20113
-
MrTwister #19353 jobb gomb az indítóikonon és tulajdonságok/kompatibilitás és alul bepipa a Program futtatása... -
Semyaza #19352 Sziasztok !
Olvastam a fórumot hogy lesz egy quest pack és egy community mód (nem a patch! ). Teljesen belelkesedtem hogy a gothic 2 orkjai, páncéljai, visszaköszönnek. De csalódnom kellet, youtubon nézzem meg mindenki a kettő videót. Csak textúra csere kivéve a főhős régi barátait úgymint Gorn, Milten, Diego. -
Aloe Vera #19351 Hello
Nem patcheltem mert valahol azt olvastam , hogy a gold editionban már fel van.
de akkor megpróbálom .
az administrátor jog az mi? és hol kell adnom neki?
köszönöm a segitségeteket. -
#19350 A lent linkelt patch+administrátor jog kell neki. -
#19349 Hú, ezt nem is tudtam. Szerencsére a G3-amnak sem tűnt fel, hogy w7-en futtatom, így gond nélkül ment. Akkor nem is szólok neki, hátha legközelebb se tűnik fel neki. -
totya4 #19348 Álmaidban. -
totya4 #19347 Szia, patch-et tettél fel hozzá? :) G3-hoz a legújabb (nem hivatalos) javítás az 1.74 -
kantorgabor #19346 Nem is fog menni csak xp alatt. Még vistán sem működik. -
#19345 Mit ír ki? -
Aloe Vera #19344 Sziasztok
Korábban még nem játszottam ezzel a játékkal, most megvettem mert egy ezresért adták hozzá a kieget is.
Egy pici gondom van win7 alatt a Gothic3 nem akar indulni csak a FG.
Tudnátok segiteni hogy miért nem megy előre is köszönöm. -
#19343 Nem értem szarkazmusodat. Lehet, hogy egyes konfigokat nem szered, de pl. a Nehrim azonos konfigon úgy megakad azonos kinézet és karakter mozgatás mellett, hogy ehaj... -
totya4 #19342 Ha eleget iszol még a hűtőgépen is elmegy a G3 szerintem, és akadni se fog. -
#19341 Core 2 Duo E7300, Gigabyte EP43, 4 GB RAM (1066MHz), Shappire Radeon HD4850 1GB
Ezen a gépen az őrésgen közölt felturbózással is meg nálam fullon. -
Hellbourn #19340 Nekem ezekkel az ultrakonfigokkal az a bajom, hogy iniben megbuherálják a prefetchergridcellsizet, ami ha nálam akár 1-gyel is magasabb a "gyári beállitásnál" akkor nem hajlando elindulni a genom motor. Erre van valami ötletetek? Mellesleg nem nagyon szoktam sprintelgetni, nem az ezzel járo akadás bosszant hanem az egyfolytában jelentkező akadozás. Moterába pl besétálok az isten se imádkozza 20 fölé az fps em legalacsonyabb részletesség nulla graf mellett sem.
http://www.youtube.com/watch?v=aSLSfP2bVnQ
Itt a gyerek feltolt egy videot. Konfigjában keresgéltem mi lehet a titka, de ha megnézitek tényleg röccenés nélkül mozog. -
#19339 Ilyen! -
MrTwister #19338 hírős=hírös -
MrTwister #19337 Az milyen az a hírős-neves Ultra Konfig? -
#19336 Én csak a starthelyszínt néztem meg, de emlékeim szerint az az egyik legbrutálisabb rész. :) -
totya4 #19335 Nem rohantam végig a térképen, futottam kb. annyit, míg a nem fejlesztett kitartás (csík) el nem fogyott. Ez a druidák és az őket zaklató ork őrjárat környéke, a druidáktól futottam az orkok felé, és kb. a feléig jutottam el. Végére ott volt 3 vaddisznó merő szeretetből. -
#19334 Nem tűnik el mind (ha valakinek abból áll a játék, hogy végigrohan a térképen, az biztos akadozni fog), de ég és föld a winyóhoz képest. Ráadásul a PCGames.de ultra konfigjával próbáltam. -
totya4 #19333 Kipróbáltam, de SSD híján egy csöppet igencsak gyorsabb ramdrive-ról, rajta a játék komplett könyvtárával, új területre érve futással, a legalacsonyabb grafikai részletesség mellett (!) is akadt, a legújabb CP-vel. Szóval nem tartom valószínűnek hogy SSD-vel eltűnne minden akadás. -
steweee #19332 nincs bajom vele, ccsak kevés a szabadidőm. a mostani felállással simán végigvittem volna, de hogy jön ki az angol bővítés és a forsaken feljavítva, így inkább várok vele, majd jövőre vmikor. valóban a nehrimet csinálom addig, azon már nagyon nem lesz változtatás -
#19331 Van külön Nehrim topik. Elég messzire elmentem benne, de kb. 1 hónapja parkolópályán van más irány elfoglaltság miatt. -
#19330 Probaltad mar? Milyenre sikerult a story-ja?
Esetleg az SG-n van neki kulon topic, vagy Oblivion 4 topicban van rola vmi info? -
#19329 Addig meg told a Nehrim MOD-ot a TES-sel. :) -
#19328 Mi a jó bajod van a CP 1.74-gyel? Én 1.71-gyel és talán eggyel utána toltam végig újra. Tömör gyönyör AB + új MI + easy szintem. (Esetleg medium, de 2-3 helyen le kell venni easy-re.) -
steweee #19327 mikorra tehető hogy a QP és/vagy az CM mikor jelenik meg teljes angolsággal ? amúgy megint ott vagyok mint tavaly és tavalyelőtt. még nem érdemes játszani a játékkal, a legtöbb amit elértem benne eddig korábban a 29-es szint, de csak 3 város küldijeit + gotha és a palota felszabadítása volt meg. még várok vele míg minden tökéletes lesz, és talán a forsaken godra is ráhúzzák a tweak és grafikai újításokat, küldetések feljavítását is.
fasza hogy 2006-os játék, és vmikor 2011-ben lesz majd olyan , amilyennek lennie kellett volna mindig is... az oblivion se húzta eddig azért... -
#19326 Igazából lusta vagyok utánaolvasni, de érdekelne :)
Szóval, ez egy 'kieg' a g3hoz, vagy a FGhez? Vagy mod? -
#19325 Tudom, hogy ennyi, de nem én csináltam. :)
QP-hez létezik kézikönyv a küldetésekhez, ha elakadna valaki. Valahol biztosan van teljes leírás is, mi változott.
A CM 2.2 tartalma (félangolul):
****New Content****
New Armor:
+Darkform
+Hunter Armor
+Dragon hunter armor
+Armor of general
+High orcmervenaries armor
+A second Armor of the Nordmar armor
+A second armor of the heavy Nordmar armor
+Gladiator armor
+Crawler plate armor
+Heavy militia armor
+Pirate shirt
+Broken paladin armor
+Broken knight armor
+Hardened assassin armor
+Increased assassin armor
+Knight armor
+Thorek´s morra armor
Changed armor:
+Gap leather mew model
+Orc armor new model
+Xardas robe new texture
+All Firemage armor nem texture
+Light assassin armor
+Assassin armor
+Bandit armor new texture
+Novicerobe new texture
+Noviceskirt revised
+Angar templar armor revised
+Pirate clothing new texture
+Tattered militia armor
+Easy adjustment of all armaments, so that the new armor insert into the game
+Medium Nordmar armor
New Weapon:
+Stormbringer
+Samuel sword
+Militia sword
+Sword of the Elements
+Beliar Wrath
+Warrior ax
New Shields:
+Broken paladin shield
+Broken knight shield
Changed shields:
+Knight shield new texture
+Timber shield new texture
New objects/ other
+Transformation stone in Dragon
+Tranformation stone in Demon
+Many new rules and objects for little paper quests( Elementsword, transformation stone in dragon, knight armor)
New Recipes/ Drinking trough/ Feed:
+Potion of the elements + Recipe
+Potion of the earth + Recipe
+Potion of the water + Recipe
+Potion of the fire + Recipe
+Potion of the air + Recipe
+Embarla Firgasto + Recipe
+Magic root oil + Recipe
+Fruit compote + Recipe
+Berry compote + Recipe
+Fish soup + Recipe
+Wild ragout + Recipe
+Mushroom ragout + Recipe
+Raw leg of wild boar
+Fried leg of wild boar + Recipe
+Raw dear meet
+Fried Hirschfleich + Recipe
+Floorplan for Berserkeraxe
+Floorplan for barbarian battleaxe
+Floorplan for Knight armor
+Floorplan for Thorek morra armor
New monster texture
+Lurker
+Wolves
+Wolves at KapDun
+Wolves near Montera
+Scavanger
+Lizard
+Fire lizards
+Dragon (G2-Fire dragon)
+Transfomation dragon is G2-Stone dragon
+Gotha demon
+Snapper
+Boar
New Orcs:
Gothic 2 Orcs inserted
+Warrior elite
+Warrior
+Shaman
+Scout
Extras:
+New women
+New magician of the Orc mercenary
+New smith clothing for the Nordmars
+Nem smith clothing for the Mytana smiths
+New zombie types
+Kan has a new Outfit
+Pirates
Dealer inventories:
+Hunters ( All with names like Jens, Chris etc. there are new objects like the Hunter armor )
+Assassins ( New objects like the black magician robe)
+New loot inventories:
+Rebells -
#19324 Most sajnos nem tudok, talán valamikor a jövőben.
Vannak balancing modok, de szinte mind nehezíti a játékot. -
#19323 Az n+1-dik aloldal alatt nem találmo meg. Bocs, de borzalmasan elavult és egymásrahányt az az oldal... -
steweee #19322 neked van hang a kigészítő questek alatt ? nekem van angol felirat, de a német szinkront nem adja alá. pedig jó lenne a karatty + angol felirattal is mint a némaság.
nálam is tőtöget, sztem nem kiküszöbölhető, de az alapjátékhoz képest összehasonlíthatatlanul jobban fut ugyanazon a gépen is, very high beállításokat élvezhető szinten viszi már, alapnál alig mozgott. a "reszelés" talán csak SSD-vel javítható, hiába a nagy memória és persze annak beállítása+engedélyezése, akkor is csinálja.
a g3.ini-ben van egy sor, ott lehet beállítani az xp értékét. a QP4.2 vagy a CM2.2 leírásában benne is van , hogy levitték 100%-ról 80-ra. könnyen megtalálható, de sztem így reálisabb, nehezebb fejlődni, mivel amúgy meg már mindenki ismeri a játékot és a trükköket, túl könnyű lenne alternativ AI-val is. de feltolhatod 200-ig.
moniblage : fent miajóbüdösfrancnak vannak linkek a bannerban ?
http://www.worldofgothic.com/gothic3/
? ? ? ! ! ! -
#19321 Hát ebből nekem nem derült ki szinte semmi. Volt egy átldolgozott helyeszín, a többi a régi volt. A szöveget meg nem értem, mert német. Semmi új harcrendszer, páncél, stb. nem látszik.
A QP4.2 és CM2.2-ről van valami srceen, adat, manual, pdf? -
Hellbourn #19320 Hali, Rotator tudsz esetleg küldeni valami gameplay videot, ami SSD-ről megy? ( Meg h milyen hardware speckókkal tolod? )
Amúgy az xp szorzót meg lehet változtatni? Mondjuk h minden esetben másfélszerest kapjak leölt lényekért meg ilyesmi? Mindig hardon játszom, akartam egy csak íjas jószágot, de ha csak hunting skillt tápolom semmi mást 80. szint környékén is szánalmas a sebzés egy demon bow-val is pedig összes goblinberryböl meg kings sorrelböl potiont csináltam és leittam magam vele a sárga földig.
Eddig íjászént csak a G4 Arcaniában boldogultam, de arról a játékról meg inkább ne is beszéljünk... -
#19319 G3:CSP ízelítő -
#19318 Nofene, akkor még egyszer végigtolom a G3-at? :)
Szólj, ha készen van.
Esetleg van valami preview róla? -
#19317 Quest Pack 4.2: rengeteg új küldetés, fegyver, páncél, NPC. Német nyelvű felirat + szinkron, az angol fordítás készülőben (nagyrészt már megvan).
Content Mod 2.2: fegyverek, páncélok, tárgyak (receptek), a QP 4.2-re épül.
Mindkettőhöz kell a Community Patch 1.74.
Tehát: CP 1.74 + QP 4.2 + CM 2.2
A Community Story Project még ennél is ambíciózusabb, új mágia- és harcrendszer, újra lesznek guildek, teljes sztori- és grafikai csere, új zenék stb. De ez még a jövő zenéje (idén ki szeretnék hozni, de szerintem nem lesz kész). -
#19316 Mennyire bővíti ki a játékot? Német? -
#19315 Nálam bevált az SSD! A többi "szofveres" tweak észlelhetetlen javulást okozott csak, ez volt az egyetlen dolog, ami látványosan dobott rajta. -
#19314 Igen, van egy Quest-pack, és készül a Community Story Project, ami lényegében az első 2 rész mintájára teljesen átalakítja a játékot (teljesen új történet, "sötétített" grafika).