20113
-
#19193 Új vagy régi MI? A régi MI + AB + 60. szinten egy normális harcossal vagy másuggal úgy kellene, hogy átmenjd a bányán, mint kés a vajon...
A tikta az a felszabadításnak, hogy felülről kezded a csapatoddal. Oda is követnek. Anmint belépsz, az orok egy része elindul a csapatod felé. Ha alulról mész, akkor a völgyben levő ork csapatokhoz hozzáadódnak. Az tényleg durván sok. Ha feülülről mész, akkor mire elérsz, már csak ők maradnak. Gyerekjáték...
Ja, és nem elfutásos módszerrel csináltam meg a bányát. Csak akkor gyógyítottam magamat, ha volt szüntet. A társaim közül 1 vagy 2 ember meghalt. (AB + új MI + easy szinten toltam.) -
#19192 Én alulról mentem, véletlenül, csak özönlöttek....egyedül voltam. Levertem 2-3-at aztán futás, feltöltöttem az életem és vissza. Ezt csináltam sokáig, aztán egyszer csak elmenekültek..... -
Anonymusx #19191 Már kurva idegesítő ez a játék, majd 60. szintű vagyok, és simán kinyírnak. Most csinálom hogy a bányát fell kell szabadítani az orkoktól, egy pár npc -vel, akiket már a legelején megöltek.
Normál nehézségen játszom, de feladom, keresek trainert.
Csak azért nem törlöm le a játékot, mert már évek óta játszom vele. Nem lenne rossz, de az a több ezer egyforma küldi, és a nehéz ellenfelek miatt egy "kicsit" unalmasak.
Szerintem az 1. és a 2. rész sokkal jobb volt. -
#19190 Gothic 4 topik -
#19189 A G4-nek van topikja? -
AnubisEE #19188 koszonom akkor meg gyurhatok erore :D -
#19187 Malomkövekhez általában 250 erő szükséges.
A dualos harcmodort a sivatagban sokan tanítják (nomádok, fejvadászok), de mester fokon csak Zuben, ami azért bosszantó, mert Istharba békés úton képtelenség bejutni, ha nem a fejvadászokkal vagy.
Alternatív út lehetne a Mesterkard, ami mesteri kétkezes harc bonuszt ad, de még ilyen fegyvert egyik karakteremmel sem találtam.
Kovácsnál szerencsés esetben megvásárolható a fegyver tervrajza, de elkészíteni sem egyszerű, 2 katana kellene hozzá, amelyeket szintén nem könnyű megtalálni, ha egyeltalán lehetséges. -
#19186 Semmire. Dobolhatsz. :)
Asszem 250 felett erővel, de lehet, hogy 300 felettivel. AB esetén különösen fontosak ezek.
Kétkezes harcos alapfokon tanítja valaki Istharon kívűl. Mesterfokon csak Zuben. --> Gothic3.hu -
AnubisEE #19185 sziasztok par kerdes osszegyult most nalam kerlek segitsetek ha tudjatok a valaszokat :
- mire jok az ork dobok ? :P
- a malomkoveket mennyi erovel lehet felemelni ?
- hol tudom megtanulni a 2 db egykezes fegyver harcot ? -
rosti #19184 Sigmor adja a kulcsot 1 küldetés kapcsán.Csak 75 feleti hassasin repu kell és istarban van a küldi. -
#19183 Nem tom. Sinikarnak kellene eldicsekedni elvben. A gond az, hogy Shakyortól csak akkor kapod meg a druidakövet, ha tudsz Sinikarral dumálni Lago felszabadítása után... -
#19182 Bakaresh felszabadításánál minden nevesített nomád odaveszett, a város felszabadult, csak nem volt kinek "eldicsekedni" vele.
Sigmor ládáját hogy lehet kinyitni? - már régebben megtaláltam a barlangban, de most sem lehet kinyitni, pedig már a sötét mágus halott. -
#19181 Nem az AMD Athlon 64 X2 Dual Core processorról van szó
Az említett CPU 2004 körül került a piacra, már nem mondanám erős procinak - lehet persze, hogy a Gothic3 kisebb processorral is működik, de szinte mindenhol ezt adták meg minimum igénynek
-
#19180 Bocs, de közel sem kell ennyire erős CPU... -
#19179 Gothic 3 minimum processor igénye AMD Athlon 64 3200+, de ajánlott erősebbel felszerelkezni, mert ennek a játéknak a legnagyobb hibája pontosan a valós gépigénye.
Online gépteszt -
#19178 AMD Athlon XP 2200+ os procim van a videókarim az elég hozzá(bár a kö*csög ati-3650-essel fenesok bajom van nekem meg még mindíg ddr1-es ramom van :) bár kt-400A-s alaplapom van ami igencsak régi bár akarok venni hozzá egy erősebbet mondjuk egy 3000+ ost vagy egy 2800-as procit csak igen szegényes a háztartás :( -
#19177 1.8-as milyen proci? Ha csak minimum konfigod van, akkor inkább ne erőltessed, mert elég szenvedés kinézete lesz. 512MB-os videókari és 2GB DDR2 RAM alatt felejtős a gém szerintem. Egymagos CPU-ból is inkább 3GHz körüli az ajánlott magas FSB és legalább 4MB-os cache-sel. -
#19176 egy gyors egyszerű kérdésem lenne: most készülök megvenni a gothic 3-mat (az első 2-töt kipörgettem) és minden feltétel elégséges a minimum követelményeinek kivéve a proci mert az csak 1.8-at tud az a kérdésem hogy elmegy a ghotic 3 1.8 as procival? -
AnubisEE #19175 bocsanat 2 db igy sokkal jobban megeri :D -
AnubisEE #19174 jaja mar rajottem enis 1 fogbol 1 loszer jon hat vicc......... -
#19173 Nem érdemes mindenre azzal lövöldözni, mert annyi fog és karom nincs a játékban. -
#19172 Egy küldetések ilyenek. Nem tűnnek fel, de ha teljesíted, akkor egyből bekerülnek a sikeres listába. Ilyan pl. az orokok kiirtása Vengard körül. Ha megvan minden tárgy, akkor a kirány utal rá, hogy tisztítsd meg a vár környéként, de nem kapod meg. A jutalmat meg a kőkörnél levő vadásztól (!) kapod...
A robbanő nyilas küldi emlékeim szerint nem ilyen. Azért nem kaptad meg szerintem, mert a "bányafelszabításthoz embereket" küldetés nincs meg. Azért, hogy jöjjön segíteni és beszélhess erről kell ez. Ha ez megvan, akkor tudsz beszélni vele és a nyilakért cserébe csatlakozik ő. -
#19171 Szerintem teljesen felesleges. Asszem nekem felment addig a küldetésekből LP költés nélkül, hogy nem kellett rá semmit költenem - vagy talán 2-3 LP-t - és így is megtanultam az ércbányászatot. (Dupla mennyiség mindenből.) -
AnubisEE #19170 koszi akkor elkutyagolok odaig ha mar lovoldozom akkro jobb nyilvesszovel tegyem :D
-
#19169 Silden közelében találsz egy vadászt (Bram), el kell vele menni farkasra vadászni.
A küldetés befejeztével kereskedik veled, s tanít - tőle lehet venni egy képességkönyvet (éles nyilak készítése).
Ha a képességet megszerezted, akkor kell a recept (általában vadászoknál van), s alkimista asztalon fabrikálhatod a nyílveszőket.
Vadász karakternek az alkímia fontosabb lesz, mint mágusnak, illetve itt kap értelmet az állatok kizsigerelése, nyúzása.
Éles nyilakhoz a nyílvesszőkön kívül fogak (vagy karmok - nem vagyok biztos benne, szóval valamelyik) kellenek, tüzes nyílvesszőkhöz kén, a mérgezett nyílvesszők készítéséhez meg kell tanulni mérget készíteni, ami készülhet vérlegyek fullánkjából, vagy méregtömlőből.
Nyilak készítéséhez szükséges a recept is, ha jól emlékszem a tüzes nyilakhoz nem kellett külön tanulni semmit, csak a receptet megvenni.
Ide tartozik még, hogy ezekből a nyílvesszőkből képtelenség annyit legyártani, mint amennyit el lehet lövöldözni, tehát spórolj velük, gyengébb ellenfelekre kár herdálni, neki jó lesz a sima nyílvessző is. -
AnubisEE #19168 azt tudja valaki hogy tudom megtanulni az eles nyilvesszoket ? tekercset meg tudtam venni de kene a tudas is hozza azt viszont nem talalom :(
gondolom alkemista tanitja ...... -
AnubisEE #19167 gondolom elotte kellet volna valami masik kuldit megcsinalnod es csak utanna adja ezeket -
Anonymusx #19166 Az miért van hogy néha nem kapom meg a küldiket?
pl a végigjátszás szerint Haukenek adnia kéne egy küldit hogy el kell kísérnem a bányához, vagy Jorn-nak robbanó nyilakra van szüksége, de egyiket sem kaptam meg.
Meg van még egy pár ilyen. -
#19165 Bányákban
Nem haszontalan képesség, bár kezdetben annak tűnik.
Sok mellékküldetés lesz, ahol ércet, ként, aranyat kérnek - Myrtana és Varant ebből a szempontból csak "bemelegítés" Nordmarban már lesz olyan mellékküldetés, ahol 100 mágikus ércet kérnek, úgyhogy jól jön majd a bányászat duplázós bonusza (főküldetés szempotjából jelentéktelen).
Ha kardos harcosos lesz, s tovább fejleszted a kovácsolást, kovácsolhatsz magadnak különböző kardokat, nehézfegyvereket sajnos nem lehet kovácsolni.
Harcosoknak Nordmarban taníthatnak sok hasznos dolgot, de ott barátságtalan or seregek akadályozzák a szabad mozgást (többi ellenséges lényt nem is említve).
Myrtana után ajánlott előbb délen, a sivatagban fejlődni, bár ha ügyes vagy, északon a Farkas klánhoz eljutva megtanulhatod a mesteri nehézfegyver használatot, s talán az orkölést is, de erre igazán itt északon lesz szükséged. -
AnubisEE #19164 megtanultam ezt a banyaszatot de hol tudom en ezt hasznalni ? :) -
#19163 Azt kétkezes fegyverekkel lehet csinálni, de az orokok egykezessel is tudják. Ennek az lehet az elve, hogy ők nagy batárok és mintha az ő egykezes kardjukat te csak kétkezesként forgatnák. Hogy a kód hogyan kezeli ezt nem tudom, de nem is nagyon érdekel. A lenti videón láthattál pörgést tőlem. Nagyon sok staminát szív és ha blokkolják, akkor igen hamar lemerülhetsz. Okosan kell használni. -
#19162 Nehézfegyverrel, bottal, védekezésből indított támadásnál csinál olyan pörgő-kaszáló mozdulatot a karakter, ami mellesleg zabálja az állóképességet.
Mágus, vagy harcos karaktert fejleszel?
Több karakterrel játszva érdemes egyiket mágiára, másikat harcra gyúrni, az összvér fejlesztés nem igen lesz hatékony, amikor hordákban zúdúlnak a nyakadba az élőholtak, vagy orkok. -
AnubisEE #19161 a harcal kapcsolatosan szeritem egy ilyen jateknak megfelelo teljesen jo lehetett volna meg kicsit varjalni a dolgokat de szeritem elegendo
viszont ilyen porgo tamadast amit az orkok csinalnak meg 1-2 harcos enis fogok tundni majd megtanulni valahogy ? :) -
AnubisEE #19160 akkor vegulis elobb utobb megterul a befektetesem ok akkor nem kezdem ujra
-
#19159 Semminek nincs felső határa. Se szintnek se tulajdonságnak. -
AnubisEE #19158 mennyi a maximalisan elerheto szint amugy mert megtanultam ezt a gyorstanulast is ezt csak 100 on lehet amugy szintenket +1 tp 105 szint alatt vissza is jon :P
-
#19157 Azért vettem fel, mert fel tudtam venni, s a végjátéktól még messze voltam, vagyok - még mindíg ebben a zerelésben korzozik a mágusom.
Abban igazad van, hogy nem feltétlenül szükséges mágusnak a 300 ősi tudás (rosszul emlékeztem), a legerősebb képességekhez is elegendő a 250 - most meg arról cseveghetünk, mennyire hasznos a meteor, vagy a jégvihar, illetve megéri-e mágusnak specializálni magát
A gonosz elűzése érzésem szerint is némileg elcseszett varázslat, sőt az alternatív kiegyensúlyozással az egész csoport leértékelődött.
Alapvetően lovagoknak szánt varázslatok is vannak itt, s most lényegtelen, hogy szükséges-e vagy sem, de elérhetelenné tették (mágusnak minek a fegyver megáldása képesség?).
Ezzel nem kritizálni szándékozom az alternatív kiegyensúlyozást, de mágusok Beliar oltáránál, vagy druidáktól, vízmágusoktól sokkal hasznosabb varázslatokat tanulhatnak, mint Innostól (mindez persze lényegtelen, nyugodtan lehet Innost választani).
-
#19156 Minek kell az Adanos tárgyakat viselni azt leszámítva, hogy szépek? :)
Én a játék legvégére szerzem meg őket, ergo egyből
[spoiler)megsemmisítem őket, ott ahol akarom és tök lényegetelen, hogy viselem őket vagy sem.[/spoiler)
Az élőholtak ellen miért kellene más. Azokat is jól fogja a tűz és fagy alapvarázslat. -
#19155 300 ősi tudás csak akkor kell feltétlenül, ha Adanos köpenyét viselni akarja a karakter, de jónéhány képességnek feltétele a 250 ősi tudás.
Tűzmágus, vízmágus, sötét mágus képességekhez alapfeltétel a 250 ősi tudás.
Meteorzápor, jégvihar képességet nem használok, de ahhoz is 250 ősi tudás alap.
Nem vitatom, hogy lehetett volna takarékoskodni az ősi tudással, a cél a 250 volt, de a kőtáblákkal szépen felcsúszott 300 fölé, aminek gyakorlatilag valóban annyi a haszna, hogy fel tudom venni Adanos köpenyét (Adanos koronájához, illetve a Vízköpenyhez elegendő 250 ŐT)
Manareg megtanulása 200 ŐT után elsőszámú cél volt, ezért le is mentem Bakareshbe, megtanultam.
A legtakarékosabb varázslatokhoz (jégdárda, villámcsapás, tűzlabda) elég 400-500 mana, mér nagyobb seregek ellenében is, de az élőholtak ellen használt gonosz előzése zabálja amanát (30-100 mana/cast).
Meglehet téves úton járok ezzel a varázslattal, hatékonyabb, mint az előbb említettek, csakhogy egy managyilkos spell, ehhez nem árt a legalább 600 mana manareggel együtt. -
AnubisEE #19154 nics AB lvl 12 1.73 pech el tolom azthiszem ez a legutso ja es legnehezebb fokozatba tolom :)