Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

peeter22
Ha Huritékkal levágtad a hasasinokat az oázisnál akkor Hurit és társai ott maradnak, de Vatras miután odavitted visszamegy a romokhoz oda ahol Huritékat találtad.

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

Miazhogy Vatras nem ismer meg? Bár én most kezdtem ujra mert elözö vegigjatszas utan lelkiismeretfurdalasom volt mert kiirtottam az összes vizmagust meg par nomád települést. Amugy ezzel mar siman meg lehet csinalni a 75% repet Ishtarhoz.

Mike at home
Lagoban nekem simán összejött a 75, de mivel Vatras régi cimbora, no meg a rangerök is imádnak, esélyük nem volt a túlélésre
mondjuk nekem az nem tetszett, hogy Vatras nem ismer meg

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

serito
Valaki bannolhatná már "Torlof"-ot !!!!

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

Mike at home
iniben átirod a testmodot true-ra, utána meg a szokásos billenytû
ha nemtod elolvasni amit irsz, ne csodálkozz, és ne is kérdezd meg itt miért van ez 😊

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
konzol: goto Vatras

Mike at home
ezekszerint sok pontot etttél INT-re
mert én már 40-es vagyok, és van 152 INT-em, ami ugye nem sok 😊

Molnibalage
Vatrast is elvittem a skacokhoz, azt szõrén száálán eltûnt az öreg mikor a duma után megfordultam. Már bánom, hogy megvettem a játékot.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Rosszul fogalmaztam. Megcsinálom az ÖSSZES küldetést amit kaptam pl. a Lago melletti településen és lett ott 40-es repum.

Mora Sul-ban nem tudok 75-ös reput elérni, hogy beengedejenk Gozaleshez, mert nála van az 5-dik templomkulcs, és ott ezzel szerezhetõ mega a váza Iljának, és teljesítethõ még 1-2 küdetés, azok amúgy sem adtak reput, de külöben is akkor meg már minek, úgyis rámtámad mindenki.....

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

tibor16
én azért egyelõre nem szabadítok fel. Nem szeretnék elbaltázni vmit. Inkább megyek a következõ városba. Igaz, most még a 37-es szintnél vagyok és a sivatagban a fele, északon meg a teljes terület ismeretlen.

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Takanohana
Lago-nál is bíztatott az oroszlános druida, aztán harc közben oda sem tolta a képét. Most már fel van szabadítva nálam is Lago, de a drui még mindig a barlangja elõtt ácsorog. Vatras-t hova kell vinni?

"Egy rakat küldetést nem lehet megcsinálni Varantba"

Mert? Nekem is ez van, de én már hülye módon kiírtottam Geldernt, és azóta rühellnek az orkok, szal már nem állnak szóba. Te mit basztál el?
Takanohana
Próbáld ki, hogy az 1.08-ast rakod rá. Az 1.09-es úgyis csak egy speciális hibát javít, annak érdemes feltenni, akinek a gyorsmentéssel voltak gondjai. Nekem az eredeti magyaron az 1.08 van, és semmi gond nincs vele.

Molnibalage
Hát nálam a játék kezd totál unalmassá válni. Egy rakat küldetést nem lehet megcsinálni Varantban, mindehol csak úgy juthatok elõre, hogy gyakok az kész. Mérgemben kapásból felszabadítottam Lago-t és a mellette levõ települést.

Brago felszabadításához a nomád haverok SÉTÁLVA(!!!!!) mentek el, eltartott ezer évig, de a támadásban már istennek sem vettek rész. Egyedül legyaktam fél perc alatt mindenkit, aztán visszamentem a gyülekezõhelyre és közölték, hogy hurrá, gyõztünk. Azért ez már igen nagy égés. Myrtana az még tisztességesen meg van csinálva, de a többi része a játéknak nagyon össze lett gányolva.

Nekem elsõre lehetetlennek tûnik, hogy 75%-os összerepus legyél a Hasishinoknál, ergo csak úgy mehetsz be Istarba, hogy ölsz. Gratula.
Nomadoknál is még alig 35 az összrepu, pedig a jobb alsó sarokban levõ nagy város kivételével már fel van szabadítva minden és Istarban nem jártam még.

Egytelen pozitívum, hogy Lago-ban és környékén van a legszebb kilátás. Átlátni Myratana-ban és erdõs-füves szavannás terület van. Majd rakok be screeshotot.

Kérnék egy kis segítséget.Eredeti /magyar/ játékra felteszem az 1.09
javítást/miután a 9387 hozzászólásban azt olvastam hogy csak az kell
korábbi patch nem / és az elõtte még mûködõ játék nem indul mert valami
cd-dvd t keres.Ha tudtok megoldást irjatok légyszi.
mi a pálya
srácok??<#confused>
DonnieBrasco
Ilyen az, ha apu nem figyel oda és nem lép ki a PC-jébõl... 😊

DB

A ti kung-futok nem erős!

mivel játszól takanohana<#vigyor>
b-type
csináld csak vannak itt olyanok akik odavernek a gépednek..
(ez is törölhetõ)

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

<#circling>
Takanohana
Nagyon jók, bár csak fél szemmel néztem, de így is észrevettem, miért nincs még meg Adanos ötödik ereklyéje. Majd most megszerzem.

hogy vagytok??<#confused>
csá mi a szitu??<#alien>
b-type
<#eljen>
bár erõs spoiler ránézni.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

reménytelen
Nem ártott volna utánanézni annak, hogy mi a különbség a fórum és a chat között.
Lilithn
Mit szólnál egy Troll vadászathoz? Hmmm? Na kezdj el futni...

I can eat death like nobody\'s business.

Lilithn
Lehet, hogy nektek régi ló (G3 térképek fontosabb helyek, személyek stb bejleölésével)
http://forum.worldofplayers.de/forum/showthread.php?t=160812

I can eat death like nobody\'s business.

Takanohana
Grat, szép munka! Írj még pár száz ilyen magvas hsz-t!

<#buck>
<#help>
mit szóltok a GOTHIC3-hoz
mi van bazdmeg<#confused>
végigjátszás van már hozzá? legalábbis nagy vonalakban, és jó angulul is

csõváz<#vigyor1>
mi van??<#boxer>
<#mf1>
CSÁKÁNY<#alien>
b-type
feljebb mész egy kicsit a parton, vagy a falúból lesétálsz, ott is van egy barlang, az a felsõ szint.
egyébként ez valóban egy jó hely, szinte mindent le lehet nyilazni...nem is tetszett igazán hogy a két sárkánygyíkot agyonhajigáltam alap nyílvesszõkkel...viszont karddal semmi esély, a két Ogre (vagy három?) detto.

cape dun nal van 1 nagy barlangrendszer lent a parton
ha belepsz goblinok vannak kicsit beljebb ogrek es nehany clawer
a lenti szinten van ket dragon es par 1000 arany elszorva a foldon, nagy nehezen kinyirtam a ket dragont (level 14es vagyok, egy tuzlabdat lottek es meghaltam)

de hogyan lehet felmenni a felso szintre?

Takanohana
Biztos megütötted, vagy látta, hogy elemeled a papírját. Nyomj rá egy felejtés varázslatot, és szóba áll majd veled.

mi az a reconverting, ami alapból az enterre jönne elõ ? az egyetlen dolog ami nem tetszik a játékban az a quickslot használata. sötétben játszom enyhe háttérvilágítással, és nem tudok gyorsan és pontosan ráütni a megfelelõ billre hanem keresgélni kell. és harcban ez nem elõny. sõt igazából rohadtul idegesítõ. legalább mint a morroban az F-ekre lehetne kiosztani, arra könnyebb pontosan ráütni

pera
Nem akar velem szóba állni... :-(

Molnibalage
A lino-os drusiköves küldetés is érdekes. Az modja a druida, hogy beszéljek XY emberekkel. Odameegyek hozzájuk, de nincs semmi új opció...
Hát itt kezd elõjönni a bughalamz.

peeter22
Beszélsz vele és megmondod, hogy visszahoztad a papperosát kicsit morci lesz, de ennyi.

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

pera
Már megszereztem a papírt. Most éppen az a feladat, hogy adjam vissza a rabszolgavezetõnek... de azt nem tudom hogyan.

Nandusz
Szép napot!

Nos tegnap megnöveltem a swap filet 6 Gigára....majd a g3.ini-ben a bejegyzést 1280000000-ra.
Az ábra az, hogy töltögetés szionte már tényleg nincs (de egyébként amikor 1024-re raktam, már akkor se nagyon volt, tehát sztem van egy elméleti határ, ami fölé már felesleges menni, mert valami más lesza szûk keresztmetszet...gondolom a fizikai memória például)
Node visszatérve 1280...000-nál élvezhetõ a játék totál fullos beállításon (igaz az anizotróp van csak 4x-esen)...a videokari néha nem bírja a folyamatosnak tûnõ 25fps-t produkálni, ami érthetõ is annyi részletekig kidolgozott erdõ,fû,bokor,búzakalász közepette vívott harcban mondjuk 6 ork ellen.
MÁS: Steewee...én csak amiatt tanácsolnám -a többiekkel ellentétben- hogy ne pazarold az elején az LP-t, mert mondom...a kezdõ karival is le tudod gyakni a kezdeti ellenfeleket, igaz taktikásan.
Másfelõl, ha azt nézed, hogy pl. a mesteri egykezes kardforghatás eléréséhez összesen 110 LP kell (100 a strenghez, 2x5 a kardforgató skillekhez), akkor az azt jelenti, hogy 11-es szinten már, egy jó ideig "legyõzhetetlenné" tudsz válni a durvább ellenfelekkel szemben is.
Például, ha ilyen karival elkezdesz gyúrni az LP pontok gyûjtögetésére, akkor odamész az Ork táborhoz (ami a város körül tanyázik)...és ha el tudsz egy, vagy két orkot, úgy hogy több ne jöjjön, akkor simán legyõzöl akár egy elit orkot is, vagy kettõt egyszerre, darabját 200 LP-ért.

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

Molnibalage
Hogy a büdös francba lehet a konzolt elõhozni??? Már az összes billentyût kipróbáltam...

Mikor Merdarion elvezetne az 5 élõhalott vezérhez, a barlangból úgy megy ki, hogy átsétál a falon...

tibor16
javítás (bocsi) - amikor a kunyhója elõtt áldogál a rabszolgavezetõ

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...