Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
Egy videóban láttam, hogy a Névtelen fõhõskénknek HÓSSZÚ HAJA VOLT!!!!!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Szerintem aki angolul nyomja az egyre csak ragad megfele,
hacsak nem beszéled anyanyelvi szinten az angolt.
A történeti szál nagyon erõs.
2.Keresõ.
Why so serious?
Két kérdésem lenne még: Ha Borus- fokot felszabadítottuk, akkor merre menjek tovább Monterába vagy Vengardba?
A másik meg az, hogy hol találom a bandvavezért Ortégát(vagy hogy is hívják), mert egyszer végigmentem parton és nem találtam semmit... Borus fok alatt van, vagy merre?
Segítséget elõre is köszi
Amúgy Thorus föltûnik a 3. részben is?
Nane! Az elsõben húsbogár formájában bementem az Old Campbe, mindenkit lezúztam, mondjuk õt nem, mert halhatatlan volt - vagy legalábbis naon úgy nézett ki - megaztán a kettõ kiegjében is kicsináltam, most meg újra elõkerül?
Pont mint Raven. Az 1-ben õt lezúztam Gomezzel együtt, aztán a kettõ kiegjében meg õ a hûdegonosz fõmuksó 😄.
Nah mindegy....
Úgy látszik a fiúknak muszáj volt hamar kitolni a játékot. Ezt sajna sokan nem fogják nekik megbocsátani. Necces, hogy lesz-e így további Gothic játék. Remélem azért a kieggel együtt már minden tökéletes lesz mint a G2-nél. De a G3 így is nagyot bukik majd Európában😞
Nagyon nagyot kell teljesíteniük a kieggel, hogy jó hírnevet szerezzenek megint.
http://www.sasserlone.de/flash.0026-lama-song.html
Why so serious?
Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
bár a mostani ijam egy ranger bow 85-ös sebzéssel, ehhez jön még a game hunter és az ij által adott big game hunter tudás, ami dupláz az állatokon, tehát nem olyan rossz cucc
de már láttam nimrod-ot is 110-es sebzéssel
a legjobb mostani nyilpuskám pedig a slave-slayer 130-as sebzéssel
Why so serious?
mert jelenleg nagyon lassú
vedd meg
más mint ez
szerintem jobb volt a 2 mint ez
egyébként nyilazgatok, meg fagyasztok
Kb 100 Õsi tudás után tanultam pár varázslatot, pl a csontváz nagyon hasznos, meg a Light 😊
De se alchemyre se Õsire nem tanultam pontal, csak könyvek meg táblák alapján jött össze 😊
Egyébként az Õsi Nordmar Sírkamrák meghülyítik a beliarhoz kapcsolódó idézett lényeimet, én a csontin tapasztaltam, de itt írta már valaki démonnal is...
"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
A legfelsõ képen, a kariddal szemben lévõ lázadók, örömükben táncot járnak<#crazya>#crazya><#crazya>#crazya><#nyes>#nyes>
Én sajnos egybõl Gothic 3mal kezdtem és egyik elõdjével sem játszottam, és nem tudom eldönteni, hogy érdemes- e játékban több képzettségre szakosodni... Tehát az elképzelésem két egykezes fegyvert forgató karakter, amihez kell vadászatot és erõsségot minimum 150-re feltornáznom és mellé szeretnék varázslatokhoz is konyítani... Ez mennyire életképes karakter ebben a világban? Vagy inkább csak egy dologra szakosodjak, csak harcos vagy csak varázsló?
Ha 75 lenne, elnéznék szerinted?
A honlapot átfutottam, bár németül nem tudok, de nem találtam 😞
Pedig valami set_reputation_Montera vagy hasonló commandnak lennie kellene, legalábbis logikus volna...
"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
Sokszor meghaltam, az asztalt ütöttem mérgemben, de aztán toltam tovább.
Pár kép:
Vamos Argentina!
megtámadja azokat akik követnek így elég jó csapat vagyunk néha.
Ott van pl Wenzel esete ilyen harcos olyan harcos azt meghalt csomoszor vagy amikor nemhalt meg kinyirt kerek 1 db ellenfelet a többit nekem hagyva.
A másik Gorn amikor kiszabadítom azt zuzzuk az élõholtatak õ is be van oltva ölés ellen mert 1 db csaontot vagy zombit nem ölt meg!
Next PC upgrade: 2022
Mike_Axe Axt
Mike_Bolt Bolzen
Mike_Bow Bogen
Mike_Crossbow Armbrust
Mike_Staff Helebarde
Mike_Sword "
mennyi minden cuccom van 😄
amnéziát próbáltad?
lefizetni?
Kap Dunban 2 embert még meg tudtam ölni büntetlenül
a városban elérted már a 75%-ot?
sztorin kivül verd meg, az orkok szeretnek bunyózni
próbáld meg az amnéziával, hátha
Engem pl Monterába megtámadott a kovács amikor lenyúltam a rabszolgáját mondom nem szarozok levágom úgy sem lesz következménye. Nos levertem kiraboltam csak legközelebb már nem tudtam tõle vásárolni...
Pedig csomó jó cucca volt meg mindig lehetett tõle venni nyílvesszõket meg minden mást. Szóval így visszagondolva inkább fizettem volna neki 1000 aranyat...
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit