Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Faringnál pl. a dicsõ trollvadász megmurdelt 3 narancssárga madártól, nem segítettetm neki, na mondom, megnézzük mire megy velük, elvégre trollra megyünk, aha az idióta meghalt. ott a hátán az ij, elõ nem venné, de a többi vadász sem, elmondják, a jó vadász nem megy közel a zsákmányhoz, aztán nekiesnek karddal, és meghalnak
szal trollvadász barátunk meghalt, betöltés, mentem madart lõdözni, akik kb. anynira fickósak, hogy a ranger ijammal egy lövéstõl fexenek, na meg volt velem egy warg is, vissza a csókához, most már szabad az út a trollokat csak leveri, no azt a káoszt: a nagy kavarodásban sikerült a wargomat lefagyasztanom, a kamera felkûszott a fellegekbe, ahoyg egy idõben szokta, felszlopáltam vagy 16 üveg manlötyit, de sikerült 😊
mi a kínlódás? az amikor az ember 5 percenként ment, most már nagy mentést is, mivel sohasem tudhatja mikor áll le az egész, mikor fagy ki quicksave közben, vagy mikor vált át vmire, mikor kezd lebegni, mikor hal meg csak azért, mert az ellenfél lejjebb van mint õ, és nem találja el, stb
meg az, hogy minden szart összeszedeget, a legutolsó kanalat is, hogy teljen borra, meg üvegekre, meg szedi a mezõn a növényeket mint egy megszállott, mert anyagilag nem bírná a 250/per italt
meg az sem tetszik, hogy nem tudom lecserélni a nyomorult göncömet, ha van 35k-m, ugyan ne nézzenek már rongyos koldusnak, ha elmegyek Faringba akkor az arénánál ne ajánlgasság a sivatagot, vagy ha igen, mondhassam, hogy igen, már jártam ott, sõt onnan jövök (bár azt mondják, hogy nekem ez a hely biztos kevés, de megagyok róla gyõzõdve, hogyha nem nyertem volna Bakareshben, akkor is mondja, szal igen, legyen már hírneven, ha már valamit letettem az asztalra 😊
ott ülök elõtte..aztán tétován bekaptam pár sûlt húst és gyíí tovább a harc 😄DD
korrekt egy démon nem mondom 😊
...mondjuk az külön szám volt ahogy a cimborám berontott a kapún nekiesve (és összeszedve) az összes holtat aki csak volt a környéken.
Mondtam is magamban nagy taktikus az öreg...hogy a rákomba maradt 'ez' életben?!
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
vagy ott van a ctrl, ami elméletileg a sneak, de ha célpontod is van, a ctrl-t megnyomva, a célpontra vált a program, ami nagyon szép és jó, de abból sem tudom, hogy lehet kikerülni
szal most enm azért, de ez elég messze van az oblivion féle, láthatatlan vagyok, mögémegyek leütömtõl, de a sima, settenkedek, leütömtõl is
Hát nem tom ami nekem nem fér be azt nem csinálom(persze ettõl te vagy bárki bõven azt csinál amit akar), és nem fér be leverni a boltosokat, vagy ilyesmi. 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
itt ilyet nem lehet, marad ez. pl. rögtön az elején a vadásznál 7k van, és ez nem kevés. Egyébként ez nem programhiba, abszolút szabályos az npc-k is ezt csinálják, ha bunyó van, egyrészt drukkolnak, másrészt meg a gyõztes elveszi a másik fegyverét és a pénzét
próbáltam megütni, jéggel, tûzzel lõni, semmi értelme nem volt
DE
Az hogy hogyan játszol azt te határozod meg, tehát ha egy kereskedõt le lehet verni..és a játékban nem történik semmi (nem tom/nem próbáltam), azzal nyersz valami pénzt..hamarabb lesz sok pénzed, de nem hinném hogy ez számít. 😊
Ezzel csak hamarabb a végére érsz a problémáknak..a játéknak.
A pénzt/páncélt/mindent meg lehet szerezni úgy is hogy nem élünk vissza a játék hibáival szvsz.
A mentés/töltés idegesítõ..pláne hogy töltésre elteszi a fegyvert.
..meg vannak benne hibák..pl. amikor a földre kerülsz, és kábán csücsörögsz..nem támad meg az ellen..ezt nem teljesen értem miért van így, pláne hogy ilyenkor az inventory-bõl simán megehetsz húsokat..<#idiota>#idiota>
Szal ok. egy értelmes ellenfél még gyönyörködhet a kábaságomban, de egy eszetlen vad mit sasolgat? 😄D
..sok dolog van benne ami sok lehetõséget rejt a javításoknak és kiegészítéseknek.
ha beállok druidának, akkor azzal kizárom magamat a többi frakcióból, tehát már nem lehetek sem fire sem dark mage?
[merlinw.org]
ez is vicc, hogy csak egy féel ital van, nincs kisebb és nagyobb, illetve állat drága, és mindehol állat drága, nem számít szeretnek-e vagy utálnak, ki mennyire hálás agy sem, nem is emlékszem még egy olyan rpg-re - pedig játszottam párral - ahol ennyire drága lett volna potion
na ja van mana regenerálódás, 250 pont felett, köszi
megvettem iszonyat pénzért a bastard sword tervét, erre kiderül acél melett kell vasérc is, na most vasércet sem árul senki, még véletlenül sem, iszonyat pénzért sem Myrtanaban
mostanában egyébként rendszeresen fagy, illetve átesnek textúrán a léynek, jött a földi farkas, nagyon vicces volt 😞
Mindemelett rájöttem, hogy leetõség szerint mindenkit el kell jól verni, fõleg a kereskedõket, mert azoknál sok pénz van, illetve a fegyvereket is el lehet venni (megverés=lenyomod, de nem ölöd meg) a házaban egyedül lévõk simán megverhetõk, a kutyát enm zavarja
[merlinw.org]
Már mindenki tudja annyit nyavajogtam nálam csak 6 FPS-el hajlandó futni a game mindegy, hogy mit állítok Low vagy High.
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Elsõ ránézésre nagyon frankón néz ki, a klikkelgetõs harc kicsit gáz, de sebaj (van másféle beállítás hozzá?).
Az orkok eszméletlen jól néznek ki, a karakterek is, a házak is. Az introt pedig a burok készítésekor továbbléptettem annyira unalmas volt.
Nah, szal eddig pozitív a vélemény, már csak saját gép kellene a hosszabb tesztelésre😊
A kiegrõl még semmi hír? Remélem karácsonyra kidobják😊
When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Mi lehet a probléma?
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
1. mint írták ez bonyolultabb program
2. a Dark Messiah egy profin megírt HAlflife2 motort használ
Nem tudjátok az eredeti magyar verziohoz jok az angol patch-ek?
Lehet,hogy nem nyelvfüggõk a patch-ek.
[merlinw.org]
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.
Azt szeressem nagyon 😊
Next PC upgrade: 2022
Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.
Akkor még pedálozhatok, mert a lázadó max 24%-al nem sokra viszem még. 😊
Hogyan tudok egy 70 ezres páncélt venni, mert például egy városban ahol 90%-os hírnevem van az orkoknál azt írja ki hogy nem vehetem meg mert 50%-os hírnév kell. Namost ez hogy van? Az összes orknál 50% kell vagy mi?
Maga a játék normálon nagyon élvezetes.
De...
1. Mivel kicsit bugos (szvsz) a csata, így itt az elhalálozás az átlagosnál többször elõfordul, mint más rpg-knél.
2. Rombolja a játékélményt.
Egyéb?
Vamos Argentina!
2. vedd le a hangot
😊
Vamos Argentina!
Dark Messiah és ez teljesen más ezzel sokkal többet lehet tolni és job is 😄
Next PC upgrade: 2022