Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az hogy a menü alatt megy az idõ az kifejezetten mellbevágott mikor észrevettem.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
végre nem csak nekem mászik az égbe a kamera hadonászás közben, hanem másnak is
vannak textúrahibák? igen
beesnek az NPC-k, ellenfelek a textúrák mögé? igen
lebeg néha a karakter? igen
béna az útkeresés? beakadnak az ellenfelek mindenbe? igen
2006 van, nem 1996!
de ott vannak az egy kaptafa várak, kripták, vagy nevezzük akárminek, amiknek még az alaprajza is megegyezik
arról is beszélhetünk, hogy a 2-ben másképp hadonásztál egy karddal kezdõ és másképp mester szinten, ez sincs már sehol
mit vártál, mennyit adjanak erre? csillagos ötöst, mert olyan jó volt a 2?
azért van amit dicsér, az interface meg tényleg szar, nevetséges, hogy még a menü alatt is tellik az idõ, a 10 slot nem elég semmire, ennél még a 96-os Diablo is jobb volt
a 2-ben a story is jobb volt, itt nincs meg az ami ott volt, az NPCkre nem igazán vagy befolyással, hiába mented meg az életüket, elmondják a szövegüket, aztán le se szarnak, sõt ha kell neked is támadnak, szemrebbenés nélkül kérnek iszonyat pénzeket mindenért
2006-ban ez lenne még mindig ami elvárható egy programtól? nem hinném. Ahhoz képest milyen erõgép kell a futtatásához, hogy elcseszték a memóriakezelést, hogy a szabad terep igazából csak ösvények halmaza?
nemrég kezdtem a játékot, és azt nem értem, hogy Ardea mellett van egy vadász ilyen kõoszlopok közt a tûz mellett, azt mondja megtanít vadászni ha elviszem neki a félénk szarvas húsát.Elindulok megölök pár "Félénk Szarvast" de semmien opció nincs a beszélgetésbe, hogy "kösz a húst te balfácán", csak üzletelés, és a kilépés(Vége).
hogy lehetne ezt megcsinálni, mert a nyúzás és egyéb vadász képességek jól jönnének. (még 4es szintû vagyok ha esetleg szint függõ vagy iesmi lenne a quest.
mit tehetsz:
1. verd le a faszit (ne öld meg)
2. tedd elõbb le az összes aranyad egy ládába, aztán menj oda és veresd le magad
Ez miért van? Mit kell tenni, hogy ne kössenek belém?
Ez nem igaz. Gondolom arra gondol, hogy ha sok orkot ölsz, akkor egy idõ után rádtámadnak azonnal. Ez igaz, de ettõl még végigvihetõ a játék, csak le kell az orkokat vágni, ahelyett, hogy beszélnél velük. Én minden orkot megöltem Myrtanában, szóval állíthatom, hogy végigvihetõ a játék. A faszi meg hazudik.
Arról nem is beszélve, hogy pont ez a legjobb oldala a játéknak, hogy nem lehetsz egyszerre minden, hanem választani kell és ennek a döntésnek vannak következményei is. Ez pedig király dolog.
Ezen kívül tele van hülyeségekkel, hogy pl. "Character skills and player controls are laid out in confusing and counterintuitive ways. It's prohibitively difficult to tell exactly what a player's skill progression is and what the prerequisites are for getting a particular skill. This makes character planning almost impossible."
Ráviszi a kurva kurzort és kiírja a követelményeket a skillhez. Ez meghaladta a retartdált képességeit úgy látszik.
Vagy pl. "First, the game starts the player off in the middle of combat! It's difficult to find the words to express how galactically stupid this is."
Nem igazán értem, hogy mi ebben a baj. Temérdek film, regény kezdõdik harccal. PnP rpg-knél (amik a crpg ihletõi) pedig kifejezett gyakorlat a harccal való kezdés. Nem értem, miért baj ez. Fõleg, hogy asszem meg se halhatsz. Ekkor még.
De sorolhatnám még.
Mert tekercsem az van de hát az véges 😞
Next PC upgrade: 2022
van 52 LP-ém, sztném elhasználni, csak kicsit riasztó eddig visszagyalogolni... Ben Sala - teleportkõ kellene - kérném nrm útálni a kérdezõt, neki ez nagy problem... 😊
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Igaz egy quest teljesítve hogy a völgy vezérét kinyirtam de semmi hírnév nem járt érte!
Ja és azse bug, hogy amint kaszaboltam a sok orkot volt olyan 10 db amit 1 ütéssel kifektettem?
Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Ne hagyd magad befolyásolni ilyen fizetett bértollnokok által. A PB/Jowood nem olyan tõkeerõs, mint más, nyugaton ismertebb kiadók/fejlesztõk. Nem tudtak annyi "újságírót" megvenni, mint a versenytársak.
When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)
Performance terén 1 gigával gázos, 2 gb rammal már okés. Ezen nem várok nagy változást a peccsektõl sem.
Van már olyan állapotban a Gothic3 a patchekkel hogy érdemes legyen elkezdeni a játékot??
Idáig vártam és csak 10 percre néztem bele. Gondolom a harc az már csak ilyen klikkelgetõs marad esély sincs rá hogy a régit vissza tegyék vagy finomítsanak ezen?
Ha kicsit töltöget játék közben az nem zavar, de ha kilátásban van 1 komolyabb patch akkor inkább azt megvárnám.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
-Vatras Lagoban a cellában
-Riordian Mora Suktól délnyugatra
-Merdarion Braga határában
-Nefarious messze nyugaton a sivatagban, majdnem a térkép szélénél
[merlinw.org]
When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)
A hegyen átvágva egy kisebb ork gyülekezetre leltem dob is volt ott.
Lezuztam mindenkit ki is irta ez egy küldetés volt egy csoportnak +7 hirnév (életbe nemláttam még õket) mondom király.
Megyek feljebb jobbra 1 kardfogú+2 "belezõbestia" likvidálom õket.
És megérkeztem az irásom tárgyához mégpedig egy barlanghoz benne pár orkkal.
És itt jön az ami lehet hogy bug vagy ez a barlang orkfogyhatatlan 😄
Mert folyamatosan jönnek az orkok,de szószerint.
Már vagy 50 orkot tuti kinyirtam itt a barlangban már hullákfekszenek hegyekbe és csak jönnek és jönnek.
Másnak is volt ilyen?
És az ilyen birkákat még engedik reviewt írni. Gamespy egy vicc.
Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
és elég messze van, majdnem egy vonalban Monterával
ha nem foglalja le semmi, akkor nekem annyi, 2 lövéssel megfingat
multkor nagy mázlim volt, befagyasztotta a csontimat, és mögüle már nem lõtt
rendesen elfilózok hogy most mi legyen, két cicc fejvadász ûzi sz@rkavarást egy lavórnyi falucskában, és bele akarnak keverni,...bázz rendesen elfilóztam hogy mit lépjek..mert a pénz az kell, mert az szinte mindenekfelett..na nem mintha nem lenne elég ami van csak hát az elvek ugye...😊)))
Me' balek nem leszek egy ilyen kõkemény világba' ahol miután vkit kimentettem a tuti halál karmaiból meg meghoztam neki a világ négy sarkából a titánok hajcsatjait..szal képes kõkeményen egy rezet sem engedni az áraiból...pff
Na szal elfilóztam melyik ptkánynak hajtsam a szelet..😄D
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
idáig csak tápoltam
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
mert most monterát akarom felszabadítani.
monterában az ork góré meg is említette ezt a lázadást.
aztata is mondotta, hogy ha megtudják ki volt a "fõszervezõ" annak reszeltek.
az a kérdésem lenne, hogy hány ork megszálott falut lehet felszabadítani anélkül, hogy minden ork rám vadászna?
elõre is kössz