Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Keresd meg a másik brigádot, ugyanis két lázadó csapat is tanyázik arra.

Why so serious?

Mike at home
egy jelszót kell mondogatni mindenkinek

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Velük találkoztam. Kérték, hogy öljem meg a közeli toronynál portyázó õrt. Ezt megtettem, utána nem adtak több feladatot-én nem kaptam valahogy meg a teheneset. Csak említették, hogy van egy kém.

When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)

Van a közelben egy Lázadó brigád, aki elárulja az összekötõ nevét ha a város farmján megölöd az összes tehenet.

Bug...
Nekem is ugyan ez volt, és azóta sem tudom hol lehet.<#fejvakaras>
De ne is törõdj vele, kezd el gyilkolni az orkokat.<#violent> Nem kell mindet megölni, elég csak a nagy részét. A többi majd elmenekül és attól a várost még fel lehet szabadítani.

#9500:
Varek-nak hívják

Te hogy jöttél rá, ki a kém ? Nekem nem sikerült, a raktáros is nekem támadt, amikor elkezdtem kipucolni a várost (ez egyik hülye ork belém kötött, mert rajtakapott, amint belenéztem az egyik ládába.)

When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)

Raptor 2
Hát ez jó kérdés, nekem ott ült a segéén a dagadt disznó! Az eltérõ kékes színérõl megismerheted, a nevére már nem emléxem...

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

Hi

Megint elakadtam... Monterába fel akarom szabítani a várost... Már megtaláltam kém zsoldost, a raktárost... 75% fölött van hírnevemem. Azt mondta hogy beszéljek a fõ orkkal és férközzek a bizalmába. Nah már csak egy gondom van, hogy hol van a fõ ork, mert a trónja üres és nem találtam sehol... Vagy mit kell csinálni?

Köszi a segítséget
Ottto
Ha Geldernt felszabadítom akkor az összes elfoglalt város nekem fog ugrani igaz? Na ugyanez Varantra is igaz? Mert ott meg azt olvastam, hogy csak akkor ha az összes várost visszafoglaltad Myrthanaban. Ha egy várost felszabadítatlanul hagyok, akkor már megúszom?

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Na valszeg most lett elegem a G3-ból... Hitvány módon tökegyedül végigpusztítom Faringot (a köcsög szolgák csak biztatnak, kardot egyik se rántana), és amikor kiírja, h kész felszabadítottam, az összes orkholttest hirtelen eltûnik, a várban megjelenik egy csomó rebel, akik aztán rögtön nekemtámadnak, ordibálva, h mocskos behatoló vagyok.. Na kapják be.
http://www.galaxisnet.hu/termekkepek/normal/pcg/pcg_gothic_3_hun.jpg
http://www.galaxisnet.hu/termekkepek/hatlap/pcg/pcg_gothic_3_hun.jpg

Az új fiókom: DevLupius

Amikor az olalymécseshez megy és legugol a karakter feljegyzi hogy it van egy nyilás és....

akkor ha nálad van a megfelelü kö akkor választhatod ,hogy beteszed v nem.
ha betetted a lámpa kigyulad te meg kapsz egyrakat xp meg tulajdonsák skilt pl(kovácsolás erõ...)
ha mind a hat megvan menny visza a tüzklán fönöknek jelententeni hogy már minden õs ereje benned van...

Adanos gyürüjét is itt találod meg el ne add

A követ.

Why so serious?

peeter22
Ezt vágom, hogy minden barlanghoz van egy kõ, de Baldar barlangjában van egy pedestrial és abba lehet valamit belehelyezni, csak nem tom mit.

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

Ioles
Heló srácok!
Na a napokban megvettem a Gamestart és ugye a Gothic 2 a teljes játék. Na feltettem és sztem szupi kis gém. Én a 3-mal nem játszok mert akad és nagyon idgesítõ. Elleszek egy darabig a 2-õvel még a 3-hoz nem jön ki egy olyan patch ami nagyon sokat javít a teljesítményen.

a_n_d_r_e_w
Kicsit tételezz föl többet szegénynek szellemi kapacitásáról 😊
(nem egy hûde észlény, de azért mérget nem iszik parancsra 😊)

One Vision. One Purpose.

Mike
aha
eddig nem tettem ezt, mert féltem, megissza 😄D

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

hat barlang van minden barlanghoz tartozik egy kõ a barlangok melleti elenségeknél szokot lenni a kõ pl sámmán árnybestia de van amit megkapsz ismeröstöl is...

Az invertoriban a löttyöknél ha van mérged katints rá és ekkor kiválaszthatod a kardot amit meg akarsz mérgezni,de csak ha elsajátítotad egy alkimistátol a pengemérgezést.

grebber
Könyörgök aki megvette a magyar verziót scan.elje be legyenszíves a dvd borítót!!!

Next PC upgrade: 2022

Ezzel nem értek egyet a troll vért nélkül 2 ütésböl megöl paladin páncél meg valami sisak akkor csak 10-ére.

Mike
hehe, most olvasom a hivatalos fórumon, hogy mindegy hogy van-e rajtad vért, nem oszt nem szoroz

tibor16
javítás -
"nem tûnt észerûnek terhelni az ATI 9600XT/256 -os vga-t," az owerglow bekapcsolásával

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

tibor16
megoldottam a villódzást! 😊)
Akinek hasonlóan a játék egyes helyeken, bizonyos szögekben kitartóan villódzik az próbálja ki - be kell kapcsolni az owerglow hatást a képernyõ részletesség saját beállításoknál.
Azóta megfordultam 3 olyan helyen, ahol szinte játszhatatlan volt és teljesen megszünt a hiba jelenség.
Sok helyen most látom elõször magát a terepet, és most sokkal szebb a játék mint eddig. A lasssulást - nekem úgy tûnik - nem befolyásolja - használjátok egészséggel.
Ha nem tûnik pofátlanságnak, és mivel én heteken keresztül kínlódtam ezzel, tekintve, hogy a rendszerem 2 éves - nem tûnt észerûnek terhelni az ATI 9600XT/256 -os vga-t, szerintem más is tudná ezt az infot használni. Úgyhogy, ha egyet értetek a faq-ban a helye (feltéve ha másnál is mûködik a dolog)

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

én is ezzel a módszerrel gizdázok a sivatagban,
csak nekem oroszlánom van.

b-type
hát én a vízköpök közé zuhantam egyszer...gondoltam kipróbálom az akrobatikát hátha nyom xp-t a nagy zuhanásra...
hát ha úgy veszük nyomott volna..😄D
vagy 4-5 gargoyle esett nekem, kettõtt pislogtam egyet ugrottam az ég felé osz úgy döntöttem nem viszem sehová a mágikus kelyheket, és inkább elhalálozok itt..😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

nekem ez jött be.
azóta nem villódzik

© oli314
2006. nov. 05. 22:26 || #8556

nekem is villódzott a kép win reinstall után, pedig elõtte nem csinálta...post processinget kapcsold be, és eltûnik....amúgy én sem értem miért sírnak itt egyesek 1gb ram mellett, hogy szaggat nekik....nekem 3napja még csak 512volt a gépembe, és mégis sikerült úgy beállítanom, hogy szaggatott ugyan, de játszható volt és 1024x768ba toltam....meghagytam ugyanazokat a beállításokat a g3.ini-ben, csak a grafikát húztam fel(shader 3 és hasonlók), és megy mint az álom.😄
Válasz 'pengeborisz' üzenetére (#8526)

Szelektív egy memóriája van, annyi szent 😊
Mike
azt igen, de hogy elvetted a fegyverét azt nem 😊illetve látszik a fegyvere, de nem használja

Mike
akkor ok

H akikerülnek a látószögedbõl, vagy állást töltesz vissza, akkor elfelejti a program, hogy sérültek, meggyógyulnak teljesen.
Félreértettel, nem kötözködni akartam, csak arra tértem ki, hogy a kiegészítõvel jobb a játék, valamint, hogy problémás a Gamestar DVD-je.

Egyébként értékelem, hogy segíteni próbáltál.

Mike
jah igen, emlékszem 😄

Mike
én már szaladtam be trollok közé 😊 de nagyon gyorsan ki is szaladtam közülük 😊 lehetne oyan hogy a fõhös bepánikol, és vááááá eldobva mindent szalad el amerre lát 😄
aztán mehetnénk vissza megkeresgetni a cuccokat

ami még idegesít a hülye kisérgetõs küldik, azokból is az olyan, ahol az NPC rohan elõre, és nem lehet azt mondani, Béla, easy! és szépen várj meg itt, nem, neki bele kell rohanni a farkasfalka közepébe, aztán ha egyszer megharapják nem ám tovább fut, hanem leáll harcolni, én meg meghalok/õ hal meg

a vadászokon is csak röhögk, menjünk vadászni oksa, szalad elõre, és karddal nekikesik, a hülyéje

Mike
ez nem csak az orkoknál van így ha túl messze szaladsz, simán visszamegy az életerõcsíkjuk fullra

a_n_d_r_e_w
én benne vagyok priviben, kíváncsi vagyok mivel nem értesz egyet 😉

One Vision. One Purpose.

Mike
hátrafelé tolatás, közben vad nyil lövöldözés, ha meg elérnének akkor iszkiri, világvégéig úgysem üldöznek

de nem mindig
csontik ellen a túzkard vált be nekem, egyébként nyilat és lándzsát használok
bár most kovácsoltam magamnak fincsi kis kardot, most azzal fogom járni a környéket

másik taktika, amikor van vmi állatkám, malac, farkas, tigrincs (tigrincs király) szal amikor loholok az erdõben akkor mindig kezemben van a nyil, mert azzal távolabbról ki lehet szúrni minden dögöt
ha mód van rá a farkasokat nem bántom 😊 illetve elvileg mindin olyan lényt ami magam mellé tudok állítani és erõs, mert jó orkgyilkosnak
szal van mellettem egy farkas pl, akkor távolról belelövök vmi egyszer (ij, jég) aztán a farkas megy is kicsinálni
(eddig csak a tigrincs volt olyan amelyik nem csak azt támadta meg amit én, hanem végzett egy egész snager csapattal) aztán ha kell akkor állatka kap egy kis gyógyítást, és mehetünk tovább

Mike
Beliar oltáránál fohászkodj

Mike
hogy tudok megmérgezni egy kardot?

littleNorbi
De venni nem lehet ?

Mike
nekem aztán édesmindegy, hogy szereted az újságmellékleteket vagy sem, sõt, nem is érdekel. csak felhívtam a figyelmedet vmire, aztán tõlem azt kezdesz ezzel az infoval amit akarsz

hiba
a gothic 1-2ben annyit kellett menekulnom hogy ne zuzzanak le a fel game errol szolt, de karakter mozgasa ott valahogy ilyenkor viccesebb volt, ahogy a gyors spurit elkezdte billegett ide oda aztan begyorsult 😊 tok vicces volt.

hiba
En bealltam a kovacs hazanak ajtajaba egyszerre nemfertek be ketten igy az ajtoban lenyomtam mind a kettot 😊

Ja en is tobbszor leutottem oket de alig maradt idom igy csak osszeszedtem a fegyvereiket kipakoltam a zsebeiket aztan futas, masodik kor akkor mar nem voltak olyan ugyesek ugye fegyrek nelkul max boxolhattak 😊

Mike
ezen hosszasan elvitatkozgathatnánk

b-type
hát pedig ez elég életszerûen hangzik 😄D
De most komolyan, nekem tetszik hogy nem egy hent a játék.
Jó néha kicsit para, de nekem tök bejön hogy nem rohanok be 3 troll közé egy méteres fémdarabbal.
Az már kicsit idegesítõ hogy nem mindig lehet életszerûen legyakni...azaz ha x. ideig nem támadom visszamegy a HP-ja, és néha beakadnak a mobok és az ott egy laza céllövölde.
De egyébként jó taktikával, és nem pánikból elég jól lehet kardozni szvsz.
én is hol a kis csapásokat használom, hogy a gyorsan ütõ elenfelek ne tudjanak visszatámadni, hol pedig a nagyobb csapásokat ha belefér..

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Takanohana
Engem az idegesített, fõleg az elején, (most már nem gond persze), hogy az orkoknak szemlátomást végtelen készletük van a gyógyitalokból. Mikor ki kellett a kovács miatt irtani 4 orkot, levertem az egyiket, aztán futás a ház körül, mert egyszerre a maradék hárommal nem bírtam volna el. Egy-egy visszafordulás és gyors csapás, és tovább futás. Ha valamelyik leszakadt a többitõl, akkor azt földre küldtem, de leszúrni már nem tudta, mert nyakamon volt a többi. Vagy fél órát rohangáltam így, minden ork többször is padlót fogott már, életcsíkja minimumon, de állandóan felitták magukat fullra.

serito
Az meglehet amit most XeroX vett azt is szívesen elfogadnám de "ronda dolog" az irigység.<#ravasz1><#eplus2>

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

pera
Ja igen, a hátrálás az engem is idegesít, de az nem annyira, mint hogy ha egyszer fellöknek akkor szinte tuti halál a vége. Fõleg ha egy kicsit komolyabb az ellen.

hiba
biztos nekik jobb gepuk volt 😊