20113
-
#19233 üdv, nálam valamiért ilyen erősen csíkozott, sávos az egész grafika, ez mitől lehet? :-/ -
#19232 Azt gyorsan javították, viszont a 12 serleges főküldetés valóban bugos volt, ez volt az első nagy community javítás, amire felkapta a fejét az ember, a folytatást már ismerjük. :) -
W B #19231 Az a bug elvileg az volt hogy miután először beszéltél Leevel... az fogta magát és kisétált a játéktérről. -
#19230 Én olyat hallottam, hogy amikor megjelent a játék, végig sem lehetett tolni, mert a fősztoriba becsúszott egy olyan bug, amely megakadályozta a továbbjutást. Azóta kiadtak hozzá patcheket... -
Anonymusx #19229 Sajnos nem sokáig bírtam a Forsaken gods-ot. Kb játszottam vele 1-2 órát, mentettem, másnap betöltöttem és úgy akadt mint a gta 4. Hiába vettem le közebesre minden beállítást (eddig majdnem maxon volt) ugyanúgy akadt.
Levettem minimumra, majd memóriára hivatkozva kilépett a játékból.
Uninstall lesz valszeg.
Így ér véget a 2-3 éve elkezdett Gothic... -
ricsa008 #19228 akkor nyugta köszönet mindenkinek :D
Jó8 -
#19227 Nem csak az a baj, hogy bugos. Egyszerűen SZAR. Nincs meg a G3 szabadsága sztoriszinten, de mégis bárhova elmehetsz. 0. szintűként is szarrá verhettem lovagokat és elszedtem méregdárga cuccaikat.
A ládákat ott nyitottam, ahol akartam, millós cuccokat szedtem elő, stb.
A játék egy alfa teszt változat szintjét sem érte el. Az én szememben konkrétan bűncselekmény történt. Egy be nem fejezett, nem működő valamit adtak el. -
#19226 Eredeti neve Forsaken Gods, de csak Forsaken Bugs-nak becezik. :) -
#19225 Hagy a francba. Egy rakás szar az. Nálam konkértan nem ment a grafikai motor és úgy nézett ki, mint a G2. Mondjuk 2 óra után játszani sem akartam vele. Az első eredeti játékom volt, ami kibasztam a kukába, de előtta még ízzé porrá törtem. Csak azért nem hugyoztam le, mert úgy nehéz lett volna kidobni... -
#19224 Nem játszottam a kieggel, de sok jót nem is hallottam róla.
A többség nemes egyszerűséggel bughalmaznak titulálta - én meg ki sem próbáltam. -
ricsa008 #19223 üdv
a Forsaken Gods ugy akad mint a szemét:( arra nincs megoldás? peccs v. valami? -
#19222 A támadásnál prioritás lehet. Először ellenséges szörny és aztán azokat, akik vétenek a "törvények ellen". -
#19221 Nekem meg úgy rémik, ha az arénában mágiát használsz, azonnal támad az egész falu - ezért is furcsállottam, hogy csak a démont támadták az említett esetnél.
Mágiával a békés npc-ket is meg lehet bolondítani, elég ha csak megsejtik, hogy varázsolni készülsz, azonnal támadnak (pl ha ködbe burkolózva próbálnál ellopni valamit) -
#19220 Rémlik. :) -
#19219 Mar regen jatszottam vele, de ugy remlik, hogy egy tuzlabda - egy korbefutkoraszas taktikaval sikerult nagy nehezen leolni oket, fegyveres harccal nem probalkoztam naluk.
En ugy tudom, hogy nem tilos a magia, csak nem szabad vele megolnod az ellenfelet. Amugy mintha korabban mar mas is irta volna ezt. -
#19218 Arénában elvileg tilos mágiát használni, a két tamplomharcossal viszont nem bírt a mágusom.
Idéztem egy démont, mire fél Bakaresh berontott az arénába...
Szerintem bug is volt benne, hogy engem nem támadtak, leverték a démont, de közben az egyik templomharcos elszállt, a másikban alig marad élet, azt gyorsan levertem, miután helyreállt a rend - így lett a mágusom Bakaresh bajnoka, hozzá megkaptam az "állj, valaki öldösi az emberteinket, mit tudsz te erről?" díjat is. -
#19217 Ezzel egyetértek. Az első igazi olyan kardozós játék ahol tényleg számított a skill ÉS a tehetséged is. Ha ügyes voltam, akkor 5-6 lizardot is levertem. Ha elbambultam vagy elvesztettem a fejem, akkor kettőt sem...
Reméle, hogy a Risen 2 még jobb lesz és végre a fegyverek sebzése is számítani fog, nem csak az erő.
Ráférne valami szofisztikáltabb rendszer / modellezés az összes RPG-re. -
#19216 A Risenen túlvagyok. Hard fokozaton, közelharcos karakterrel. Sokkal szofisztikáltabb volt a közelharc, mint a G3-ban. -
#19215 Engednek varázsolni arénában?
Én medium szinten, új MI + AB-vel letoltam őket. Nem futottam el, nem gyógyítottam magam. Vérbeli küzdelem volt. -
#19214 A 2 templomszolga meg mage-vel is eleg mokas tud lenni. :D -
#19213 Pedig ők még lepkefing gyengék. Monterában és Faringban erősebbek vannak. A két templomszolga meg Bakaresben meg új MI-val na, az tényleg izzasztó... -
steweee #19212 hát nem tudom, legyél inkább varázsló. egy az egy elleni csatában senki nem ellenfél, képzettség nélkül se. mit csinálnál egy risenben ahol sokkal nehezebben a csaták ? (hál istennek egész jól meg lett írva, kell benne taktikázni, és okosodtak az ellenfelek is, változtatják a kombóikat) -
#19211 pl Joeyt és Coppert Vörösdokkban -
#19210 Kit? -
#19209 hard fokozaton, 110-es erővel és nulla közelharci fegyverképzettséggel az számomra lehetetlen. pedig próbálkoztam egy jóideig -
steweee #19208 bazz, inkább levágom egyszerűbben... -
#19207 Ja, így van. Csak marha sok tompa nyíl kell hozzá és boltosoknál nem lehet kapni. Csinálni kell jó sokat -
#19206 Nem tiltott, csak megölni nem szabad vele a célpontot. -
#19205 Hm... A lőfegyver és mágia elvileg tiltott. Hogyogy nem esnek neked a többiek? Csak nem valami bug? -
#19204 belelövök, lefekszik, feláll, belelövök, lefekszik, feláll és ezt addig, míg végleg ki nem fekszik. ráadásul a tompa nyíl nem is nyírja ki az ellenfelet, ellentétben a többi fajta nyílvesszővel -
steweee #19203 azt hogy kell ? bemész, elkezdődik a harc, belelősz egy kábító nyilvesszőt amitől lefexik, utána meg leszúrod a földön M? -
#19202 Az arénaharc mindig könnyű. 1:1-ben soha senki nem ellenfél semmilyen beállítással, csak a srákány és ogre. Ezek nem találhatóak meg ilyen helyen. :) -
#19201 Mágussal a játék eleje majdnem lehetetlen volt. És mivel én hülye fejjel azt hittem, hogy majd anélkül fogok boldogulni, hogy TP-t pazarolok ősi tudás pont emelésre ("majd könyvekből meg kőtáblákból", gondoltam...), ezért íjjal bohóckodtam (amire természetesen szintén nem adtam pontot). Viszont ennek köszönhetően jöttem, rá, hogy a tompa nyilakkal mennyire könnyű megnyerni az arénaharcokat, akár egyes szintű karakterrel, egy hp sérülés nélkül. -
#19200 Így csak másgussal van esély végigtolni. Harcossal még középszinten is remélytelen 5-7 orknál többet lenyomni, de már az is rohadt húzós. -
#19199 új MI-vel természetesen, hiszen a load képeket nézve szép az élet :-) -
#19198 És új MI-vel? (Hard fokozaton szerintem semmi érelme tolni.) -
#19197 én AB-vel tolom és hard fokozaton. ráadásul mágussal. 30-as szintű vagyok, de még mindig a legfontosabb tevékenységem a menekülés :-) -
#19196 Már számtalanszor leírtam, hogy ebben a beállításban lehetetlen a nagy orkhordák leverése. Ilyen beállítással felülről sem fog menni...
A kieget meg felejtsd el. Egy szar bughalmaz az egész és totál lineáris. -
Anonymusx #19195 Új Mi, és AB, normálon, és alulról kezdtem.
De találtam kódokat, és azzal játszom, soha nem használtam még csalásokat, de most itt volt az ideje.
Így legalább idén be is tudom fejezni a játékot. Aztán jön a kieg... Ugye az nem ilyen hosszú? -
#19194 detto alulról mentem, és persze ésszel, arra viszont már nem emlékszem hogy hányas szinten.