Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
elegem van a keresd meg Gézát, Jenõt, Bélát, kutasd fel a mitommit, akármit, és órákig kószálok a tökegyfomra romok között
már csak 2 városuk maradt a Haskoknak
Mora Sulnál beugrom Kayorhoz, örvendezik, höogy végre szabad a népe, aztán nem ott van, hogy menjünk támadjuk meg Mora Sul-t? kiket? a rabszolgákat?
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Mágikus ércbõl lehet valami értelmes kardot csinálni ?
Thx
Az új fiókom: DevLupius
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
A sorrendrõl: 1.07 játékban hõs lecsupaszítása, majd mentés, kilépés, 1.09 fel, játék indítás, lecsupaszítot mentés betöltés, hõs felöltöztetése.
Nos direkt tesztre kihegyezve nyomtam olyan 1 órán keresztül.
1. Az eddigi gyakori, viszont apró, rövid ideig tartó akadások a töltögetés miatt szinte teljesen megszüntek, viszont ritkán be-be jön egy-egy hosszabb (1-2 mp) töltés.(ami hozzá teszem kevésbé zavaró, mind a rövidre szabott, viszont gyakoribb töltögetés)
2. A következõ sorrendben teleportálgattam városokba, majd azonnal mentettem, majd onnan azonnal teleportáltam a következõbe: Montera, Vengard, Tûzklán, Gotha....egyszer sem történt kifagyás, ráadásul a tûzklánnál direkt leugrottam egy hatalmas szakadékba, majd a levegõbe mentettem, majd sikeres mentés után gyorsan betöltöttem egy korábbi állást.
3. mezõkön, erdõkben max.sebességgel futkostam, oda-vissza, harcolván farkasokkal, bestiákkal, majd hirtelen teleportáltam, majd mentettem, majd betöltöttem egy másik állást, nem történt kifagyás.
Lehet ez optikai csalódás, de mintha a videókari is "izmosodott" volna kicsit.
Nincs 5s-enkénti töltögetés.
Összeségében elsõ blikkre mintha sokat javított volna a patch, de ez majd több órás játék után fog nyilvánvalóvá válni igazából.
Mindenesetre az, hogy a tesztelés során direkt a kifagyásokra "gyúrtam" 1024-es ini beállítások mellett és nem jött össze egy sem, az bíztató dolog.
Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.
Why so serious?
Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.
Kinyitod az invrtory-t, rákattintassz a piáknál valamire, pl: vadbogyóra ami ad +1 vadászatot (ha jólemlékszem), amikor látod, hogy növkedett a vadászatod egy pontal akkor nyomd meg a tabulátort. Ekkor eltûnik az invertory, nyomd meg megint a tabulátort és ottmaradt a cucc, így nemfogy el semmi. Valaki tapaszalta már ezt a jelenséget ?
Az új fiókom: DevLupius
én néha az ide-oda mászkálás helyett is hazsnálom
Next PC upgrade: 2022
ez ilyen
goto és a név
de nagy betüvel!
tehát
goto Hurik
például
Áttirtam inibe amit kelett: test mode false-ról true-ra.
Megnyomom a 0-át game közben le is jön a konzol nagy feketeség és hiába irok be valamit azt nem lehet látni 😞
Milehet a gond?
Next PC upgrade: 2022
Ishtar miatt meg bebuktam Varantot, azt mondja nekem a nomád fickó, hogy szabadon járhatok-kelhetek A Hasasinoknál, aha, persze, nekme pl. ez hiányzik
lehetne egy kicsit helyzetérzékenyebb a beszélgetés, ha már a fél világ tudja, hogy mi volt Ishtarban (monduk nemtom honnan tudják ki volt, mikor nem maard életben senki, hacsak nem a rabszolgák pofáztak)
másik vicces volt, amikor Hurit nomádjaival megtámadtuk a melletük lévõ oázist (nagyon oda akartak menni) és életben maradt a Hasasin fõnök, nomádkáim meg leültek a tûzhoz
aztán amikor nekiestem a Hasinak, hogy ez mit keres itt, pusztuljál meg szépen, az összes nomád nekem esett
visszatöltés
elmentem, kinyirtam egyedül a Haskokat az oázisnál, megyek Hurithoz, erre nem szarik az egészre?azt se mondta bú vagy bá, az oázisról már egy szót se szólt
arra leszek majd azért ikiváncsi ha minden kis szaros települést felszabadítok varantban a sok Hasko hová fog menekülni, na majd goto-val megnézem
(pl. Mora Sulnak a fele megszökött)
Mert sztem ott is 5 LP-be kerültek az egyes dolgok
Mert itt ugye simán odamész egy üllõhöz, azt csinálsz egy fegyvert.
A Ghotic2-ben elõ kellett hevíteni, kovácsolgatni, hûteni...és csak ezután köszörülni. (a köszörülésre nem emlékszem pontosan, hogy volt-e, de ennek ellenére azért bonyolultabb volt). Meg ha az alkímiát nézzük...sokkal szigorúbb volt a követelmény rendszere például annak, hogy maradandó változást okozó italokat elõ tudj állítani....azért a Ghotic3-ban ez elég simán elsajátítható...nem beszélve arról, hogy a kettõben ezek is fajtájuk szerint voltak tanulhatóak...pl. erõ, kitartás, mana, élet potionok elõállítása mind-mind kemény 5-5 LP-kbe került ott.
De mindezek ellenére mondom azt, hogy a Ghotic3 korona elõdeire.
Szerintem van történet...mégpedig az, hogy az orkok simán elnyomták a világot....ez az életszerû benne, hogy haza érsz diadalom ittasan valahonnét (pl. egy csonti sárkány kinyírásából) és látod, hogy felfordult minden. Szerinted miért kéne erõszakkal kreálni "történetet"?
Épp elég a történet háttere a gémnek...meg azért tedd hozzá, hogy egyedi univerzummal rendelkezik. Ez önmagában felér egy történettel. Próbálj úgy játszani vele, hogy beindítod a fantáziádat kicsit....és láss csodát...ott lesz egy véget nem érõ, fájdalmakkal, érzelmekkel telített történet (korábban már beszéltem a játékokhoz való alázatosabb hozzáállásról is ugye, meg a nem felszínes megítélésükrõl...).
Fikázni könnnyû bármit ezt elismerem. Felfedezni valamit...nos ez nehezebb.
Az életben is lehet "történet" az, ha csak simán elnyomnak valakit céltalanul (lásd a közel keleti helyzetet, de ebbe itt nem akarok belemenni, csak jelzem, hogy egy kimondottan egzakt, célirányos történet nélküli esemény is történelmet csinálhat).
Másfelõl nálam tökéletesen mûködnek az árnyékok...sõt annyira frankón, hogy néha tátva marad a szám miatta...persze max-ra húzva mindent.
A játék teljesen más felfogásban íródott, mint az elõdei, ugyanis amcsi piacra szánták. Ezért bugyutább lett, sajna. Mindegy, ez van.
A varázslatokat részint a mágusok/druidák tanítják, részint oltároknál tanulhatóak. Én a nagy részüket Innos vagy Beliar oltárnál tanultam, illetve druidától és vízmágustól.
Transform után nekem nem volt hiba, az árnyékokat meg nem használom.
Kérdeznék én is, megtanultam mágusként a köpenyek javítását, vagy milyen skillt, azt írja, hogy a köpenyosztály duplázódik tõle. Én ezt úgy értettem, hogy kétszerannyit véd, de semmi ilyesmi nincs. Akkor mire jó ez a skill? Vagy bug?
Sztem a játék minden tekintetben alulmúlja elõdeit, mást nem zavar h gyakorlatilag nincs történet??? Most fõtörténetre gondolok, ami annyira jó volt az elõzõekben és vitte elõre az egészet,de azt se értem miért kell olyasmit elrontani ami eddig jó volt (alchemy, egyre több skill pontba kerülõ képességek stb), na mind1 igazából nem ezért írok.
Meg tudja vki mondani hol a rossebben lehet Open locks vagy pl Meteor varázslatokat megtanulni? Úgy egyáltalán a varázslatok felét tudom megtanulni, és az összes fószer nagyjából ugyanazt a 3-4 spellt tanítja...remélem ez nem vmi újabb bug.
Más. Transform cuccokat egyáltalán nem tudok használni, mert mikor visszatér a csávó a testébe, odarohaszt nekem egy fekete sziluettet és az istennek nem megy onnan, hiába save/load v akármi.
A másik h egyáltalán nincsenek valós idejû árnyékok, tehát se a karaktereknek se a fáknak semminek (csak ha elõveszem a fáklyát), ez most megint bug v csak 3.0ás shaderrel lenne hajlandó?
elõre is köszi a válaszokat
Gellért
Más:
leöltem a kószának/druidának a választott farkasát, elmondom neki a hírt, aszongya: jó akkor megyek meghalni...
végül is én régtõl kedvelem a druidákat, általában az õ viseletüket is hordom, mondom jó elkisérem, menjünk együtt.
Mentünk-mentünk...mivel már frankón lebontottam a mobállományt így viszonylag eseménytelenül bandukoltunk, aztán csak belevert egy farkas, és a csávó nem gyógyította magát...szal elfilóztam hogy felgyógyítom hogy tuti odaérjen...de végül nem (kicsit sajnáltam a tekercset <#zavart1>#zavart1>).
Szal mentünk...egyszercsak közelítünk egy sír felé...na mondom mekkora poén lenne, ..de nem 😞
ment tovább aztán mikor már jó messze volt mindentõl, akkor megállt és kajált...és ivott...és elfüstõlt egy rudat (bármi is volt az), aztán evett...aztán ivott.
..elkeseredtem, mondom oké..végül is uis meg akar halni, kerültem egyet, és a bokrok közül fejbelõtem, de nem tetszett, rögtön meg is bántam, így visszatöltöttem, aztán inkább otthagytam.
Ezek az olyan dolgok amiket sokkal jobbá is lehetett volna tenni a játékban, apróság hogy mondjuk bemegy egy barlangba és lefekszik meghalni, vagy csak egy olyan menhírekkel körbevett régi helyen lefekszik...
tök örültem volna, de sajnos semmi ilyesmi nem történt 😞
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
nagyon gáz volt
legalábbis nekem a 640 megmaradt
duplán úgy számolja, hogy ha nem szeded le a cuccait, akkor a program leszedi, de az értékek megmaradnak
nem csak a vértnél, mindennél
így ad Adanos gyûrûje, patchenként +50 HP-t
hm... ez lehet, hogy beépített feature 😄
Magához a játék enginéhez persze hogy hozzányúl gyökereiben.
Mit értesz az alatt, hogyha rajta hagyod a hirón a cuccokat, akkor azt duplán számolja?
de próbáld ki a 1.09-es patchet
gondolom újra be kell állítani az egészet, mert nekem 5s-onként akadt, elég idegesítõen
(a patch-et simán le tudod szedni, csak utána tedd vissza az 1.07-et, ja meg nem árt a patchelés elõtt leszedsz mindent a híróról, illetve a mentésekrõl csinálsz másolatot - tömöríteni alig lehet)
Viszont egy korábbi felvetésedre hagy reagáljak: nekem is kifagyogat néha 1024-es ini beállítások mellett....a betyár mindenit. <#pardon1>#pardon1>
De már rájöttem a technikára, amivel kiküszöbölöm ezt. Ha új helyszínre érkezek, akkor nem mentek olyan 2-3 percig...körbe forgok párszor, ide oda rohangálok...csak ha már betöltõdött rendesen, akkor mentek...Így már nem fagy ki out of memory-val.
Neked volt ilyen kifagyás, hogy: Where is the Guru?
hol lehet megtalálni a második katanát?
mondjuk még jobb lenne 3, mert jó lenne ha maradna a gyûjteményembe is 1
Szerintem amúgy az önmagad kovácsolása miatti bónusz az a +10, ami az elkészülés után jelentkezik.
(Remélem nem bonyolítottam túl ezt az egyszerû momentumot 😊)
akkor stimm, nekem csak 154
Ha kapnék választ nekiállnék Win reinstallhoz.Köszi
★ 汤姆 李