Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Hát karakterlapot majd késõbb teszek be, de asszem 65 szint környékén fejeztem be a játékot és sok szutykot megtanltam amniek semmi érteleme sem volt csak látni akartam, hogy mit tud. Kétkezes harc, kétjkezes fegyverek és crossbow tök felesleges volt.

400HP-ra már a játék legelején rá kell állni, még mielõtt 10-dik szintû leszel. Aztán még lehet növelni még nagyobbra. Nem kerül olyan sok LP-be, fõleg, hogy ezután már zúzol mindent lefele, mint állat.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

3. A FAQ-ban és ebben (#8998) a hozzászólásban is vannak jótanácsok, melyek segíthetnek.
Egy kicsit gyorsnak tûnik, de ha sokkal lassabb lenni, akkor már uncsi lenne. Látszik, hogy akkor még sokkal kiforratlanabb volt ez az RTS dolog, néha nem is bánnám, ha körökre osztott lenne.

Megnézném ezt a játékot mai köntösben, mert az alapszituáció nagyon tetszik, de sajnos kevés fejlesztõ van, akire rá merném bízni...
Mike
és miért kapcsoltad ki?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
ki lehet kapcsolni a swap-et

windows xp sp2 winter edition. ismered ? alapból tiltva a virtuális memória, meg olyasmi dolgok hogy windows update stb. elvbõl. mert csak baszakodik a géppel. de amíg nem ez volt addig kézzel raktam nullára. érdekes módon még az morrowind is vígan elmegy nélküle, csak fel kell emelni az iniben a memóriázható cellaértékeket. de vannak persze ócska kis játékok is amikbe belefutottam amik tényleg nem hajlandóak virtuális memória nélkül futni

a gothicot persze nem akarom ezekhez hasonlítani, ennek azért már nem meglepõ hogy kell, de elmegynélküle is csak a cellaszéleknél 1-2 mp megakad a töltés miatt, meg néha kidobott memóriakezelési hibaüzivel, de elárulom ez programozási hiba(ld lejjebb volt már róla szó, nem én találgatom ki)

amúgy a hozzászólásodból kiderült hogy nem igazán értesz a géphez, de ez max a te bajod

Mike
300, 44-es szint

Mike
és nem fut iszonyat gyorsan?

Mike
most nem azért, de van nosztalgia topik
ha valaki ingerenciát érez erre, irjon oda
majd ott elmondom, mennyire nincs igaza, és hogy a mai játékok sem rosszabbak mint a régiek, sõt

OFF

Én most vettem elõ a Syndicate-t, és igen szórakoztatónak találom. Ugyanakkor tényleg borzasztóan fapadosnak is érzem, a grafika viszont a pixelessége ellenére szép, hangulatos (21"-os CRT), a legnagyobb problémám viszont, hogy XP alatt nincs hangja 😊
Nandusz
'elvbõl' 😊))))
szerintem van virtuális memóriád..és olyan 1,5 gigányi..legalábbis, ha hagytad a windowsra ezt a dolgot, akkor õ automatice ennyit állíthatott be. De ha manuálisan nullára tetted, akkor szerintem el se kéne indulnia sok mindennek a gépeden. (nem tudom, mert én még nem próbáltam nulla virtuális memóriával futtatni a winemet...bár azt hiszem nem is engedi, mert mintha a minimum 2 Mbyte-hoz kötné magát)

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

Mike
most nem azért, de a Monkey Island 2 sokkal jobb volt mint a DofT

Viszont, ami miatt minden hiba ellenére dícséretet érdemelnek a Gothic 3 alkotói, hogy mindössze nagyjából 20 fõs a csapat, azért "garázsprojekthez képest" tényleg nem rossz a G3 😊
Mike
és hagyjuk már ezt a rengeteg játék bõségzavara, ebbõl jön majd az a tétel, hogy aki letölt, vagy másolt szoftverrel játszik, az a játékot nem becsüli, ezt szajkózzák már egyesek 10 éve
voltak jó játékok 92-ben is, amit ma már halálra unnék pl. Civilization, de ott volt a Düne 2 minden rts õsapja, de ma már annyira fapados, hogy élvezhetetlen.
Szedd elõ a régi kedvenceket, aztán majd azt kérdezed, hogy bírtam én ezzel ennyit játszani, és ne tudd meg mennyire zavarni fog a sok pixel

1. Oltároknál lehet.
2. A város oldalában, ha szembõl mész, jobbra, meg kell nézni minden kiszögelést.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Arra gondolok, ahol a szökött rabszolga van.
Mike
szvsz nem ezen múlik a játékélmény hanem azon újdonság-e valami
persze hogy azt mondod milyen jó volt a Hexen, de csak azért mert azt láttad elõszõr ami ilyesmi volt. Ha fiatal kissrác lennél, akinek a Gothic 3 az elsõ fantasy tps-e, akkor ez ejtene rabul.
Másrászrõl az idõ mindent megszépít, nézd meg a Hexen-t most (ha jót akarsz magadnak ne nézd meg, nagy csalódás lesz)
Ugyanakkor hiába csodálatos a víz, ha a szereplõk tökegyformák, és egy öregember is ugyanuz néz ki mint a többi, és mondhat bárki bármit, ez 2006-ban nagyon gáz. Mert szép dolog a táj, de nem minden. Másrészrõl pedig - ahogy az Oblivionban is - a fû megjelenése a semmibõl nagyon illuzióromboló, és nem érdekel, hogy a szél fújja a leveleket a fán, vagy hajladozik a búzamezõ, akmikor éppen 3 frakas akar elintézni. Ott a FarCry, mikori, és a grafika legalább olyan szép, ha nem szebb mint itt

b-type
700hp??
hányas szinten vagy?
sõt egy karakterlap lenne a legjobb 😊

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
Azok a farkasok a tábor mellett vannak nem messze, van egy csávó aki szökött rabszolga..és el kell kisérned a táborhoz közeli vadász házához.
Na ahol álldogál a csávó ott mész még fel a hegynek, és beléjük fogsz botlani...mehetsz az arénázó hely felöl is, át a temetõn és akkor kis ugrálással uott vagy.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

sztem nem kéne akadoznia. nekem picivel gyengébb konfigon 2800+ 7600gs 1,5giga ram tökéletesen fut meden, kivéve a töltögetést, mert nincs virtuális memória beállítva(elvbõl) de az is tûrhetõ azért

Hello All!

Lenne megint néhány kérdésem-kérésem
1. Hogyan és hol tudom a játék elején feltornázni a HP-t Manát (gondolom vami tanatás révén nõ)?
2.Borús-fok--> kaptam 1 küldit hogy öljem meg az éhes farkasokat a közelbe megöltem jónéhányat a közelben de semmi visszatérek és nincs semmi lehetõség beszélni a küldivel kapcsolatban (Lehet ekkora gond az h amikor a városba jottem a közeli vadász levadászott vagy 2-3 farkast mert megtámadták és azt nekem kellett volna a küldetés alatt?:S)
3. Tudna valaki mondani valami jó beállítást amin télleg jól megy a játék és stabil (nem fagy)?
az ini szerkesztgetése segített sokat de még mindig eléggé akadozgat:S esetleg valami extra beállítási lehetsõg van-e amivel növelhetõ az fps?

1.07 1.08-as patch is fent van, viszonylag jó gépem van 7600GT 3500+ os AMD 1.5 GB ram(DDR),de mégis szaggat med beállításoknál is

Thx.<#help>
Molnibalage
Na ja, de hány HP-d van? Én feltoltam asszem 700-ig, sokan nem figyelnek arra, hogy ez elõzõ Gothicokkal szemben itt nem kapsz automatikusan HP-t. Ott is azért tûntek anniyra erõsnek a vértek. Normal hehézségi szinten 4-5 kardfogú kismacskát is lazán leverek...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Mike
Most északon mászkálok, de csigalassúsággal. 3 méterenként váltogatják egymást: farkasfalka, goblinok sámánnal
a tegnap lezúzott egy csapatban is volt 3 sámán
a goblinok magukban nem kihívás, de ha a sámán 2x jól eltalál, akkor annyi
és ha nekem ugrik egyszerre 5 farkas azt sem köszönöm meg
lovagi páncél ide vagy oda

Molnibalage
Háááát, ahhoz hogy a 75-ös repu összejöjjön a sivatagi patkányoknál gyakorlatilag mindenkit meg kell ölnöd szerintem és 1-2 küldetést bukhatsz el náluk, különben csak öléssel juthatsz be Istharba.
Innen ne olvass tovább, ha még nem toltad végig!

Orkoknál szintúgy ez lehet a Faringi belsõ várhoz. A semleges végigjátszás persze mindig választható, mert ott úgyis meg kell ölni Zubent és Rhobartot is. Nem nehéz.(Bár nálam Lee nem élte túl, de a záróvideoban nem is esett róla szó, hogy mi történt vele a továbbiakban. Még ezt is megcsinálták a srácok? Angar is meghalt nálam, róla se volt szó a záróvideoban.

Mindkét oldal "elárulható" úgy, hogy az Adanos varázstárgyakat megsemmisíted. Tehát a semelges oldal és a "jó" oldal végigjátszása az utolsó elõtti pillanatig halasztható, de a jó-rossz választás nem állhat fennt a repu miatt. A semleges oldal azért durva, mert Xardasszal átrohansz a fél térképen a tornyától a térkép nyugati szélén levõ út végéig. Eltartott egy darabig... Olyan utakon mentük, hogy az ehaj! (Mutatott Xardi egy-két fura helyet Normarban..)

A durva az, hogy a játék fõ szála kb. 3 küldtés.
- 12 tûzkehely
- 5 Adanos varázstárgy összegyûjtése valamelyik vagy semelyik oldalnak.
- A jó oldalon, ha Innos szorbrának áldozod az 5 tárgyat, akkor még van egy liberate Myrtana küldi. (na ezt nem értettem, mert a király megadta a küldit, de akkor már Faring kivételével MINDEN fel volt szabadítva még Varant is...)
- A rossz oldalt nem tudom, mert Zubent kibnyírtam, bár ott gondolm Vengardot kell kinyírni, mert a király halálával reput kaptam a sivatagi patkányoknál.

Az Ishtar-ba való bejutás egyáltalán nem feltétele a játék végigvitelének /max ha a Beliar féle befejezést akarod megcsinálni de akkor meg ne legyenek már aggályaid szegény vízmágusok miatt/. Én kinyírtam a vízmágusokat mert az életüknél fontosabb volt, hogy mester szinten vívhassak két karddal. 😊

Why so serious?

tibor16
Ahogy már írtam korábban, nekem szívügyem a Gothic, és inkább elnézõen mosolygok, na jó lehet, hogy morgolódok is a hibáin. A világ valóban (legalább is nekem) hozza azt az élményt, amit az elõzõ részekbe felejtkezve átéltem. Az erõmûvet feltételezõ óriás grafika, a mozgó fák, a napszakok és az idõjárás változásai rengeteg energiát követelhettek a készítõktõl. E-mellet megbocsájtható egy rajongó számára hogy a különbözõ grafikai hibáknak a tárháza is fellelhetõ a játékban. Ami nekem kissé kezd fárasztó lenni, hogy hosszúnak érzem a történet elsõ részét, az eddigi hsz-ekbõl kibogarászható, sejthetõ döntés meghozatalának elõkészítését. Nem nagyon érzek történeti szálat, csak megyek, ölök, küldetéseket veszek fel, aminek a vége jobbára szintén ölés, és mintha nem is lenne történés. Olyanra gondolok, mint pl a G1-ben a vár pártfordulása. Gondolkoztam errõl, vajon a játékmenet kigondolói mire is gondoltak, amikor ebben a fene nagy szabadságban, gyakorlatilag semmi nem történik, csak amit én, a Híró megoldok. Olvasom elõttem levõ hsz-ekben, meg kell ölnöm a vizimágusokat (feltételezhetõen) csak akkor jutok be Ishtarba, mert hogy akkor lesz anyi repum a hasasoknál. És ha én ezt nem szeretném? Vannak aggályaim, hogy akkor is megoldható-e vajon a játék? Van vajon erre is megoldás. Mert ez lenne az igazi csalódás, ha az Õ szövetségeseiként nem mûködne a történet. Különben, minek adták volna a szereplõk párbeszédeiben meg a lehetõséget.. Vajon, van-e annyira összetett a játék - mert nekem ez lenne az elvárásom egy Gothic 3-tól.

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

b-type
😊)

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Takanohana
Nefariussal nekem más gondom van, ugyanis esze ágában sincs a kõtáblához menni, csak álldogál a barlang közepén, a küldi nem fejezõdik be, és én nem tudom azt mondani neki, hogy megérkeztünk, mire vársz még, olvassál.

Viszont Vatrassal is érdekes kalandom volt. Lagoban üldögélt és valami nomádhoz akart menni. Elindultam túrázni, az öreget hagytam a faluban, meg ne haljon útközben, elõbb egyedül keresgélek. Megvan a nomád, szólok hozzá, mire megdícsér, hogy milyen jó, hogy elhoztam nekik Vatrast. Nézek körül, hátha suttyomban követett az öreg, de nincs sehol. Teleport vissza Lagó-ba, no ott sincs, de ahogy körülnézek, baktat éppen, neki a sivatagnak. Utolérem, szólok hozzá, mire megköszöni, hogy odavezettem a nomádhoz, majd ballag tovább a semmibe.

Molnibalage
Nem, sajnos TÉNYLEG a mai játékokkal van a gond.

Mai napig a régiek közül igen nagy kedvencem az Another World. Ennek még speakeren hallgattam a "zenéjét" a játék végén és mind a mai napig itt cseng a fülemben és a vele együtt járó emlékek... Szinte sírok, ha rágondolok. (Jelent meg nemrég egy grafikai felturbózása a játéknak és én a felturbózott grafikai szinten emlékeztem a játék grafikájára, tehát az idõ tényleg megszépít ezt-azt.)

A másik igazi nagyágyú a Day of the Tentacle. A point and click játékok királya. Annyi humort és ötletet ritkán vittek bele egy játékba, mint abba. Ez '93 végén jelent meg és én kb. '98 táján tolhattam végig. Tavaly megszereztem a CD verziót ahol végig van duma. Na úgy aztán tényleg ütõs! Ne feledjük, akkormban MIDI zene és hang volt még....

És még lehetne soroloni a régi korok IGAZI élményt nyújtó (és hangulatos) játékait. A nagy öregek, sok mai sorozat elõdei.

Pl.: Warcraft, Dune I-II, Flashback, Test Drive, Civilization (ezzel hihetetlenül sokáig el lehetett lenni), X-Wing, Pinball Fantasies, Centurion (A RTW gyakorlatilag ennek az erõsen továbbfejlesztett változata. Itt is külön volt a nagy térképen a stragéiázás, de a csaták real timeban ment, mint RTW-ben), Sim City, Archon és még sokan mások. Aki akarja nyugodtan írjon hozzá. Tudoi még egy párat, csak ez a topik nem errõl szól.

b-type
régebben nagyobb varázsa volt...legalábbis nálam ennyi.
én pl. napokat játszottam át a HoMM 2-vel..és a mai napig az egyik legjobb játéknak tartom, de az évek alatt kialakultak azok a nevek amivel szivesen játszom, és ezek egyre többen lettek...ezért aztán válogatni kell mire költöm az idõmet.
mert nem csak a játékok listája bõvült, hanem az is hogy milyen rétegben kotorászom, crpg-autószimek-manager jellegû játékok..stb.
...és mindegyikben vannak olyanok amit örömmel játszom.

Mindenestre most a Gothic3 nekem jó, de jó életbe lehetne jobb is 😄DDDD
Mert ezt a lökött vízmágust elkisértem a nomádokhoz, és ahogy beértünk ellökte a szövegét majd mint gazella pattant a kõtáblához és el nem menne onnan ...grrrrr.
Hogy mi a rákomért nincs a párbeszéd lehetõségei között egy olyan ami képes megszakítani a cselekvését....hihetetlen.
Most vagy visszaballagok este, hátha alszik, vagy leverem, vagy ...amit végül is csináltam visszatöltöttem egy korábbi állást, és amikor közelben voltunk legyorsultam, berontottam a barlangba elolvastam a kõtáblát..addigra oda is ért, de már jó voltam..pfff
azért ez iszonyat bosszantó néha...olyan apróság lenne, ha éppen rutinban zavarom a párbeszéddel akkor lehessen már neki azt mondani hogy légyszi és bázz, menjél már odébb..
Egy alkimista munkasztalon, egy pulton, egy kõtáblán...francba már néha ehh, ott toporgok míg szöszölnek órákig 😄D

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Nandusz
Sziasztok

Visszaolvasgattam pár hsz-t. Fõként azokat, amelyek a játék minõsítésével, jogos, vagy nem jogos kritikájával voltak elfoglalva.
Tegnap játék közben rámtört egy tisztelettel és alázattal átszõtt érzés eme játék, mû, alkotás iránt. Tudom ódákat zengedezni kár a sok-sok bugja miatt, amit már korábban sokatok részletezett.
Ahogy elnéztem a minden részleteiben kidolgozott hatalmas univerzumot, a víz önálló életet élõ, párolgó, gõzölgõ mivoltát, ahogy a folyam nekicsapódik a híd lábazatának és ott apró habok keletkeznek, ahogy a szabad áramlás akadálya következtében a hömpölygés enyhe örvényként vissza-vissza fordul, a fenyõfák tobozainak, a páfrányok, a virágok, az erdei vadak szépségét. Ahogy a palástköszörû élezéskor hányja az apró szikrákat....és mégsorolhatnám hosszasan a gyönyörködésre és ámulatra gazdagon okot szolgáltató rengeteg látnivalót a játékban.
Emlékszem 1997-ben amikor a The Choosen: Blood2 játék megérkezett és a woodoo1-es kártyáinkal nyálcsorgatva játszottuk végig. Vagy az Unreal iránt, annak megjelenésekor mekkora megbecsüléssel és tisztelettel voltunk...bugokkal mit sem törõdve.
Változott a világ és ezzel együtt mi is változtunk. Nagyobbak lettek az elvárások és ezzel együtt az igényeink is. A rengeteg játék, ami megjelent és jelenik meg, okot szolgáltat azok szigorúbb górcsõ alá vételének. Mindemellett a játékokból mára lényegesen kevesebb a játékélmény, mint a 90-es évek játékaiban. Még most is emlékszem a Hexen1 játék okozta eufóriára...éjt nappallá téve játszottam vele, mert annyira lenyûgözött az az univerzum és a megoldandó feladatok, rejtvények sokasága.
Bennem csak egy kérdés motoszkál..hogy vajon a jelen és nem távoli mult játékaiból tûnt el ez a megmagyarázhatatlan játékélmény, mely mindannyiunknak okozott hajnalokba nyúló kalandokat, vagy csak a rohanó, információkkal túlzsúfolt világ okán belõlünk éghetett-e ki valami? Avagy a rengeteg játék okozta bõségzavar folytán kilakulhatott bennünk egyfajta dölyfösség eme mûvek felé, és tán emiatt nem tudunk megfelelõ alázattal és megbecsüléssel tekinteni rájuk?
Nem tudom....

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

Kösz, meglepetésemre nem is volt maxon a gyorsítótár, majd nappal kipróbálom így miként is fog mûködni. (Az ini "tweakelése" után nem nagyon akartam a beállításokban túrkálni.)

Egy biztos, net marad játék közben minden kellékével együtt, ez elvi kérdés 😊

Ez a hajas dolog tetszik, most már értem, miért spóroltak a nõkkel a játékban 😊)

Egyébként - állítólag (nem emlékszem a forrásra) - nyilatkozták is a PB-tól, hogy az új motorral még nem teljesen barátkoztak meg, ezért is kell lemondani a hõs lófarkáról.

Õszintén remélem nem akarnak profilt váltani, és saját 3D-s motorokat írni, mint az iD vagy az Epic, ez nagyon nem az õ asztaluk...
Igen ez nálam is így volt. Hogy ezt a bugot hogy sikerült összehozni a kedves fejlesztõknek arra már inkább gondolni se merek.

Why so serious?

tibor16
én a játék menüjérõl beszéltem, ott a saját beállítások, részletek, gyorsítótár van maxon. Persze nincs kizárva, hogy a duál memóriakezelést nem bírja.
Más - nekem az összes nõ kopasz. Furcsálltam is, amíg észre nem vettem, hogy a figura haja a földön követi a viselõjét, mint valami pincsikutya. Nnna erre kösssetek csomót. Viszem a leányt a barlangból a gazdájához, a csaj fut utánnam, utánna meg a haja... jó mi?
Tényleg, ez másnál is így van?

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Molnibalage
De miért kell a Mirzo-s mikor már megvan a kõ mellõl?? Látható, hogy pár helynek két köve van, de hogy minek? Senkinek sem kell odaadni sem a gothait sem a geldernit...

nekem is duál memóm' van.
én a netet és a vírusirtót a játék ideje alatt ki szoktam kapcsolni.
a virtuális memót' pedig a "jó öreg" windows-ra bíztam.
betöltés után kicsit szaggat, de aztán folyamatos.
pedig nem ritka, hogy napi 5-10 órát nyomom.

Persze, akkor még betölti a terepet, de nálam folyamatosan egyre lassabb lesz. Beállítottam az ini-t is a rendszeremnek megfelelõen, sokat javult is vele a helyzet, de egy idõ után teljesen hullamerevre lassul (fix 3 GB a virtuális memória). Mondjuk a netet, tûzfalat, vírusírtót és hasonlókat nem lõttem ki, de nem is leszek hajlandó, legfeljebb kipróbálásként. Mondjuk már az is eszembe jutott, hogy aznem tetszik neki, hogy a memóriám duálban van, elég érdekes ez a program, semmin nem lepõdnék már meg 😊

Õszintén szólva nem izgat, van sok más jó játék is, ami nem problémázik semmit...
bár már magam sem tudom, hogy miket állítgattam át az ini-ben.

én úgy vettem észre, hogy amikor elindítom a gamét akkor akad.
kb 10-20 perc múlva pedig folyamatos nem szaggat, kivéve 1-2 városban.

Köszi.
vg22
A Bandaro (egy õr) melletti padon van.

Köszi de leforditaná valaki.
"Mora Sul - On a Bench just next to Bandaro"
Nincs mit, a 2.0-ás verzió már biztos nagyon jó és stabil lesz, de a következõ patch az az 1.10-es 😊
Mora Sul-ban nem találom a teleport követ. Valaki ha tud segitsen. Köszi.
Beállítottam az init rendesen 1 GB-nak megfelelõen, de egy idõ után egyre többet swappel, majd elkezd szaggatni, és végül egyszerûen betelik a memória, kifagy a játék. (Egyszer még a Gothic 2-nél is sikerült 10 óra játék után elõcsalni memóriaelfogyást, fél giga rammal elég egyszerûen össze lehetett - kb. 2-3 óra játékkal.)

Mivel általában egy bizonyos idõ eltelte után következik be - vagy ha sokat teleportálgatok 😊 - , így kénytelen vagyok a memóriára, illetve a játék hulladék memóriakezelésére fogni.
tibor16
nem tudhatom, neked milyenek a beállításaid, de ez a fajta gond azóta csak ritkán jön elõ amióta a gyorsítótárat (asszem ez a neve) maxra engedélyeztem a menüben. Kerepel a wincsi amikor új térképszeletre ér a figura, ha tehetem akkor kicsit nyugton vagyok, betölti és utánna elég jól fut, szaggat néha, de kibírható.

köszönöm, tehát akkor érdemes várnom legalább a 2.0-ig. nehezen bírom ki, de hát minek idegesítsem magam. csak tökéletesen kezelhetõ játékkal szeretek játszani. addig meg kihúzom az nwn2-vel meg a messiahal

Ioles
Bocs a duplázásért!

Ioles
Okés azt én is tudom hogy a déli kijáratnál van egy ládában(mert olvastam a G3.hun) de azt a ládát az istenért sem találom, meg Mirzot sem találom, õ amúgy kicsoda?

Ioles
Okés azt én is tudom hogy a déli kijáratnál van egy ládában(mert olvastam a G3.hun) de azt a ládát az istenért sem találom, meg Mirzot sem találom, õ amúgy kicsoda?