Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vg22
A 2 pengés harc a Hashisinok szakterülete, szal délre Varantba kell menned hogy megtanuljad, de anélkül hogy csatlakoznál hozzájuk csak az elsõ szintût tudod megtanulni az meg gyakorlatilag szerintem semmit sem ér mivel két kard van a kezedben de csak egyet használsz.

littleNorbi
Kinél tudom megtanulni a 2 pengés harcot, már jártam a pörölyklánban,farkasklánban,... sehol nem találok aki megtudna tanítani rá?

rotator
Jaja, olyat már olvastam, hogy a gyerek kiirtott egy egész várost az utolsó lélekig egy darab sebzõdés nélkül, aztán mikor ment vissza az úton, egy derült égbõl vaddisznõ szétszedte, mint foxi a lábtörlõt. 😊 Ja, friss mentése az meg nem vót!

grebber
Az a gyûrû az 5 gyûrû egyike amit össze kell gyûjtened vagy a királynak adod majd vagy Xardasnak!

Next PC upgrade: 2022

Hello mindenkinek!
Az mennyire számít hogy milyen páncélt viselek, mert láttam pl a lázadóktól lázadó páncélt lehet venni, Monteraba az ork kovácstol pedig zsoldos páncélt na már most ezeknek mekkora a jelentõsõge? (Egy lázadó páncéllal lehet nem kéne monterába sétálni vagy éppen zsoldos páncéllal valahol a lázadók között)
Gothaban találtam 1 gyûrût a démonnal és valahol a belso barlang résznél pedig 1 teleportkövet ami a királyhoz visz. PL a gyûrû kinek kell? A teleport követ mikor érdemes használni? Nekem annak használata fõküldetés gyanús,(lehet tévedek)de még Xardassal se beszéltem.(Csak nem szeretnék valami bugba ütközni)
ThX.
nem tartozik teljesen ide, de mivel rögtön törölték az új topicomat, itt teszem fel a kérdésemet: Tudtok ajánlani vmilyen jó rpg-t? (nem a legújabb gamek közül)
grebber
Oda bejutottam egy szót nem szoltak hogy bementem és kirámoltam az egészet 😄

grebber
Ja lol én azthittem azok is szanaszerteszéjjel vannak 😄

Az egyik abban a szobában van ami elõtt két ork áll és csak lockpick-el lehet kinyitni. A többit simán meg lehet találni.

Why so serious?

peeter22
Nem tudok róla, én összeszedtem mindet, módszeresen átnézve az összes épületet Geldernben az utolsó kis zugig mindent. Általában asztalon vagy ilyen könyvtartón vannak.

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

grebber
Hét alkimista gyûrûhöz van valami térkép merre találhatóak?

grebber
Ha lezuzod azt a rongyos ruhás csontvázat nála van a gyûrû!

Mike at home
Trelisben, ahol az ogrék is vannak a vár közelében igen egyszerüen lehet leszámolni az orkokkal: kinyírzs 1-et, majd beszaladsz az ogrék közé, erre az ogrék és az orkok szépen elintézik egymást, te meg az ogrek barlangjában szépen megvárod hogy vége legyen, illetve levadászod a barlangba betévedõket

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

peeter22
Akkor ez az így járás tipikus esete<#beka2>

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

grebber
Akashanál tuti van Adanos gyûrû!

peeter22
No hát azt nem tom most hirtelen, hogy az Akashanál van-e vagy nem, de egy biztos valamelyik õs tulajdonában van. Szal meg kell nézni mind a hat barlangot az egyiknél ott lesz az.

littleNorbi
De én Adanos gyûrûjét keresem...

peeter22
Azért mert Akasha köve egy árnyékfutónál van nem messze a barlangtól.

peeter22
Ha csatlakozol valamelyik oldalhoz akkor lesznek olyan küldetések amelyet nem tudsz megcsinálni mivel teszem azt ha a lázadókkal vagy és a nomádoknak segítesz mellette akkor Istharba nem tudsz bemenni szal az ottani feladatokat nem tudod megcsinálni. Idõvel biztos lesz végigjátszás csak hát hosszú kis játék, de idõvel biztos lesz.

littleNorbi
Haverom átkutatta az Akascha Tomb-ot és nem találta meg az ereklyét...Ennyire eldugott helyen van ?

Meg lehet úgy csinálni küldetéseket hogy az egyik ne üse a másikat?szerintem nem, nem tudja valaki, lesz hozzá végigjátszás?

PS3 ID: Madu1(HUN), shaq01(USA), you01(JAP), answear01(UK)

grebber
Lázadoknál még 1-2 küldi azt megtudom venni a 100-as vértet nagyon frankó lesz!

vg22
Ha Cape Dun-i alkimista még él (nem hiszem hogy élne), akkor õ tanítja, meg a Ben Erai-i alkimista (ezt viszont nem próbáltam ki csak olvastam).

pera
OK! köszi.
És hol tanultad meg a képességet?

b-type
én a sivatagban vettem párat, azzal mérgeztem be a cuccokat.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

pera
Két kérdésem lenne, melyek szorosan összefüggnek.

1.
Kitõl tudom megtanulni a mérgezett penge készítését? mert még nem találkoztam olyan egyénnel aki ezt meg tudta volna tanítani.

2.
Hol találhatok mérget? Mert ha jól tudom a méregkészítést nem leht megtanulni mert bugos.

b-type
Majd meglátod, hogy nem az a baj hogy nehéz, hanem hogy nem egyformán nehéz.
Találkozól majd olyan helyzetekkel mikor sorban le tudsz vágni vagy 20 orkot, egyedül a távolsági harcosok pl. sámán tud problémát okozni a viszonylag jó sebzése miatt, azokra meg rá kell rontani...egy-két elugrásból odaérve le kell õket vágni, aztán fedezékbe kerülni a számszeríjjászoktól...vagy felcserélve mindegy.
A közelharcos orkok szépen megvárják míg sorra kerülnek, ha nem ütsz véletlenül rájuk akkor nem szólnak bele a harcba.
Szal a közelharc az nem jó.
A távolsági harccal is vannak problémák, az ellenfél csöppet nem foglalkozik azzal hogy céltalanul lövöldöz, ha ott van két méterre töle egy oszlop és én jó vonalba állok akkor belelövöldözi a tûzlabdáit az oszlopba,...ha kicsit takarásban vagyok akkor meg áll.
Számszeríjjász detto.
Amikor én íjjászkodom akkor az ellenfél meg sem próbál elbújni,..van egy útkeresése de ez elég hamar csõdöt mond.

Én kifejezetten szeretem ha nehéz a játék, sõt igénylem. Ha lennének nehezítõ modok azokat használnám...De csak akkor ha kiegyensúlyozott a harc.
Így nincs értelme felhúzni a nehézséget rémálom fokozatra, mert bizonyos helyzetekben levágok 20-30< orkot, más helyzetben meg lerág 4 jégfarkas.
és ez a bosszantó.
Szvsz brilliáns egy játék, én nagyon csípem legalábbis, de sztem jobbat vártak ezért a sok lehúzás.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Raptor 2
Geci<#vigyor>vagyis "Én pl 15 éves vagyok"...

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

Raptor 2
Helló! Kb teljesen igazad van. DE! Én pl 1 éves vagyok, és FPS õrült4 De emellett mostanában megfogtak az RPG-k, és el tudom különíteni az FPS-ektõl. Én pl teljesen elfogadtam, hogy ebben a játékban se geppuska, se elõreszaladó öldöklés nincs. Aki az olyan játékokat kedveli csak, az ne írjon kritikát...Mennyen vissza Doomozni... Mind1. Én teljes egészében elogadm, hogy a G3 nem egy akciódús játék, figyelmesen elolvasok minden szöveget, mert ez egsy ilyen játék. Amugy pl annak a srácnak, aki azt a kritikát írta, akor ajánlom neki a Boiling Point kipróbálását! (FPS/RPG a játék...)

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

Az a kõ elvileg megvan.De ugynézki az máshova valo.
peeter22
Privi ment olvasd el ennyit tudok segíteni.

tibor16
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Faringban, az egyik vadásztól kapod a küldit, hogy lopj el egy helyi kereskedõtõl 1 értékes követ. Levered a kereskedõt, kiveszed a láddájából, utána a vadász megkér, vidd el nordmarba a helyére a követ.. - ez az a kõ.

Mijjafrancot csináltál?😊 hogy nem kaptad meg a küldit, átrohantál Faringon? 😊

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Kössz , asszem az a kõ már megvan , vazz , beloadoltam és most az a kint állo tag is eltünt 😄 mind1 , majd elõkerül. Akkor körbenézek.
peeter22
Van barlang melyhez az adott kõ orkoknál van, van amelyik árnyékfutónál, van egy Faringban egy vadásznál(Tom) stb. Én is úgy szettem össze, hogy bejártam törvirõl hegyire mindent. Keresgetni kell. A lényeg, hogy a Faringi kövön kívûl az összes többi Nordmarban van.

peeter22
Ha jól emlékszem õt Trelisbe kell vinni, egy ork feladat, õ Trelisbõl ha kimész az elsõ kapun akkor a várostól északkelet felé van egy farm egy dombon ott van(nincs messze a várostól).

És ottvan a hegyen?
peeter22
A barlang az egyik õs sírhelye a Fire clan-nál kapod a feladatot, vissza kell küldeni az õsöket az örök vadászmezõkre van belõlük 6 Nordmarban és amit be kell helyezni a sírban egy lyukba az egy ancestor stone, minden sírhoz van egy, ha nálad van berakja és megvan a küldetés azon része, ha nics meg kell találni.

van 1 arc , akivel elmentem vami havas helyre, ahol van 1 barlang. És ott kiirtottam teljesen , aztán most felkéne élesztenem asszem valahogy 1 arcot. Nah , odamegyek az 1 etlen sirhoz és vami olyasmit mond hogy oda valo valami , de mitrakjak oda? Meg a taggal se tok beszélni , csak ott áll a bejáratnál mint vamihülyegyerek.
grebber
Avogardó nevezetû személy hol lelhetõ fel?

Utálom ezeket a küldiket amikor keressed meg ez meg azt de semmit nem mondanak hogy merrefele 😞

grebber
Az meg felettébb lol hogy minden lázadó milyen vehemens hogy huh azta lezuzzok az orkokat ha én elkezdem a harcot.
Ja a nagy ló..szt megse moccan egyik se egyedül Wenzel-es falúnál segítettek a parasztok.

tibor16
mert csak elverted õket, - a végén ki is kell végezned aki a földön van. A nyíl és a varázslat öli is meg õket, akkor nem kell ki is végezned. Kivégzés ugye: ha már a földön van, rákattintasz amikor látszik a neve és kard van a kezedben, akkor le is szúrja a Híró - vagy ha újra elvered, azt már nem éli túl

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

tibor16
- akkor mégis kifosztod, mert az az övék, még akkor is ha nem õk az urak, - tehát amikor neked esnek ezért csinálják.

meteoresõ: Monterában is meg lehet csinálni a 75% reput, akkor beengednek. (és még csak nem is kell becstelennek lenned)

bsyrex: asszem ha gyilkolsz és nem csak lopsz, akkor ha elkapnak, meg is õlnek, nem csak elvernek.

littleNorbi
Magamtól gondoltam egyet és mondom felszabadítom Monterát, na el is kezdtem, de mindenki feléledt...Mikor birom felszabadítani ?

Toughtful
Õõõ, nálam nem történt még ilyesmi, pedig minden felszabadítás után - mielõtt megjönnek a lázadók - kifosztok mindent, rögtön a kedõvárostól kezdve. Itt a gyilkosság lesz a helyzet kulcsa szerintem 😊

\"Há itt tütül a ott tütüla nem máté, polgár mester jenőé, teccikérteni!\"

Az a baj hogy miután kiirtod a kapuõröket Monterában amire a lázadók kértek meg , már hiába mondja Sanford hogy végezzek a vezérrel az orkok be sem engednek a várba mert rámrontanak, kiváncsiságbõl kinéztem a lázadókhoz azok meg vígan ülnek a tûznél..
Egyedül kell kiirtani az egész Ork állományt?
Mert a fõnökig enélkül úgyse lehet eljutni...
Csumpi 8 fireballos varázslóval ez közel áll az
Impossibble missionhoz...
Ebbõ már megint valami szörny becsalogatás lesz...
Nem tudjátok amit a druidánál lehet tanulni IDOMÍTÁS varázslatot az jó a nagyobb OGRE vagy hasonló nagy behemót lényekre is? Vagy van szint korlátja ?
Mert úgy még van valami esély...
Az lehet, mert amikor felentem egy ház emeletére amit 2 ork örzöt és utánnam jöttek akkor az egyiket, kivégeztem, hogy többet ne zaklasson.

De ha visszamegyek és hagyom, hogy bántsanak akkor meghal az emberem, mindig kiírja, hogy vége.Vagy kell valmi tárgy, hogy ne haljak meg rögtön?

tibor16
gondolom, elõtte kiloptad a szemüket 😄 - mert ezt akkor szokták csinálni.. Korábban más már leírta, ha miközben egy városban vagy és szét lootolod magad, -Gothát amikor pl felszabadítod és közben fosztogatsz,- nem marad büntetlen, pl ha újjáépítik Gothát, fogják tudni, hogy a ládákat meg lenyúltad. Rakd ki egy ládába a pénzed, hagyd, hogy elverjenek, amikor magadhoz térsz vedd vissza a pénzt és ha minden igaz, ezzel el van felejtve..

mikor multkor elmentél a városbol, nem csapkodtál orkokat vagy hasonlo?
Hali!

Mi van akkor, Ha a lázadók vezére azt mondja, hogy menjek vissza a falubaés beszéljek a beépített rabszolgával, de amikor a faluhoz érnek midndeki rámtámad.Hogy lehet ezt elkerülni, hogy ne törjenek rögtön az életemre?

van 1 arc , akivel elmentem vami havas helyre, ahol van 1 barlang. És ott kiirtottam teljesen , aztán most felkéne élesztenem asszem valahogy 1 arcot. Nah , odamegyek az 1 etlen sirhoz és vami olyasmit mond hogy oda valo valami , de mitrakjak oda? Meg a taggal se tok beszélni , csak ott áll a bejáratnál mint vamihülyegyerek.