Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike at home
goto Lester
aztán párbeszéd vele, és küld el/haza

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

littleNorbi
Hogy hívják és hol találom azt az embert aki elvezet Xardas-hoz ?

Hi!

Nem tudjátok mire jó az Örök Vándor botja ami Zubennél van?
Vagyis mostmár nálam....... Küldetéshez kell vagy adjam el jó pénzért?
És nem tudtok vmilyen kódot amivel eltüntethtem a társam? Mert Lester akkora egy ***, mindig eltûnik. Eddig mindig megtaláltam ,de most télleg nemtom h hol van.
help
thx
grebber
Bakker ezen a havas vidéken hemzsegnek az orkok ,már lassal elkopik a kezem annyian vannak lesz is mit eladnom majd 😄
Örültem hogy eljutottam Xardashoz erre elküld vissza halál fa..ára hogy szerezzem meg neki a cuccokat.

Ja és mint korábban irtam valaki elmondhatná hogy milyen növények kellenek a piához ami kiütötte az orkölöt mert adott listát de ninc nálam (nemértem hogylehet ez )!!

Next PC upgrade: 2022

Mike at home
az 1.08-ashoz fabrikált crack mennyire használható

(bocs, de majd akkor veszem meg a programot, amikor befejezik)

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

b-type
Van még vki aki bukik a kaszákra? 😊)
én csípem.

A köríves csapások kifejezetten királyak 😊))
(de a kivégzés is jó <#eljen>)

..bár ugrásnál vigyázni kell 😄DD

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Mike at home
5 kell

Freemanhez vidd õket, Silden fölött ahol a rebellisek tanyáznak, második nagyobb tábor

fickókám bent ül egy házban

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
nekem van fûrészem, nem ütöttem le érte senkit, igaz, azt hiszem csak 1 db. kalapácsom is van (sima, nem kovács) talán 3

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
ja igen, milyen verzióval játszol?

1.07, 1.08, 1.09?

Mike at home
igen, hamarább megfexik, a vadászok el is mondják

Mike at home
nálam a híró Vengardnál annyira belelendült a harcba, hogy amikor elfogytak az orkok (egy kisebb területen) megfordult, és lecsépelte a rebellist is (gondolom túl sokat kattintottam)

Ioles
Sziasztok!
Találtam Silden környékén 4 sildeni rabszolgát az erdõben, mondtam nekik hogy segítek, követnek mind a 4-en, csak nemtom hogy hova kell vinni õket. Monteraba vagy hova? Vmi ötlet?

Mike at home
én már nem adogatok el semmit, csak a fegyvereket

Mike at home
tegnap megölt egy snaper, mert az idióta híró nem volt képes elõvonni a kardját

Mike at home
hopp te nem lwb vagy, bocsesz

hát ez nemigaz nem akar ez nekem összejönni végre megvan a fûrész na mondom megyek gothaba kalapácsot szerkálni megérkezek megvádolnak na mondom leüttetem magam le is ütnek erre látom nem szur le mondom juhéé , aztán kivont kardal megy a ház másik oldalához mondom hova megy ez felállok erre látom gorn már megöld 3 ember(le is szurta õket) azért mert engem bántottak na mondom ...

Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb

Mike at home
majd északon, amikor 6 farkas ugrik rád egyszerre
meg ott van a térképen az orrod elõtt ahová menni akarsz, mégis félórát kell menned egy ösvényen
majd északon meglátod, milyen ösvényekrõl beszéltem tegnap

Nos, hogy ne csak kritizáljam a játékot, álljon itt, ami kifejezetten tetszik:

- hatalmas játékterület (bár nem tudom menyivel nagyobb a G2+addonnál, elõször 4-5-ször, késõbb 3-szor akkorát ígértek, ezt még nem tudom megítélni), nonlinearitással, különbözõ befejezésekkel, ezáltaltapasztalt Gothicosként is el lehet benne veszni idõnként (persze pont ebbõl fakad egy csomó negatívum is, de azokat már említettem)
- a varázslatok - Igen, az elõzõ részben elég illúzióromboló volt Innos papjaitól 'Army of Darkness' és 'Summon Demon' varázslatokat tanulni, ennél már az elsõ részben is jobban szelektálták õket. Ráadásul, úgy látom jóval több, nem kimondottan támadó varázslat van, mint eddig, bár a tûzlabdán kívül másra nekem nem volt szükségem.
- egy-két perk eléggé jó ötletnek tûnik
- ételek "fõzõcskézése", recept és 'blueprint' alapján történõ alkímia és kovácsolás

Hirtelen ennyi jutott eszembe, biztos találok még, elvégre még csak Montera és Trelis között mászkálok.
Külsõségekere szándékosan nem tértem ki, de most röviden kifejtem a véleményemet. A látvány nagyon szép tud lenni, de én beértem volna az elõzõ részek grafikájával is, azt motort talán jobban ismerik a PB-os srácok... A zene is kellemes, de véleményem egy kicsit túlségosan is önálló életet akar élni, nekem a korábbi részek egyszerû, de kifejezetten csak aláfestést szolgáló zenéje jobban bejött. (Egy példával élve, úgy érzem magam zeneügyileg, mint a Heroes 3 után a Heroes 4 esetében - sõt így jobban belegondolva ez az egész játékra igaz. OFF: Én azok közé tartozom, akik szerették a Heroes 4-et is.)

Lenne egykérdésem is: A Gothic sorozatban eddig mindig volt mocsár, igencsak bírtam a nyomasztó mocsári hangulatot, ebben a részben is lesz lehetõségem dagonyázásra?
Mike at home
amindenit :o

Mike at home
gondolom más a windows-unk, más fut a háttérben, más a videódriver, ezernyi oka lehet
(márciusi a gép, azóta atomstabil, minden cucc márkás, 3 év garival, szal szerintem nem a hardver az oka)

b-type
oksa 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Nem, nem itt olvastam, konkrétan "csapattársról" volt szó, és olvastam review-ban, és fórumokon is, csak már nem emlékszem hol.

Én a mágiámat fejlesztem, így egy malackához már simán elég egy tûzlabda.
b-type
😊))
Nekem van egy fickó vörösdokkban, neki adok el minden ilyen filléres apróságot, és ritkább dolgokat, így ha kell vmi max visszavásárolom.
de eleinte a jobb fegyvereket is csak nekik adtam el, de aztán persze elfogy a pénzük, akkor nézek következõ tábor után.
alapvetõen szimpatizálok lázadókkal, ezért fegyvereket, páncélokat, amuletteket..tehát harcban hasznos dolgokat nekik adom el.
Kivéve a gyenge minõségû cuccokat..azokat éppen ahol.
Tom hogy ez az égegyadta világon semmit nem számít, de nekem jó így 😊)
..és így az ilyen küldik is könnyebben teljesíthetõek.

kosz akkor leütök valakit 😄 aztán jön a feledés scroll 😊

Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb

Molnibalage
Nos ez a játék egyik teljesíthetetlen küldetése. Nem simth hammer-re gondol, hanem sima kalapácsra, az meg gyakorlatilag csak úgy szerezhetsz, ha leütsz valakit. Fûrészt szintén. Ne is foglakozz ezzel a küldetéssel, marhára nem fontos, enélkül is lehet 100 feletti repud Vengardban.(az 100 feletti repu az bug?? nekem votl már olyan...)

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Amugy ehez a legyõzhetetlen témával kapcsolatba az az észrevételem hogy 1 kicsit elszurták mert közelharcos ként elég ütõs nehéz (szerintem) mert pl a vaddiszno is egyszer elkezd ütni akkor elég valoszinu hogy meghalsz az elején tuti meg van a nagyobb vaddiszno meg az árnyékfuto na hát az is közelrõl vége mágusként ha te támadsz és nem pedig hátulról meglepnek akkor nincs gond simán lelehet gyõzni bármit ha vészesen közel van elfutsz 1 kicsit messzebb és megint lehet adagolni a tuzlabdát vagy a villámot.De nem vészes nekem nagyon bejön a játék Az 1 sõ meg a 2 dik is jovolt nagyon amugy nekem elég sz.r gépem vaan nekem szaggat is de maga a filingért játszom nem pedig a grafika miatt nekem nagyon tetszik a története ennyi 😄

tibor16
igaz, csak én mage-ra gyúrtam, így nincs ellenfél. legalábbis nem találtam még. Amúgy ha sokan vannak, crossbow-al is folyamatosan hátrálok és az elsõket lövöm, így megoldható. Ami eddig nehéz volt, az a tûzgólem és az élõhalott papok, - na azok ha sikerál nekik meghajítani valamivel - tûzzel, jéggel akkor 1-2 elég belõle és megfexem.
Csak én gondolom, vagy tényleg igaz, hogy a fejre bevitt crosbow-tól hamarabb megfexik a delikvens, állat, ork, ember egyaránt.

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

nemtudom olyanom sincs 😊 de szerintem nem (bár én se tudom proba szerencse kiprobalom 😊 mert magyarositva játszok és ezt irja ki kell 10 kalapács 5 fûrész 20 csákány a csákány már megvan de a többi... nemsoká sirvafakadok

tibor16
erre nem számítottam, mármint, hogy ezeket gyûjtögetni kell. sztem egy helyen nem fogsz találni, én is mindig eladogatom.

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

b-type
Nem lehet hogy a pörölyre gondol? (nem tom még nem tartok arra)

b-type
Akivel egy csapatban vagy...azaz kék a neve azt nem tudod megütni.
Én mint közelharcos egyenlõre nem érzem hogy legyõzhetetlen lennék 😄DD
Mágusként biztos így van, de közelharcosként nem igen egyenlõre.
közleharcos emberekkel semmi probléma, elég egyszerûen ki lehet taktikázni akár nagyobb csoportot is, még íjjásszal is (mivel lehet hallani kb. mikor lõ), de az unevezett szörnyek közelharcban még igen kemények tudnak lenni, természetesen nem a vércsirkére gondolok, hanem mondjuk ogretól felfelé.
csapatban már a lopakodók is kemények tudnak lenni ha körbevesznek. 😊

kosz es kalapácsot hol lehet ? Mert az is kell van 1 kuldi a kupola alatti városban hogy 1 csávonak kell adni 20 csákányt 5 fûrészt meg 10 kalapácsot (de ezt se tudom hol lehet beszerezni már hot ideg vagyok)a kovácskalapács nemjo neki

tibor16
Pedig meg lehet véletlenül vágni harc közben bárkit - nekem volt olyan is, hogy ott hagyta a tényleges ellenséget és nekem ugrott..
Azt, hogy az pl orkok sorba állnak, és nem ütnek egyszerre - soxor igaz. Az állatok nem várnak, legalábbis ha nem egy csoportból támadnak. A homokférgek pl 3-asával, van amelyikbõl (az a T-rex szerû) kettesével fordul elõ a játékban. Ha két 3-as csoport van együtt akkor érhet egyszerre több támadás, legalábbis én úgy vettem észre így mûködik.
A fõhõs sztem meg aránytalanul erõssé tehetõ. Nem láttam északból semmit, a sivatagban is csak 3 várost és 3 templomot. 40-es szintû vagyok és nincs ellenfelem akit ne nyomnék le. Fõleg, amióta regenerálódik a mana. Azért az elõzõ részeknél, voltak ellenfelek, amiket csak a vége felé volt érdemes támadni.

tibor16
Nem ad ki a képernyõ szöveget (azért nem jutott eszembe, csak gyanús lett, mert a sivatagban sok van), szembe kell vele állni és rákattintani..

tibor16
Monteerában a Marikkal szembeni árús, aki mindig fûrészel, megvárod amíg abbahagyja és elcsened. Amúgy minek az neked?
Biztos már tudjátok, de ha talál vki fejfát és van ásó a batyuban, akkor ki lehet ásni "kincseket".. Mostanában jöttem rá...

sziasztok valaki segitsen már hol találhatok 1 fûrészt ?Kellene 1 küldihez de sehol se találok elõre is kösz

Nandusz
Az viszont elgondolkodtató, hogy nálad miért fagy ki a "gagyinak" mondható 768-nál, hisz ugyanaz a konfigod mint az enyém...engem ez kicsit izgatna a te helyedben....

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

Nandusz
Érdekes...nekem 1280-ra van állítva az iniben a cucc....semmi fagyás, semmi out of memory. 6 giga a swap fileom.
Bár szerintem, mint ahogy ezt korábban is mondtam, a tapasztalatom azt mutatja, hogy elég az 1024 is, mert a magasabb beállítások max. akkor segítenének, ha lenne még 2 giga DDR2-m.

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

b-type
visszaolvastam két oldalt, ööö...ha az én véleményemre gondoltál itt:
"Megjegyezném, hogy egy valótlansággal, mint negatívummal már több helyen is találkoztam, nevezetesen, hogy harc közben könnyen megsebezhetjük véletlenül a társunkat, ez egyszerûen nem igaz."

Szal abban az esetben mondanám hogy a:
"...nagy tömegben ha bekúszik vmi a képbe akkor beleüt a karakterem, mégha baráti a csávó akkor is."
véleményem úgy értendõ ahogy írva van, azaz 'baráti', értsd baráti...nem pedig csapattárs, ha azt szerettem volna elérni hogy aki olvassa úgy és azt értse, akkor azt írtam volna hogy csapattárs.
- baráti: az akinek a neve sem nem vörös, sem nem narancssárga, és még nem is fehér, hanem zöld.
..és ez bár így volt régen és talán így marad jövõre is, nekem nem kifogaás és nem tetszik, mivel õt nem akarom megütni,..azt akarom megütni aki nekem nem kedves célul hogy az megdöglend.
Nem szeretek ötletszerûen kaszabolni.

Ez nem lenne akkora baj, ha a progi ezt így kezelné,...de sok esetben (nem minden esetben) látom hogy a mészárolandó közelharcos ellenfelek, várják hogy sorra kerüljenek.

Mike at home
768-nál 6 giga swap-nél is elõjön az out of memory quicksave-nél
ugyhogy marad a 640

Én is kifejteném - röviden, mert korán van - a véleményemet, errõl a már lecsengett témáról.

1,5-es Gamespy-os értékeléssel az a baj, hogy ugyan egy egy review valóban a szerzõ magánvéleményén alapul, de ez az értékelés egyszerû lehúzás. Egyszerûen vannak bizonyos tények, melyeket figyelembe kell venni a szubjektum mellett is., ugyanakkor kár rajta fölöslegesen idegeskedni.

A Gothic 2-t nem csak az idõ szépíti, hiszen 2 hónapja sincs, hogy végigvittem az addonnal (illetve végre azzal is), tehát elég frissek és pozitívak az emlékeim. Én inkább abban bízom, hogy a G3-at szépíti az idõ, patchek és kiegészítõ formájában...

Egyébként én mindkét elõzõ részt nagy szeretem, de hangulatilag mégiscsak az elsõ az etalon számomra (pedig jóval a G2 többszöri végigjátszása után került a kezmbe), ugyanakkor nem rossz ez az új rész sem, de a jelenlegi állapota egyszerûen felháborító.

Megjegyezném, hogy egy valótlansággal, mint negatívummal már több helyen is találkoztam, nevezetesen, hogy harc közben könnyen megsebezhetjük véletlenül a társunkat, ez egyszerûen nem igaz, aki "egy csapatban" van velünk, az általunk sebezhetetlen, és fordítva. (Mindez persze nem vonatkozik a hozzánk nem csatlakozott NPC-kre, de ez a korábbi részekben is így volt.)

Egy pár apróságot említenék meg, ami számomra hangulatromboló negatívum:

- nincs igazi éjszaka, a korábbi részekben tényleg sötét volt éjjel, és lehetett rendesen parázni a neszezésektõl (arról nem is beszélve, amikor orknyelven csatakiáltásokat kiadva feléd ront egy Orc Elite, nos ez a feeling nagyon hiányzik)
- az orkok nem csak kisebbek, gyengébbek, kevésbé félelmetesek lettek, de hirtelen az egész ork sereg megtanulta az emberi nyelvet, míg Ur-Shak a korábbi részeekben törte a nyelvet, most már a legutolsó ork is tökéletesen beszéli - legalább azok az orkok moroghatnának orkul, akiknek az összes mondanivalójuk a "Leave me alone" és a "Don't cause any trouble"
- a küldetések jó része elég primitív, szinte MMORPG szint, ami egy offline RPG-ben elég gáz (persze egy ekkora játékban nem lehet sok szász intelligens, érdekes küldetés, de nálam ez már a hangulat rovására megy)
- a párbeszédek is sutábbak lettek, bár nem németül próbáltam, lehet úgy más lenne, az angol szerintem elég borzalmas, ez az a játék, amihez szinte kötelezõ a magyarítás (ismétlem, 2 hónapja még javában nyomta a G2-õt, ráadásul illene felülmúlni a korábbi részt)
- kasztok helyett perkek (szerintem ezt fölösleges is bõvebben kifejteni...)
- kicsik a települések (és kissé jellegtelenek is, bár még nem jártam túl sok helyen), bár ezt inkább nem teszem szóvá, szaggat így is eléggé 😊
- asszonyok alig, gyerekek úgysem találhatóak a játékban (nálam a jelenlétük nagy mértékben növelné a beleélést, a háború önmagában gyenge kifogás)
- a hõs indoklás nélküli gyengítése (végülis a mágia részére van magyarázat, de ez a "amíg nem néztünk oda, elvitték a kalózok a hajót" is egy röhejes dramaturgia, ezzel az olyan német remekeket közelítették meg, mint például a 'Hangyák a gatyában' és társai - nem, nem nézek ilyeneket még véletlenül sem)

Lenne még sajnos sok minden, de nem akarok átmenni fikázásba, mert játszom rajta, és tényleg nem rossz, de számomra csalódás is. Nem azért csalódás mert kevésbé lineáris, hanem mert a nonlinearitás miatt veszített a hangulatából és a sztori erejébõl, jobb lett volna, ha ezt sikeresebben ellensúlyozzák. A legjobb pedig az lett volna, ha még egy évig dolgoznak rajta, bár már az is csoda, hogy kb. 20 fõs csapat, ilyen kaliberû játékkal tud elõállni. Mindenestre ha lesz rá erõm, lehet leírom még a pozitívumait is, azért akad az is.

Még zárszóként a Gothic 3 - Oblivion párhuzamhoz szólnék hozzá. Más stílus a kettõ, de számomra mindkettõ csalódás volt, mégpedig hasonló okokból (részben fentebb vázoltam ezeket), de mindkettõnek fogok még egy esélyt adni. A Gothic 3-at az élvezhetõséghez patchelni kell, az Obliviont pedig modolni, röviden ennyi a tanulság.
Molnibalage
Sildernben van ugye egy tûzkehely? Varantot már befejeztetm(kurva szar helyszín volt..) és van nálam 10 db, de azt tudom, hogy Milten is ad majd egyet.

Nagyon gát, hogy sok olyan küldetés van, hogy kiírja, hogy megcsinálom, de még nem adta meg senki és azt se tudom, hogy kinek kellett volna adnia.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

b-type
már alig várom hogy alvás közben tudjak rabolni, mert az egyik tûzkehely egy sámánnál van, de nem akarom megütni, kihoztam a templomból..hülyén venné ki magát ha leverem.

b-type
Nem tom, még nem csináltam ilyet..egyenlõre lopakodom az õrök közt.
De majd rendbe akarom hozni...vmiért eltúloztam a lopkodást (küldi is volt 2 tolvajlásra, és egy-két szemét alaktól meg zsebmetszettem mert nem tetszett a stilus ahogy dumáltak 😊
sok lett..😊) azóta ott bujkálok.

Mike at home
a ládákba eltett cuccok megmaradnak?

Mike at home
nálam az volt, hogy amikor feltettem a cahce elsõ sorát 768-ra, akkor mentéskor leállt a játék out of memory-val, és nem mentett. normál mentésnél ez nem akkora baj, de quicksave-nél gebasz, ha egy ideje csak azt nyomkodtam
aztán ez a probléma a swap 2-rõl 4 gigára állításával megszünt

b-type
áá nem akarok iylet csinálni...inkább bebuknám az aranyat.
Nekem illuzióromboló lenne.
Az belefér hogy elásom a kincseimet és hagyom magam felpofozni vmint hogy elvegyék a 10 aranyam nagy részét (persze megfelelõ sírás-rívás mellett 😄DD )

b-type
Nekem is tetszik a játék, és detto inkább a 3/5-t tartanám okénak, vmint mentés eddig egyszer akadt ki (100 felett törlök).
De sok apró hiba van a játékban...több kifejezetten idegesítõ.
útálom úgy levadászni a lekûzdendõ szörnyeket hogy be vannak akadva és tölem 2méterre a beakadástól remegve várják hogy lelövöldözzem õket,..hogy vízparton kicsit beúszva leakadnak az agresszív rutinról és elballagnak (kimegyek-lövök-vizbeugrom-kiállok-lövök..stb).
Vmint én szeretem ha vmi nehéz...de értsem hogy miért nehéz, ez fontos.
Obli'-ban, amit itt húztál, én éreztem ha vmi nehéz volt, de tudtam hogy mit tudok megoldani.
Itt meg van hogy bekattan a karakterem és egész egyszerûen kapja a sallerokat halálig...mert mondjuk van mögöttem egy gyökér.
szintén gáz hogy megcsúszok egy lejtõn..elszánkázok a mob elõtt és majd 2-3 másodperc mire irányba kezd csapkodni.
Mivel a játék sokáig viszonylag gyenge karakterre épül (ami tetszik), ezért nem lenne rossz gondolat a harcrendszert csiszolgatni, nagy tömegben ha bekúszik vmi a képbe akkor beleüt a karakterem, mégha baráti a csávó akkor is.
De ha egy sima szörnybe üt be az is gáz onnantól mindkettõ harcban van, és míg az egyiket ütöm szépen kiüti a ritmust a karakterembõl a másik szörny.
Vmint õszítõ hogy sok esetben átlövök a szörnyeken...és nem történik semmi.

Amit az Obli'-ra említettél azaz hogy állnak bután, azt nyugodtan ide is értelmezheted, a csávót elvittem vadászni, majd elugrottam ide-oda..hoztam egy segítõt (mert egyedül csak meghalni tudott a bátor vadász), szal a fickó ott állt...és ott állt volna még napokig.

Sztem nem kellene húzni a Oblivion-t, mert értelme nincs, az mellett minimum ilyen jó játék csak másképpen, és jól moddolható.

Értem, amit mondasz a cikkre, 5-bõl 1.5-t adni erre a játékra egész egszerûen hülyeség, ezt érezni kell...sokkal jobb a játék ennél az értéknél.
de azért lehetne jobb is.

Mike at home
egyébként az is jó módszer, ha soxor elvered, Ben Salaban pl. engem mindeki utál, mert addig vertem a fönököt, míg abba nem hagyta a tolvajozást, 40-es szintü vagyok, nekem 1vs.1-ben nem ellenfél sem ork, sem ember, max a mágusok (na meg az állatok)

Mike at home
de azt vissza lehet venni, csak el kell verni jól