Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali!
Ezt

" DEFAULT CACHE SIZES FOR GLOBAL CACHEADMIN
; Use with care: greater values can cause heavy performance problem on smaller systems
; ==================================
Cache.SizeImage=640000000"

hol találom meg?

Takanohana
Egyébként a cikkben van egy rakás ökörség, olyan, mintha nem is játszott volna vele, aki írta. Most a teleportkövek keresését hagyom is, nem érdemel szót, szerinte az lenne a reális, ha már a kapuban az õr rámerõszakolna egy teleportkövet?

De pl. azt írja a harcról: "Ha befogsz egy ellenfelet, akkor senki más nem támadhat meg, hacsak nem nyílvesszõt vagy varázslatot használnak". Hát ezt ismertetni kellene azzal a farkascsordával is, amelyik semmi perc alatt széttép ezer irányból, ha közéjük rohanok.

" Ez talán még lehetséges a vadállatoknál, melyek nagyon lassan mozognak". No ragadozóval sem találkozott ezek szerint a játék során, de még a vaddisznóra sem mondanám, hogy lassan mozog.

Mindegy, mindenki olyan kritikát ír, amilyet a kiadó (vagy a konkurencia) megfizet.

Takanohana
Lelövöldözik egymást. Bár orknál nem figyeltem meg, de pl. a sivatagi romtemplomoknál nemegyszer jártam úgy, hogy jött nekem egy csomó csonti, én karddal hadonásztam, íjat elõ sem vettem, némelyik csontinak mégis át volt lõve a feje egy nyílvesszõvel, és eleve lefogyott élettel jutott el hozzám. A hátulról nyilazó társai lõttek belé.

b-type
Olvastam az újjabb lehúzást: RpgVault-n
sztem amennyire használ a játéknak az elözõ részek tapasztalata hogy megvegye a játékot, legalább annyit árt is a kritikáknál.
Nagyon úgy érezni hogy mindenki csalódott..illetve a legtöbben csalódtak. 😞

Azért azt nem értem a cikkben, hogy egy városfoglalásnál nem használnak távolsági fegyvereket az ellenfelek?
Mert általában egy nagyobb csapat ork-nál, ha nem kerülök közel a számszeríjjászhoz akkor az bezony belémlõ...ha pedig belém van lõve (aminek alapból sem örülök), akkor megbicsaklik a karakter, és könnyen visszatámadhat az ellen.
Nem tudom, mert még nem foglaltam el várost, de ha lehet akkor én az íjjászt szedem le elsõnek egy orkcsapatban, a sámán is veszélyes, de ott könyebben elakad a varázslata a saját orkjaiban.
(mondjuk az lenne az igazán okés ha le is lövöldöznék egymást, ha belépnek a lõvonalba..)

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Hát én felszabadítottam Myrtanat, aztán elvittem az adanos cuccokat a királynak erre mondta hogy menjek el a monastery-be beszélni az innos szoborral meg odaadta a jogarját /vagy mit/. Ezután beszéltem inossal a monasteryben és õ kiadta mit kell csinálnom.

Why so serious?

Mike at home
vagy csak nem gondoltak arra, hogy vki az orkokat választja

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
orc hunting nélkül minek veszkõdsz az orkokkal?

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Molnibalage
Mert nem'tom mit kéne csinálni. Megvan a "Liberate Myrtana". És aztán? Nyírjam ki Vengard körül az orokokat? Mert tudom, hogy ez is eg küldetés, de nem bíz meg vele senki, csak a király említi még mikor bejutok, hogy akkor lesz a kupola megszüntetve, ha nem lesz fenyegetés. Nos, ha Myrtana tiszta és már Vengard körül sincs ork ez lenne a lgoikus. Régen még megcsináltam a küldetést egy másik játékban, de nem tûnt el a kupola.. Esetleg beszéljek Xardas-szal? Nincs több main quest. Vagy adjam vissza a tûzkelyheket paladnioknak? Összesen két olyan küldi van, hogy XY vissza akarja kapni a mágiáját. (Meg ahogy olvastam még az is bugos...)

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Ezen a fázison szerintem már túl van.
jellemzõ 😊)
Raptor 2
Neszomokoggy! Elvileg Monostorban be lehet valahova dobni a serlegeket, és komunikálhatsz Innossal(sztem)

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

grebber
Én orkoknak is csinálok küldiket de olyat nem ahol öljem meg a lázadokat ,és orkokat zuzom halomba,de végig még nemvittem mert beakarom járni egész mapot nem sietek sehova!

Next PC upgrade: 2022

Nandusz
ott lesz olyan pár száz méterre monterától.
Ha a malomtól elindulsz észak felé...a jobb oldali sziklafal mellett, akkor épp oda fogsz jutni...egy ilyen kis természet vájta bejárat után lesznek😊
De amúgy ott van egy brutál barlang is tele vízköpõkkel, harci tárnarákokkal, csontikkal, zombikkal...érdemes oda is benézni a búza tolvajok likvidálása után.
😊

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

én a lázadókkal tolom,de még csak 6 fire chalice van meg!
Hol vannak azok a gabona tolvajok ? (Montera-Farm küldi)
Nem a lázadókra gondolnak ugye ?
A bugokról mikor betértem a druida táborába, bevittem egy vaddisznót futva magam után. Miután a vaddisznó elkezdte kiirtani a tábort, persze nem csinált senki semmit mikor látta hogy a társa ott harcol, szval mikor megölte a vaddisznó a társát , megtapsolták a vaddisznót... ez kész 😊)))))))))))))))
Én igen. De miért is kérdezed?

Why so serious?

Én az összes ork városban 75% felett vagyok az ork király Faringben adott nekem ork páncélt,mert meg öltem az összes lázadót,sõt még magát a királyt is az összes emberével mert rámtámadt,az még hagyám de az ork király azt mondta hogy deritsem ki hogyan lehet bemenni a kupolán át,kérdezzem meg a lázadok vezérétõl,akiket már eltettem láb alol,na meg a másik hogy a szabadtéri orkok támadnak még mindig 80%hirnévvel,ecsém ekkora BUGOT jó nagy bedobás volt,a tájbõvités betett a játéknak rendesen!
Molnibalage
Még mindig senki, aki a lázadókat támogatva vitte végig???

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Nandusz
Megint néztem nagyot (nem tudom már hanyadszor). Vengardba való beteleportálás után mondom, nosza Georg lovag..induljunk portyázni orkokra a városon belül, hagy tisztuljon a légkör.
Eddig rendben is volna...de bizonyos helyen mondtam George derék vitéz uramnak, hogy várjon itt kicsit. Gondoltam leszedek pár orkot a számszeríjammal, addig Georg hagy legyen tisztes távolságban, nehogy beõrüljön, azt neki szaladjon véletlenül vagy 20 orknak.
Nos nem jött be a számításom...mihelyst egy orkot meglõttem..ez a barom meghülyült...futok utána, behogy berohanjon egy csapat orkba...észre vesz, nekem jön...csépel..hiába is védekezek......próbálom leverni, hátha egy leverés, ami nem öli meg az észhez téríti...persze mivel egy csapatban van velem, nem tudok sebet ejteni rajta. Viszont õ igen rajtam. Lever....ki is végez...életem utolsó pillanataimban még az a gyönyör ér, hogy kapok 300LP-t saját magam kinyírásáért...mert ugye Georg velem van és akit õ kinyír, a miatti LP is hozzám vándorol.
Ezek szerint szaros 300LP-t érne az életem? heheheh

peeter22
Jól tetted úgyis sok van belõlük.(Nem befolyásolja a játék végkifejletét)

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

Nandusz
Megpróbálok tudatosan, -prognosztilva a bugokat és azokat belekalkulálva, beleszöve a játokomba- játszani. Ami annyit jelent, hogy például a Gotha alatti kis farmról, ahonnan miután Gornt kiszabadítottam, fogtam és kinyírtam az egész ork csordát.
Szerintetek jól tettem, gondolom ott már nem lesz több küldetés.
Remélem nem hoztam roszz döntést ezzel.

grebber
És ha bármi ok folytán nemlehet nekik odaadni akkor nemlehet végigvinni a gamet?
Mert nálam kinyirták az orkok Markust!

lol
vg22
Ez ismét egy bug, ugyanis eddig senki sem találta meg az utolsó lovagok, talán Kurt lehetett az csakhát õt meg kell ölni hogy elszedjük tõle a fire chalicet😄

Hi!
Már csak egy megáldott tûzserlegem maradt és fingom sincs h ki az uccsó lovag akinek oda lehetne adni...
Mert odaadtam már: Cruznak, Konradnak, Wenzelnek, Cobryn-nek, Thordirnak, Georgnak, Markusnak, a nemorai lovagnak, Olivernek...
ezekre emléxem..
Kik Maradtak ki?
Mike at home
==================================
; DEFAULT CACHE SIZES FOR GLOBAL CACHEADMIN
; Use with care: greater values can cause heavy performance problem on smaller systems
; ==================================
Cache.SizeImage=640000000

grebber
Cache elsõ sora leirnád ez hogy néz ki?

Mészy
Mirzo Gelderben van. A háza az arénánál van. Ha a bánya felé nézel, akkor balra.

Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona

Mészy
Köszönöm!

jaja de még mindig örülhetünk hogy nem starforce-ot kaptunk "csak" tages-t, azzal biztos hogy meg se mozdulna az eredeti😄

Mike at home
a történet vége meg az, hogy Hamilt jól pofánvágod 😊

Mike at home
aztán ott van az 1 giga ram, ami egy 7600GT-hez ennél a játéknál már kevés
2 giga ram, 4 giga swap, az ini-ben a cache elsõ sora átállítva 640-768-ra (128-ról) és máris egész tûrhetõen fut a játék mindent maxra húzva akár 1680x1050-ben is

Mike at home
az akadozás és fagyásnak nem sok köze van az eredetiséghez, nem mondta ezt neked még senki?
sõt!
van amikor az eredeti is csak töréssel indul el, mert ma már annyira fasza másolásvédelmek vannak

Mike at home
az 😄DD
sõt, a lávába bármilyen magasról beeshetsz, sérülés nélkül
sõt mmég járkálhatsz is a tetején

Mazilnak (vagy kinek) elmondod, hogy az õ bátyja Hamil. Nemroknak, az ork felvigyázónak elmondod, hogy az elhagyott bánya nem merült ki. Hamil ezért majd pofán akar vágni. Ennyit az árulkodásról.
pera
Mit tudok kezdeni az aranyrögökkel? Azon kívül, hogy eladom õket.
Ha a rögre viszem a nyilat akkor kiírja, hogy pénzt lehet belõle csinálni. Valóban lehet? ha igen, hogy?

Gerisone
ok! de mindenképp kell az a razoros retailpeccs? vagy ha felrekom az 1.8asat akko kihagyhatom?

6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz

A lovagok varazserejét majd joval késöbb tudod visszaadni, a tüzserlegekkel.

Ellenkeznék. Nekem ugyan eredeti van de havernak nem ö felrakta az 1.08-at és rá azt a gcw-s félig jo cracket és tökéletesen müxik, csak nem minden javitás van benne a régi fájlok visszaírása miatt. De picivel gyorsabb és a crossbow-n segít.

grebber
Most hirtelen összegyült pár küldetés amiket nemtudok véghezvinni 😞

Segítségteket kérném!

Geldernbe:

-Mirzot nem találom még mindig.Hol van?
-Találtam egy barlangot full üres benne egy csoka vadul ás Mazim a neve õ egy fejvadász keredkedõ beszélek vele és kiir egy küldit.Bekéne köpni valakinek ,de kinek?
-Hamil ereklyekereskedõ elvileg ezt is bekéne köpni,de kinek?

Trelis:

- Konrad nevû lovagnak kéne visszaadni a varázserejét na ezt hogylehet?

A fegyverek mérgezéséhez rákattintasz a méregre, feldobja a fegyvereid listáját és kijelölöd a fegyvert. Ha a méregkészítésére vagy kiváncsi, akkor veszel méregreceptet (szinte bármelyik alkimista árulja) és megtanulod a méreg készítése skillt, ami olyan bugos, hogy nem megtanulható. Talán ezt is kijavítják majd.
peeter22
Minden pecshze kell krekk(persze, ha nem eredeti) is, de mivel az 1.08-hoz nincs ezért nem is fog menni. Kerkkeld újra ha úgy se megy, hát akkor lehet újrarakni a játékot.

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

Gerisone
mér van az h felrakom az 1.8 as peccset és továbra is 1.7 marad és amikor betölt a gém hibaüzi és semmi! mér? az 1.8as peccstõl télleg jobb lett? valaki léci!

6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz

Mészy
Helló!
A mérgezett pengéhez kellõ leírást kinél találok?
Már megtanultam a skillt, mérgem is van, de semmire nem megyek vele a "recept" nélkül...

Még a virtuális memória növelésével is sikerülhet vmit javítani.
Takanohana
HI!

Nem a gépeddel van baj, hanem a játékkal, optimalizálatlan még egy icipicit. Patchek majd javítanak rajta. Addig is nézz rá a FAQ-ra a bannerben, találsz benne egy-két tippet, pl. ini állítgatás.

A másik kérdésedre: szerezz térképet, vehetsz is szinte bárhol, de rögtön az elsõ helyszínen a csata után az orkok vezetõjétõl el lehet venni egyet. Ha elõhívod M-mel, nyíl mutatja rajta a helyzetedet.

Karakterlapon (C) látod, hogy hogy áll a karid, és mit lehet fejleszteni. Azt is kiírja, hogy pl. kardozás tanulásához mennyi erõd kell legyen, amíg ez nincs, nem tanulhatsz. Elõször tanulj erõt, aztán jöhet a kardforgatás, mindehhez meg kell találni a megfelelõ tanítót, kell legyen tanulópontod, és aranyad, amennyit majd kér a tanításért, és még az is lehet, hogy elõtte egy küldit is a nyakadba varr, akkor tanítalak, ha elhozod nekem a... tipusút.

De ne csüggedj, kihívás nélkül mit ér egy játék?

mikor csinálod a sildeni tábornok küldijét hogy "názd mrg az északi romokk környékét " annál a hegynél keresd .Úgy juthacc oda legkönnyebben ,hogy ha Sildenböl elindulsz a vadászok felé az uton mész-mész míg nem látod a elörre a hegyen lévõ leégett házat az-az a domb amire fell kell menned .Van ott 2 Szörny ,1 fekete Troll,1sima Troll a rommnál 4 árnybestia,néhány ragadozo meg varrag

Hali!
Egy kis s egítségre lenne szükségem.Mért van az, hogy a game eredeti és mégis rendesen akadozik a gépemen.A konfigum a következõ: Asus P5b,p4 core 2 duo 1066 fsb, 1Gb ddr2 samsung 800 mhz, ASUS EN7600GT PCI-E 256MB DDR3(1GHz)paszzív hûtéses VGA card.Drivereket már cseréltem de ugyan az.Az még érdekes, hogy ugyan azt csinálja max grafikán mint minimumon.A betõltés is kicsit lassú.És azt is szeretném megtudni, hogy hogyan tudok tájékozódni a térképen, ha kapok feladatot, és , hogyan tudok fejlõdni hogy a faluban az embertõl tanulhassak kardozni, mert mindig azt írja ki hogy nem álok még készen.

elõre is köszi

Kimész a déli kapun, jobbra el az elhagyott bányáig, és odabent áskál.
grebber
Geldernben hol a fenében van mirzo egyszerûen nem találom <#nemtudom> ?