Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Raptor 2
Persze a lényeg, hogy valaki tud errõl valamit? Talán van a játéban egy fpdrász bácsika??? Vagy mi?

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

Raptor 2
Hali!
Egy videóban láttam, hogy a Névtelen fõhõskénknek HÓSSZÚ HAJA VOLT!!!!!

Sir Quno Jedi
Inkább nem olyan pontos és a fordítók általában nélkülözik a profi mûfordítók írói vénáját (is). Mondjuk egy Göncz féle LotR fordítást-szintet nyilván nem is lehet elvárni egy fos, kisköltségvetésû játékfordítástól, ezt aláírom. Nem baj, hogy vannak fordított játékok, mert így szélesebb tömegekhez jutnak el idehaza is. Csak nem én vagyok az a szélesebb tömeg... 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Egy AMD Athlon 2400+ 1GB RAM 9600 Pro 128 MB konfiggal érdemes nekiugranom a játéknak? Hallottam hogy nem túl jól van optimalizálva,meg már a gépem is öreg.Érhetek el játszható sebességet.
azám, magyarul nem olyan fíling 😄

Sir Quno Jedi
Én momentán falra mászok a magyar nyelvû játékoktól. Még a magyar gammáknak is inkább az angol verzióját nyomom, ha lehet (IG2, Haegemonia stb.).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

akkor közülünk még sokan anyanyelvi szinten beszélik az angolt o.O

Nagyon fasza ez így magyarul!
Szerintem aki angolul nyomja az egyre csak ragad megfele,
hacsak nem beszéled anyanyelvi szinten az angolt.
A történeti szál nagyon erõs.
vg22
Megtanultam a pure magic oreból való fegyverkészítést, már csak az lenne a probléma, hogy hol találok olyan kardot amihez ez a skill kell? Vagy az sokkal késõbb lesz?

chalezlopez
Ortega Ardeától Ny-Ény irányban van, egy barlangban. Nagyon nem a parton!!

Vamos Argentina!

1.Vengardba nem tudnál még bejutni a kupola miatt szóval inkább montera fele. Bár a vengard elõtti orkokra vadászgathatsz ha gondolod de vigyázz mert sokan vannak.
2.Keresõ.

Why so serious?

Köszi tippeket!

Két kérdésem lenne még: Ha Borus- fokot felszabadítottuk, akkor merre menjek tovább Monterába vagy Vengardba?
A másik meg az, hogy hol találom a bandvavezért Ortégát(vagy hogy is hívják), mert egyszer végigmentem parton és nem találtam semmit... Borus fok alatt van, vagy merre?

Segítséget elõre is köszi
Lehet, hogy az emberek többsége az igénytelen, de (többnyire) bugmentes játékokat szeretik, de azokról nem is érdemes szót ejteni (szerintem).
Amúgy Thorus föltûnik a 3. részben is?
Nane! Az elsõben húsbogár formájában bementem az Old Campbe, mindenkit lezúztam, mondjuk õt nem, mert halhatatlan volt - vagy legalábbis naon úgy nézett ki - megaztán a kettõ kiegjében is kicsináltam, most meg újra elõkerül?
Pont mint Raven. Az 1-ben õt lezúztam Gomezzel együtt, aztán a kettõ kiegjében meg õ a hûdegonosz fõmuksó 😄.
Nah mindegy....
chalezlopez
Bal klikk. Csak ne legyél harci állásban.

Vamos Argentina!

Randal
Az uccsó képen kcisit gáz a csík a vízesésben.
Úgy látszik a fiúknak muszáj volt hamar kitolni a játékot. Ezt sajna sokan nem fogják nekik megbocsátani. Necces, hogy lesz-e így további Gothic játék. Remélem azért a kieggel együtt már minden tökéletes lesz mint a G2-nél. De a G3 így is nagyot bukik majd Európában😞
Nagyon nagyot kell teljesíteniük a kieggel, hogy jó hírnevet szerezzenek megint.

Homeworld30
G3-ban meik billentyûvel lehet felvenni cuccokat?

http://www.sasserlone.de/flash.0026-lama-song.html

Thorus tipikusan az a figura aki mindig a rossz oldalon köt ki. Mondjuk vicces volt, hogy az elsõ rész végén kinyírtam erre a 2.ban összefutottam vele. Meg a 3. részben is.

Why so serious?

peeter22
Na végre elmentem Xardas-hoz erre elzavar, hogy szedjem össze Adanos 5 artifactját, na szép. Viszont megvettem az El Bastardo kard kovácsolási papírját csináltam kettõt, megéleztem, 110-et sebez +mester egykezes kard. Keresek is majd pár orkot, hogy teszteljem. 55-ös szintem már nem is tudom mire gyúrjak talán egy kis varázstudományt fejlesztek, a könyvem még üres.<#nevetes1><#buck>

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

Mike
most õ fontos ember lett, már nincs ránkszorulva, másrészrõl auért beszól neki a híró

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
igen, jelenleg furcsán hasznavehetetlen
bár a mostani ijam egy ranger bow 85-ös sebzéssel, ehhez jön még a game hunter és az ij által adott big game hunter tudás, ami dupláz az állatokon, tehát nem olyan rossz cucc
de már láttam nimrod-ot is 110-es sebzéssel
a legjobb mostani nyilpuskám pedig a slave-slayer 130-as sebzéssel

Takanohana
Mondjátok, Thorus mit szemétkedik a karimmal? Folyton beszól, pedig ha jól emlékszem a múltért inkább hálás lehetne. Jó, az 1. részben lezúztam, de végülis kiszabadult a burok alól, és a 2. rész kiegben a mocsári banditatáborban még hálás volt, mikor Raven kinyírása után õ lett a góré. Azóta mit vétett neki a híró?

Mike
akkor valszeg kevertem

Pontosítsunk, csak a gamestarhoz jár gothic 2. A kolléga keverte a guruval szerintem mert ahhoz nem az lesz.

Why so serious?

1.08-ban nagyon erös a nyílpuska, elõtte meg teljesen használhatatlan volt.

Biztos vmi beépített védelem Beliar szolgái ellen.😄

Mike
nane
a nyilpuskának lassabbnak kell lennie

grebber
Gamestarhoz is a Gothic 2 jár be is szerzem!

Next PC upgrade: 2022

chalezlopez
Most hatásosabb mint az íj! Gyors is és pontos is.

Vamos Argentina!

Mike
mit változtattak a nyilpuskán az 1.08-asban?
mert jelenleg nagyon lassú

Mike
a pc-guru következõ számához a Gothic 2 lesz
vedd meg
más mint ez
szerintem jobb volt a 2 mint ez

Mike
nekem inkább a hosszú cuccok váltak be, tehát lándzsa, és hasonlók, kivéve a csontik, azok ellen tûzkard
egyébként nyilazgatok, meg fagyasztok

Mike
simán, én is így csinálom

Mike
75 fölött sokmindent elnéznek

Szerintem mindenképp életképes, én is így tolom és már 40es szint felett vagyok, elég kevés helyen torpantam meg 😊 Én is elõször egykezes kardos karit kezdtem,a aztán hunting, egy kis alchemi hogy legyen saját healt poti, de ha csak az íjjazás miatt akarsz huntingot, akkor inkább a strenghthez kapcsolódó nyilpuskát ajánlom, az 1.08as patch után nagyon hatásos az is 😉
Kb 100 Õsi tudás után tanultam pár varázslatot, pl a csontváz nagyon hasznos, meg a Light 😊
De se alchemyre se Õsire nem tanultam pontal, csak könyvek meg táblák alapján jött össze 😊

Egyébként az Õsi Nordmar Sírkamrák meghülyítik a beliarhoz kapcsolódó idézett lényeimet, én a csontin tapasztaltam, de itt írta már valaki démonnal is...

"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."

Raptor 2
Vehhehe!
A legfelsõ képen, a kariddal szemben lévõ lázadók, örömükben táncot járnak<#crazya><#crazya><#nyes>

Hi!

Én sajnos egybõl Gothic 3mal kezdtem és egyik elõdjével sem játszottam, és nem tudom eldönteni, hogy érdemes- e játékban több képzettségre szakosodni... Tehát az elképzelésem két egykezes fegyvert forgató karakter, amihez kell vadászatot és erõsségot minimum 150-re feltornáznom és mellé szeretnék varázslatokhoz is konyítani... Ez mennyire életképes karakter ebben a világban? Vagy inkább csak egy dologra szakosodjak, csak harcos vagy csak varázsló?
Se a lefizetés, se a hazugság nem segít már,(megvan a hazudós skillem is) mert 4 õr volt és egymás után öltem meg õket, tehát mindegyik után le lettem szidva, meg sajnos loptam is egy kicsit az utolsó 2 között és így már nem nézik el 😞 kb 23as a repem nálunk, nagyjából mindent megcsináltam amikért kaphattam repet 😞 ugye beljebb nem enged, még a lázadók belsõ emberével tudok beszélni meg a rabszolgás pasival és ennyi... 😞
Ha 75 lenne, elnéznék szerinted?
A honlapot átfutottam, bár németül nem tudok, de nem találtam 😞
Pedig valami set_reputation_Montera vagy hasonló commandnak lennie kellene, legalábbis logikus volna...

"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."

chalezlopez
Szerintem meg ez egy tök jó játék, a hibái ellenére is.
Sokszor meghaltam, az asztalt ütöttem mérgemben, de aztán toltam tovább.
Pár kép:

Vamos Argentina!

Mike
de soxor nem lehet velük kommunikálni

Én meg szoktam mondani nekik hogy várjanak hátul és amikor hátrálok nyilazva visszafelé ,
megtámadja azokat akik követnek így elég jó csapat vagyunk néha.
Mike
ezaz Wenzel, õ a W akárkicsoda 😊

grebber
Amúgy az ilyen ketten a tömeg elleni feladatokból tényleg az van legtöbbször hogy meghal a társad vagy semmit nem érsz vele.

Ott van pl Wenzel esete ilyen harcos olyan harcos azt meghalt csomoszor vagy amikor nemhalt meg kinyirt kerek 1 db ellenfelet a többit nekem hagyva.

A másik Gorn amikor kiszabadítom azt zuzzuk az élõholtatak õ is be van oltva ölés ellen mert 1 db csaontot vagy zombit nem ölt meg!

Next PC upgrade: 2022

Mike
"Mike_Arrow Pfeil
Mike_Axe Axt
Mike_Bolt Bolzen
Mike_Bow Bogen
Mike_Crossbow Armbrust
Mike_Staff Helebarde
Mike_Sword "

mennyi minden cuccom van 😄

Mike

Mike
passz
amnéziát próbáltad?
lefizetni?
Kap Dunban 2 embert még meg tudtam ölni büntetlenül
a városban elérted már a 75%-ot?

MIKE, te úgy is "segítséggel" játszol, nincs valami "wanted level" cheat? 😊 Montreában megöltem a 4 orkot aki a rabszolgákat õrizte, így nem tudok bemenni mert megtámad mindenki, a várost sem ajánlott elfoglalnom, mert már 3-at felszabadítottam és ha jól tudom 4 után mindenhol tudni fogják ki vagyok...

Mike
no igen de ez sztorielem
sztorin kivül verd meg, az orkok szeretnek bunyózni

próbáld meg az amnéziával, hátha

Mike
szal ha belegondolok a trollvadászat 4500 aranyba került, ehhez képest a hozadéka nulla

BaLeeX
Vasércet bányászni lehet csak nem venni.

Engem pl Monterába megtámadott a kovács amikor lenyúltam a rabszolgáját mondom nem szarozok levágom úgy sem lesz következménye. Nos levertem kiraboltam csak legközelebb már nem tudtam tõle vásárolni...
Pedig csomó jó cucca volt meg mindig lehetett tõle venni nyílvesszõket meg minden mást. Szóval így visszagondolva inkább fizettem volna neki 1000 aranyat...

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Mike
ezt is úgy csinálta meg, hogy egyedül kiirtottam mindent, a démonon kivül