Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

b-type
ha felmész a falakra rálátsz majd egy házra a dombtetõn..elõtte vérlegyek szöszölnek a várfal alatt. Ott van a csávesz a ház/ban, kertjében.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
Ha jól emlékszem a Trelis-hez közeli templomról van szó, ahol ki kell kisérni a sámánfickót, ha a lejárat peremén végigmész ott kell lennie az ásónak.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Molnibalage
Minden olyan küldetésben ahol dolgokat kell vinni valakinek, lehet egyesével vagy akárhányasával is vinni, de célszerû egyszerre vinni a mennyiséget szerintem, mert nem kell annyit rohangálni, meg töltögetni a teleportálások miatt és számolgatni, hogy mennyit vittél eddig..

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Én úgy vagyok vele, hogyha egyszer nekiállok akkor nyomom sokat, de legkésõbb 1 óránként újra kell indítani a gépet, kivéve, ha magától is megteszi...

Ez azért kissé idegesítõ 😊
Beírom ide is hátha valaki esetleg megtette.
Az a kérdésem hogy Borús fok után fel lehet e menni a monostorhoz a tûzserleggel?
Vagyis egyenként lehet felvinni õket vagy ha megvan mind a 12 ?
Mert amit valaki bevágott ide térképeket azon jobb oldalon ez olvasható:
The fire Chaliches are:
1 Urkrass in Cape Dun
2. In the mine inside Geldren
stb...
a másik oldalon pedig

The Fire Chalies should be returned to:
1. Oliver in the Monostory
2. Roland in Okara
stb...
Ez nektek nem azt jelenti hogy egyenként kell visszavinni a tûzserlegeket ???
tibor16
Azért nem annyira katasztrófális a helyzet, mert különben nem nyomnám napi x órát.. 😊

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

tibor16
Hassan-t aki Mora Sulban Ramirez haláláért kell keresni, a vasérces pali - azt hol találom? (nincs a térképen)

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

tibor16
pl a méregkeverés? - mer akkor nem erõlködöm.
Mérget sem találtam még semelyik árúsnál, így aztán a mérgezett fegyverek, ugye kilõve?
amúgy meg a warez szabályról elfelejtkeztem, - csak segíteni akartam 😊

Az 1.08-as elég sokat javít, például a performance-on és a crossbow-k is használhatóak leszenek általa.

Az 1.09-es csak a korrupt mentések problémáját javítja.

Tapasztalatom szerint 1.07-essel még nagyon bugos, de bizonyos képességek nem tanulhatók meg még a legújabb patchekkel sem.

Jelenlegi formájában csak nagyon türelmes embereknek ajánlanám a Gothic 3-at.
hi
hol lehet megtanulni a 2 kardos harcot Mesteri szinten?
És a botharcot?

elõre is bocs ha fárasztanak a kérdeseim
Molnibalage
Minden ilyen sírhoz tartozik egy ancestor stone. Az elsõt Faringban szerzheted meg az egyik vadásztól, ha megszerezted neki Ali kelyhét.

Az Enjarhoz levõt Pedartól kaphatod meg, ha már beszéltél a Fire Clan vezetõjével. Pedar és a kovács haverja Enjar sírja felett van. A többi általában a sírok körül ólálkozdó ork sámánokál van.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Heló a egy ojan küldit kaptam hogy Ejnar sisakját kéne megszereznek egy kriptábol megis szerzem meg minden de találok egy kis oltárt amihez ha odamegy ek és ráklikkelek akkor azt hogy ezitt Ejnar sírja de tesz a karim egy ojan megjekyzést hogy vanott egy rés amibe valamit belelehetne csúsztatni... MIT KÉNE OTT TENNEM??????

Ha valaki válaszol akkor kösz
Molnibalage
List of teleport stones:

Myrtana:
Ardea - On the bench at the starting point.
Reddock - Southern caves of Reddock, kill the goblins.
Cape Dun - Inside the warehouse, steal it when the orc is outside.
Montera - In the abandoned house next to the mercenary boss house.
Gotha - Chest in the orc boss hut. 2nd inside Gotha, at the smithy.
Faring - Inside the first cavern, at the end of the right tunnel.
Vengard Temple - From the caves inside Gotha.
Vengard Throne room - From the High fire mage above the throne room.
Okara - On a stone just left from the entrance, facing towards Okara.
Silden - North of town, on a stone near a stone circle. 2nd is on Grompel.
Geldern - On a stone outside the southern exit, next to a chest. 2nd on Mirzo.
Trelis - Inside a chest behind the Beliar shrine outside the SW entrance.
Nemora - Right side of the entrance, halfway up the clope inside a chest.

Varant:
Braga - The merchant at the north entrance.
Ben Erai - On a barrel just below the slope to the mines.
Lago - In the weed dump, nearby Rasul.
Ben Sala - Around the smithy.
Bakaresh City - Near Silvio at the W entrance.
Bakaresh Temple - Inside the temple, the first small room to the right.
Mora Sul - On a Bench just next to Bandaro
Ishtar -one by main entrance on a table that teleports in front of the main guard
-one in the very back of Zubens chamber by his bed. It teleports to his palace. It is guarded by a single hashishin and there is no way to get it without setting him off.

Nordmar:
Wolf Clan - Inside Ronar the hunters house, you are allowed to pick it up.
Hammer Clan - At Ingvar the master smiths smithy, Steal it from his bench.
Fire monastery - Bottom level in library, a locked chest right side of the stairs.
Fire clan - In the first secluded house. 2nd In the Chieftains house.

De már volt ez 2-szer....

köszi. amúgy mennyire "jó" már az 1.7-es? maradtak még benne nagyobb bugok? az 1.8 és 1.9 mennyivel tud többet? érdemes várni a játék elkezdésével hogy tökéletesebb legyen, vagy azér már ezzel is jó?

Degáz , 1 ik városba 75% nak kel lenni h bemennyek a várba, de elcsesztem és csak 60 at tok összegyüjteni (ott ahol a vadászokat kellet volna megkérni hogy had álhassunk hozzájuk , csak nemjött össze, és igy nemtok várba menni :S ) ezt hogykéne megoldani?
u.i

(kapja be xardas is)

😊 lol

alapból - 1.01
mellékelt patch/crack - 1.07
azóta kijött az 1.08-as és 1.09-es patch, ezekhez nincsen "hivatalos" crack

enyje bejnye warez válasz. de ha már így esett, elárulhatnád hogy hányas verziószámû a beépített patch, mert nem írja telepítése közben.kíváncsi lennék

HI kinél lehet megtanulni a mana regenerációt. Elöre is köszi.
Ioles
Remélem érthetõen írtam le<#vigyor><#vigyor>

Ioles
Sziasztok!
Geldernben hol találom a teleportkövet?- mert én már mindenhol kerestem de nem találom. És olyan városokban ahol orkok uralkodnak pl. Geldern, Silden stb. növelni akarom a hírnevemet 75%-ig és már csak az orkoknak tudok küldetéseket csinálni(lázadókkal vagyok és ugye ha az orkoknak csinálok küldiket akkor az orkoknál megy fel a hírnevem), ez nem befolyásolja azt hogy a lázadók eltávolodnak tõlem vagy ilyesmi? Mert Geldernben is már csak az orkoknak tudok küldiket csinálni( a többi embernek már megcsináltam) hogy felmenjen a hírnevem 75%-ra és be szeretnék jutni a templomba, de mág csak 40% a hírnevem.

Nandusz
Nahh ma megvolt életem elsõ kifagyása a Gothic3-ban egy quicksave következtében...majd a ctr+alt+del gomb után nekem is módom volt meglátni az out of memory ablakocskát, amit vagy 3 leokézás után el is tüntetett.
Úgyhogy visszaveszem az iniben 1024-re a beállítást.
hehehe

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

Nandusz
tán ha ki X-elnéd az updates ablakot, akkor talán betöltõdne a játék is.

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

tibor16
A razoros verziót úgy kell feltenni, hogy elõször az odacsomagolt peccset teszed rá aztán a krekket. Az nfo-ban és szerintem a faqban is benne van. Csak elõbb sokat olvas aztán kérdez!!!

deestroy
Légyszi segítsééég!!!! Felnyomtam a játékot, (most lett meg) A Razoros van meg. Feltettem a patchet, utána crack.... és nem indul. Betez valami update ablakot, aztán kilép, és kész... Net szükséges az indításához??? Vagy nem értem!!!! FAQ- ban sincs errõl semmi! HELPPP

peeter22
Ezer köszi én nem küzdöttem volna 3 hétig<#worship><#worship>

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

tibor16
A részletességnél a játékban állítsd be az owerglov funkciót és nem fog villogni. Ezzel küzdöttem 3 hétig.

peeter22
Nekem is lenne egy kérdésem. Volt egy winfos reinstallom és újra raktam a játékot is és azóta fehéren villog mint valami strobi. Erre mi lehet a megoldás? Nem cseréltem semmit a gépen. Ati vidkarim ua-al a driverrel mint winreinstall elött.

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

peeter22
Gotha-ban nincs tûzkehely. #10181-hsz nézd meg.

#10187 -re valaki ?
Thx

Az új fiókom: DevLupius

Molnibalage
Na, végigtoltam az egyik lehetséges és számomra legtetszõbb módon. Nem segítek egyik oldalnak sem, le van mindenki szarva, oldják meg a jövõben maguk. Én a nagy szarkavaró X-szel leléptem távoli vidékekre. Minden jót a myrtanai ittmaradottaknak...

(Lesz akkor G4 is?)

A tûzserlegekkel kapcsolatos a paladin küldetése, úgyhogy azt majd csak késõbb tudod megoldani.

Why so serious?

nem tudjátok merre van a Trelis-i alkimista "Avogadró"? nemnagyon találom szegényt. és a paladin aki vissza szeretné szerezni a "varázserejét" az a tûzserlegekkel van összefüggésbe, vagy ez valami egyszerûbb küldetés?
Fantáziája lehet, hogy van, de ez az "alternatív sztori" egyébként elég csapnivaló.

Körübelül már 10 perc játék után sem hasonlít az "igazira" 😊
Íme az ominózus Gamespy review magyarul, a RPGvault.hu-n.

(Szerintem meg nagyon is helyes, hogy amíg a cuccot pakolgatjuk telik az idõ, a karakterlapon viszont tényleg nem kéne.)
Valakinek nagyon jó fantáziája van. Én tegnap vittem végig de valahogy nem így emlékszem a sztorira mint ahogy itt le van írva. 😊 Ja és fejezetek sincsenek.

Why so serious?

ja tenyleg ottvan, kosz
Pédául innen.
W B annak idején postolta ebbe a topikba is, nem tudom, hogy õk honnan szedték.
Note: This ain't a proper fix as it is using the v1.07 EXE but it's the best/only solution for now!

Tehát ez még a régi megoldás, nincs 1.08-as törés, nem is érdemes ezt feltenni. (Vagyis tulajdonkéépen ez 1.08-as patchre 1.07-es törés, sokaknál problémákat okozott, én nem próbáltam ki.)
Ez fanok képzelgése, a fejlesztõk többször kijelentették, hogy nem lesznek fejezetek, és tényleg nincsenek is. A játéknak akkor ugye a Chapter 1-el kellene kezdõdnie, de ilyesmnek nyomát sem láttam, és Chapter 2-be sem léptem át eddig.
Ezt honnan szedted?

Why so serious?

littleNorbi
Akkor ez mi ?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Figyelem, aki nem kíváncsi a Gothic 3 történetére az ne olvassa el ezt a cikket, csak elrontaná a játékélményt.

1. fejezet

A játék ott kezdõdik, ahol a Gothic 2 abamaratt. Megérkezel Myrtanára a kontinensre a barátaiddal. Az utazás során képességeid és képzettségeid jelentõs részét elvesztetted. A megérkezés utána kovács elkezd mágikus fegyvereket készíteni az ércbõl, amit magaddal hoztál a hajón, neked azonban rengeteg tennivalód akad, ugyanis Lee a feketelistán van a királynál. Mivel te nem hagyhatod annyiban, hogy barátod ilyen rossz színben tûnjön fel az emberek elõtt ezért elmész, hogy beszerezd ártatlanságának bizonyítékát a házából. Útközben azonban megtámad egy fekete mágus és újra vesztesz a képességeidbõl. Mindazonáltal téged semmi sem tántoríthat el attól hogy bebizonyítsd Lee ártatlanságát. Mikor minden kiderül Lee meg is kapja elsõ küldetését: vissza kell szerezze a királynak a lovagok õsi hegyi erõdjét, melyet az orkok elfoglaltak és leromboltak miután elpusztították a teljes védelmet. Te azonban a többiekkel a városban maradsz.

2. fejezet

Ennek a fejezetnek a fõ küldetése attól függ, hogy milyen céhez tartozol.

Lester Xardastól kap egy furcsa levelet, melyben a mágus magához hívja mert új tornyának építése befejezõdött. Itt elmondja, hogy sokkal többrõl van szó mint Beliarról meg a sárkányokról. Kiderül hogy Xardas még mindig a barátunk, nem az ellenségünk és hogy nagyon legyengült és szüksége van a tûzmágusokra hogy kitalálja, hogyan lehet elpusztítani az ellenséget. Megparancsolja Lesternek hogy szerezzen neki egy Tûzmágust. Természetesen te közben számos használható információhoz jutsz az orkokkal kapcsolatban, és Xardas azt mondja neked és a társaidnak hogy ki kell irtanod az orkokat két ork táborban, amihez rögtön egy térképet és egy levelet is kapsz. Úton az ork táborok felé egyre többet tanulsz meg az orkokról, például olyanokat, hogy ezeket a táborokat 5 ork generális vezeti. A király megparancsolja az embereinek, hogy vonuljanak vissza és védjék a bázist.

3. fejezet

Észak felé tartva egy faluba érsz, ahol túlélõkre lelsz. Õk elmondják neked, hogy egy behavazott tábor felé tartanak, mert az orkok ki nem állhatják a havat. A jól védett település nagyjából Khorinis méretû és városi õrség és lovagok vigyáznak a rendre. Innen kezdõdik az igazi küldetésed, ugyanis kiderül, hogy az orkok egy hadtáp utánpótlás vonalat mûködtetnek, mely az ork erõdöt látja el mindennel, ahol a hatalmas Ork Hadúr tengeti mindennapjait.

4. fejezet

Ennek a fejezetnek a történései is attól függnek, hogy milyen céhez tartozol.

Visszamész jelenteni a királynak, aki néhány lovagot küld a városba, ahonnan jöttél, hogy megerõsítsék a helyõrséget és támogassák a helyreállítási munkálatokat. Mindezek mellett te egyre több információhoz jutsz az orkokkal kapcsolatban. Xardas elmondja neked, hogy van egy hatalmas ork Myrtanán akinek a hatalma és az ereje akkora mint az 5 ork generálisnak együttvéve és még méretre is sokkal nagyobb náluk. Természetesen rangban elõrébb léphetsz hogy meg tudd ölni az orkokat meg a vezetõiekt, a fejezet végén a lovagok megtámadják az ork erõdöt.

5. fejezet

ebben a fejezetben a lovagok beveszik az ork erõdöt és legyõzik az orkokat. Te bejutsz az erõd alatti katakombákba, ahol az Ork Hadúr van, akit likvidálnod kell.

6. fejezet

Valószínûleg az utolsó fejezet, de ez még nem biztos.

Kideríted, hogy az ellenség maradék ereje hol rejtõzködik és Xardas és a többiek segítségével felszámolod.

Sajnos nincsenek fejezetek 😞
Lehet nem kellene a tûzesõt Diegora nyomni 😊
Szerintem reálisabb, hogy a tömegpusztító varázslatokat nem használhatjuk, ha van ott egy társunk.
Amikor monterából trelsi felé megyek, elmegyek al ázadók mnellett, van egy kis farm akiket a goblinok rabolgatnak folyton, egítek nekik, szétkapom a goblinok táborát, és utánna egy Den(vagy Ben? 😊 ) nevû gyerek aztmondja a templomásásnál dolgozott, és ha elviszem neki az ásóját, akkor megtanít "aranyat ásni" dee konkrétan ez a templomásás ez monterába lenne(itt nem találtam ásót), vagy trelisbe (itt templomásást nem találtam, de akár lehet is 😊 )
Ugy egy honapja jaccottam utoljara , mikor kijott az 1.8as patch de nem volt hozza krekk. Most nezem GCW-n hogy van mar hozza krekk, az mukodik rendesen patchel, erdemes felrakni 1.8at?
littleNorbi
Mikor van vége az 1. fejezetnek ?

littleNorbi
Molnibalage
Na, bazz épp most esek rá. Ez már a harmadik eset. hogy a kérdés után 1 percen belül megvan a válasz. 😊

Molnibalage
Hol a büdös francban van Larson. A térkép szerint a kunyhójánál kéne lennie, de az üres. Még egy régebbi játék során valahonnan oda kísértem, de honnan? Nem tudja legalább KÖRÜLBEÜL, hogy hol van?