Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tibor16
Na ez fontos kérdés - a vérlegyek mérgének kinyerését ki tanítja? - mert még nem futottam össze a delikvenssel.
Méreg készítés megtanulása mitõl függ? - mert a pénzt leveszi, de nem lesz aktív az ikonja, vagyis nem tanulok semmit..
Mellesleg mérget meg, legalább is eddig még nem találtam..

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

LittleNorbi tudsz adni egy linket ahonnan a terkepeket szedted?

tibor16
Jah és Diego, amikor 1 ízben tûzesõt használtam, kék volt a neve, tehát abszolút velem volt, úgy nekem ugrott mint a pinty és le is döfött annak rendje és módja szerint.. - úgyhogy be-be csúszik ilyen is. De ha pl szembe állsz vele és megpróbálod megvágni ilyenkor, csak a levegõt kaszabolod - tehát elvileg igaz, hogy aki veled van (kék név), azt nem tudod megsérteni.

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

tibor16
Gothát is most fogom csak felszabadítani.
Tudja vki,ha elviszem oda Diegot, akkor nem zárja ki ugye, hogy (asszem) Gornnal együtt szabadítsuk fel..??? - mert Gorn a küldiben van és nem "csatlós"..???- nem de?

tibor16
Hát nem tom, de én most 43-as szinten vagyok és még mindig a legjobb kard Wenzel kardja, úgyhogy amíg nincs jobb addig ráérek kiszabadítani. Mágus vagyok és nem a kardra gyúrtam.

az aréna feljárónál szokott héderezni, a tábortûznél.

Raptor 2
Nézz körül, lehet hogy beült az egyik házba...

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

Helló,
Amikor Wenzel nek (cape dun ban raboskodó lovag) megszerzem a kardját és visszavinném neki, de nincs cape dun ban(borús-fok), akkor hol van? 😊
szegényt nemnagyon találom seholse.
ezer kösz mind a 2 õtöknek😊

Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb

peeter22
Na õt a térkép nem jelöli, de 21-esel Larsont jelöli szal tõle még menni kell tovább az úton(de nem sokat) és az útról jobbra letérve egy keskeny kissé meredek részen egy fennsíkra lehet felmenni(ha elõször jársz arra lesz ott pár ice wolf) ott már ha elfordúlsz balra látni fogod a kunyhót.

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

littleNorbi
véletlenül nem tudod hol ez a vadász?

littleNorbi
A 2. kérdésedre itt a válasz:

peeter22
Sildentõl északra van egy rebel tábor oda kéne õket vinni.
Okarába 6 embert lehet vinni õk 5 külnönbözõ helyszínen vannak. 4 okara környékén, ott kell kereseni egy pedig okarától jó messze délre õ egy tûzmágus lesz egy barlangban. De, ha nagyobb segítség kell megint ismétlem magam 8924-es hsz-m nézd meg.

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

peeter22
Valamerre arra fele a lényeg, hogy ami az útnál van orktábor és azoktól indul eg szerpentín fel a hegynek, na arra kéne rátalálni. Vagy van egy másik lehetõség van egy vadász akinek van egy farkasa, most nem tudom a nevüket, de ha megtalálod akkor miután megetetted a farkast, ha szólsz neki felvisz Xardas-hoz.

Sziasztok lenne 2 kérdésem:
1. A sildeni 3 rabszolgával mit kell csinalni ott a hegyen kell leadni õket vagy jobb ha okarába viszem ?
2. Az a küldi hogy Okarának szügsége van emberekre mikor lesz vége ? kiket kell odaküldeni én már elküldem 1 tûzmágust aki az élõhalott barlangban volt meg 1 lázadot aki 1 barlang elõtt volt amit megkellet tisztitani a tárnarákoktol kit kell még ? elõre is kösz!!!

Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb

littleNorbi
A piros nyíl irányába kell mennem ?

Hi!
Nem tudjátok hol lehetne szerezni egy Gyengítés tekercset?
Mert kellene az El bastardohoz....
Molnibalage
A legkeletibb hosszan lenyuló utón probálkozz, nem messze az orkotól, akik az út mellett vannak. A hegnek felfele induló ösvény elõször dél felé tart, de aztén végül majd visszfordul északnak.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

littleNorbi
Körbe jártam az egész hegyet amin Xardas tornya van, de sehogy sem tudok feljutni rá, estleg nincs vmilyen repülõ tekercs ?

Monterában a kereskedõ említést tesz, hogy ellpoták tõle a lázadók a tûzserleget. A lázadók okarába vitták. Okarából egy csapat vitte magával gothába a démon ellen. Az orkok fogságából kiszabadított ember aztmondja, hogy eldobta amikor a démonnal harcol. A démonnál nemvolt, átnéztem fémdetektorral az udvatr 😊 , de nemtalálom sehol.
Merre találom?

Az új fiókom: DevLupius

littleNorbi
thx.

Nandusz
1.07-el játszom, WIN XP SP2, ForceWare:93.71

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

Molnibalage
"Akaschas gyûrûje már nincs nálam helyette lett Adanos gyûrûje,de hogy hogya történt ez az nagyon jó kérdés."

Mert nem figyelsz öcsém. Az lehet, hogy nála talátad meg a gyûrût az õ nevét viselõ küldtésben, de az MINIG is Adanos gyûrûhje volt...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

grebber
Ja Diego lol hirtelen Ortegát mondtam mert sokan keretük a parton 😄

Next PC upgrade: 2022

vg22
Nem nem Diego ott ül Gornnal és a többiekkel a város egyik bejáratánál, Lester van a parton. Diego pedig késõbb délre Bragába megy.

Ez sokat segít: The 12 chalices of fire

grebber
Le van irva többször is.Diego nem a parton van henem Adreaból kimész jobbra lesz egy völgy ott lesz valahol.

FPS kiiratásra pedig ott a FRAPS nevû program!

Hy all! Lenne 2 kérdésem.
1. Hol találom Diegot és a bandáját? Mert a parton nincs sehol:S
2. Hogyan tudom megnézni hogy mennyi fpsem van a játékba? Thx.
littleNorbi
Én leírást keresek...És úgyhallottam van is csak nem találom.

grebber
#10159-ben lévõ térképet nézzed!

grebber
Édesem milyen lol dolgok vannak.

-Van egy csomoszór hogy 1 ütéstõl kinyuvadnak az orkok.
-Van pl egy orktanya lezuzok marhasok orkot egyszercsak kiirja hogy orktanya elpusztitva és a talpon maradt pár ork meghal akikhez hozzá se nyultam és amennyi igy meghalt kiirja azoknak a + tapasztalati pontját egyszerre.
Repkedõ fegyverek 😄

A másik ami miatt szerintem nemfogok tudni megcsinálni Xardas küldijét de akkor le is teszem a rákba a gamet kinyirtam Akaschas-t elvettem gyûrûjét ez az egyik ami kell Xardasnak.
Eddig semmi gond megyek tovább az utamon irtok akit érek mert rengetek ork van,közben ugye gyógyítanom is kell magam azt akkor látom Akaschas gyûrûje már nincs nálam helyette lett Adanos gyûrûje,de hogy hogya történt ez az nagyon jó kérdés.
Listám is eltünt 😞

littleNorbi
Hol találok leírást a tûzserlegek elhelyezkesésérõl ?

littleNorbi
a külvárosban a kovácsmûhelynél van a teleport.

Helló,azt kérdezném, hogy Wenzelnek megszereztem az áldott kardját (és szerencsésen tönkretettem egy másik questet, amikor a kóbor farkasokat lekell nyírbálni, de én kicsit hamarabb öltem meg õket 😄 )
na és Wenzel az igazából hol van? vinném neki nagyba, de se borús fok ban nincs se sehol 😊
másik: Gotha-ban nagyban megölöm a démont megvan a gyûrûje bevan szervezve az újjáépítés,de én ott teleportkövet nem találtam, hol kéne lennie?
elõre is kösz
helló
De bizony van Mora Sulban tûzserleges ember. Masilnak hívják.

Why so serious?

Molnibalage
Mora Sulban semmi ilyesmi nincs. Milyen tûzserleges ember?? Semmi god nincs.

Hy mivan akkor ha mora sul ban megharagudtak rám a nomád haverok miatt és mielõtt lekaszáltam volna a népet a fele elmenekült köztük a tüzserleges és a templomkulcsos emberkék is? pls help
Molnibalage
Újabb bökkenõk. Ha a cocsolet lehívom csak a torzult kép és egy mákostészta menüsor látszik. Mit lehet tenni?
S boltos akinek meg eladtam városfelszabadítás miatt lehet, hogy meghalt. Hát gratula a játék készítõienk, ha kezdhetem újra, akkor lehet, hogy inákbb eladom a játékot a büdös francba...

Nem teljesen. A nordmarinak is ugyanez a neve csak az a manához ad 50et.

Why so serious?

Molnibalage
Érdekes, Nordmarban is pont ilyen gyûrû van. Akkor járhatom végig az összes boltost..

Mike at home
ilyen nincs 😞

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

El lehet adni õket. Szóval még akár véletlenül el is adhattad ami kellemetlen. A démonnál lévõ cucc neve ring of adanos és ad 50-et a life-hoz.

Why so serious?

Molnibalage
Hát ilyen nem nagyon van...

csá!meg szeretném kérdezni hogy tudtok-e olyan programot ami a zenékrõl leveszi a szöveget és csak az alapot hagyja meg.elõre is köszi
Molnibalage
Odamegyek Xardashoz, de nem adhatok át semmit, tehát a gotgai gyûrû hiányzik. Console-ban hogyan adhatom az invetorymba??

Mike at home
ti melyik verzióval játszotok?

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Molnibalage
Akkor van egy kis gond. A gotha-i démon ezer éve halott, de nincs tõle semmim, a Normdari gyûrû megvan. A gothai gyûrûnek mi a a neve? Eladni meg nem lehet ezeket,de akkor miért nincs meg és hol a búsban lehet??? A démon holtteste persze már nincs is meg, de a szívét eladtam, úgyhogy át volt kutatva...

grebber
EZEN a térképen megtalálod õket!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Van még két gyûrû, az egyik a gothai démonnál, a másik meg Nordmarban az egyik ancestor tomb-ban /már nem emlékszem melyikben/.

Why so serious?

Molnibalage
Leírná valaki az 5 tárgy nevét amit Xardas kér?
Nekem eddig megvan a koron, az amulett, a talár. Mi a másik kettõ és hol vannak. Myrtana és Varant kész....