Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
néha fekete, néha szürke.
úgylátszik sosem leszek méregkeverõ.
A kérdés az lenne, hogy a teljes játék is megy olyan sebességgel, mint a Demo?
Hülye kérdésnek tûnik, de a demo verziója 1.9...
THX!
Asus P8H61-M LE/USB3, [email protected] , 6 GB DDR3-1333MHz, ASUS R9 290 4GB
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Next PC upgrade: 2022
Why so serious?
Vadászatot azonkívül a vadászon kívül, akinek a 10 farkasprémet el kell vinni (Jahrn assz'em) hol lehet tanulni ? Õ sajnos elhalálozott. Nem tetszett neki, hogy a közelben lévõ várost kipucoltam orkügyileg és nekem támadt. Érdekes, elõtte õ bujtatta el a szökött rabszolgát.
When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)
mondjuk nem kell félteni, idõvel rengeteg felesleges TP-d lesz
segítség:
ge3.iniben:
TestMode=false
állítsd true-ra
majd játék közben konzol (0-ás gomb)
teach It_Perk_PotionPoison
én így meg tudtam tanulni, a szánalmas az volt, hogy hiába, méregkevereséhez még így se fogadta el
(halálos méreg receptemet akartam kikeverni)
mégszerencsétlenebb módon, kitaláltam, hogy a kész mérget csalom be (give-vel nem került az inventoryba, spawnnal elém került az üvegcse, de ahogy felvettem eltûnt) szal itt valami nagyon el lett rontva
One Vision. One Purpose.
When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)
Ha Alit elintézted már, akkor találtál nála egy kulcsot, ami kinyitja a fogadóban lévõ ládáját. Ott meg fogod találni a cuccot ami kell Tomnak.
és sokáig csak alvással lehet pótolni a manát, illetve az alkímiával.
De többet tényleg nem érdemes költeni rá...
Bár csápítóak a permanens italok fõzése, ez lehet hogy megtérül hosszútávon, de alig találok hozzá növényeket, ezért nem válaltam be. Igaz még csak az elején vagyok.
Esetleg ha könyvekbõl összejön a szükséges alkimia, akkor majd megtanulom a használatát is, a recept ugyanis már rég megvan.
http://download.piranha-bytes.com/gothic3/Changelog-109.txt
és ha igen akkor nem fognak ugrani a mentéseim?
elõre is kössz, mindenkinek aki segít!
az a problémám, hogy megtanultam (volna) a méregkeverés fortélyát.
a tanulópontot/pénzt elvette a game, de a képességet nem adta meg.
ez szerintem egy bug.
ezzel lehetne valamit kezdeni? már próbáltam másik tanárnál is, de ott is ugyan az a helyzet.
nagyon idegesítõ, mert sem anyagilag, sem tanulópontilag nem állok a helyzet magaslatán.
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
Milyen felbontáson játszol? Szabványos 4:3 az arány?
Ekkor láthatod a követelményeket az egyes varázslatokhoz.
Pl.: FireBall 50 és nem 5 õsi tudás. Azzal kevered hogy 5 learning pontot kell "áldozni" az oltárnál és némi aranyat.
Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
Valamint-miért nem tudom megtanulni a fireball-t ? Csak 5 õsi tudás a követelmény, annyim meg van.
az fakon iszonyat beszaggat, nem tudja valaki le tudom-e venni a fak rrszletesseget (de csak azt)?
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
http://www.gothic3.hu/readarticle.php?article_id=17
oldalról.
köszi
"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
Mert így nem lehet bemenni városba, folyton megtámadják 😞
"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
nem hittem volna, hogy ilyen egyszerû, én valami bonyibb megoldásra gondoltam. 😊
Why so serious?
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
nem tudok rájönni, hogy a bal alsó sarokban az állóképesség csíkja miért lesz szürke? pl.:sokkal gyorsabban elfáradok.
tudtok ebben segíteni?