20113
  • Gót
    Sziasztok!
    Most vettem meg a Gothic 3 Gold Edition-t.

"Tartalmazza a Gothic 3,
    a Gothic 3 kiegészítőt"(Forsaken gods)
    "és a javító fájlokat"

Ez van a cím alatt.
    Feltelepítettem az alap játékot, de a játékmenet alatt mikor kipróbáltam nem látszódnak az eddig ismert javítások. Hol vannak benne ezek a javítások, javítócsomagok? Annyira nem értek hozzá, ezért kérdezem tőletek!
    Egyébként a tokban csak két dvd van, az alapátéké és a kiegészítőé, bár van egy harmadik hely..
    Szóval tudnátok-e segíteni, hogy hol vannak a javítások és hogy kell őket aktivizálni..

Köszönöm előre is!
  • Ironman2
    Az alternativ kiegyensúlyozást kell kikapcsolni nem?
  • Morlan
    Szia! Nekem is úgy emlékszem, hogy sima 5000-es páncélom volt mikor együtt felszabadítottuk Wenzel-lel.
    Minden elérhető küldit megcsináltál? Mert addig is egy rahedli TP-t szedhetsz fel, ha megcsinálod az összes Vörösdokki, és Borús-foki feladatot... A másik, hogy ha könnyű szintre teszed, és kikapcsolod az MI-t, akkor szerintem könnyű lesz... De fontos, hogy legalább az 1.73-as patch-ot feltedd, de van már újabb, 1.74-es is.
  • Tibbor
    Nemrég kezdtem el a játékot, jelenleg Monterában vagyok.Kérdésem: kb. hányas szinten érdemes megpróbálni Borúsfok felszabadítását az orkoktól Wenzel-lel?A derék lovag hiába gyakja az orkokat, azért néhányan rám rontanak és a jelenlegi páncélomban nem sokáig tartok ki.Nagyon meglepődtem egy külföldi végigjátszás oldalon, mert az ott lévő képeken már a vörösdokki küldiknél is full plate armor volt a főhősön.Szerintem 11-es szintig még nem futja ilyesmire a TP-ből és az összeszedhető aranyakból.
  • Morlan
    Nincs mit, bevallom, másnak az érdeme. Amikor el kezdtem játszani a játékkal, akkor visszaolvastam vagy 10 oldalt, és ott is volt hasonló problémája valakinek. :) És igen, ott is a windows-os betűtípusokkal, és nem valamelyik fáljjal kellett bíbelődni... :)
  • cobalage
    Megoldódott, a Windows betűtípusai között volt egy "FarCry" nevű (azóta sem tudom, hogy kerülhetett oda, mivel én nem telepítettem:)), töröltem, azóta tökéletesen működik. Az kavart be.
    Köszi a tippet a szöveg-stílussal kapcsolatban! ;-)
  • Morlan
    Megoldódott a problémád? Olvastam már arról is, hogy lehet változtatni a szöveg stílusát valamelyik fájlban + a méretét is. Ilyen nem történhetett veled? Ez csak egy ötlet, de leellenőrizhetnéd... bár van itt nagyobb szaki is, mint én, hátha annak lesz valami ötlete... :)

Ironman2 - Köszi a választ, de mivel a readme-ben olvastam, hogy csak úgy lehet újra patch-elni, hogy uninstall... nincs felesleges 20 percem újra installálni a játékot... JÁTSZANI AKAROK!!!!
  • Ironman2
    Szivesen.1.74-ben is van magyarositás,mivel a nyelvi fájlokhoz nem nyultak.
  • rotator
    Nincs, most éppen textúrázó emberkét keresnek, aki befejezné a ráeső munkát, mert az eddigi kilépett.
  • Molnibalage
    Készen van már?
  • Morlan
    Igen, feltettem a 1.73-a patchet, és minden rendben. Köszönöm szépen. Bevallom letöltöttem az 1.74-et is, de azt nem mertem felrakni, mert nem tudtam, marad e magyar, vagy sem. Ti tudjátok?
    1000 ft-ért ez játék több mint szuper! Visszaolvastam tizenvalahány oldalt, és olvastam a sok Oblivionozást, és csodálkozom. Azon is aki ellene, azon is aki mellette. Teljesen két különböző játék, és itt az élő példa, hogy nekem mind a kettő naggggyon tetszik! Bocs az ismételt Oblivion emlegetésért.
    A patch-ről csak annyit még, hogy szerintem könnyebb lett a játék - bár az AB-t nem próbáltam ( nem is fogom, mert én szeretek reneszánsz ember lenni :) ),de ez az új MI - hát nem vettem észre, de az biztos, hogy amikor a tiszta ( vagyis gold editionba vettem meg, a javítófájlokkal együtt - ez volt a dobozra írva, legalább is ) játékkal játszottam, és ha egy farkas, vagy egy "futómadár" ( nem tudom, pedig tegnap is kettőig öltem őket :( ) a földre küldött easy-n, akkor az reload lett. Jó, igaz 5. szint alatt voltam, de most ugyanazon a szinten, alig kell gyorsmenteni. Szóval az új MI-n már lehet medium-on hasítani. Igaz új AB nélkül, bár az, ha jól tudom nem a nehézséget változtatja, csak a fejlődést...
    Írtátok még azt is, hogy easy-n csak egy támad a sokból - de ez a patch-elt változatnál, vagy anélkül? Mert nekem eddig is, meg ezután is, ha buli volt, mindenki részt vett rajta... :)
    ( ui: ha bármi benne van readme fáljban, vagy a gothic.hu-n akkor nem kell leírni, hogy ott van, mert sejtem... )
    Köszi mégegyszer Ironman2!
  • cobalage
    Sziasztok! Nekem az a problémám, hogy a játékban a tárgyak, szereplők nevét nem írja ki rendesen, néhány betű helyett különböző jelek (pl.sugárzás jel, Far Cry embléma, mosolygós fej...) vannak. Valaki hallott már ilyenről, esetleg találkozott hasonlóval?
    (a játék eredeti, magyar változat, régebb rendesen működött, gond nélkül...) Köszi előre is a segítséget!
  • Morlan
    Köszönöm a gyors választ!
    Ma, vagy holnap kipróbálom, meglátjuk... vagyis meglátom... :) Annyit vettem észre, hogy minden házban le, illetve felnézésnél, ha egy nagyobb sziklafal felé nézek közelről, vagy ha a szabadban lefelé nézek jön elő főleg...
  • Ironman2
    A menüben a grafikai részletességnél az overglow hatást állitsd minimumra,vagy középre,már nem emléxem rá pontosan.Az megszünteti a villódzást.Kisérletezz vele.Erősen ajánlott felrakni a legujabb community patchet,mert az is sokat dob a grafikán.MAgyarositás is benne van.19363-ban irtam hogy kell telepiteni a patchet.
  • Morlan
    Sziasztok! Gyenge gépem van, nem is az ajánlott konfiggal, ( pl:xt 1650 radeon ), de alacsony szinten úgy-ahogy megy... :) csak egy kérdésem lenne, hogy a stroboszkóp szerű villogás mitől lehet? Főleg, ha fel, illetve lefelé nézek. Mert ez előjön minimum beállításnál is, és ha közepes beállításra teszek mindent, akkor is.
    Előre is köszi!
  • bigatti
    Persze megfelelő vason...
  • bigatti
    Amúgy Windows7 64 alatt nem szaggat annyira szerintem a G3
  • Ironman2
    Szivesen
  • bigatti
    Fú köszi köszi! Máris töltöm.
    Am. nekem a feltöltési 10 Mb/s. a letöltési meg 20... Havi 2500 forint Digi Bp...
  • Athletic  Bilbo
    Köszi szépen.
  • Ironman2
    Feltöltöttem,remélem jó lesz.Ha nem akkor bukta.Valamelyik Gamestarban bent volt a Gothic 3.Szerintem már olcsón adják azt az ujságot.Érdeklődjél tőlük telefonon.

http://www13.zippyshare.com/v/20614808/file.html
    http://www24.zippyshare.com/v/50784451/file.html
    http://www14.zippyshare.com/v/64427375/file.html

bontsd ki winrar-al,és kész.
  • Ironman2
    Ok
  • Molnibalage
    Mert nincs midenhol azért. Ha nincs, akkor nincs mire előfizetni. A közvetlen optikai kábeles net az ország nagy részén álom. Sok helyen még az ADSL net is maga lenne a megváltás...
  • Ironman2
    Ja,tényleg.Igazad van.De miért olyan drága a neted? 3000-ért van 15 mbites is.
  • Molnibalage
    Az inkább 7,5 Mbit lehet. 512 kbps értékkel egy 120 megás fájl kb. 1 óra. Valamit elnézel, de nagyon...
  • Ironman2
  • Ironman2
    750 kbps-el megy felfele,és tényleg 10 perc.Nem hittem volna én se
  • Molnibalage
    Halkan kérdem meg, hogy kinek van ilyen jó netje...? Havi 8 ropiért a lófasz 512kbps uploadom van ADSL-en és nem éppen mucsaröcsögén lakom...
  • Ironman2
    Azt kétlem hogy 10 perc alatt fel lehet tölteni ekkora fájlt
  • bigatti
    Nem tudom visszatenni, nincs már meg a telepítő...
    Lécci valaki töltse már fel... Kb 600 mega. Egy jobb neteléréssel 10 perc alatt felmegy. Plz plz plz
  • Ironman2
    Mielött feltelepited a patchet,2 helyen kell babrálni az .ini fájlt.Egyszer a dokumentumok mappában keresd meg a Gothic3/useroption.ini fájlt,abban a subtitle language=Hungarian-ra állitani.
    Majd a játék mappájában a Gothic3/INI könyvtárban a ge3.ini fájlban a vége felé,igy átállitani a sorokat:

Voice.SupportedCount=1
    Voice.Entry_0=English
    Subtitle.SupportedCount=1
    Subtitle.Entry_0=Hungarian

[Language]
    Text=Hungarian
    Audio=English

és mehet a peccs.Ha a telepités elején megjelenik a hungarian,akkor jo az egész.
  • Ironman2
    Benne van a magyarositás a community patchben
  • Athletic  Bilbo
    Sziasztok! A legújabb com peccsel :) nem műxik a magyarosítás. Vki tud segíteni nekem ebben?
  • MrTwister
    Most néztem, hogy sajnos a Forsaken Gods csiszolt újrakiadás változata maximum 2011 Március végéig eltolódik. :-(
  • Szaruman
    tedd vissza a régit...
  • bigatti
    hi!

Feltenne valaki egy Gothic_3_Speech_English.pak - filet?
    Megsérült a file és nincs hangom... :-s
  • Molnibalage
    Meglepő módon assszem az audió beállításoknál van.
  • Maxi333
    hello hogy lehet g3 ban beállítani hogy látszon a sztövegdoboz?
  • Molnibalage
    Nem. Viszont a CEP-et feltéve - ez gyak. kötelező - 250 felett egy erő és ügyesség fejlesztése 2 LP-be kerül.

Ha az elődökkel nem játszottál, akkor melegen ajánlott végigtolni, mert nem fogod érteni és átérnezni a világot. Mitha csak a Gyűrűk Ura 3. részének a közepén csatlakoznál be.
  • joered80
    Sziasztok!

Most játszok először a játékkal. A Risen nagyon megtetszett, és mivel nagyon ehhez a játékhoz hasonlították, beszereztem ezt is. A karakter felődéssel kapcsolatban lennee kérdésem. Az erő és ügyesség növelése úgy működik, mint a Risenben, egy bizonyos szintig tudom tanulni, utána csak lötyikkel tudom növelni? Köszi a választ. Amúgy nagyon jó játék, kár, hogy eddig kimaradt nekem.