Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem tudom hogy pénzen és fegyveren kivûl mást is lenyúlnak ha levernek, mert nem próbáltam, de tény hogy bejön.
..és ebben az esetben nem ölnek le, hagyd magad.
sajna engem is köröznek egy helyen...nem kispálya végigszambázni a célszemélyhez 😊)
na azt majd én is így rakom rendbe...egyébként ha minden nálad vannak akkor akár 10-20ezer aranyat is nyúlnak 😞
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Még nincs meg a G3, de hamarosan beszerzem, viszont elõtte lenne egy kérdésem, hogy a G3 fut e 512mb DDR-el memoval és 256mb 9200-as videókártyával? (tudom, hogy ott a FAQ és meg is néztem, de 1ik haverom 1k memoval nyomja, de videoja ugyan ennyi, szal más tapasztalatban...)
Köszi elõre is.
Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb
Why so serious?
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
A csatározásotokhoz csak annyi közöm van, hogy a szélén sodródtam.
Ami engem idegesít, hogy a játék nem tükrözi az elõzõek erényeit, hanem következetlen, nem látom a mesét, idegesít, hogy sehol nem vagyok és már a 40. szinten Rambózok. Mind1 mit csinálok, mert nem sok a választásom és ha méágis, akkor sem változnak a küldetések.
Azért én yoól el vagyok, - mert Gothicozok.. Emléxem a Doom 2 után kiadtak egy gyûjteményes pályákat tartalmazó lemezt, azzal is elvoltam.. - azért nem ennyire dúrva, csak emlékeztet...
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
A pontok mindig ugyanannyiba kerülnek(beleköthetsz, mert a régi lehet, hogy jobb, de fõleg reálisabb volt)
A kaják és egyéb regeneráló dolgok nem pontszámokat gyógyítanak, hanem százalékot.
A történet iránt vegyesek az érzelmeim, mert a régieknél azért sírtam, hogy ezt meg azt kell csinálni, hogy folyatódjon a sztory, de az legalább húzott elõre, míg ez számomra teljesen érdektelen.
Sajna így hirtelen több dolog nem jut eszembe, ami jobban tetszene a korábbi részeknél(gondolom ebbõl egyértelmûen következik, hogy számomra ez a 3dik rész meg sem közelíti az elõzõ 2öt).
vitatkozunk egy olyan review-n amit egyikünk sem irt, és különösebben nincs is befolyásunk arra nézve, megjelenik-e vagy sem, leszedik-e vagy sem. 😊
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
de ezért nem értem minek véded a leírás készítõjét, aki teljesen más okokból nevezte egy nagy halom szemétnek a játékot.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
és ezt személyes sértésnek veszed
A Gothicra vonatkoztatva - lehet nem értem minden vonatkozását, vagy, - nem fedeztem fel erényeit, - vagy nem látom a mese szövését - ugye, az erdõ meg a fa...
Szóval, a játék mellett és nem ellene, magyarázza már el vki, mi is ennek a játéknak az erénye, úgy hogy számít arra, hogy fineszesen, öreg róka módjára ellent akarok mondani, és igencsak hiányolom az elõzõ részek igencsak NEM LINEÁRIS!!! játék menetét.
no tesék, - hisz azért van ez a fórum, hogy végre a lényegrõl is beszéljünk.. - nem de?
Cs@-et. neki válaszoltam. ezt jelenti a "válasz erre" gomb JFYI.
Erre te meg valami furcsa eltökéltségbõl elkezded védelmezni a leírás készítõjét. Minek, azt nem tudom. Nem hiszem, hogy rászorult volna.
tudod te, hogy készülnek cikkek az újságokba? fõleg egy review, ami nulla, elsõ benyomások csupán
ebbõl ekkora ügyet csinálni...
Tudod, csak technikai hibák miatt szemétnek (1.5/5) nevezni egy játékot az vicc. Rossz vicc. Anno a bloodlines is tele volt hibával, game stopping buggal jött ki, mégis az év rpg-jének jelölték sok oldalon. A bugokat/technikai problémákat lehet orvosolni, peccselni. Egy leírás készítõjének kicsit perspektivikusabban kellene szemlélni a dolgokat. Pláne, ha igenis van felelõssége, mint pl. a gamespy munkatársának.
Semmi bajom azzal, hogy neked jobban bejött az 1-2 lineárisabb játékmenete. De a gamespyos leírás meg nem errõl szólt. Ebbõl indultunk ki, ha még emlékeztek. Nem is említi a korábbi részek sztoriját.
ha tök ismeretlen lenne, a kutyának nem kéne
ez van
hadakozhatsz bárhogyan, mindennek elmondhatsz, nem számít
onbjektivitást vársz, és te sem vagy objektiv
A review írója, Allen valaki. Elolvastad azért, mielõtt elkezdted védeni?
"DE. magánvélemény"
Szerintem meg nem. Kétségtelen, hogy benne van valami az õ szubjektív gondolataiból is, de nem ezeknek kellene dominálni. Errõl a leírásról meg süt, hogy utálta a játékot. Ha én utálok egy játékot, akkor nem írok róla leírást, mert nem leszek elfogulatlan. Sok ember úgy választ vásárlás elõtt, hogy elolvassa a vonatkozó leírásokat. Aki ezt elolvasta, az sicher nem veszi meg a gothic 3-at.
Ugyanakkor hazudott. Ez tény. Olvasd végig a reviewt. Erre nincs mentség.
Nem kell ez a nagy védelem, mert ha kell az elõzõ 2 részt, az összes hibájával megvédem, és ügyvéd se kell hozzá... 😊 nekem életem egyik legjobb játékáról beszélsz. Nem a hibát keresem, hanem, hogy mééééért neeem jobb a 3. rész, az elsõ kettõhöz mérhetõen.
Csak sztem túl nagy volt a falat, nagy a terep, sok a szereplõ, nagy a konkurencia... Megjelent közben az Oblivion, ahol a szereplõk is a 2. évezredhez közelibb külsõvel rendelkeznek. Pl mozog a szájuk...
Állni köllött a sarat, - nekem sokat jelent, mert játszottam az elõzõekkel. De annak aki most nyúlt hozzá, elõször és hasonlítgat,- és miért ne tenné - vajon megállja-e a helyét?
Fõleg, ha az ami az erõssége volt, a mese szövése, az (nekem) nem az igazi. - ez itt a kérdés..???
Istenem, kb 20 év múlva, mit fogunk mondani a mai játékokról - na mind1
Szerintem ez az egyik legnagyobb Magyar gamer fórum, persze ettõl még lényegesen kevesebben látogatják, mint a gamespyt. De ha nekem itt XY a véleményem egy bizonyos játékról, akkor máshol is az lesz teljesen függetlenül attól, hogy mennyien hallgatják/olvassák.
lehet más véleményed, nekem is lehet, a hamespayos tagnak is lehet, csak azt nem szeretem, amikor vki elkezdi a másikat fikázni, mert nem azt gondolja amit õ
DE. magánvélemény
a kedves sajtómunkatárs nem egy bizottság, csak a saját érzéseit írja le, amivel lehet egyetérteni meg nem. azért mert nem úgy gondolja mint te, vagy esetleg az Oblivion neki jobban tetszett, az az õ dolga. Az offline újságírás is így mûködik. Mit gondolsz miért nem vezsek offline újságot? mert nem fizetek 2k-t azért, hogy olvassam, hogy fikázzák a nekem tetszõ játékokat.
a fikázó cikkeket éppen ezért nem kell ezt személyed elleni sértésnek venned
saját vassal nincs gond
ugyanis az out of memory nem saját vas hiba
nem tudom az elmúlt 2 hétben hol voltál, de itt a topikban biztos nem, mert akkor emlékeznél erre
szépíti, ez 1000%
az más kérdés, hogy azt egy hét alatt végigjátszottam
azt, hogy én mivel játszom nem te fogod eldönteni, ez a "jaj mertél rosszat mondani, ne gothic-ozz" meg annyira szánalmas
neked egyébként mi bajod van? ki hozta fel példaként az Obliviont? szerinted én ahhoz hasonlítgattam? hol és mikor? szal kit érdekel jelen pillanatban az Oblivion?
meg amit én írok, azok szomorú tények és nem hazugságok, mint abban a leírásban.
meg ez itt nem a világ egyik leglátogatottabb gamer portal leírás szekciója, hanem magyarisztán eldugott fóruma. van különbség. és én pénzt sem kapok érte.
Talán csak az nem tiszta a dologban, hogy akkor miért teszed te is ugyanezt.
kaszabolásban ki is merül sajnos
sajnos a hashishineknek ellenségeik a vízmágusok. ha közéjük akarsz állni, akkor meg kell tenni bizonyos dolgokat.
nem tudom, milyen egyféle sztoriról beszélsz. épp ez a lényege a 3-nak (a 2-vel és az 1-gyel ellentétben, ahol valahol nagyon az elején találkoznak a kezdetben különálló szálak - pl. a három camp az 1-ben), hogy többféle úton is végigviheted. lehetsz rebel és szabadíthatsz városokat vagy lehetsz ork zsoldos és ölhetsz lázadókat stb. de nyomulhatsz a sivatagban is, mint hashishin és leszarhatod myrtanat. a játéknak háromféle vége lehet. az odavezetõ út meg szinte annyi féle, amennyit csak akarsz. hiszen te választod meg a questeket, amiket megcsinálsz és amiket kihagysz, a factionöket, akiknek segítesz stb.
abban mi is van:
- tucat dungeonök
- tucat loot
- tucat npc-k
- élettelen városok (falat bámuló, "radiant ai"-s npc-k)
- szar dialógus ("i saw a mudcrab yesterday...")
- semmi cselekmény - következmény kettõsség
- gagyi storyline, ami hót lineáris és bármikor, bármeddig megszakítható (mindenki szarik az invázióra, akár hónapokig virágot is szedhetsz)
- brutál gépigény
Csak a bugok miatt 1.5/5-öt adni az pofátlanság.
a'la Oblivionos ayleid dungeonök, ami ugyanettõl a faszitól szipi-szuper 4/5. itt mégis 1.5/5.
"mit vártál, mennyit adjanak erre? csillagos ötöst, mert olyan jó volt a 2?"
ez szerintem jobb, mint a 2.
"az NPCkre nem igazán vagy befolyással, hiába mented meg az életüket, elmondják a szövegüket, aztán le se szarnak, sõt ha kell neked is támadnak, szemrebbenés nélkül kérnek iszonyat pénzeket mindenért"
mert a 2-ben nem ez volt, mi? ráadásul még igazad sincs, ha magas a repud, akkor máshogy beszélnek veled (pl. rabszolgák: "we owe you so much" stb.)
"Ahhoz képest milyen erõgép kell a futtatásához, hogy elcseszték a memóriakezelést, hogy a szabad terep igazából csak ösvények halmaza?"
Ezt nem értem. milyen ösvények?