Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

koschwarz
ha vannak benne felvehetõ elsõsegélycsomagok kis piros kereszttel, akkor tecceni fog<#puszis>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

tibor16
azért mert az a font, ami a magyarítás mellé van téve Arial csak átnevezve. Nézegettem én is, hogy megcsinálom az ékezetes betûket, de amikor láttam, hogy a kiírások meg Timesben vannak, feleslegesnek gondoltam. Kerestem vmi hasonlót a Gothic fonthoz, de nem igazán találtam. Ez nyílván saját fejlesztés.
Amúgy neked nem villog a kép idõnként, mert mintha lenne összefüggés, legalábbis megpróbálok rájönni, mitõl lehet.

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Mike
nektek is csinál ilyet a ctrl?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Üdv Mindenkinek!

A kérdésem az eredeti magyar feliratos változattal (1.07) rendelkezõknek szól.
Próbálta már valaki a 1.09-es patch-et feltenni a játékra, mert az 1.08-as miután feltelepítettem, egy rakás grafikai hibát és más bugot okozott. A Gamestar oldalon Euro patch-ként írják de a hivatalos oldalon nem szerepel semmi erre vonatkozóan. Nem szeretném megint elveszíteni három nap mentését mint az elõzõvel.
Köszönöm.
Lilithn
Gondolod, hogy neked való? Nincs ám benne GPS. <#beka3><#puszis>

I can eat death like nobody\'s business.

Lilithn
Ez jó volt. 😄

I can eat death like nobody\'s business.

Mike
iegn a 8925-ös videóra vonatkozott

peeter22
Ezt most nem vágom szerintem nem nekem akartad írni az a hsz egy térkép linkelve és semmi más.

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

Mike
én meg elkövettem egy marhaságot, megvettem a lopakodás az állatokhoz képességet, csak azt felejettem el, hogy ha ctrl-t akkor nyomom le, amikor van célpont, akkor átrak annak a szemszögébe, és onnan nem tudok visszaváltani, és marad a betöltés

Mike
szegény oroszlán milyen gázosan néz ki, a farkas jobban sikerült

Mike
ez érdekes, mert nálam fps nézetben nincs a karakter fejének árnyéka

Mike
felmész a lépcsõn, majd balra, és amikor lehet megint balra, fenn a hegyoldalban. négyen vannak, és ha kezdõ vagy, nem tudod õket megölni, inkább csald el az orkokhoz úgy, hogy a másik irányból közelíted meg õket, aztán szép lassan futást, gyaloglást keverve vissza-vissza nézve. Így két legyet ütsz egy csapásra: megszabadulsz az orkoktól, neked meg a kerítések aktív igénybevételével max 2 malacot kell megölnöd
(ja persze a malacok simán megölik az orkokat 😊

koschwarz
nemtom volt-e, de holnap lesz demo. itt a nagy lehetõség, hogy kipróbáljam. ezen fog múlni, hogy megveszem-é vagy nem veszem meg-é.<#hehe>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

BaLeeX
Nekem sem nézték tétlenül hanem nekemestek amint megütöttem az elsõt ráadásul a boci el is futott.
Bezzeg éjszaka... 1 lövés/alvó boci és senki nem vette észre <#eplus2>

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Nah belefutottam egy igen érdekes bugba. A sivatagbol visszamentem Trelisbe, kipucoltam a templomot , majd elindultam észak felé majd egyszer csak hirtelen visszateleportalodtam bakareshbe és azonnal kifagyott... nemtudom ezt hogy csinalta. Talalkozott mar vki ilyennel?

Én nemtom, de nekem kurvára nem nézték tétlenül.😄 Volt egy kis bocigergetõzés, lehajtottam õket a völgybe, aztán lenyesegettem õket futtában.😊

grebber
Igen? lol nemmertem megölni õket mert féltem lezúznak 😄

Akkor reszkessetek tehenek 😄

Next PC upgrade: 2022

odamentünk, és egyesével szépen levágtuk õket : D
leszarják hogy megölöd a teheneiket, nem próbáltad még? :d

grebber
Montreaba vagyok és a lázadoknak segítenék.

Kérdésem az lenne hogy ti hogy nyirtátok ki a teheneket mert mindig vannak többen is a közelben?

BaLeeX
Szinte minden lénnyé át lehet változni amihez találsz átváltozó potit/tekercset.
A térkép meg nagyrészt bejárható szabadon max a vadállatok akadájoznak meg a szabad mozgásban meg természetesen vannak olyan részek amiken átjutáshoz küldetések is kellenek.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Ugyanez most a gondom...
Hogy oldottad meg?
1.09 et van értelme felrakni?
Hali!

Hogy sikerült megoldani?
Üdv! Felpróbáltam a hunítást és elég érdekes kép fogadott: a kiírás Arial, a menü times, tehát a full gothic font eltünt, mikor feltettem az ékezetesnek kikiáltott file-t. Ha megnyitom a magyar fontot (enter), akkor a windóz arialnak értelmezi valamiért... ráadásnak mindjárt a játék elején az orkhentelõsdi közepedte leltem egy hieroglifákkal teletûzdelt nevõ kardot a földön heverni... bittos valami webdings vagy effélékbõl származik a neve... szal fura 😊

másnak is jelentkezik ez a probléma? Mert ha igen, akkor csinálok egy nálam mûködõ verziót az eredeti fontból 😉 (úgyse kell csak kb. a fele ékezetes karaktert megcsinálni, sok megvan benne)
😄 nagyon kenik a banditák a varázslást..Lehet a játék végén 1 nagy sziklából fog mind elõjönni , és lekell õket verni ,aztán meg visszamennek és alakitanak 1 nagy sziklaelementált. 😄
ORTEGA
======
Ardeából indulva menj a legjobboldali úton(asszem a tábla szerint Monterába/és/vagy/Cape Dun-ba vezet).
Jobbra, az út mellett lesz egy völgy.
Menj le, tele van farkasokkal, a távolban megpillanthatsz egy halom egymásra rakott megalitot(Stone Henge szerû építmény)
Balra lesz ey barlang, tele banditákkal.
Ha bemész balra lesz néhány bandita, nyírd ki õket, jobbra meg lesz egy emelkedõ, balra kanyarodó alagút.
Fölmész, ott lesz Ortega a trónján, meg egy halom bandita.
grebber
Azta nagyon lol buggal találkoztam ami azzal járt hogy bementem egy táborba ahol banditák tanyáztak egyesével lezuzom mindet bemegyek a barlangba ott is. Mégbeljebb megyek újabb nagyobb terem ott 4 bandita erre megindulnak felém csakhogy belementek a falba és soha többé nemkerültek elõ 😄

Mocskos tetves banditákat mindenhol találok de azt a köcsög Ortegát meg a Capet Dune-is banditákat sehol sem lelem 😞 Lehet õk is már valami sziklában vannak 😄

littleNorbi
Hol és hogy tudok csatlakozni a lovagokhoz?

már hogy lenne.
babaház van benne meg gyöngyfûzõ.

A Gothic 2 gold editionban benne van a Gothic 2+kiegek?

Ugye szabadon(free roam szerûen) be lehet járni mindenféle kötöttség és küldetés nélkül a területeket?

http://youtube.com/watch?v=q2ZZgMZlgeE rohadt jó a videó vége!A végén a játékos átváltozik oroszlánná!Tök jó!Mivé lehet még átváltozni?😄

peeter22
törölt hozzászólás

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

grebber
Valaki mondja el érthetõen hol vannak Capet Dun (Bórus fok) környékén a banditák akiket likvidálni kell,mert sehol nem találom õket!?

peeter22
Üdv mindenkinek, ismét lenne egy kérdésem van felszentelhetõ kard? Mert most eljutottam odáig, hogy az elhanyagolt kovácsképesítésem növeltem és most tudok élezni meg sima kardot csinálni, és most merült fel bennem, hogy az 1-2-ben lehetett kardot szentelni vagy varázserõvel felruházni.
Monológ: No meg hát ezek az udead highmage-ek kõ brutál, én csak varázslattal tudtam levágni õket sajna a paladin szerkó nem nagyon véd varázslat ellen közel 500 élettel is 2-3 varázslat és kampeca nekem.

a bejárat közelében asszem az alkimista elmondja hog mikor harcolnak az oldaladon.
Amúgy meg nem kell felszedni. bemész, megölöd a fõorkot, aztán lemészárolod az összes többit, és kiírja, hogy quest completed, Geldern felszabadítva, anélkül hogy felvetted volna o.O

nekem bugzott akkor 😄
felszabadítottam minden várost, de nem támadt.

Inkább Kap Dun környékén, a vadász házától vmivel magasabban.
Hát ez a geldernes télleg kiba*ott szemétség. Nem nagyon bánom, h a fõorkkal nem lehet eldiskurálni, de akkor hol tudom felszedni a Liberate Geldern küldetést?
1298723 óra játék után elõfordul, hogy kifagyott mentéskor, de inkább visszatöltésnél volt jellemzõ.
Valaki nem tudja, Reddock kornyeken merre talalom a gondot jelento vaddisznokat ?

When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)

Hmuda
Jah.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Mike
az Excel Saga-ból?

ir a FAQ olyat, hogyha német nyelvû Gothicom van sajnos akkor aból tudok angolt kreálni csak le kellene tölteni egy ilyen fájlt: Speech_English.pak .. az szeretném kérdezni, hogy ezt honnan lehet letölteni?

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Mike
mi a baj a mentéssel?

rotator
Cool, végre sokak problémáját megoldták a savegame bug javításával. 😊

Hmuda
Hm? A logómra gondolsz? Mert az Excel.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Mike
ja, meg távolról nyillal 😊

csatamezõn, tömegben nem

RaveAir
Az még egy ideig nem lesz, majd csak Skandar Graunt kaphatsz... 😉
Amúgy az AD&D megalkotásakor voltak még homályos pontok a fegyverismeret terén az alkotók fejében. És van, ami (részben)tévesen fejlesztõdött tovább.

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

Esrohnoil
Lehet vele aprítani, de a könnyû vértezetes, könnyû fegyverrel rendelkezõ tuti elbánik vele. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Mike
szerintem a valóságban pallos és katan nem igen találkozott