Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike at home
gondolom elõre kell engedni, hadd pusztuljon meg az elsõ orkkal való találkozáskor
ugye kipucoltad az útvonalat Monteráig? mert ha nem, akkor a dicsõ felszabadító sereg el sem fog jutni addig, az erdõ állatai megeszik õket ebédre
készülj fel arra is, hogy sokat fogod õket gyógyitgatni, nem árt azt is Innosnál megtanulni

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Valamit nem vágok.
Mondom Sanfordnak hogy szabadítsuk fel Monterát. A nagyfõnökkel is beszéltem... azt mondja eljött az idõ.
Erre én botot rántok és rámtámad, akkor ez hogy is van ?😊
Hol vannak a lázadók segítségül ???
vg22
Oltároknál a grant life force -nál lehet, ha jól rémlik😊

Mike at home
konzol, beirod teach HP 300
és máris 100 ponoto nütt a HP-d <#gonosz1>

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Már nem azért de ilyen japán rizsföles játék katanávan van pár PS2-re meg PSP-re, nézz körül Hirtelen PSPre három jut eszembe, kell ?😊
Hali!
Hogyan lehet az életpontot fejleszteni?

A karim már szépen fejlõdik tanul meg minden de az életpontjait nem tudom 200 növelni.

grebber
Nagyon jó dolgokat lehetne ott megvalosítani : pl jönnek rád mondjuk 5-en és mint az amerika ninja-ba eldobod azt a füstbigyót azt leluzód õket meg lenne dobocsillag.

Next PC upgrade: 2022

Mike at home
lehet, hogy már rég van ilyen, csak japán piacra

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

grebber
Azon gondolkodom miért nem csinálnak ilyen gamet mint a Gothic vagy Oblivion csak monjuk okori japánban.

Fekete szamurájruhába frankó katanával lehetne aprítani.Frankó tájak ,rizsföldek 😄

Tényleg ebben nincs is sárkányölõ kaszt ?
Lesznek késõbb jobb mágikus botok ?... mert ez a +20 VP ért ütök 20-at inkább mókás mint érdekes és alvás után visszaáll a -20 Vpvel kevesebbre, ez bug vagy szabály ?
Kell valami a kiegbe is. 😊

Why so serious?

Hát nem nagyon ájultam el tõle végigvittem de kihagyták belõle ur-shakot,meg a sárkányokat meg a sárkánypáncélt is,hát tényleg nagyon elkapkodták!
Molnibalage
Ott van a tegnap esti hozzászólásomban.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Mike at home
Xardasnak milyen olyan magas torony ha a belseje töküres? 😞
és még egy nyomorult démon sincs a torony tetején 😞

Mike at home
én már mászkáltam vissza cuccokért, amiket eladtam, szal semmit nem adok el, csak a fegyvereket

Mike at home
kapcsold be a hangot

Mike at home
gyûjtsd össze mindet
végén kapsz érte egy szuperjó kardot

<#ravasz1>

Mike at home
én meg örülök, hogy nem mindig lõnek vissza
lehet, hogy buta az ellenfél, de sokan vannak
másrészrõl lõj rá egy farkasra, rádront az egész falka, és nem állnak meg 10 méter után, pucolhatsz ezerrel, 5-6 farlassal szemben közelharcban meg esélyed nincs

Mike at home
olvass talán vissaz, fikázzuk a játékot éppen eleget

Mike at home
lehet, hogy csak lassú volt a gépe 😊))

Mike at home
bizony emiatt kell a pajzs

A KRITIKA KRITIKÁJA
Érdekes a kritika. (rpgVAULT)
Legfõképpen a harcrendszer leírásának azon része, hogy "ha kiválasztasz egy ellenfelet, a többi nem támad"....<#confused>
Nem játszottam még sokat a játékkal, az elején vagyok, de mindenesetre engem öt oldalról csapkodtak egyszerre, amikor kiírtottam Red Rockot. Ezért sikerült csupán ötödszörre.
Én inkább azt mondanám, nehéz harcolni sok esetben, nem pedig túl könnyû. A vadállatok, pl.: a vaddisznó, ha egyszer eltalál, gyakorlatilag halott vagy, hacsak nem sikerül elfutni - hol könnyû ez?
S talán nem reális? Nem tudom, kipróbálnám, hogy a kritika írójára ráeresztek egy farkast, adok neki egy kardot, s megnézem, tovább harcol-e, ha esetleg neadjisten a farkas leharapja a kézfejét, belemar a lábába, ésatöbbi, ésatöbbi.
A játék bugos, vannak benne hibák, de mondjon 1 játékot, amiben nincs... ha meg tökéletes realitást akar, fogjon egy pallost, és aprítsa föl a családját, az bizonyára elég reális lesz, fõleg az a része, amikor lelövi végül egy rendõr.
Mindent összevetve, nekem is úgy tûnik, mint ahogy azt már többen is megemlítették, mintha az író nem játszott volna fél percnél többet a játékkal. Persze lehet így is kritikát írni. Nem baj. Csak senkit nem fog érdekelni.
Az író, személyes érzelmeim szerint, valamiféle FPS õrült tizenötéves gyerek lehet, ha nem tudnám, hogy igazából kicsoda, aki öt perc játék után észreveszi, hogy hja, ebben nincs géppuska, s kilép.
Lehet, hogy bugos a Gothic 3, de a többi része is az (volt), s nagyjából ugyanazok a hibák voltak föllelhetõek benne, mint a 3-ban, a napló kivételével, ami szerintem az elõzõ részekben valóban jobbra sikeredett.
Mit ne mondjak, a kritika éppolyan bugos, mint az a játék, amit kritizál.
A kritika értékelése: 4,5 pont
A Gothic 3 szerintem egy ilyen értékelésnél/kritikánál jobbat érdemelt volna.<#csodalk>
hiba
<#szomoru2>

watto
ps2-re kijött?

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

grebber
Kiváncsi vagyok miben lesz más a game vége ha Xardasnak adom cuucokat vagy ha a királynak.

Majd kiprobálom minkettõt ha meglesznek a cuccok csinálok egy mentést azt onnan végigviszem a másik modon is!

Aki tudja azért leirhatja Spoilerbe!

Raptor 2
Jól emléxel...<#smile>

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

b-type
én is csak sunyítok és várom hátha vki mondja a frankót 😄
Még nincs meg a mágikus érc kovácsolás, ebben reménykedem hogy hátha itt hasznát veszem, mert már 100valamennyi van, de nem merem eladni 😄DD

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

tibor16
Nekem a közelharcnál az az érzésem mintha állnék a delikvens elõtt és erõs felindulással csáppolnám a levegõt.. egyszerûen nem érzem, hogy eltaláltam volna... - így aztán nem is nagyon szeretem csinálni, - azért vagyok mágus.

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

tibor16
Jó jó, azért írtam kiegészítést, csak ahogy elolvastam "mögfordult bennem a borjú", - de senki nem úgy születik, hogy a pelenkájába van csomagolva a G3 kézikönyve, - azért módosítottam...

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

tibor16
Sztem, ha eladod, mert pénzverésrõl még nem olvastam..

pera
Már kérdeztem tegnap egyszer, de nem kaptam választ: Mit lehet kezdeni az aranyrögökkel? Ha a nyilat ráviszem kiírja, hogy sok érmét lehet belõle csinálni.
Lehet? Ha igen hogyan?

Takanohana
Tõlem a csákányokon kívül elvett tíz kalapácsot is, csak nem kovácskalapács, hanem pöröly kellett neki. Fûrészt viszont én sem tudtam rásózni, pedig volt nálam elég.

Ne aggodj, ugyis csak a csakanyokat tudod neki odaadni. A tobbit nem fogadja el (hopp, meg egy bug)<#falbav>
Azt meg konnyu osszeszedni. Csak bemesz egy banyaba, levered szegeny rabszolgat, elveszed a csakanyt tole. Aztan felkel, es lass csodat, ujra van csakanya. Megint levered...stb.

When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)

Takanohana
Ha jól emlékszem az egyik torony tetején lapul.

grebber
Vengardba lezutam az összes Orkot.
Kaptam feladatot hogy kerítsem elõ Thordirt,de sehol sem találom pedig szerintem végijártam egész várat!

Hol van a fickó?

Még jó hogy eladtam minden kacatot erre a csokának nem fûrészek meg kalapácsok ás csákányok kellenek! 😞

littleNorbi
Ez az a magyarítás fent van és azt hittem a tûzselegek angol neve firecoblet...

peeter22
Mi a fõ ellen, ha van? Priviben megírhatnád<#nevetes1><#buck>(megöli akíváncsíság)hehe...

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

Még az elején lehet a játéknak.
Végigvittem, mi a kérdés?
Takanohana
Okarában a vezetõnél IS van teleportkõ, amúgy a bejárat mellett egy kövön van az, amit rögtön fel lehet venni. Nagyon sok településen van több is, egy könnyen elérhetõ, meg egy valamelyik NPC-nél.

b-type
A pontszámokban azok amik túl alacsonyak, egyébként persze sok igazság van benne, meg olyan is ami nem feltétlen van úgy ahogy panaszolják.

A teleportkövek pl. engem nem zavartak, fõleg az említett Braga-i kõ, mivel a küldetésben meg kellett vernem a fickót így nem volt nehéz rájönni hogy hol van a kõ.
Másrészt viszont Okara-ban elég gáz hogy a vezérnél van...vagy ha már ott van legalább el lehessen kérni, vagy meg lehessen venni.

A harc valóban nem jó, ilyen feltételek mellet pláne.
Ez nem tünne fel ha lenne lehetõség jól észrevehetõ változásokat elérni akár védekezés, akár páncélzat vagy hozzártések területén, de mivel ezek apró változások így sokáig nagyon zavaró közelharcosként.

Vmint egyáltalán nem bánnám, ha nem lehetne kitrükközni íjjászként, de mivel ki lehet így bosszantó...útálom ha a távolsági fegyverek könnyebbítik a játékot.
Pláne ha az ellen ilyenkor nem bújik el...rádöbbenve arra hogy úgy sem éri el az íjjászt.
Mert így megkeresve azt a helyet ahonnan lehet rendezni a céllövöldét, egyszerûen megalázó a játékra nézve a további történés. 😞
..és mert egy harcrendszer milyensége az legfõképpen a közelharcban domborodik ki.
Ez egyébként nem a Gothic3 hibája...így volt ez az Oblivion-nál is (na nem mintha ez mentené ezt a szitut), de ott mivel jóval észrevehetõbb volt a fejlõdésem közelharcosként nem kényszerûltem rá ilyen megoldásokra.
A páncél legyen jobb...ha felveszek egy északi páncélt, amin bazi vastag bõr és szõr van, akkor egy farkasharapásnak nem kell feltétlen levennie 50-60hp-met.
Egy Troll az oké..mágikus páncél hiányában lehet rajtam akármi akkor is leüt, de egy farkas az inkább ne..fémpáncélokról nem is beszélve.

Ilyenek szvsz azok a dolgok amiknél apróbb változásokkal jóval jobb játékélményt lehetne elérni.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Takanohana
Készségesen elismerem. Jobb is lehetne. Nincs olyan játék egyébként, ami ne lehetne jobb is.

Végülis engem két dolog zavar csak benne, az egyik persze a sok bug, hát ez javítható, és remélhetõleg ki is lesznek javítva. A másik, hogy túl könnyû lett, a küldik egyszerûek, alig van pár, amin törni kellene a fejem, elõzõ részekben nemegyszer a hajam téptem, hogy hogy kell megcsinálni egy küldit, itt ez egyszerûbb. De hát az amerikai piacra csak lebutított játékkal lehet betörni.

Egyébként a Pyranha Bytes-re végig az volt a jellemzõ, hogy alkottak valami egészen nagyot, újszerût, mérföldkövet, de a kivitelezés már nem az erõsségük.

Ettõl én még le nem szakadok most a géprõl, királyhû lázadóként már végigtoltam, most kezdtem újra mágusként.

A kritikában meg nem az idegesít, ha jogosan bírálják a gamét, hanem az, ha hülyeséget írnak.

koschwarz
nekem sem jó, hogy nem lett jó a játék<#whatever>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

tibor16
és mért jó az neked?

koschwarz
mi lenne ha elsimernétek, hogy azért nem lett annyira jó ez a játék. szinte biztos vagyok benne, hogy mindannyiótokban ott motoszkál, hogy sokkal jobb is lehetett volna, és biztos vagyok abban is, hogy jó párszor dühöngtettek egy csomó szar megoldás miatt<#nezze>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

tibor16
hmmm - nna ja, de ebbõl még nem fogod tudni mik is a tûzserlegek.
A tûz varázslók és a lovagok elvesztették a varázslõképességüket, - többek között a játék folyamán, a teljes térképrõl ezeket (is) össze kell gyûjteni és elvinni számukra a fõvárosba egy kolostorba, mert ettõl remélik, hogy varázserejük visszatér. A többit a játékból..

tibor16
A tûzserlegek a játék alapküldetését képviselik. Ha ezt nem tudod, akkor mivel játszol, vagy mondhatni minek? Azért legalább ennek utánna kellett volna nézni, - nem de? A szövegekbõl amit el-elmondanak a szereplõk, mindjárt az elején, több embertõl kiderûl. Az az érzésem, vagy nem neked való ez a játék, vagy tedd fel a magyarítást, mert különben semmit nem fogsz érteni. De most komolyan, nem akartalak megbántani, de ha elvárod, hogy válaszoljanak, energiát öljenek beléd, akkor legalább a minimumot Te is tedd meg..

köszike

iniben

littleNorbi
Aha, kösz...Csak most meg azt nem tudom, hogy mik a fire chalice-k ?