Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
A kieget meg felejtsd el. Egy szar bughalmaz az egész és totál lineáris.
De találtam kódokat, és azzal játszom, soha nem használtam még csalásokat, de most itt volt az ideje.
Így legalább idén be is tudom fejezni a játékot. Aztán jön a kieg... Ugye az nem ilyen hosszú?
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
A tikta az a felszabadításnak, hogy felülrõl kezded a csapatoddal. Oda is követnek. Anmint belépsz, az orok egy része elindul a csapatod felé. Ha alulról mész, akkor a völgyben levõ ork csapatokhoz hozzáadódnak. Az tényleg durván sok. Ha feülülrõl mész, akkor mire elérsz, már csak õk maradnak. Gyerekjáték...
Ja, és nem elfutásos módszerrel csináltam meg a bányát. Csak akkor gyógyítottam magamat, ha volt szüntet. A társaim közül 1 vagy 2 ember meghalt. (AB + új MI + easy szinten toltam.)
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Normál nehézségen játszom, de feladom, keresek trainert.
Csak azért nem törlöm le a játékot, mert már évek óta játszom vele. Nem lenne rossz, de az a több ezer egyforma küldi, és a nehéz ellenfelek miatt egy "kicsit" unalmasak.
Szerintem az 1. és a 2. rész sokkal jobb volt.
A dualos harcmodort a sivatagban sokan tanítják (nomádok, fejvadászok), de mester fokon csak Zuben, ami azért bosszantó, mert Istharba békés úton képtelenség bejutni, ha nem a fejvadászokkal vagy.
Alternatív út lehetne a Mesterkard, ami mesteri kétkezes harc bonuszt ad, de még ilyen fegyvert egyik karakteremmel sem találtam.
Kovácsnál szerencsés esetben megvásárolható a fegyver tervrajza, de elkészíteni sem egyszerû, 2 katana kellene hozzá, amelyeket szintén nem könnyû megtalálni, ha egyeltalán lehetséges.
Asszem 250 felett erõvel, de lehet, hogy 300 felettivel. AB esetén különösen fontosak ezek.
Kétkezes harcos alapfokon tanítja valaki Istharon kívûl. Mesterfokon csak Zuben. --> Gothic3.hu
- mire jok az ork dobok ? 😛
- a malomkoveket mennyi erovel lehet felemelni ?
- hol tudom megtanulni a 2 db egykezes fegyver harcot ?
Sigmor ládáját hogy lehet kinyitni? - már régebben megtaláltam a barlangban, de most sem lehet kinyitni, pedig már a sötét mágus halott.
Az említett CPU 2004 körül került a piacra, már nem mondanám erõs procinak - lehet persze, hogy a Gothic3 kisebb processorral is mûködik, de szinte mindenhol ezt adták meg minimum igénynek
Online gépteszt
A robbanõ nyilas küldi emlékeim szerint nem ilyen. Azért nem kaptad meg szerintem, mert a "bányafelszabításthoz embereket" küldetés nincs meg. Azért, hogy jöjjön segíteni és beszélhess errõl kell ez. Ha ez megvan, akkor tudsz beszélni vele és a nyilakért cserébe csatlakozik õ.
A küldetés befejeztével kereskedik veled, s tanít - tõle lehet venni egy képességkönyvet (éles nyilak készítése).
Ha a képességet megszerezted, akkor kell a recept (általában vadászoknál van), s alkimista asztalon fabrikálhatod a nyílveszõket.
Vadász karakternek az alkímia fontosabb lesz, mint mágusnak, illetve itt kap értelmet az állatok kizsigerelése, nyúzása.
Éles nyilakhoz a nyílvesszõkön kívül fogak (vagy karmok - nem vagyok biztos benne, szóval valamelyik) kellenek, tüzes nyílvesszõkhöz kén, a mérgezett nyílvesszõk készítéséhez meg kell tanulni mérget készíteni, ami készülhet vérlegyek fullánkjából, vagy méregtömlõbõl.
Nyilak készítéséhez szükséges a recept is, ha jól emlékszem a tüzes nyilakhoz nem kellett külön tanulni semmit, csak a receptet megvenni.
Ide tartozik még, hogy ezekbõl a nyílvesszõkbõl képtelenség annyit legyártani, mint amennyit el lehet lövöldözni, tehát spórolj velük, gyengébb ellenfelekre kár herdálni, neki jó lesz a sima nyílvesszõ is.
gondolom alkemista tanitja ......
pl a végigjátszás szerint Haukenek adnia kéne egy küldit hogy el kell kísérnem a bányához, vagy Jorn-nak robbanó nyilakra van szüksége, de egyiket sem kaptam meg.
Meg van még egy pár ilyen.
Nem haszontalan képesség, bár kezdetben annak tûnik.
Sok mellékküldetés lesz, ahol ércet, ként, aranyat kérnek - Myrtana és Varant ebbõl a szempontból csak "bemelegítés" Nordmarban már lesz olyan mellékküldetés, ahol 100 mágikus ércet kérnek, úgyhogy jól jön majd a bányászat duplázós bonusza (fõküldetés szempotjából jelentéktelen).
Ha kardos harcosos lesz, s tovább fejleszted a kovácsolást, kovácsolhatsz magadnak különbözõ kardokat, nehézfegyvereket sajnos nem lehet kovácsolni.
Harcosoknak Nordmarban taníthatnak sok hasznos dolgot, de ott barátságtalan or seregek akadályozzák a szabad mozgást (többi ellenséges lényt nem is említve).
Myrtana után ajánlott elõbb délen, a sivatagban fejlõdni, bár ha ügyes vagy, északon a Farkas klánhoz eljutva megtanulhatod a mesteri nehézfegyver használatot, s talán az orkölést is, de erre igazán itt északon lesz szükséged.