Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Megszerezheted ugyanis bevan linkelve oda!

Alul van a cikk aljánál!

Next PC upgrade: 2022

Molnibalage
Errõl beszéltem. Az MI lények picit ütnek más MI lényen, de irtózatosan sok HP-jük van, ha nem tömegével jön az ellen.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

grebber
Most hogy teszteltem 2 társat is elég hosszú idõre valóban full szarul van megoldva a dolog.

Én ugye leverem õket pillanatok alatt.Nekem kb 2-3 csapás egy dögevõ-vérlégy csak hogy a leggyengébbeket említsem.De a társ legyen az ork vagy zsoldos lovag fél évig küzd a legcsirább lénnyel is.
De ha rátámadnak sokan azt bírja és sosem hal meg.
Csak arra használtam õket lefoglalják a nagy tömeget.

Molnibalage
Ez több, mint minden max. és kiadott ini tweak. Végig hires marad a textúra, nincs a váltás a képeken sehol. Jó lenne ezt az ini-t megszerezni...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Az igen...

grebber
Errõl van szó akit érdekel!

rotator
Németek unatkoztak, tesztelték az 1.74-et mindent maximumra állítva 8 GB rammal, húzott Core i7-tel, winyó helyett SSD-n, valami pokoli videókártyával, hát rendesen alázott mindent (tájgrafikában) ez a lassan 4(!) éves játék! <#taps>

Molnibalage
Csak kõtáblából és olvasgatából összejön kb. ennyi. Röhejesen könnyû emlékeim szerint 250 táját elérni. Kell kb. 600-800 mana és onnatól fogva gyerekjáték az egész.

grebber
Annyi õsi tudásom nekem soha nem lesz.Annyi játékidõ szerintem nem fogok belerakni hogy elérjem ,bár ki tudja.
Most van 150-es és most megyek a sivatagba majd ahol ha jól emlékszem elég sok kõtábla van.

Most olyanon töröm a fejem hogy mi lenne jobb druida tábort most szétcsapni mielõtt odaviszem neki embereket (ezt a küldetést adta) vagy xp-re menve akkor szétverni amikor az emberes küldetés megvan.
De gondolom akkor az odacsõdített népek is nekem esnének és az nem oké.
Azon gondolkodom hogy Trompok akit most várakoztatok ilyen debil orkot leverne az oldalamon (aki nem tud semmirõl csak egybõl támad).

Molnibalage
Fagyasztással, tûlabadával 250-300 õsi tudással + manareggennel csak tûzgomnyomogatás a játék...

grebber
Igen?? Na ezt jó hogy mondtad akkor nem pazarlok arra akkor valakitõl megtanulom a fagyasztást.
Eddig csak villámmal zuztam az nagyon adja csak mivel még elég csira a manna értékem meg nincs manna regeneráció 6-7 lövés után "lemerül" de akkor mannára teszek majd sokat.

gondolom Vengardba.

Lényegtelen, azok az orkok el vannak zárva a külvilágtól, ugyanúgy mint a nordmariak is. Honnan is tudhatnák, hogy mi a helyzet a másik oldalt...

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Molnibalage
Teljesen felesleges rá LP pazarolni szerintem. Fagyasztás és tûzlabda. Ennyi kell mágusként. Vicc...

Molnibalage
Milyen vár? Van egy pár...

grebber
Amúgy az érdekes hogy ha fullosan ork oldalon akarjuk végigvinni a játékot (de tökmindegy ez amúgy) a vár mellett tanyázó orkok szó nélkül gyilkolnának le.Ez szerintem elég szarul van megoldva.
Legalább kérdezné meg valamelyik mit akarsz itt morra? És akkor lehetne mondani hogy halál rátok férgek vagy veletek vagyok pajti stb.

De mindegy legalább adják az xp-ket 😄
Már csak 1 szint és végre megtudom tanulni a tûzesõt.Remélem nagy lesz a hatásfoka és nem hiába kurtam el a sok pontot feleslegesen õsi tudásra.Ezután már csak manna regeneráció kell és szerintem jó is vagyok.Most jön majd a jeges rész aztán a sivatagos csinálok mentést és végigviszem a másik két véget mert eddig mindig csak emberek oldalán vittem végig.
Ha az megvan már csak

grebber
Itt van a haverom akcióban <#taps>

Ezt meg csak úgy:

Kíváncsi vagyok meddig maradt ott az ork ahol megállítottam.Mert nem akartam magammal vinni.Azóta eltelt kis idõ remélem azért megvár!

Molnibalage
Én anno szinte soha nem használzam segítõt, mert akkor nem lehetett teleportálgatni. Meg menet közben is túl sokszor vesztek el. Állandóan hátra kellett nézni, hogy követnek -e még rendesen. Az elején tényleg nagy segítség.

Az viszont picit csökkenti az élményt, hogy simán leverem õket aztán segítõként 10-szer több HP-val mennek, stb.

Kár, hogy az MI vs. haverjaid erõssége HP-ben még mindig nincs rendesen összelõve és hogy a haverjaid még mindig tök bénán harcolnak. Arra jók, hogy õket üssék és ne téged. Addig te hátulról nagy támadással irthatod õket.

grebber
Silden-ben legyõztem az arénában és mivel látta mekkora harcos vagyok ha hívom jön bárhova.
Bár most hogy ketten megyünk érdekes dolgot vettem észre.
Ha én megyek el a lények mellett hogy észrevesznek akkor egybõl támadnak RÁM az orkot senki nem bántja.
Mindig azt csinálom ....hm igen az ott 3 ogre (én kb 15 másodpercig bírnám) az egyikbe belelövök nyíllal azok rám támadnak és a védelmezõ ork ennek dacára elkezdik aprítani õket és meg futkosok nyilazok.Már 1/4 térképet tuti kiirtottuk 😄

Molnibalage
Õ hogyan is lett a társad és hol? 😊

grebber
Na most nem is csinálok küldetéseket hanem Trompok-kal megyek a nagyvilágba és zúzzuk a lényeket.KB senki és semmi nem állít meg minket nagyon erõs az ork!

grebber
Semmilyen ital nem oldotta meg.Szobornál tanultam méreg elleni gyógyítást vagy mi a neve az helyre hozta.

a szürke stamina az disease-tól van. fertõzés. arra cure disease-potion vagy scroll kell...

grebber
Teljesen mindegy az én esetemben ugyanis mint írtam bármit iszik nem lesz sárga marad szürke.De most már marad így max nem fogok táj futni benne 😞

Molnibalage
Mert nem olyan kell, ami gyógyít. Az ellenméreg nem gyógyít, csak a szürkeséget tünteti el.

Molnibalage
Fura, soha nem találkoztam ilyennel.

Szaruman
Weakness poti kell a szürkére. Asszem.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

grebber
Italt mondtam már mindegyiket ittam ami gyógyít,de semmi.Max így nem tudok elfutni nagyon ha kell mert gyorsan elfogy a csík és lassan töltõdik fel 😞
Mindegy ez van miért ne nekem lenne ilyen fos bug.

van olyan opció hogy mágia könyv. onnan lehet gyors menübe húzni õket. nem tudom meik gombbal lehet elõhívni, de mikor a karaktered adatait nézed jobb oldalt vannak kis fülek, a táskához, küldikhez, térképhez, ehhez is van.
itt legalsó ital, az kell neked
vagy ha az sem, akkor Geldernben megtanulható a betegségekkel szembeni ellenállás

grebber
Akkor sajnos így kell végigvinnem ,mert bármit iszok szürke marad (jó kis bug lehet)

Ha az oltároknál tanult varázslatok örök dolgok akkor hol találok õket? (Mert kerestem de nem igen találtam(lehet vak vagyok) Mert szeretném behúzni õket "gyorsmenübe"

betegségek gyógyítása potit igyál
amit oltárnál találsz, az örök,
manna regenerálódást én mindig beliár templomában egy fekete mágustól tanultam meg.

grebber
Hu elég rég volt már hogy végigvittem és nem is emlékszem már a dolgokra sajnos.
Lenne pár kérdésem:

Az állóképesség csíkom szürke valami méregtõl.Magamra küldtem egy méreg gyógyítás tekercset de semmi hát.Mit kell csinálni ??

Az oltároknál tanulható varázslatok azok "örök" hatásuk vagy csak tekercset ad? (Mert ha csak tekercset akkor nem kell)

Kitõl (és hol) lehet tanulni jó "örök" varázslatokat és manna regenerálodást?

Megoldottam,felturtam a netet és megvan a kod
konzul elöhiv
spawn sh kell biirni.Megjelenik egy parocsnok úr és vele kell beszélni.itt mindent lehet állitani,érdemes kibrobálni..

C64,C128,A500,PC - I5 8600K Sapphire Radeon RX 470 4gb D15 Nitro 16Gbyte DDR4 + SSD,Xbox360 + Kinect,PS3 Slim.Nintendo WII,Xbox One X,PS4 PRO

Molnibalage
Pech. 😊

Konzollal gondolom lehet, de mivel azt én soha nem használtam gõzöm nincs, hogy hogyan kell.

Egy kis segitségre lenne szükségem.
Faring - tartok.Minden küldetést megcsináltam a vár bejutáshoz,de az egyiket elrontottam.A 3 ork fönök börös küldijét,emiadt a vadász nem add másik küldetést.3-pont hiányzik de nincsen több küldi hogy a fenébe jussak be.probáltam elaltatni öket.de nem segit az sem.van valami cheat hogy a rep pontot 73-röl 75 emeljem mert akkor már jó minden.

C64,C128,A500,PC - I5 8600K Sapphire Radeon RX 470 4gb D15 Nitro 16Gbyte DDR4 + SSD,Xbox360 + Kinect,PS3 Slim.Nintendo WII,Xbox One X,PS4 PRO

Botond
Minek az? Szótárazz picit, mi is így tanultunk nyelveket anno.
megvettem tegnap a steamrõl
hogy lehet a magyaritást belevarászolni ??

Bence94
lehet megveszem de megvan gamestaros verzióban mindkettõ meg jobb lenne dobozsoba megvenni talán...

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

grebber
G3 már megvan csúnyába az nem kell.De G2 goldot megvettem 300ft alatt nevetséges de tényleg!

BaLeeX

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Molnibalage
Nem írják rosszul. Megtaláltam mindent. Valami gáz van nálad, de nem tudom, hogy mi...

dave10000
Hát ha van a "large"-ban akkor nekem se az de akkor meg az oldalon írják rosszul és ezért kérdeztem "furcsát"...

Molnibalage
Erre nem tudok mit mondani. Nekem soha nem volt ez a rész bugos. Valamit elnézhettél.

dave10000
Hát én kinyitottam már 1 csomó "heavy" ládát 1 fegyver nem volt benne...
A large-hoz meg azt írják, hogy arannyal teli -.-

Molnibalage
Igen, fõleg azok. A Gothic.hu oldalon fel van sorolva, hogy a kinyitások sorrendjében mit találsz.

Itt van.

Még.

Kicsit fura, hogy ennyit kérdezel, mikor minden ott van szépen leírva.

dave10000
Az lenne a kérdésem, hogy a "Large Chest"-ben vannak a fegyverek ?

Molnibalage
Én meg lényegében ezeket szoktam olvasni, mert ezek szólnak valamirõl és nem chat jellegûek. 😊

A tartalmához mit szólsz?

hogy senki se fogja elolvasni, mert túl hosszú az üzenet. <#hehe>

Molnibalage
Ezt mit jelent?

wall of text

dave10000
Az lenne a kérdésem, hogy a sivatagban a nomádok olyanok-e mint Myrtana-ban a lázadók ?