Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.
mondjuk nekem az nem tetszett, hogy Vatras nem ismer meg
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
ha nemtod elolvasni amit irsz, ne csodálkozz, és ne is kérdezd meg itt miért van ez 😊
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
mert én már 40-es vagyok, és van 152 INT-em, ami ugye nem sok 😊
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Mora Sul-ban nem tudok 75-ös reput elérni, hogy beengedejenk Gozaleshez, mert nála van az 5-dik templomkulcs, és ott ezzel szerezhetõ mega a váza Iljának, és teljesítethõ még 1-2 küdetés, azok amúgy sem adtak reput, de külöben is akkor meg már minek, úgyis rámtámad mindenki.....
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Mert? Nekem is ez van, de én már hülye módon kiírtottam Geldernt, és azóta rühellnek az orkok, szal már nem állnak szóba. Te mit basztál el?
Brago felszabadításához a nomád haverok SÉTÁLVA(!!!!!) mentek el, eltartott ezer évig, de a támadásban már istennek sem vettek rész. Egyedül legyaktam fél perc alatt mindenkit, aztán visszamentem a gyülekezõhelyre és közölték, hogy hurrá, gyõztünk. Azért ez már igen nagy égés. Myrtana az még tisztességesen meg van csinálva, de a többi része a játéknak nagyon össze lett gányolva.
Nekem elsõre lehetetlennek tûnik, hogy 75%-os összerepus legyél a Hasishinoknál, ergo csak úgy mehetsz be Istarba, hogy ölsz. Gratula.
Nomadoknál is még alig 35 az összrepu, pedig a jobb alsó sarokban levõ nagy város kivételével már fel van szabadítva minden és Istarban nem jártam még.
Egytelen pozitívum, hogy Lago-ban és környékén van a legszebb kilátás. Átlátni Myratana-ban és erdõs-füves szavannás terület van. Majd rakok be screeshotot.
javítást/miután a 9387 hozzászólásban azt olvastam hogy csak az kell
korábbi patch nem / és az elõtte még mûködõ játék nem indul mert valami
cd-dvd t keres.Ha tudtok megoldást irjatok légyszi.
(ez is törölhetõ)
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
bár erõs spoiler ránézni.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
I can eat death like nobody\'s business.
http://forum.worldofplayers.de/forum/showthread.php?t=160812
I can eat death like nobody\'s business.
egyébként ez valóban egy jó hely, szinte mindent le lehet nyilazni...nem is tetszett igazán hogy a két sárkánygyíkot agyonhajigáltam alap nyílvesszõkkel...viszont karddal semmi esély, a két Ogre (vagy három?) detto.
ha belepsz goblinok vannak kicsit beljebb ogrek es nehany clawer
a lenti szinten van ket dragon es par 1000 arany elszorva a foldon, nagy nehezen kinyirtam a ket dragont (level 14es vagyok, egy tuzlabdat lottek es meghaltam)
de hogyan lehet felmenni a felso szintre?
Hát itt kezd elõjönni a bughalamz.
Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.
Nos tegnap megnöveltem a swap filet 6 Gigára....majd a g3.ini-ben a bejegyzést 1280000000-ra.
Az ábra az, hogy töltögetés szionte már tényleg nincs (de egyébként amikor 1024-re raktam, már akkor se nagyon volt, tehát sztem van egy elméleti határ, ami fölé már felesleges menni, mert valami más lesza szûk keresztmetszet...gondolom a fizikai memória például)
Node visszatérve 1280...000-nál élvezhetõ a játék totál fullos beállításon (igaz az anizotróp van csak 4x-esen)...a videokari néha nem bírja a folyamatosnak tûnõ 25fps-t produkálni, ami érthetõ is annyi részletekig kidolgozott erdõ,fû,bokor,búzakalász közepette vívott harcban mondjuk 6 ork ellen.
MÁS: Steewee...én csak amiatt tanácsolnám -a többiekkel ellentétben- hogy ne pazarold az elején az LP-t, mert mondom...a kezdõ karival is le tudod gyakni a kezdeti ellenfeleket, igaz taktikásan.
Másfelõl, ha azt nézed, hogy pl. a mesteri egykezes kardforghatás eléréséhez összesen 110 LP kell (100 a strenghez, 2x5 a kardforgató skillekhez), akkor az azt jelenti, hogy 11-es szinten már, egy jó ideig "legyõzhetetlenné" tudsz válni a durvább ellenfelekkel szemben is.
Például, ha ilyen karival elkezdesz gyúrni az LP pontok gyûjtögetésére, akkor odamész az Ork táborhoz (ami a város körül tanyázik)...és ha el tudsz egy, vagy két orkot, úgy hogy több ne jöjjön, akkor simán legyõzöl akár egy elit orkot is, vagy kettõt egyszerre, darabját 200 LP-ért.
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
Mikor Merdarion elvezetne az 5 élõhalott vezérhez, a barlangból úgy megy ki, hogy átsétál a falon...