Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

köszi, csak az a baj,hogy a konzol lejön, de nagyon gyengélkedik'.
néha fekete, néha szürke.
úgylátszik sosem leszek méregkeverõ.

Hi!

A kérdés az lenne, hogy a teljes játék is megy olyan sebességgel, mint a Demo?
Hülye kérdésnek tûnik, de a demo verziója 1.9...

THX!

Asus P8H61-M LE/USB3, [email protected] , 6 GB DDR3-1333MHz, ASUS R9 290 4GB

Molnibalage
Találkozott méer valaki Cor Angarral? Benne van a G3-ban?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

grebber
LOL azóta Ortegát keresem semmi sikerrel lehet õk is beleolvadtak a sziklákba 😞

Next PC upgrade: 2022

A kis táblácskáT még nem találtam csak úgy a földön én sem, csak árusoknál. Az egyik pl.: a Halálfejjel jelölt városban van az egyetlen ork árusnál.

Végülis nem számít mert így is annyi pénzt össze lehet szedni, hogy ha a felét a tengerbe dobnád még akkor is életed végéig megélnél belõle.

Why so serious?

Bizony. Tegyek meg neki ezt-azt, aztán majd tanít. Ja, jó pénzért+tap. pontért. Legalább valamennyit adhatna ingyen.
Vadászatot azonkívül a vadászon kívül, akinek a 10 farkasprémet el kell vinni (Jahrn assz'em) hol lehet tanulni ? Õ sajnos elhalálozott. Nem tetszett neki, hogy a közelben lévõ várost kipucoltam orkügyileg és nekem támadt. Érdekes, elõtte õ bujtatta el a szökött rabszolgát.

When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)

a_n_d_r_e_w
TP-t is levette? nálam csak a pénzt
mondjuk nem kell félteni, idõvel rengeteg felesleges TP-d lesz

segítség:
ge3.iniben:

TestMode=false

állítsd true-ra

majd játék közben konzol (0-ás gomb)
teach It_Perk_PotionPoison

én így meg tudtam tanulni, a szánalmas az volt, hogy hiába, méregkevereséhez még így se fogadta el
(halálos méreg receptemet akartam kikeverni)
mégszerencsétlenebb módon, kitaláltam, hogy a kész mérget csalom be (give-vel nem került az inventoryba, spawnnal elém került az üvegcse, de ahogy felvettem eltûnt) szal itt valami nagyon el lett rontva

One Vision. One Purpose.

grebber
Amúgy én örültem volna ha van olyan személy a gameben aki hálája jeléül ingyen tanít.Sok köcsög pénzsovár 😞

Én elõször a kardforgatást és az erõt fejlesztem, de nem akarok lemaradni a varázslás örömeirõl sem. Az alkimiát én is könyvekbõl szeretném megtanulni. A kis táblácskák, amik növelik az õsi tudást, hogy néznek ki. Még egyet sem találtam, de valószínûleg csak nem vettem észre.

When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)

vg22
SPOILER
Ha Alit elintézted már, akkor találtál nála egy kulcsot, ami kinyitja a fogadóban lévõ ládáját. Ott meg fogod találni a cuccot ami kell Tomnak.

littleNorbi
Hogy lehet megoldani azt a feladatot amit Tom az egyik fejvadász ad Faring-ban hogy hozzam el neki Ali-t?Már megkalapáltam de semmi

Én fõleg a mágusok útját követem. Semmit se raktam még a harci képességekre kb level 20 nál járok. A mannapotion pancsolás szerintem alap egy mágusnál, ugyanis mana nélkül semmit sem ér a varázstudomány 😊
és sokáig csak alvással lehet pótolni a manát, illetve az alkímiával.
De többet tényleg nem érdemes költeni rá...

Bár csápítóak a permanens italok fõzése, ez lehet hogy megtérül hosszútávon, de alig találok hozzá növényeket, ezért nem válaltam be. Igaz még csak az elején vagyok.
Esetleg ha könyvekbõl összejön a szükséges alkimia, akkor majd megtanulom a használatát is, a recept ugyanis már rég megvan.

Köszi ! Azt hittem, csak Alkimiát tanít, arra meg nem akarok pontot költeni.

grebber
Mentés közbeni fagyásokat javítja,bár nekem hálistennek soha nem csinált ilyet!

mi az a hiba?

Microtus
Csak egyetlen híbát hibát javít. Hogy ugranak-e a mentéseid azt nem tudom.

http://download.piranha-bytes.com/gothic3/Changelog-109.txt

ja, és az 1.9-patchet érdemes felrakni?
és ha igen akkor nem fognak ugrani a mentéseim?

elõre is kössz, mindenkinek aki segít!

hi

az a problémám, hogy megtanultam (volna) a méregkeverés fortélyát.
a tanulópontot/pénzt elvette a game, de a képességet nem adta meg.
ez szerintem egy bug.
ezzel lehetne valamit kezdeni? már próbáltam másik tanárnál is, de ott is ugyan az a helyzet.
nagyon idegesítõ, mert sem anyagilag, sem tanulópontilag nem állok a helyzet magaslatán.

littleNorbi
itt csak ay van, h elérem a az 50%-os népszerûséget, és most akkor lázadó vok ??Nem úgy van mint a 2esben,hogy most pl. csatlakozok a katonasághoz és késõbb lovag leszek ???

Raptor 2
Bár sikerült anélkül is regelni, lehet hogy ennél a gémnél nem kell kitölteni

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

Raptor 2
Ha regisztrálni akarom sz eredeti játékomat, hol találom a SERIAL NUMBERT?? A kézikönyvben van? vagy a tokon?û

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

tibor16
Az elsõ ("Reddock") lázadó táborban az alkimistánál..

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Ha vkit érdekel, kijött a demó... 😄
Army of darknesst hol lehet tanulni? Mert nekem Beliar shrineoknal azt nem lehet megtanulni.

Ottto
Nem tudsz, csak az van kiírva....Majd egyszer nyomd meg és meglátod....

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

A lehetõ legkissebben-így is szaggat. De már úton van az új videokártya...

Jaa, az lehet.
Milyen felbontáson játszol? Szabványos 4:3 az arány?

Én a varázskönyvben vittem a kurzort a fireball fölé-5-öt mutatott. Lehet, hogy valami grafikai hiba, és nem látszik a 0. De így már értem. Lergalább nem bug...

Üss egy "B" betût!
Ekkor láthatod a követelményeket az egyes varázslatokhoz.

Pl.: FireBall 50 és nem 5 õsi tudás. Azzal kevered hogy 5 learning pontot kell "áldozni" az oltárnál és némi aranyat.

peeter22
Meglátásom szerint jobb eldönteni, hogy kihez is akarsz tartozni , mert ha nem éred el az 50%-os népszerûségi mutatót bármelyik oldalnál, nem tudod megvenni a legjobb páncélt. De lehet ide oda is dolgozgatni.

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

És miért nem tudom a fireball-t megtanulni 5-ös ancient magic-cel, ha egyszer annyi a követelménye ?

én az oltároknál ancient magic-t is tudok tnaulni :0

littleNorbi
Senki nem tartozik semelyik csoporthoz sem ???

Ottto
Az oltároknál varázslatokat lehet csak tanulni, ancent magic-et csak mágusok (tanárok) tanítanak, ill. kõtáblák és könyvek is....

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Nekem az Inos oltárnál nem ment-életerõ, mana, állóképesség volt csak. Táblácskát eddig még nem találtam. A fireball-ra nincs ötleted ?

vg22
Ha jól rémlik (nem biztos) akkor a Reddockban lévõ firemagenél meg az oltároknál is lehet növelni, meg sok táblácskát is lehet találni amik 5öt v 10et adnak az õsi tudáshoz.

Az õsi tudást kinél lehet növelni ?
Valamint-miért nem tudom megtanulni a fireball-t ? Csak 5 õsi tudás a követelmény, annyim meg van.

littleNorbi
Ha most csatlakozok a fejvadászokhoz, akkor késõbb birok még csatlakozni pl. a lázadókhoz ?

Mike at home
hehe Fader Durnal atusztam a tuloldalra, csakhogy... 😞
az fakon iszonyat beszaggat, nem tudja valaki le tudom-e venni a fak rrszletesseget (de csak azt)?

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Nem tudom igazán. Ezekre nem én jöttem rá, csak simán bemásoltam a
http://www.gothic3.hu/readarticle.php?article_id=17
oldalról.

aaaaa, hogy én erre nem gondoltam 😊 <#lama>
köszi

"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."

lwb
beszélsz vele, mint egy npc-vel és elküldöd.

ööö biztos kérdezték már, de hogy tudom unsummonolni a megidézett lényeket (csonti, goblin)?
Mert így nem lehet bemenni városba, folyton megtámadják 😞

"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."

Pl. ha egy varan tamad meg, akkor tortenik ilyen-gondolom, valami merge van a dognek. MrAndree leirta az ellenszert. Vigyazz, mert megivasakor a manad is fogy !

köszi!

nem hittem volna, hogy ilyen egyszerû, én valami bonyibb megoldásra gondoltam. 😊

Strengthening potion, kék keresztes üvegcse.

Why so serious?

koschwarz
én még nem jáccottam vele, de innen tudom a választ: valamilyen lötyit kell inni, amitõl meggyógyulsz<#nevetes1>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

hali!

nem tudok rájönni, hogy a bal alsó sarokban az állóképesség csíkja miért lesz szürke? pl.:sokkal gyorsabban elfáradok.
tudtok ebben segíteni?

koschwarz
kösz<#law><#worship>

(má csak a játékot kéne megvenni)

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"