Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tibor16
Hanem, piszkosúl könnyû, vagy inkább túl könnyû lett a játék, amikor a vizimágusoktól meg vehettem a mana regenerálódás képességét. Van a Beliár féle villám varázslatom, azzal azóta azt csinálom, mintha 1 uzi lenne a kezemben. Persze, most már 33. szinten tizenezer sok pontot kell gyûjteni a szintlépéshez, de akkor is, gyakorlatilag nincs ellenfél. A kard meg a számszerij lassan át megy felejtõsbe. Eddig a manaspórolás miatt, soxor verekedtem, de most szinte eszembe sem jut..

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

tibor16
Van a rabszolga vezetõ, annak a háta mögött beosonsz, amikor elõtte álldogál, elxcsened , kiosonsz, odaadod Mariknak.

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

pera
2 kérdésem lenne.

1. Vissza kellene adnom a rabszolgák listáját valakinek (nem jut eszembe a neve) Marik adta a küldit. Ezt hogy tudom megtenni?

2. Kellene egy erõs embert vinnem Nemorába. Õt hol találom? Vittem egy fazont (cole) egy közeli farmról, aki amúgy is oda akart menni, de nem teljesült ez által a küldetés. Szóval azt hiszem mást kell odavinnem.

Mike at home
hehe, Ben Salában addig vertem a fõnököt, míg abba nem hagyta a tolvajozást 😊 persze éjjel, bent, Julio nappali "házában"

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Itt a vége.... végignyomtam.
grebber
Külföldi G3 fórumokon van valami hír egy következõ patchrõl?

Next PC upgrade: 2022

vg22
Persze mivel az M az a térkép, az L az olyan quest-log féleség, ott csak szimplán a térkép alapján is rendszerezheted a küldiket.

Az M-el elõhozhatón van nyíl, az L-esen (ami a journal) nincs.
vg22
Hát ha Ardeában elvetted a fõorktól a térképet akkor egy narisárga nyíl mutatja a helyzetedet. Más térkép nem is nagyon van, de azok is ugyanúgy mutatják a helyzetedet.

az normális hogy a térképen nem mutatja hogy hol vagyok vagy van valami teljes térkép vagy részletes ahol látom hogy hol vagyok és merre kell mennem?
köszi
vg22
Ha elõhozod a küldetéses képernyõt (L), akkor ott alul van hogy main quests, és arra kattintva elõhozza a fõküldetéseket. Ezek nálad elvileg azok, hogy meg kell találnod Xardast és a 12 tûzserleget. Nordmar meg az északi területeket jelöli, ott van a monastery oda kell majd vinni a tûzserlegeket.

Szintén zenész 😊 Én is Montreában vagyok mivel Borús fokon megszereztem a tûzserleget és nem találtam más szálat mint Wenzel kardját...
Meslénétek nekem a fõszálrõl ??? Minden városban meg kell csinálni 75% ra a küliket ? Ez vezet a fõszálon ? Mert Sebastian szerint Normari testvéreinek vigyem el a tûz serleget de olyan nekem nincs a térképemen...
Nincs következménye ha az ember az Innos -i oltárnál és a Beliori oltárnál is szerez varázslatokat??? Az istenek nem lesznek ilyenekért dühösek ??
kösszi...
Mike at home
1. a malomtól elindulsz az út túloldalán lévõ hegyeke felé, maradj minidg a hegy lábánal, lesz ott pár snaper, meg egy halom - nekem akkor elég kemény - búzatolvaj rabló, náluk megtalálod a zsákokat
ha keménynek érzed magad, bemehetsz a mögöttük nyiló barlangba is 😊

2. Dominik földbirtoka megtalálod ha Ardeaból Monterába mész gyalog, a folyó partján lesz

3. 1.

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Ioles
Sziasztok!
Pár monterai küldit nemtok megcsinálni, leírom, remélem tudtok segíteni:
1. Van az a küldi amikor be kell gyûjtenem 15 zsák búzát a raktárosnak, 10-et már megtaláltam az északi gabonatelepen és kellene még 5 de azt az 5-öt sehol sem találom.
2. Be kellene gyûjtenem a pénzt Domenik földbirtokáról, de ezt a birtokot nem találom sehol.
3. És a gabonatolvajokat el kellene intéznem a gabonateleprõl, de a tolvajokat nem találom.
Elõre is KÖSZI a segítséget!

Üdv!

Vki feltudna világositani, hogy vajon miért lehet az telepítem a játékotnos a második csiknál monitor vagy a vezérlõkártya miatt kikapcsol nagy sötétség...csak ennél a játéknál fordult ez elõ..nem tudom mi lehet az oka..jah és végigolvastam a FAQ-ut mielött mondanátok, de semmi...
Kérem ha vki tudja mi lehet a gond válaszoljon.
Elõre is THX!
tibor16
A sámánok csak akkor erõsek, ha elég távol vagy, hogy varázslattal megdobáljon, közelrõl az átlag alatti harcos és kardja/botja van - az meg nem ügy...

Mike at home
atomot mindenkinek 😊

Mike at home
a goblin sámánoktól én is, mindig rá is uszítok vlakit/valamit

ha sámán van a csapatban nincs kardozás, verekedés, elsõ a sámán kinyirása tûzzel, jéggel, mindegy

Tremlinnél pl. kiszabadítottam a sámánt a templomból, aztán az ott dekkoló ork fönököt rázavartam, olyan szépen elcsatázgattak, alig kellett vmit csinálnom, az õrök meg szartak az egészre, mert már messzire kerültek

lehet hgy ezek sunyi dolgok, de jó ideig a nyilt harc halálos

nordmarban a kolostorban, miltennél lévõ szobor pofázik valamit hosszan.

b-type
A nagy Innos szobor nem áll veled szóba mert nem vagy rá érdemes, a király még él.
A jó királyt megölöd.
A nagy Innos szobor most már szóba áll veled:
- ösi tudás 1LP, 50 arany
- ösi tudás 5LP, 250 arany

<#zavart1><#idiota>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

peeter22
Naná még szép minden ami mozdítható azt viszem.

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

peeter22
Na szép nem elég neki, hogy felszabadítottam az egész földrészt,<#vigyor1> a telhetetlen istenségit neki. Na de majd, ha a fõfõfõgonoszt elintézem csak elég lesz neki.<#ticking>

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

de el ne felets kizsebelni az öreget, mert a zsebében van myrtana jogara

a nagy innos szobor onnantól azt közli majd veled,
hogy ki kell érdemelned myrtana trónját

peeter22
Ahh.. kösz akkor ez a módszer lesz.

úgy is lehet csinálni, hogy hagyod Lee-t érvényesülni.
akkor nem szól bele senki.
te csak állj mögötte és távgyógyítsd'

aztán a birodalomban közlik veled mindenhol szomorúan, hogy a király halott.

már én is kemény vagyok, mint tarzan talpa.
de ha az orkok sámánnal vannak, akkor mindíg elfenekelnek.
már olyan fóbiám van a sámánoktól, hogy a goblin sámánoktól is tartok.

peeter22
De akkor Vengardban mindenkit ki kell írtani? Mert gondolom nem nézik majd jó szemmel, ha az öregnek nekiesik az ember.

ja, meg zsebeld is ki a vén buzit.

nyírd ki a királyt Lee-vel. nekem akkor szólalt meg.

peeter22
Igaz<#eljen> ott a pont.

Én úgy vettem észre, hogy mind1 csak egyetlen sebzéstõl haljon meg.
Ha csak megsebesül akkor jön a baj...

Plussz délen is van egy vadász, jó messze a falutól a banditák táborán túl...

Mike at home
ezt a format mániát sosem értettem

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
éjjel, íjjal, mindenkitõl távol

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
na ja, de a királyszár ritka

peeter22
Az Monastery(kolostor) Milten a cimboránk kivel már rég egy hajóban evezünk. Valószínû kész akkor leszel, ha meglesz Adanos 5 artifactja ezt nem tom csak tippelek mivel még én se vagyok kész a nagy dobásra.

Szerintem örül neki 😊
Csak a lényeinek nem tetszik akiket idézek, mert miután elvégzi a melót azonnal rámtámad a saját démonom 😊

Raptor 2
Ja és jártam abba a Miltenban vagy hol, és imádkozniakarok a nagy Innos szentélynél, de odi aszonygya, nem vagyook kész! Mikor leszek készen rá????

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

Raptor 2
Mostmán jó ézem magam éjjj! Van lovagiipánélom, Myrtana szabad, most Nordmaron vagyok, és utána usgyi Varantra! (Az má félig szabad)
A magam 46leveles karimmal már kaszabolok😄 berontok az orktömegbe, és ütöm a balklikkket! Tyûûûû! orkesõ!

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

peeter22
De sajnos odarakja, úgyhogy a mentéseknek annyi.

hello
ugye nem a c: re teszi a menteseket mert format c: volt es nem talalom oket a jatek konyvtarban
meg tudna vki mondani hogy hol talalhatok az elmentesek?

peeter22
Beszélj minden nevesített emberrel a városban és a farmokon, és ennyi mindenki elmondja a véleményét akinek van valami mondanivalója Marikról.

peeter22
Este kell a teheneket levadászni íjjal és akkor nem veszik észre.

kösz és a zsoldosokbol mennyi kell ? nemtudod véletlen ?

Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb

tibor16
a teheneket a villám varázslattal, biztonságos távolságból le tudod sszedni. Nekem az íjjat is észrevették..

b-type
amennyire tudom, a tartós hatású fõzeteknél a királyszár és a fiola állandó, a többi váltózik..aszerint hogy mit szeretnél növelni.
az erõnél spec. a sárkánygyökér.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Sziasztok lenne pár kérdésem!
Az elsõ: A hogy álnak a zsoldosok marik hez küldit hogy lehet befejezni hány emberrel kell beszélni ?
Második: Abban a küldiben mikor lekell ölni a teheneket a farmon azt csak ugy lehet megoldani ha neked esik az egész farm ? vagy van valami sunyi megoldás ?

Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb

b-type
nem tom, régóta? 😄
- kép
ha pedig szárazon tuszkolod le akkor 1 értéket emel.

Mike
lentebb olvashatsz a cache-rõl és a swap-rõl

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray