Amugy tudja vki, hogy az X850XT tamogatja-e az SM 3.0-t? Csak mert nekem ez a kartyam van es gyanus, hogy nem ajanlotta fel.

Lehet, hogy vmi osregi driverem van fenn es ez miatt? 😊

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

DonnieBrasco
Figyelj, szerintem 100x76-os felbontáson még szebben futva, biztos meg lehet oldani azt is 😊
Én már csak ilyen igényes genya vagyok, 19''-en a 800x600 már igencsak Legoland lenne :=P

"túl instabil ez a warez verzió"...
Az a baj, hogy nem a warez verzió instabil, hanem az egész úgy, ahogy van szarul van megírva - bugos, lassú stb.
Ettõl még imádom, de ami tény, az tény. Jowood fórumokon többen is említik a "villogó" és az átlátszó avatar-on bugomat is...

Textúra átlátszik az avataron

DB

A ti kung-futok nem erős!

Tölts le egy mentést, visszább volt hozzá link, másold be a documents and settings/user/stb-be es ha a patchet is hozzavagtad be tudod tölteni, de uj gamet ezzel a verzioval nem fogsz tudni inditani.. egyelõre.

Az mitõl lehet, hogy felteszem a játékot, felteszem hozzá a patchet is, és rögtön neue spiel gombra kattintva még a menüben megfagy a játék úgy, hogy 80% hogy újra is kell indítani a gépet... <#shakehead>

WIN XP SP2, AMD 2,5, 1GB ram, Shappire X700, új OMEGA driverek

Sajnos még nem eredetivel próbálom, arra még várnom kell <#idiota>

"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."

Ki se probaltam mas beallittassal, csak azt tudom mondani, hogy az alabbival szinte tökéletesen megy, ami nekem meg is felel. Túl instabil ez a warez verzio ahhoz, hogy meg tesztelgessem is, másfelõl nalam abszolut háátérbe szorul, h mennyire éles a kép vagy, hogy milyen messzire látok el. Régen sem érdekelt, most sem, igaz megdobja a játékélményt, de ez maradjon csak az oblivion egyedüli "adu ásza".

kill3r21
ehez csatlakoznék!!!! é 1024*768 tolom...látotáv minimum shadows off többi bekapcs textúra medium nagyon eksönnél 20fps körül megy de full jáccható
2800+1,5GBram 6600GT shader 3.0
Joe004
Sziasztok! Van 1 elég hülye kérdésem 😊 ! Nem játszottam még Gothic egyik részével sem, és nem igazán vágom hogyan lehet az erõdet növelni, Knowledgere rájöttem könyv olvasás de az erõre nem sajna! Jah más Skillt nekem kell kiváltanom, vagy +kapom ha van elég erõ/tudás? És még 1 lenne, hogyan lehetek firemage vagy sárkányölõ (esetleg lehetek mind a 2 ? )

Bocsi a lámaságomért, vagy ha már elhangzott!

gameplusz
Hat mondjuk azert eleg rohej, hogy a te gepeden low-on eppogy eldocog.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Mivel nem tudtam beszerezni az erdeti verziot kenytelen voltam leszedni a törtet és kellemesen csalodtam. Egyreszt sikerult elinditani tul sok szenvedes nelkul masreszt pedig a gyenge konfigom ellenere teljesen elvezhetoen jatszom vele. (2500+ barton, 1g ram, gf6600gt) Mindent lowra vettem 800x600 felbontasban alig akad be a nagy csatanal az elejen. Kiba elvezetes akarcsak az elõdjei, amint lesz ujra kaphato, hiénaként orientálódok a bolthoz. Szinte mindenki azt irta, hogy nagyon akad meg a szinvonalasabb konfigokon is, de a sajat szememmel akartam latni az en "gyengebb" gepemen és mit ad Isten szamomra tökeletesen jatszhato. Eddig nem is fagyott, de mar az sem erdekel ha el sem indul többet, csak kibirom mire ujra kaphato lesz.

gameplusz
speedyshare.com

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

gameplusz
Ja, ez egy nagy nagy bug.

Valaki töltse fel legyen oly kedves a speech_english.pak fájlt plz, ezzel megoldódi ka német próbléma !!!!

\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"

PTW
Nem tört verzióval játszom. Itt figyel a CE a polcon.

Menj le a sivatagba és próbáld meg felvenni a Make Poison skillt, nem fog mûködni. HIvatalos fórumon buglisting topicban mástól is láttam már.

Lilithn
igen, egy erõtér. Most játszottál vele vagy nem? Ha nem játszottál vele miért véleményezel?

I can eat death like nobody\'s business.

Lilithn
aha..neked van igazad. Pl. in-you-know-what-game-ben a kovácsot ugyan csak zabálni láttam állva, és az is úgy nézett ki mintha csak ásítana, de ...áh nem megyek bele mert összevernek itt, ha megint jártatom a számat.

"vagy bug"

LoL. 😄DDDDDDDDDDDD

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

koschwarz
valami erõtér védi a várost vagy bug<#nemtudom><#hehe>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

MrDevil
Az a bura amivel a király védi a fõvárost! Hasonló mint ami az egyben volt!

Lilithn

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
egy csomó helyen ahol orkok tanyáznak (pl. a járõr orkoknál, a kis farmon, Cape Dunban fent a toronynál, és Jack világítótornya mellett is volt, ahol a banditák vannak!

kill3r21
törölt hozzászólás
kill3r21
törölt hozzászólás
Többen kétségbe vonták azt is, hogy a US verzió securom-os lesz-e egyáltalán. Illetve ha az is lesz, nem párosul-e a tages-szel? Mert ha igen, akkor hasonló gebaszokra lehet számítani.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

kill3r21
a hi all!!!
Megy a Clone verzio király 😊😊

Mivel olyan kevés shot van dobog be párat de lene ugyis egy kérdésem
DonnieBrasco
Nah, végre be tudtam jelentkezni 😊
Este megpróbálok AA-t csiholni, és újabb értékelést firkantok 😊

DB

A ti kung-futok nem erős!

Zsolo007
Korábban valaki kérdezte - és választ is kapott - hogy hol lehet megtalálni azt a bizonyos bundle of weapons-t amit a lázadók kérnek, valami kalózok voltak, de már nem rémlik hol, a postot meg nem találom. pls help!

koschwarz
egy elvakult rajongótól nem fogadok el semmilyen véleményt<#nevetes1>

szerintem a (játék aminek nem ejtjük itt ki a nevét)-ból sem hiányoznak ilyen pillanatok. csak mondjuk ott nincs egy scriptelt mozdulatsor, hogy farkast nyúzok.

koschwarz
hát itt az ideje a fikázásnak, ha már megjelent, meg ha már az obli is megkapta a magáét<#nyes> végülis csak kiderült, hogy a g3 sem tökéletes játék, úgyhogy vissza lehet venni az arcból.

na jó, csak úgy kötözködöm, sajnos nem is tudom már, hogy mikor jelent meg utoljára olyan jelentõsebb játék, ami tényleg optimalizált volt, és jól futott, és nem kellettek hozzá rögtön a megjelenés után peccsek. ez a röhej inkább
<#szomoru2>

Lilithn
Annyira tudtam, hogy alig kell várni és már jöttök ti is. Hol is a kiélesített, egyénileg kreált bastard swordom, amit 3 féle különbözõ alapnyagból készítettem üllõn, azután, hogy megnyúztam egy farkast, és nagy nehézségek árán kiraboltam egy teljesen egyedi barlangot? Épp amellett a favágó tábor mellett, ahol 3 emberke csinál különbözõ feladatokat, alszik, fát vág, hús süt, leül, eszik, beszélget, pakol, fejszét élesít...hmmm hol is?

Nos nekem még mindíg nem sikerült elindítanom bár már fel van telepítva VCD8 al mountolom de kér hogy tegyem be a cd-t stb- de cracet nem találtam gondolom azért mert nincs Nos mit lehet ilyenkor tenni?

PS3 ID: Madu1(HUN), shaq01(USA), you01(JAP), answear01(UK)

Lilithn
Na hali! ( elfáradtam az elmúlt 3 napban😊)))
Kicsit optimizálatlan lett...bár olyan bruta belassulások nálam pl. nincsenek, mint amikrõl mások sokkal jobb gépekkel írnak. 6600GT-vel 1 G memóriával és minden közepesen (shader 2.0) kisebb töltési zörrenésekkel simán megy. Mondjuk azt észrevettem, hogy ha sokszor quickloadolsz, akkor lelassul pár óra játék után. Hm. (Azért grafikai beállítási tippeket elfogadok, ha tudtok valahova irányítani)

Nehézséggel szerintem semmi gond, bár kicsit fura, hogy orkot könnyebben ölsz, mint egy vaddisznót. (Húú, láttátok a ripperbeastet, de ocsmány!😄DD) Az inkább zavar, hogy kicsit lassabban tölt vissza, a G2-nél nem volt zavaró 8 milliószor meghalni, mert hipphopp visszatöltötted, de most még kicsit sokat bámulom a töltési képernyõt. Lesz ez még így se.

Spoiler kérdés:
Más is megtalálta a kezdõvárosban még a játék elején - amikor beköltöznek a lázadók - a kovácsnál a lángkardot? +100 sebzéssel, 120 (ha jól emlékszem) strength elvárással elég bruta így az elején. Hehh. Csak ne hallanád folyton ahogy serceg a hátadon, nem lehet valahogy kikapcsolni?

Elég bosszantó ez a fellökdösösdi, de azért nagyon nem gáz. Tök jó érzés amikor sikeresen megnyúvasztasz egy-egy ilyen dögöt.
Ogrét is sikerült ölnöm már! Csak falhoz kell szorítani, nincs helye lengetni! Csúcs!

láttam már két sárkányt is a Cape Dun alatti barlangokban, hát elég érdekesen néznek ki. ;D Impossible megölni õket egyenlõre

A goblinok tök hülyén néznek ki. Ezért haragszom kicsit. Tökre csíptem õket a Gothic 2-ben. <#gonosz3>

Oh, és a lockpickelõs jobb-bal játék elvételéért is haragszom! <#shakehead>

Ezenkívül minden király, olyan amilyenre vártam. <#nyes>(csak gyorsabb lenne a töltés!)

Jah, még egy hiányzik, de hát még csak az egy tizedét jártam be (Cape Dun meg környéke...) hogy nem dumál fennhangon senki, mint pl. a kikiáltó pali, meg Varras a G2-ben. Tök jó volt hallgatni a duruzsolásukat.

Feeling, környezet, minden ott van. És még sehol sem tartok. <#vigyor><#nyes><#vigyor> /me is pretty satisfied.

Ahogy kijön az elsõ crack exe megszünnek ezek a problemák, valszeg a programozok, és a teszterek is védelem nélküli verziot probáltak, ezért nem vették észre ezeket a bagokat, ergo nem is õk a bünösök hanem a kapzsi kiado. Gondolom a köv. verzio már ennélkül a védelem nélkül jön ki, csak meg kell várni. Aki meg megvette várja meg a patcht, vagy krekeljen.
Igen közbe megvan azért kössz.Sikerült mountolni DE😊 német😊 lehet benne nyelvet álítani?

Mindkét kérdésre a válasz : igen
Ha visszaolvasol, akkor megtalálod, hogy Virtual CD 8.0.0.2 kell neki.
De ha nem olvasol vissza, akkor az nfo file-ban is megtalálod.
Hali mindenki nagy gothic fann vagyok így örülök mint álat hogy kilyött DE sajna iylenel még nem találkoztam és nem tudom hogy kell telepíteni---Gothic VCD8 Clone-- öszeraktam a filokat és nem tudom mivel indítsam el mert Daemon nem ismeri azt a kiterjesztst amibe tette.Valaki segítsen köszi.

tibor16
sziasztok - meg tenné vki, hogy válaszol? - most akkor elindul a VCD8CLONE-ST0N3D verzió? és akkor ez most tényleg német?

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Memory leak az volt sokaknál a 2-ben is rendesen, egyébként nekem 512 rammal félóránként kidobott memóriahibával , 1024-el fél év alatt egyszer....

Randal
Épp írtam egy emberkének priviben, hogy elkezdõdik majd a fikázás.
De most õszintén. Mit vártunk azután, hogy beharangozások terén az Obli is megbukott? Tudvalevõ volt, hogy ez se lesz másképp.
Amúgy meg az optimalizálás miatt jogos a felháborodás.
A lentebb említett gépen valszeg a G2 Addonnal már simán fog futni. Talán😊

Randal
Na bakker, ilyen gép se elég neki? igaz a kari nem a legjobb😞
Mondjuk a gép se az enyém😊
Majd megkérem havert nézze meg õ, hogy nála mit teljesít:2db 7800GT SLI-ben😊

Zsolo007
nem játszhatatlan, jah igen akkor lehet hogy az ha ilyen elvárásaid vannak: 2048x1536, 8xfsaa, 16xaniso, minden high 😊

Minden csak elvárások kérdése, engem magával tudott ragadni a játék annak ellenére, hogy átlag 20 fps-el megy, néha nagyokat tölt, de nem zavar 😊

Egyébként meg a játék sokkal kevésbé hardverfüggõ mint amennyire elsõnek tûnne, és ez a másolásvédelmi teóriát erõsíti. Ugyani kipróbáltam szobatársam kérésére mindent maxra vettem, és úgy is átlag 15 fps-el ment, csak a távoli objektumok folyamatos töltése miatt akadt (hát igen csak 1 g ram 😞 ). Most visszavettem közepes beállításokra, meg egy két felesleges dolog nincs (árnyék, post-processing, fsaa) a többi high/medium és faszán megy átlag 20 fps-el még úgy is, ha "sokan vannak a környéken 😊

Egyébként kinti fórumonkon többen is panaszkodtak memóriahibás fagyásokra, szal igen valószínû, hogy van egy memory leak is a dologban 😊

Egy két patch és rendben lesz 😊)

koschwarz
miket olvasok itt...<#wow1>

OFF

az az igazság, hogy az elmúlt idõszak oblivion fikázásai után ebben a topicban egy kicsit így érzem magam: <#hehe><#ravasz1>

szóval végülis ez egy faxa játék, ami egyébként jácchatatlan?<#szomoru2>

ON

Zsolo007
Marhaság medium/highon fogja neki vinni...

Azért az tényleg érdekelne mindenkit, hogy a patch fenn van -e neked?

Shaman
ATI 9700 pro-n elindul a gamma?

Kábé 3-4 éve ez a videókarim,de lehet itt az idõ cserélni :-p

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Azért közepes alatt egy picivel azon el kell futkorászni viszonylag jol. Nekem minden low max 800*600 lesz...

Shaman
a béka? :-p

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Randal
Vki esetleg tud tippelni, hogy ezen a gépen hogyan menne?
ASUS M2N-E, AMD AM2 X2 3600+, 1GB 800MHz DDR2, Innovision GF 7600GST 256MB

Azért EZ elég hangulatos nem igaz? 😊)))))))

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

Hát végülis lehet benne valami, a starforce3 is képes volt majdnem teljesen megölni az eredeti játékot is, cserébe nagyon nehéz volt feltörni.