Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
- A hivatalos magyarítással lett megcsinálva.
- #8283-óta sem vetted észre a -t?

[merlinw.org]

tibor16
nna, én meg azt hittem a hivatalos magyarítással van megcsinálva.. - így viszont tényleg óriási mutatvány volt..
Most a #8283-ban hülyeséget kérdeztem, vagy senki nem tudja a választ??

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

MerlinW
"AlShedim Excavation
Cronos, Onatas, Pakwan, Saturas, Tamkosch, Wutras"

gothic3.hu

[merlinw.org]

yellowcab
meg tudná valaki mondani pls, sartura hol van?
lester mielõtt lekaszaboljuk az orkokat azt mondja itt van valahol, de nem találom... minden szart körbenéáztem😞

Elöl megy a cápa, utána a rája a remény hal meg utoljára.

Uhh.Bocsi a dok.-okban van a mentés😊

★ 汤姆 李

Rosszul csináltál valamit tuti biztos.Reinstall(mentés kiment elõtte majd minden töröl P.Files-ból).

Nincs ám küldetés mit meg nem értenék így lemagyarítva😊

★ 汤姆 李

Mike
szegények katatón állapotba kerültek 😄
kalimpálsz a kezeddel?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

rvn
Üdv! Magyarítással van gondom a prgram magyar lett de az emberek nem mozognak és egy tárgyat se tok használni? Mi lehet a gond?

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

"I see." 😄

MerlinW
8 év szakmai ártalom...😊

[merlinw.org]

Azt áruld el hogy, hogy jutott eszedbe az ha megváltoztatod a Projects_compiled.pak -ban a file nevét, amit ezáltal nemfog találni, backup megoldásként használja a strings.pak -filt ? és mindez hajnali 3 után 😊

Az új fiókom: DevLupius

Mike
így hogy fogtok hasonló kifejezéseket kapázsból kivágni mintpl: lectréd

<#vigyor3>

Na látom skerült Merlin! grat.

Az új fiókom: DevLupius

MerlinW
Nincs mit, használjátok egészséggel, de valóban elsõsorban õket illeti a köszönet:

jnc, Ordel, RaveAir, Éva, Andy, Ranloth, Panyi

[merlinw.org]

Nem hiszek a szememnek.Magyarul van a játék!Megcsináltam ahogy Merlin leírta.Tökéletes Magyar fordítás ez igen<#eljen>
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek aki közremûködött a magyarításban és aki megosztotta velünk <#eljen>Merlin<#eljen>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

izsook
Amik Cape Dunnál vannak sárkányok, azoknak a kivégzését küldibe adja majd vki? Vagy szabad prédák?

koschwarz
FAQ?<#awink>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

ha razoros verziód van akkor abban eleve benne van
Honnan lehet letölteni az 1.0.7 patchet?
koschwarz
megköszöntétek merlinw-nek, amit tett, de köszönjétek meg a fordító csapatnak is<#taps>

mert végülis õk tették lehetõvé, hogy magyarul jácchassatok (mostmár én is elgondokodtam, hogy megveszem a magyarított verziót, pedig soha nem játszottam magyarul, de ha ennyien dícsérik, érdekes lehet így tolni egy gémet...már csak a gépigény lehet probléma)<#fejvakaras>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Help me Please
tibor16
Kérdés - ha új játékot kezdek, kell vmi trükköt csinálni? (a faq-ban nem találtam errõl semmit) Olvastam korábban - alighanem itt - hogy valamit ki kell törölni, mert azok a szövegei a szereplõknek, amivel már találkoztam, nem jelennek meg az új játékban. Razoros verzióm van. Elõre is köszi a segítséget..

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

serito
Ne legyen bemountolva a game!!!

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

serito
Ha ez mûködik egy hatalmas Isten vagy!!!!
Köszönet.<#worship>

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

V.laki segítene hogy mér írja ki ezt?
Scripted script is not registered😮nInit!
Leállítás Ismét Kihagyás
tibor16
Köszönöm (leborulósszmájli) - nagy öröm nekem, hogy magyarul játszhatom a kedvenc játékommal - köszönöm.. (gratulálószmájli)
Eddig csak megnéztem fut-e a gépemen (döcögõsen de megy), viszont a játékot a magyarításig tartogattam. Most kaja, némi innivaló bekészít és játszani fogok.. köszi mégegyszer 😊

Nekem még mindig azt írja ki amit az elöbb írtam!!!!!!!
RaveAir
Remélem, hogy magyarul is élvezhetõ a játék, és nem rontottuk el nagyon a hangulatot...

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

MErlinW egy igazi varázsló köszönjük én magamtól egyáltalán nem jöttem volna rá én sajna hülye vok ehez de nagyon köszönjük és az igazi fordítóknak is😊
Mike
Itt olvastam egy futkosos-nyilazós technikát, végre ez bevált. Már nagyon ott tartottam, hogy feladom ezt az egészet

(ölj meg 4 vaddisznót egy szál karddal úgy, hogy ha 2x megsbeznek meghalsz, esélytelen. aztán rácsaltam szépen az orkokra, a disznók megették õket reggelire, a farkasomat is, de azért 1-et megöltek, a többit nekem kellett lenyilaznom a kerités körül futkosva)

De én alapból is a felsõt írtam át!
ÁÁÁÁ müködik 😄 köszönöm a segítséged Balee !!! És neked MerlinW azt hogy megoldottad !!!!

\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"

Raptor 2
Grat MerlinW!
Szép volt<#worship><#worship><#worship>

Elismerésem...<#alien2>

Én az istennek nemjöttem volna rá erre<#fejvakaras>

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

Aragorn10
Tedd fel az 1.0.7-es patched és crackeld meg ennyi...
Párszor már le lett írva.

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

BaLeeX
Nézd meg a betett képet a fölsõ stringtables.bin-t írd ét ttringtables.bin-re ne az alsót. Én is ezt rontottam el most jöttem rá. Neked is jó kell hogy legyen így.

Még1x big thx MerlinW-nek aki megoldotta a problémát még hatalmasabb thx a fordítóknak (meg a kiadónak aki vállalta hogy lefordítja)!

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Hali Elindítom a játékot rámegyek arra hogy új játék akkor a csík végig megy majd megáll a végén és mikor a zászlóval az asztalra teszem a játékot ezt látom: Scripted script is not registered😮nInit!
Leállítás Ismét Kihagyás
Mit csináljak?
Merlin!!!!!!!!!

NAGYON KÖSZÖNÖM A MAGYAROSÍTÁST ISTENEM FULL MAGYAR!!!!!

KÖSZÖNÖM'''!!!!!

Aragorn10
Ha valakinek nincsen Hexaeditorja akkor ajánlom a Pspad-ot innen
letöthetõPsPad
Jó Játékot mindenkinek<#wink><#wink>

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

Aragorn10
Valaki tegye bele a FAQ-ba nehogy telnyomják a fórumot kérdésekkel!!!!

Aragorn10
Szép volt<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>

Gratula<#vigyor3><#vigyor3>

grebber
Én még várok a következõ patchekre azokhoz talán lesz razor törés, meg addig talán javítanak is a sebességen!

Next PC upgrade: 2022

vg22
Hát úgy tûnik mûködik, csak ugyanúgy 1.07es marad tõle a játék😞 De ha valaki nagyon akar próbálkozni akkor tessék.

1. Download fixed image from [url=http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_gothic_3.shtml#Gothic 3 Fixed Image]GCW[/url].
2. Install VirtualCD 8.0.0.4.
3. Look at the JPEGs in the fixed image archive, and configure your copy of VCD the same way.
4. Use VCD to create a new virtual CD, using your Gothic 3 DVD as a source. You need a Virtual CD image, not an ISO.
5. When it's finished, you wll be left with a new set of files. One file ends in VC4, such as GOTHIC3.VC4. Rename or move this file.
6. Move the fixed image file to the same directory as the new file set (GOTHIC3.VC6). Rename it to your filename from step 5 (GOTHIC3.VC4).
7. Fake-mount the image to your REAL CD drive using VirtualCD. Mounting to a virtual drive does not work. This might make the drive physically eject.
8. Move vc8api.dll from your VCD installation to your SYSTEM32 directory (c:\windows\system32\).
9. Prepare your old save-game if you want (read the 1.08 release notes).
9: Install the Gothic 3 1.08 patch.
10. Play the game.

Nem pofátlanság...
Mi egy xls táblában kaptuk meg a szövegeket, szóval ebben nem tudunk segíteni.
De látom idõközben már megoldottátok. 😉

izsook
Engem ez a 1.08 patch crack érdekelne, hogy kinek mi a tapasztalata vele kapcsolatban. Mûködik?

a menü is magyar lenne?

\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"

grebber
Hm érdekes hogy ilyen szinte semmi méretû cuccban van a magyar nyelv.

Next PC upgrade: 2022

BaLeeX
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

ja igen a hexeditor nekem nem talált ezt a stringtables.bin-t hanem lehuzta a görgõt és legalul ott volt....

nah, teljesen új telepítés, 1.07-es patch+crack, megcsinálom hexeditorba ahogy le van írva és semmi 😞

mert ujratelepítem inkább...