Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

miylen crack, miylen patch van neked?

\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"

Hát pedig tökéletesen mûködik 😊

Legalábbis a menü nem magyar...ugyanúgy angol, nem nyúltam Ini-hez sem !

\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"

Nekem ez nem müködik, de mindent jól csináltam pedig !!!!

Knox
Ritkán írok be, passzív forumozo vagyok inkább sok éve, de ez tényleg nagyon rendes dolog volt tõled!

Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan

MerlinW
Ennél szebben úgy lehet megoldani, ha a magyar stringtables.bin-t pak-ba tömörítjük és elnevezzük Projects_compiled.p01 -nek. Azt bemásolva lehet játszani - ini módosítgatásokkal. Persze elméletileg.

De a lent leírtak gyakorlatilag is mûködnek, kipróbáltam. És most engedelmetekkel lefekszem aludni..😊

[merlinw.org]

MerlinW
Csúnya módszerrel, de megcsináltam.

Hozzávalók: hexeditor, és ez

Elkészítés:

1. Hexeditor (én WinHex-el csináltam, de UltraEdit azt hiszem ingyenes) - Data\Projects_compiled.pak megnyit,
- keresi ezt: stringtables.bin (kettõt talál, elsõt bántja)
- és átirja ttringtables.bin-re (elején "s" karaktert-bármire, én "t"-re írtam ugye, lásd képen.)

- Elmenti, jól.

2. Töröld vagy nevezd át a Data\Strings.pak fájlt.

3. Ezután a fenti zipet kitömöríti a Data könyvtárba. (így kell kinéznie a végén: Data\Projects_compiled\ - és ebben 4 fájl.

Ezután indulhat a móka, immár magyarul.Minden maradjon English-en, ne nyúljatok semmihez.

Hevfán.

[merlinw.org]

rvn
értem, de már ugy látom senki nincs fent csak mi,jó8 csa

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

MerlinW
Én a párnámat pofozgatom elalvás elõtt. Innen csak olyan tud tovább haladni akinek megvan magyarul. Amint valaki elküldi azt a stringtable.bin file-t okosabbak leszünk.

[merlinw.org]

rvn
Most min dlgoztok?

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

rvn
Azta haladtatok míg nem voltam😄

MerlinW
Nekem még mindig nincs magyar verzióm, én csak nektek dolgozom😊
Lehetséges másik - kisebb - megoldás:

1. Magyar Projects_compiled.pak ból kiveszi a büszke tulaj a stringtable.bin nevü file-t ezzel (Német a stuff úgyhogy: Datei - file menü, Offnen - megnyitás, kétszer katt a kívánt file-on és menti is ahova akarjuk.)

2. feltölti valahova.
3. ti meg csináltok a Data könyvtárban egy "Projects_compiled" nevü könyvtárat amibe bemásoljátok.
4. UserOptions.ini-ben SubtitleLanguageHungarian

És így elméletileg mennie kell. Eyetleg a lejebb linkelt betütípus kellhet még.

Részemrõl ennyi, többet nem tehetek az ügyért😊

[merlinw.org]

Aragorn10
Rak fel akkor ha tudod.

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

Aragorn10
Amugy melyik az ???

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

Aragorn10
Gratula 😊😊

MerlinW
Megtaláltam...
Projects_compiled.pak -ban van ami nekünk kell.. 169MB

[merlinw.org]

Uff,ugrottak a mentéseim is 😞 majd délután tovább keresem, ha nemtudjátok megoldani addig.
Én arra gondoltam, hogy a windows könyvtárban elrejtettek el egy noname filet mert úgy vélték, hogy úgyis valaki fel akarja dobja a netre a fordítást, de ne legyen egyszerû dolga. Legalábbis én így csináltam volna . A feladat adott : monitorozni az alkalmazást, hogy mihez nyúl hozzá induláskor, filemonitor és regmonitor. Már rengeteg file-t kizártunk úgyhogy szûkült a kör.

Az új fiókom: DevLupius

Aragorn10
Legyek pofátlan és kérdezzem meg a magyarítások portálon merthogy õk fordították le a játékot<#eplus2><#eplus2><#eplus2>

MerlinW
Workspace objektumok adatbázisát tartalmazza
Templates-ek az objektumok tulajdonságait, elhelyezkedésüket(?)
Speedtrees meg textura cuccok lehetnek, városokra bontva...

[merlinw.org]

Infó...
Projects_compiled.pak -ot ha átrakom akkor eltünik a felirat, csak ennél...

Aragorn10
Ahogy elnézem a registryben 5 fontos .pak fájl van benne a Workspace, a Templates, a Templates.p00, a Strings , éa a Speedtrees...
Ezeket kéne megnézni persze a stringet kivéve...

MerlinW
Végülis a nagy pak-okat leszámítva ~50 mega az egész játék...😊

[merlinw.org]

MerlinW
Nekik könnyebb volt, mert több mint valószínû hogy megmondták a fejlesztõk...😊

[merlinw.org]

Aragorn10
Szerintem elõször a különleges nevûekre kéne koncentrálni mint pl: workspace.pak , libary.pak ...

grebber
Remélem holnapra meglessz a megoldás.Minden elismerésem a probálkozásaitok végett!!

Gondolom a magyar szöveg készítõi hogy visithatnak a probálkozásaitokon ,de csak meglessz !! 😄

Next PC upgrade: 2022

Aragorn10
Fasza akkor alakul mint púpos gyerek a prés alatt 😊😊😊
Szóval akkor úgy néz ki, hogy mégis valamelyik pak-fájl lessz a ludas..

Script_game.dll szintén nem nyert.

MerlinW
Tehát összefoglalva.

ghotic3.exe - nem
strings.pak -ot töröltem(! -volt szöveg...), kibontottam, átírtam-variáltam sokféleképpen, stb.. semmi
registryben semmi utalás
g3.ini - semmi reakció
useroptions az egyetlen ahol ha magyarra állítom történik valami, azaz eltünnek a karakterek
Gothic3.ttf más a magyar mérete, de eredményt nem értem el vele.

Valamelyik pak még tartalmazza a stringeket, vagy valamit nagyon benézünk... wörking in progressz...😊

[merlinw.org]

Aragorn10
LOL 😊😊😊😊
Fasza szûkül a kör 😊😊

script.dll-t átraktad már angolra ??

Van egy magyar crackelt verzióm 😄
Teljessen magyar maradt.
Engine.dll, game.dll, gothic3.exe file - ok kilõve.

Aragorn10
Azon dolgozunk éppen 😊

Most ott tarok....
Vissza patchelem 1.07 -re és meg crackelem....meglátom mi lessz..

rvn
nincs fent mépg sehol a magyar G3?

Aragorn10
Próbáld meg az angol gothic3.exe-t!
Vagy azt már próbáltad esetleg a script.dll-t....

grebber
Rush for Berlinnél is .pak tartalmazta a nyelvi szövegeket!

Next PC upgrade: 2022

Bemásoltam az angol strings.pak -ot a magyar alá felûlírva, és magyarul maradt minden. hmm akkor minek az a file ?

Aragorn10
A dll-ek kilõve, az ini-k szintén a *.pak-okban nem hiszem, hogy bennt lenne mert elvileg abban adtokat tárolnak, szóval marad a scripts könyvtárban lévõ script.dll meg az gothic3.exe..

vg22
Jaja értem már mire gondolsz akkor bocs😄

Aragorn10
Ami ugye azt jelenti, hogy valamelyik fájl ezért felel...

Aragorn10
Igen tudom de a lényeg, hogy automatikusan hozta létre úgy, hogy angolra rakta a feliratot pedig már a magyar string-fájl van felrakva!!

vg22
Hát az valszeg az ilyen grafikai irányítási beállításokat tartalmazza nem véletlenül useroptions a neve😄

Aragorn10
Tegyétek fel a scriptet is ha lehet !!!

Aragorn10
A dokumentumok könvtárban lévõ ini- fájlnak semmi köze szerintem a felirathoz mert letöröltem az egészet és úgy indítottam el a játékot és autómatikusan lértehozta újra ezt a könyvtárat benne az ini-vel, amiben a feliratot megint angolra rakta!!
Szerintem😊😊😊

Raptor 2
majd hnap szarozok még

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

Raptor 2
ujratelepitem
na cs

Raptor 2
ajjj most nekem vmiér nem indul eredetiben se...

BaLeeX
Gyerünk gyerekek. 😊

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

vg22
Vagy bontsál kapcsolatot ha dinamikus az ip-d

MerlinW
5 percet kell csak várnod.

[merlinw.org]