Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Pedig õk még lepkefing gyengék. Monterában és Faringban erõsebbek vannak. A két templomszolga meg Bakaresben meg új MI-val na, az tényleg izzasztó...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

hát nem tudom, legyél inkább varázsló. egy az egy elleni csatában senki nem ellenfél, képzettség nélkül se. mit csinálnál egy risenben ahol sokkal nehezebben a csaták ? (hál istennek egész jól meg lett írva, kell benne taktikázni, és okosodtak az ellenfelek is, változtatják a kombóikat)

Tehasut
pl Joeyt és Coppert Vörösdokkban
Molnibalage
Kit?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Tehasut
hard fokozaton, 110-es erõvel és nulla közelharci fegyverképzettséggel az számomra lehetetlen. pedig próbálkoztam egy jóideig
bazz, inkább levágom egyszerûbben...

Tehasut
Ja, így van. Csak marha sok tompa nyíl kell hozzá és boltosoknál nem lehet kapni. Csinálni kell jó sokat
Szaruman
Nem tiltott, csak megölni nem szabad vele a célpontot.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Molnibalage
Hm... A lõfegyver és mágia elvileg tiltott. Hogyogy nem esnek neked a többiek? Csak nem valami bug?

Tehasut
belelövök, lefekszik, feláll, belelövök, lefekszik, feláll és ezt addig, míg végleg ki nem fekszik. ráadásul a tompa nyíl nem is nyírja ki az ellenfelet, ellentétben a többi fajta nyílvesszõvel
azt hogy kell ? bemész, elkezdõdik a harc, belelõsz egy kábító nyilvesszõt amitõl lefexik, utána meg leszúrod a földön M?

Molnibalage
Az arénaharc mindig könnyû. 1:1-ben soha senki nem ellenfél semmilyen beállítással, csak a srákány és ogre. Ezek nem találhatóak meg ilyen helyen. 😊

Tehasut
Mágussal a játék eleje majdnem lehetetlen volt. És mivel én hülye fejjel azt hittem, hogy majd anélkül fogok boldogulni, hogy TP-t pazarolok õsi tudás pont emelésre ("majd könyvekbõl meg kõtáblákból", gondoltam...), ezért íjjal bohóckodtam (amire természetesen szintén nem adtam pontot). Viszont ennek köszönhetõen jöttem, rá, hogy a tompa nyilakkal mennyire könnyû megnyerni az arénaharcokat, akár egyes szintû karakterrel, egy hp sérülés nélkül.
Molnibalage
Így csak másgussal van esély végigtolni. Harcossal még középszinten is remélytelen 5-7 orknál többet lenyomni, de már az is rohadt húzós.

Tehasut
új MI-vel természetesen, hiszen a load képeket nézve szép az élet :-)
Molnibalage
És új MI-vel? (Hard fokozaton szerintem semmi érelme tolni.)

Tehasut
én AB-vel tolom és hard fokozaton. ráadásul mágussal. 30-as szintû vagyok, de még mindig a legfontosabb tevékenységem a menekülés :-)
Molnibalage
Már számtalanszor leírtam, hogy ebben a beállításban lehetetlen a nagy orkhordák leverése. Ilyen beállítással felülrõl sem fog menni...

A kieget meg felejtsd el. Egy szar bughalmaz az egész és totál lineáris.

Új Mi, és AB, normálon, és alulról kezdtem.
De találtam kódokat, és azzal játszom, soha nem használtam még csalásokat, de most itt volt az ideje.
Így legalább idén be is tudom fejezni a játékot. Aztán jön a kieg... Ugye az nem ilyen hosszú?

b-type
detto alulról mentem, és persze ésszel, arra viszont már nem emlékszem hogy hányas szinten.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Molnibalage
Új vagy régi MI? A régi MI + AB + 60. szinten egy normális harcossal vagy másuggal úgy kellene, hogy átmenjd a bányán, mint kés a vajon...

A tikta az a felszabadításnak, hogy felülrõl kezded a csapatoddal. Oda is követnek. Anmint belépsz, az orok egy része elindul a csapatod felé. Ha alulról mész, akkor a völgyben levõ ork csapatokhoz hozzáadódnak. Az tényleg durván sok. Ha feülülrõl mész, akkor mire elérsz, már csak õk maradnak. Gyerekjáték...

Ja, és nem elfutásos módszerrel csináltam meg a bányát. Csak akkor gyógyítottam magamat, ha volt szüntet. A társaim közül 1 vagy 2 ember meghalt. (AB + új MI + easy szinten toltam.)

McFrost
Én alulról mentem, véletlenül, csak özönlöttek....egyedül voltam. Levertem 2-3-at aztán futás, feltöltöttem az életem és vissza. Ezt csináltam sokáig, aztán egyszer csak elmenekültek.....

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Már kurva idegesítõ ez a játék, majd 60. szintû vagyok, és simán kinyírnak. Most csinálom hogy a bányát fell kell szabadítani az orkoktól, egy pár npc -vel, akiket már a legelején megöltek.
Normál nehézségen játszom, de feladom, keresek trainert.
Csak azért nem törlöm le a játékot, mert már évek óta játszom vele. Nem lenne rossz, de az a több ezer egyforma küldi, és a nehéz ellenfelek miatt egy "kicsit" unalmasak.
Szerintem az 1. és a 2. rész sokkal jobb volt.

rotator
Molnibalage
A G4-nek van topikja?

koszonom akkor meg gyurhatok erore 😄
Fantusz
Malomkövekhez általában 250 erõ szükséges.
A dualos harcmodort a sivatagban sokan tanítják (nomádok, fejvadászok), de mester fokon csak Zuben, ami azért bosszantó, mert Istharba békés úton képtelenség bejutni, ha nem a fejvadászokkal vagy.

Alternatív út lehetne a Mesterkard, ami mesteri kétkezes harc bonuszt ad, de még ilyen fegyvert egyik karakteremmel sem találtam.
Kovácsnál szerencsés esetben megvásárolható a fegyver tervrajza, de elkészíteni sem egyszerû, 2 katana kellene hozzá, amelyeket szintén nem könnyû megtalálni, ha egyeltalán lehetséges.

Molnibalage
Semmire. Dobolhatsz. 😊

Asszem 250 felett erõvel, de lehet, hogy 300 felettivel. AB esetén különösen fontosak ezek.

Kétkezes harcos alapfokon tanítja valaki Istharon kívûl. Mesterfokon csak Zuben. --> Gothic3.hu

sziasztok par kerdes osszegyult most nalam kerlek segitsetek ha tudjatok a valaszokat :

- mire jok az ork dobok ? 😛
- a malomkoveket mennyi erovel lehet felemelni ?
- hol tudom megtanulni a 2 db egykezes fegyver harcot ?
Sigmor adja a kulcsot 1 küldetés kapcsán.Csak 75 feleti hassasin repu kell és istarban van a küldi.

Molnibalage
Nem tom. Sinikarnak kellene eldicsekedni elvben. A gond az, hogy Shakyortól csak akkor kapod meg a druidakövet, ha tudsz Sinikarral dumálni Lago felszabadítása után...

Fantusz
Bakaresh felszabadításánál minden nevesített nomád odaveszett, a város felszabadult, csak nem volt kinek "eldicsekedni" vele.

Sigmor ládáját hogy lehet kinyitni? - már régebben megtaláltam a barlangban, de most sem lehet kinyitni, pedig már a sötét mágus halott.

Fantusz
Nem az AMD Athlon 64 X2 Dual Core processorról van szó

Az említett CPU 2004 körül került a piacra, már nem mondanám erõs procinak - lehet persze, hogy a Gothic3 kisebb processorral is mûködik, de szinte mindenhol ezt adták meg minimum igénynek

Molnibalage
Bocs, de közel sem kell ennyire erõs CPU...

Fantusz
Gothic 3 minimum processor igénye AMD Athlon 64 3200+, de ajánlott erõsebbel felszerelkezni, mert ennek a játéknak a legnagyobb hibája pontosan a valós gépigénye.

Online gépteszt

Phoenix lord
AMD Athlon XP 2200+ os procim van a videókarim az elég hozzá(bár a kö*csög ati-3650-essel fenesok bajom van nekem meg még mindíg ddr1-es ramom van 😊 bár kt-400A-s alaplapom van ami igencsak régi bár akarok venni hozzá egy erõsebbet mondjuk egy 3000+ ost vagy egy 2800-as procit csak igen szegényes a háztartás 😞

Molnibalage
1.8-as milyen proci? Ha csak minimum konfigod van, akkor inkább ne erõltessed, mert elég szenvedés kinézete lesz. 512MB-os videókari és 2GB DDR2 RAM alatt felejtõs a gém szerintem. Egymagos CPU-ból is inkább 3GHz körüli az ajánlott magas FSB és legalább 4MB-os cache-sel.

Phoenix lord
egy gyors egyszerû kérdésem lenne: most készülök megvenni a gothic 3-mat (az elsõ 2-töt kipörgettem) és minden feltétel elégséges a minimum követelményeinek kivéve a proci mert az csak 1.8-at tud az a kérdésem hogy elmegy a ghotic 3 1.8 as procival?

bocsanat 2 db igy sokkal jobban megeri 😄
jaja mar rajottem enis 1 fogbol 1 loszer jon hat vicc.........
Molnibalage
Nem érdemes mindenre azzal lövöldözni, mert annyi fog és karom nincs a játékban.

Molnibalage
Egy küldetések ilyenek. Nem tûnnek fel, de ha teljesíted, akkor egybõl bekerülnek a sikeres listába. Ilyan pl. az orokok kiirtása Vengard körül. Ha megvan minden tárgy, akkor a kirány utal rá, hogy tisztítsd meg a vár környéként, de nem kapod meg. A jutalmat meg a kõkörnél levõ vadásztól (!) kapod...

A robbanõ nyilas küldi emlékeim szerint nem ilyen. Azért nem kaptad meg szerintem, mert a "bányafelszabításthoz embereket" küldetés nincs meg. Azért, hogy jöjjön segíteni és beszélhess errõl kell ez. Ha ez megvan, akkor tudsz beszélni vele és a nyilakért cserébe csatlakozik õ.

Molnibalage
Szerintem teljesen felesleges. Asszem nekem felment addig a küldetésekbõl LP költés nélkül, hogy nem kellett rá semmit költenem - vagy talán 2-3 LP-t - és így is megtanultam az ércbányászatot. (Dupla mennyiség mindenbõl.)

koszi akkor elkutyagolok odaig ha mar lovoldozom akkro jobb nyilvesszovel tegyem 😄
Fantusz
Silden közelében találsz egy vadászt (Bram), el kell vele menni farkasra vadászni.
A küldetés befejeztével kereskedik veled, s tanít - tõle lehet venni egy képességkönyvet (éles nyilak készítése).
Ha a képességet megszerezted, akkor kell a recept (általában vadászoknál van), s alkimista asztalon fabrikálhatod a nyílveszõket.

Vadász karakternek az alkímia fontosabb lesz, mint mágusnak, illetve itt kap értelmet az állatok kizsigerelése, nyúzása.
Éles nyilakhoz a nyílvesszõkön kívül fogak (vagy karmok - nem vagyok biztos benne, szóval valamelyik) kellenek, tüzes nyílvesszõkhöz kén, a mérgezett nyílvesszõk készítéséhez meg kell tanulni mérget készíteni, ami készülhet vérlegyek fullánkjából, vagy méregtömlõbõl.
Nyilak készítéséhez szükséges a recept is, ha jól emlékszem a tüzes nyilakhoz nem kellett külön tanulni semmit, csak a receptet megvenni.
Ide tartozik még, hogy ezekbõl a nyílvesszõkbõl képtelenség annyit legyártani, mint amennyit el lehet lövöldözni, tehát spórolj velük, gyengébb ellenfelekre kár herdálni, neki jó lesz a sima nyílvesszõ is.

azt tudja valaki hogy tudom megtanulni az eles nyilvesszoket ? tekercset meg tudtam venni de kene a tudas is hozza azt viszont nem talalom 😞
gondolom alkemista tanitja ......
gondolom elotte kellet volna valami masik kuldit megcsinalnod es csak utanna adja ezeket
Az miért van hogy néha nem kapom meg a küldiket?
pl a végigjátszás szerint Haukenek adnia kéne egy küldit hogy el kell kísérnem a bányához, vagy Jorn-nak robbanó nyilakra van szüksége, de egyiket sem kaptam meg.
Meg van még egy pár ilyen.

Fantusz
Bányákban<#vigyor1>
Nem haszontalan képesség, bár kezdetben annak tûnik.
Sok mellékküldetés lesz, ahol ércet, ként, aranyat kérnek - Myrtana és Varant ebbõl a szempontból csak "bemelegítés" Nordmarban már lesz olyan mellékküldetés, ahol 100 mágikus ércet kérnek, úgyhogy jól jön majd a bányászat duplázós bonusza (fõküldetés szempotjából jelentéktelen).

Ha kardos harcosos lesz, s tovább fejleszted a kovácsolást, kovácsolhatsz magadnak különbözõ kardokat, nehézfegyvereket sajnos nem lehet kovácsolni.

Harcosoknak Nordmarban taníthatnak sok hasznos dolgot, de ott barátságtalan or seregek akadályozzák a szabad mozgást (többi ellenséges lényt nem is említve).
Myrtana után ajánlott elõbb délen, a sivatagban fejlõdni, bár ha ügyes vagy, északon a Farkas klánhoz eljutva megtanulhatod a mesteri nehézfegyver használatot, s talán az orkölést is, de erre igazán itt északon lesz szükséged.

megtanultam ezt a banyaszatot de hol tudom en ezt hasznalni ? 😊