Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike at home
a délre lévõre fel lehet, aztán már csak végig kell ugrálni

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

littleNorbi
+geldern-be

b-type
jó hely 😊 <#eljen>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

A szemem szurta ki.Bocs az ismétlésért!

AsusA8N-SLIDelux,AMD64X23800+,7950GT,2*512Samsung400MhzRAM,Samsung160GbS-ATA,WD10GbATA-Rack,Maxtor80GbATA,Samsung713N17\"TFT,A4Tech 710-F Steelpad4D

littleNorbi
Hol találom az elsõ lovag sisakját ?

Hirtelen vegignezve nem találtam wrzra való utalást.
Nyilván a 90% ugy tolja.
Melyiket érdemes leszedni és milyen patchekkel, magyarosítás is kellene, ill. amelyikkel megy persze.

AsusA8N-SLIDelux,AMD64X23800+,7950GT,2*512Samsung400MhzRAM,Samsung160GbS-ATA,WD10GbATA-Rack,Maxtor80GbATA,Samsung713N17\"TFT,A4Tech 710-F Steelpad4D

Hmm oda hogy ásztál fel? <#wow1>

Tyler nem akar jönni csak üzletelni😄 miííjért......😞

PS3 ID: Madu1(HUN), shaq01(USA), you01(JAP), answear01(UK)

Hát mi a feladat?, a feladat az hogy Finley megtámadja TRELIS-t, enyi majd azt mondja hogy ne felejtsem magammal vinni Tylort vagy kit.A magyarosítás fenn van mellesleg.

Mike
Mora Sul-nál felmásztam a templomra

hm... leugorjak? de hogy jövök akkor majd ki?

hallod? akkor háromra ugrunk, 1, 2...

(elõzõ kép onnan készült ahol most a gólemem áll
én a kapum állok, õ nagyobbat fog esni 😊)))

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike at home
nálam meg a sivatagban aszondja a tata, jólvan most már pihenni szeretne, kisérjem el már az oázisba, ott milyen jó lesz neki
odaérünk simán, mondja, hû de jó, most aztán itt marad, ok, megyek ki az oázisból, hát elindult vissza?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
azt a hidat azóta sem találom

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
nálam azonnal nekem estek, hogy tolvaj

b-type
El lehet de ha erõs a társ akkor nem érdemes, ez a lökött Hogar-ral elmentünk felszabadítani a hídat, és elszaladtunk egy csoport kardfogú mellett, meg egy troll mellett, de a farkasok utánunk jöttek...mindegy odaértünk a hídhoz. Ott levertük az orkokat meg a farkasokat, Hogar azt mondja minden oké és elindult visszafelé...na az nem volt gyenge 😊)
Otthagyhattam volna meghalni, de szimpatikus arc volt, ezért beálltam mellé, a trollt simán vertük, de a kardfogúaknál elég kemény volt (vagy 10 visszatöltés), és csak azért mert innen Hogar 'fehér' volt, azaz simán beleütöttem karddal 😞(
levertem 3 kardfogút és mikor siettem vissza neki segíteni, egyszerûen nem a kardfogúra állt rá csatázni hanem Hogar-ra...vagy 4× megöltem így...már hullott a hajam.
Aztán sikerült, de anyáztam keményen...mindegy, Hogar hazaért az a lényeg 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

vg22
Jah igen és a kovácsolásról, mikor lesz majd olyan fegyver amihez használni tudom a pure ore os skillt? Mivel már a 5 divine artifact is megvan de még mindig nem kellett semmihez.

tibor16
Jaa, én Diegot viszem magammal mindenhova. Egyszer elengedtem, hogy menjen haza. Gondoltam, hátha a telephelyére rakja a játék, én meg oda teleportálok - de nem. A 2. játéknap után utánna néztem, - gyalog jött, kb jó félúton járt és amikor odamentem volna hozzá, szépen belement a texturába.. a következõ nap reggelén ült a helyén..

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Lol és tényleg. Én már 2 napja járom a hegyeket. Kiirtottam a teljes vadállományt. Ez meg csak most ért ide. Most még él, de már nem sokáig😊

Köszi a segítséget.
Talán az lehet a gond, hogy a titkos érlelõhelyet már korábban felfedeztem. Larson célt vesztve fogta magát és öngyilkos lett😊
vg22
Lehet hogy túl korán indultál és még úton van oda. Velem az volt hogy rögtön utána Larsonhoz mentem és ahogy mentem a mûhelyéhez látom hogy õ meg jön kifele😊 Szal ha vársz egy kicsit lehet megérkezik oda.

peeter22
Ha felvetted a Questet akkor ott kell lenni ahol a térkép jelöli (21)-es. Nekem ott volt onnan kell elmenni vele valami érclelõhelyre és utána adja áldását.

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

Igen addig meg volt, míg a questet fel nem vettem. Nehéz akovács élete😊
peeter22
Larson a Wolf clanban van addig amíg a Hammer clannál nem kapsz egy feladatot mely szerint kell a három smelter jóváhagyása egyikük Larson és akkor megy a térkép által jelölt helyre addig a wolf clán telephelyén üti a vasat.

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

Larsont(Nordmar, kovács) le tudja írni valaki merre található? Térképet néztem, de az alapján sem sikerült még megtalálni. Már szinte bejártam az egész vidéket. Xardas tornyához is elkeveredtem, de Larsont sehol sem találom. Elvileg valahol a Hammer klán közelében kéne lennie, de ott nincs. Segítséget elõre is köszi.
peeter22
Összeszedtem õket és ennyi, nem szólt senki egy szót se.

Mike at home
a kardfogú tigrincs nagyon jó társ
a vadak meg nem túl agresszivek, simán el lehet mellettük menni, szal én nem szoktam bántani õket

Mike at home
akkor meg is érdemelte
aki nem ment, így jár
egyébként a malac nem olyan vészas, 2 suhintástól már fexik
egy fiontos dolog van: nem szabad beszorulni sehova, mert akkor annyi

Mike at home
és hogy bírtad elvenni?

Mike at home
nekme spec nagyon tetszik, hogy bizonyos ork megölése után a híró bevadul, és 1 suhintással végez egy orkkal
kell is, mert annyian vannak

Mike at home
csodagyerek! <#vigyor3>

Hirtelen vegignezve nem találtam wrzra való utalást.
Nyilván a 90% ugy tolja.
Melyiket érdemes leszedni és milyen patchekkel, magyarosítás is kellene, ill. amelyikkel megy persze.

Mike at home
huh, reggel 7-ig ezzel játszottam
aztán álmomban megötem vmi fõakárkit
de már nem emlékszem kit, csak arra a pici kõdobokockára emlékszem, amit szorongattam

<#vigyor5>

egyébként most Al Shedimnél járok, a kõtáblákat keresgélem, azt ollvastam vagy 10 darab hever a földön, amibõl õsi tudást lehet tanulni, kéne már nagyon a mana regeneráció

vg22
A Ctrl+Q -t nyomhattad meg, akkor kirajzol minden körvonalat és iszonyúan belassítja a gépet, ez is a test mode része, szóval ha soxor tenyerelsz rá akkor kapcsold ki a konzolt😄

Raptor 2
Ezt most mér nekem válaszolod? Én nem mondtam, hogy nehéz...bár én is elismerem hibáit(közelharc) de attól még imádom...

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

tibor16
Tegnap, véletlenül rátenyereltem a bal ctrl gomb környékén a billentyûzetre, vagyis anélkül, hogy láttam volna több billentyût is nyomtam egyszerre. Az eredmény - a fõhõsöm körûl fehér szerkesztési vonalak, mozgási körök jelentek meg, a kép elsötétûlt és eszeveszett munkába, kerepelésbe kezdett a vinyó. Bõ negyedóra múlva, úgy hogy megjelent a win tálca menü, lehetett látni, hogy a gothic menü mellett megjelent egy gothic heep library felületû menügomb is. Kb 20 perc alatt sem történt más mint eszeveszett kerepelés a wincseszter részérõl, eluntam és újra indítottam a játékot. Tud errõl vki vmit? (ez annál is érdekesebb nekem, mert eddig még nem futottam bele sem pályaszerkesztõbe sem hasonlóba... Gondolom felhoztam véletlen vmi programozó alkalmazást, csak szerintem az én gépem kevés volt hozzá...

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

b-type
Nem történt semmi gond, a bánya fel van szabadítva osz kész 😊

Nekem asszem eddig sikerült kisakkozni hogy még ne teljesüljön a küldetés.
Farkasklánból megvannak az emberek, most értünk Mort-l a Tûzklánhoz, itt kicsit hasznossá teszem magam, és jöhet a bánya 😊
Mort egyébként nagy csávó <#eljen>..jöttünkben-mentünkben kaszaboltunk mindent Troll-t, kardfogúakat, farkasokat..semmi gond, aztán amilyen lökött elszaladt egy ork tábor elõtt, na ott óriási csata alakult ki, Mort-n rajta volt vagy 8 ork, a maradékokat magamra húztam és beszaladtam velök a kardfoguak közé majd levágtam egy sprintet vissza Mort-hoz, ott bevágtattam a sámánhoz és levágtam. Megint kirohantam Mort-hoz kicsit kisegítettem, aztán megint rohanás a számszeríjjászokhoz gyors megölni õket, közben megérkeztek a goblinok is..na akkor már ütött mindenki mindenkit..
Közben az orkok leverték a kardfogúakat, de nem maradtak sokan azokat leöltem.
A goblinok hullottak mint legyek, Mort még bírta gyors rárontottam és levágtam róla akit tudtam.
Nagyjából kész is volt az ork tábor mikor Mort annélkül hogy inna vmi gyógylöttyöt, meglátott még két kardfogút és elkezdett rájuk lõni...nem volt vmi nagy céllövõ megettem 4 combot mire eltalálta az egyiket, akkor közösen lekaszaboltuk õket.
Végeredmény 18 ork hulla, 4-5 kardfogú, 3 goblin, és egy jéggólem akibe belefutottam, volt egy troll is, de azt békénhagytam mert leverte a farkasokat..😊
Jó csata volt <#eljen> (ezzel teljesült egy még fel nem vett küldetés)
..ezek után a tûzklán bejáratánál Mort belefutott a sziklába, begubancoltam a szemöldököm, de aztán elõkerült és megérkeztünk a táborba.
Itt meg azt mondja a tûzklán egyik tagja: ..ecsém mi vagyunk egész észak,,a világ legjobb harcosai! Jösz velem vadászni?
Mentem...egy kardfogú megrágta végleg...szal ennyit a hûde véres nagy harcosról <#vigyor><#idiota>

grebber
Elõsször is nem Terelis hanem TRELIS másodszor tedd fel a magyarítást és akkor olvas el a mi is a feladat!

Next PC upgrade: 2022

vg22
Hát annyi questet buktál be, hogy nem toboroztál embereket a bánya felszabadítására. Max annyi következménye van, hogy így nem kaptál xp-t a toborzásért, más nincsen (én is egyedül irtottam le õket).

Silden felett a hágón átnéztem Nordmarba, ott jobbra fordulva nem messez talátam egy barlangot orkokkal, megtámadtak egybõl, na jó elkeztem írtani õket, át egy barlangba mígnem kiírta,hogy bánya felszabadítva. Most bebuktam egy csomó questet ? Töltsek vissza egy régi mentést ? Vagy a történet így kerek marad ?
Thx

Az új fiókom: DevLupius

b-type
Még egy húzás:
- link.
Sok új nincs benne, de ez a mondat lényeges:
"Mégis, e frusztrációk mellett is mindig visszatérünk a Gothic 3-hoz, mert az idegesítõ összecsapások és az esetenként fagyások alatt egy magával ragadó és tartalmas RPG rejtõzik."

Spékelve azzal hogy nekem még egyszer sem fagyott meg a játék, ha leteszem tálcára és otthagyom kb. 5percre akkor van rá 60% esély hogy ki kell lõni a játékot, de futás közben nekem még nem fagyott egyszer sem.

Most kicsit kepesztenem kell a játékba, mert elvállaltam hogy az északi törzseket összefogva lerohanom a bányát, de kicsit elõredolgoztam itt-ott, bementem a bányába és egyedül is keményen megritkítottam az orkokat.
Aztán elindultunk összeszedni a klánok tagjait, de a leendõ harcosokhoz kapcsolódó küldetések között megint lementem egy bányába, és megint öltem orkot. Jelenleg mennénk vissza a vadászokkal hogy csatlakozzanak, de az orkok kijöttek a bányákból és ha 1-2 levágok akkor sajnos teljesítõdik a 'kemence felszabadítása' küldetés 😞((
Pedig még a tûz klán emberei-t nem kerestük meg 😞

Ez most végül is még tetszik is, mert oké hogy ha kevesen maradtak az orkok akkor megpróbálnak elslisszolni, csak sajnálom az esetleg kimaradt küldetéseket 😞

Gothic, Deus Ex, Fallout
Köszi.

Nah már most az egy dolog hogy tudom ki az a taylor de hogy mit kel vele csinálni azt nem tudom, elindulok Finly vel írtjuk az orkokat de természetesen nem bírja sokáig és meg hal, majd írtom én az orkokat és ha kinyírtam mindenkit akor Taylor meg rám támad hogy gyílkos vagyok nah akor most hogy is kell felszabadítani Terelis-t?

Jah már tudom ki az a Tyler😄😄😄

grebber
Tyler nemorában van!

Karakter keresõ

Most ott vagyok hogy Terelis-t akarom lenyomni Finly vel, de azt mondja nekem hogy ne felejtsem el magammal vinni Tyler-t!Ki az a Tyler, és hol van?Nincs valakinek egy olyan térképe ahol írja az öszes személy nevét a játékba helység szerint?

grebber
Juj Morro magyarítását nagyon várom már!

Morrowind, Baldurs Gate 2, Icewind Dale 2

When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)

grebber
Jólvan na csak képletesen mondtam.

vg22
Jah igen ezt már régen meg akartam kérdezni: hol találok a játékban köpenyt? Mivel az ork vezéreknek is van meg betöltés közben is rajtunk van az a kis fain köpeny, és már nagyon tetszene ha nekem is lehetne egy😊

Nem mind az öt Adanos ereklye gyûrû. Csak kettõ.

Why so serious?