Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

b-type
Hát ez mind igaz, szivesen mentegetném a játékot mert szivesen játszom vele és tetszik,..de ez mind igaz.
Az hogy a menü alatt megy az idõ az kifejezetten mellbevágott mikor észrevettem.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Mike at home
nem kéne ennyire agressziven nekiesni, ugyanis te legalább annyira elfogult vagy. A tag megnézte, neki így mûködött, neki ez nem tetszett. Mindegyik review magánvélemény. Ez csak egy játék, nem hit! Vagy benne voltál a fejlesztõcsapatban?

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
nem tudom mit nevezel folyamatos patchelésnek, amikor még mindig az 1.09-nél járnak. várni kellett volna a kiadással fél-egy évet, igaz akkor meg ott lettek volna a nextgen cuccok, esélye nem lett volna a Gothicnak mellettük

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
miért? bugos a program? nem kicsit
végre nem csak nekem mászik az égbe a kamera hadonászás közben, hanem másnak is
vannak textúrahibák? igen
beesnek az NPC-k, ellenfelek a textúrák mögé? igen
lebeg néha a karakter? igen
béna az útkeresés? beakadnak az ellenfelek mindenbe? igen
2006 van, nem 1996!
de ott vannak az egy kaptafa várak, kripták, vagy nevezzük akárminek, amiknek még az alaprajza is megegyezik
arról is beszélhetünk, hogy a 2-ben másképp hadonásztál egy karddal kezdõ és másképp mester szinten, ez sincs már sehol

mit vártál, mennyit adjanak erre? csillagos ötöst, mert olyan jó volt a 2?

azért van amit dicsér, az interface meg tényleg szar, nevetséges, hogy még a menü alatt is tellik az idõ, a 10 slot nem elég semmire, ennél még a 96-os Diablo is jobb volt

a 2-ben a story is jobb volt, itt nincs meg az ami ott volt, az NPCkre nem igazán vagy befolyással, hiába mented meg az életüket, elmondják a szövegüket, aztán le se szarnak, sõt ha kell neked is támadnak, szemrebbenés nélkül kérnek iszonyat pénzeket mindenért

2006-ban ez lenne még mindig ami elvárható egy programtól? nem hinném. Ahhoz képest milyen erõgép kell a futtatásához, hogy elcseszték a memóriakezelést, hogy a szabad terep igazából csak ösvények halmaza?

lwb
asszem 5 db félénk szarvas van. szóval mind az ötöt meg kell ölni neki. ha nem találod, akkor aludj egyet ardea-ban és próbáld mégegyszer másnap. ott szoktak a kõgyûrû melletti barlang környékén kolbászolni. csak bele ne szaladj a Vengardot ostromló orkokba!

Helló!
nemrég kezdtem a játékot, és azt nem értem, hogy Ardea mellett van egy vadász ilyen kõoszlopok közt a tûz mellett, azt mondja megtanít vadászni ha elviszem neki a félénk szarvas húsát.Elindulok megölök pár "Félénk Szarvast" de semmien opció nincs a beszélgetésbe, hogy "kösz a húst te balfácán", csak üzletelés, és a kilépés(Vége).
hogy lehetne ezt megcsinálni, mert a nyúzás és egyéb vadász képességek jól jönnének. (még 4es szintû vagyok ha esetleg szint függõ vagy iesmi lenne a quest.
lwb
nemcsak felszabadítottad, hanem szépen ki is lootoltad közben gondolom (én is). a gáz az, hogy Gotha nem számít ork városnak, így amikor a démonnal való harc közben összeszedted jól megérdemelt jutalmadat (loot), akkor az olyan, mintha egy lázadó városban loptál volna.

mit tehetsz:
1. verd le a faszit (ne öld meg)
2. tedd elõbb le az összes aranyad egy ládába, aztán menj oda és veresd le magad

pera
Feszabadítottam Gothát, Adtam lóvét az egyik lázadónak, hogy építse újjá. Ez eddig rendben is volna, de ha ezek után elmegyek Gothába akkor rögtön leszólítanak, hogy lopásért köröznek...
Ez miért van? Mit kell tenni, hogy ne kössenek belém?

lwb
de néha sajnos valótlant állít. amikor azt írja, hogy pl. "Supporting one side or the other will eventually piss off the other side so badly that their strongholds will attack you on sight. That's fine except that in order to complete the main story, players must acquire certain items and complete certain quests from both sides. Since there's no way to go back after falling into one faction's bad graces, it's entirely possible to be unable to complete the game just by playing the game as designed!"

Ez nem igaz. Gondolom arra gondol, hogy ha sok orkot ölsz, akkor egy idõ után rádtámadnak azonnal. Ez igaz, de ettõl még végigvihetõ a játék, csak le kell az orkokat vágni, ahelyett, hogy beszélnél velük. Én minden orkot megöltem Myrtanában, szóval állíthatom, hogy végigvihetõ a játék. A faszi meg hazudik.
Arról nem is beszélve, hogy pont ez a legjobb oldala a játéknak, hogy nem lehetsz egyszerre minden, hanem választani kell és ennek a döntésnek vannak következményei is. Ez pedig király dolog.

Ezen kívül tele van hülyeségekkel, hogy pl. "Character skills and player controls are laid out in confusing and counterintuitive ways. It's prohibitively difficult to tell exactly what a player's skill progression is and what the prerequisites are for getting a particular skill. This makes character planning almost impossible."

Ráviszi a kurva kurzort és kiírja a követelményeket a skillhez. Ez meghaladta a retartdált képességeit úgy látszik.

Vagy pl. "First, the game starts the player off in the middle of combat! It's difficult to find the words to express how galactically stupid this is."

Nem igazán értem, hogy mi ebben a baj. Temérdek film, regény kezdõdik harccal. PnP rpg-knél (amik a crpg ihletõi) pedig kifejezett gyakorlat a harccal való kezdés. Nem értem, miért baj ez. Fõleg, hogy asszem meg se halhatsz. Ekkor még.

De sorolhatnám még.

grebber
Nekem egyvalami hiányzik hogy jólegyen a karim csak még nemtudom kinél lehet ilyet tanulni az állandó tûzladba.
Mert tekercsem az van de hát az véges 😞

Next PC upgrade: 2022

tibor16
jóóóóvannna ezt én is tudom, de pont hol, mert nem találom.
van 52 LP-ém, sztném elhasználni, csak kicsit riasztó eddig visszagyalogolni... Ben Sala - teleportkõ kellene - kérném nrm útálni a kérdezõt, neki ez nagy problem... 😊

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

a kovácsmuhely környékén van azt hiszem

rotator
Pedig nem állít valótlant az ipse, más kérdés, hogy összességében hihetetlenül lámer ember benyomását kelti.

grebber
Na kijutottam ebbõl a sokorkos barlangból és végülis ez szerintem nem az amire te gondoltál.
Igaz egy quest teljesítve hogy a völgy vezérét kinyirtam de semmi hírnév nem járt érte!

Ja és azse bug, hogy amint kaszaboltam a sok orkot volt olyan 10 db amit 1 ütéssel kifektettem?

lwb
van oda teleportkõ. nekem meg is van, de már nem emlékszem, hol találtam.

peeter22
Szerintem nincs teleport kõ legalábbis én nem találtam pedig zombistól orkostól kipucoltam. De végtére is minek hisz ott van Bakaresh közvetlen közelében oda meg van teleportkõ.

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

tibor16
re: #9980 Ben Salában merre van a teleportkõ?? merre? - segítsen már valaki..

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

lwb
A Gamspyos arc (belinkeltem a reviewt) egy idióta. Annyi hülyeség van abban a review-ban, hogy ki kéne valahová rakni elrettentésképpen. Az egyetlen dolog, amiben egyetértek vele, az a bugok mennyisége.

Ne hagyd magad befolyásolni ilyen fizetett bértollnokok által. A PB/Jowood nem olyan tõkeerõs, mint más, nyugaton ismertebb kiadók/fejlesztõk. Nem tudtak annyi "újságírót" megvenni, mint a versenytársak.

Myrtanaban hagyjam a végére, vagy az egész végére ?

When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)

Közben elolvastam a Gamespy értékelését (1,5-öt kapott az 5-bõl) és amit ott ír a harcrendszerrõl arra késztet hogy várjak még kicsit. Mondjuk az is gyászos hogy maga a fejlesztõ szerint még fél év kellett volna a harc finomhagolásához. Lehet várok még fél évet...
lwb
Folyamatosan patchelik. A játék végigvihetõ, pár quest még broken, de ezek nem befolyásolják a játék végigvitelét. Meg néhány skill megtanulhatatlan (pl. Fire Mage, Improve Armor).

Performance terén 1 gigával gázos, 2 gb rammal már okés. Ezen nem várok nagy változást a peccsektõl sem.

Lenne pár kérdésem:

Van már olyan állapotban a Gothic3 a patchekkel hogy érdemes legyen elkezdeni a játékot??
Idáig vártam és csak 10 percre néztem bele. Gondolom a harc az már csak ilyen klikkelgetõs marad esély sincs rá hogy a régit vissza tegyék vagy finomítsanak ezen?
Ha kicsit töltöget játék közben az nem zavar, de ha kilátásban van 1 komolyabb patch akkor inkább azt megvárnám.
lwb
Igen ott.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
-Saturas és Myxir lent délen a templom-romoknál
-Vatras Lagoban a cellában
-Riordian Mora Suktól délnyugatra
-Merdarion Braga határában
-Nefarious messze nyugaton a sivatagban, majdnem a térkép szélénél

MerlinW
2 egységet bányásztál ki a falból. Ha tanulod akkor 4-et fogsz, ha még tanulod, akkor többet.

[merlinw.org]

grebber
Lehet ezt illene tudnom de sajnos nem tudom hogy azt mire jó vagy mit jelent amikor ha "bányászok" ércet vagy aranyat kiirja hogy ércbányászat -2 meg ilyenek?

A vizmagusok merre talalhatok ? A sivatagban ?

When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)

tibor16
sziasztok, Ben Salában merre van a teleportkõ?? A spoilerben a kovácsmûhely mellett vagy körül írja, de nem találom.

MerlinW
Jah, ott vannak jópáran, ki lehet pucolni😊

[merlinw.org]

lwb
Szerintem a központi bányába tévedhettél,a hol nagyon-nagyon sok ork van. Ez nem bug, de ha megölöd õket, az szintén quest + hírnév.

grebber
Na mondom elnézek Nordmar fele mert Silden meletti erdõbe ugyis kaptam egy küldit hogy szerezzek meg egy szállítmányt.

A hegyen átvágva egy kisebb ork gyülekezetre leltem dob is volt ott.
Lezuztam mindenkit ki is irta ez egy küldetés volt egy csoportnak +7 hirnév (életbe nemláttam még õket) mondom király.

Megyek feljebb jobbra 1 kardfogú+2 "belezõbestia" likvidálom õket.
És megérkeztem az irásom tárgyához mégpedig egy barlanghoz benne pár orkkal.

És itt jön az ami lehet hogy bug vagy ez a barlang orkfogyhatatlan 😄
Mert folyamatosan jönnek az orkok,de szószerint.
Már vagy 50 orkot tuti kinyirtam itt a barlangban már hullákfekszenek hegyekbe és csak jönnek és jönnek.

Másnak is volt ilyen?

lwb
A hülyéket lelövik, ugye?
És az ilyen birkákat még engedik reviewt írni. Gamespy egy vicc.

peeter22
#8924 nézd meg mutatja hol vannak a kovácsok. De a kard nem jobb mint az el bastardo ua. tudja csak nem nyom mester kardot.

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

Takanohana
Ez a Nordmar szivat. Állandóan eltévedek, semmit nem találok, még klántáboron belül is elkeveredek. Most meg tanulhatnék a fõkovácstól valami szuper kardkovácsolást, ha a többi klánkovács is beleegyezik. Az egyik eleve táboron kívül kovácsol, tudnám hol, mert arról persze nem beszélt, a másikról elmondta egy helybeli, hogy elment északra ércet kutatni, a harmadik meg eltûnt, a kunyhója üres, és senki nem szól róla semmit. Asszem lemondok a szuper kardról, marad a két El Bastardo.

rvn
Még mindig nincs az 1.08 hoz rendes crack?

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

vg22
Tessék itt lehet olvasgatni az új patchrõl.

Mike at home
jaja, nagyon hálásak tudnak ám lennei

Mike at home
csata

és elég messze van, majdnem egy vonalban Monterával

Mike at home
menj Okarától délnek, a hegy lábánál lesz, egy sírköves barlangban. készülj fel rá, hogy lesz egy fincsi "megyek elõre, öngyilkos leszek" NPC-s csatára

Mike at home
szerintem az ork sámánok semmik az élõholt sámánokhoz képest
ha nem foglalja le semmi, akkor nekem annyi, 2 lövéssel megfingat
multkor nagy mázlim volt, befagyasztotta a csontimat, és mögüle már nem lõtt

vg22
Montera közelében van, arrafele ahol azok a lázadók vannak akiknek le kell ölni a tehenet, a hegyek északi részénél.

b-type
Hát én bírom ezt a játékot 😄
rendesen elfilózok hogy most mi legyen, két cicc fejvadász ûzi sz@rkavarást egy lavórnyi falucskában, és bele akarnak keverni,...bázz rendesen elfilóztam hogy mit lépjek..mert a pénz az kell, mert az szinte mindenekfelett..na nem mintha nem lenne elég ami van csak hát az elvek ugye...😊)))
Me' balek nem leszek egy ilyen kõkemény világba' ahol miután vkit kimentettem a tuti halál karmaiból meg meghoztam neki a világ négy sarkából a titánok hajcsatjait..szal képes kõkeményen egy rezet sem engedni az áraiból...pff
Na szal elfilóztam melyik ptkánynak hajtsam a szelet..😄D

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Nem találom Rakus-t, a tûzmágust akit Okaraba kellene küldjek, segítenétek?

mégcsak borús fok meg montera van meg.
idáig csak tápoltam

Raptor 2
Flnyomhatod az összeset, kivéve Geldernt, azt hagyd utojjára!

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

Takanohana
Mora Sullal én is így jártam, minden elérhetõ küldit megcsináltam, már csak azok voltak, amiket csak 75%-kal lehet megcsinálni, de 70 fölé nem tudtam vinni. Ideges lettem, letaroltam az egészet, és így meglett az ötödik templomkulcs is.

Raptor 2
A Sámánok nekem is kemények, bújj el elõlük, és várd amig közeljönnek, és ugorj rájuk a sarokból, vagy használd a VILLÁMCSAPÁS varázslatot(ami az égbõl jön)

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

peeter22
Hát ez jó kérdés nálam 3-ig nem volt gond mikor a negyedikben elértem a 75%ot bementem a fõnökhöz abban a pillanatban bepirúlt mindenki és nekemesett pedig már zölden fogadtak.<#nevetes1>

mármint a monterai ork góré.
mert most monterát akarom felszabadítani.

elfoglaltam borús-fokot.
monterában az ork góré meg is említette ezt a lázadást.
aztata is mondotta, hogy ha megtudják ki volt a "fõszervezõ" annak reszeltek.

az a kérdésem lenne, hogy hány ork megszálott falut lehet felszabadítani anélkül, hogy minden ork rám vadászna?

elõre is kössz

peeter22
A 75%os repet meg mindkét félnek össze lehet szedni, és erre mindkét oldalnál a fõ kulcs a másik oldal teljes kiírtása(tény nem valami nagy kunszt, de mint azt beharangozták Varantnak nem sok köze van a fõ fejleményekhez kb30%-a a fõszálnak.). Nomádoknál a városfelszabadítás, míg a hasasinoknál, a vízmágusok lemészárlása hoz sokat a konyhára.