Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szal sztem egyedül a kitartás/állóképesség az ami nálad alacsonyabb lehet.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Az élezést tekintve van különbség a kétkezes és egykezes között?
Mert elvileg 10értéket emel, de az érc kétkezesemen 20értéket nõt élezést után..
így most az 130-as kétkezes kard.
😞
Nem akarok kétkezest használni, ezért remélem hogy a kb. azonos szinten álló mesterkardon is 20-at emel, így az 125-ös lenne.
- kovácsolható kardok.
más: Ugolf piájához:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
★ 汤姆 李
érdekes, hogy most így nem akad (1.07) de az 1.09-cel szinte 5 méterenként rándult egyet
ez miért lehet...
kipróbáltam ugyanazt a helyszint is, ugyanazzal az útvonallal
most csak a szokásos, új helyszin: out of memory mentéskor
felpeccseltem, de rajta felejtettem a hírón a gyûrût, nyakláncot, vértet, sisakot, és most mindent duplán számol
arról nem beszélve, hogy most minden nagyobb csoport ellenfél elõtt látványosan megakad 😞
ami eddig nem volt
Így lehet, mégis elég lesz a 2GB Swap 😊
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
a 32 bites Windows XP limitje 4 giga fizikai! memória
a 64 bitesnél 128 GB
most nem azért, de jóideje így van a gép, és semmi baja az XP-nek
majd ha belinkelsz a microsoft oldaláról ilyet, akkor elhiszem
=====================
Build 1.09
----------
- fixes an issue where trying to save a game would
crash/hang the program with a memory related errormessage
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Átállítom.Köszönöm!
★ 汤姆 李
állítsd át a windows swap-jét permanensen 4 gigára (min/max is az legyen)
Ezt a hibaüzit kapom mostanában úgy kb minden negyedik mentésnél.2-3 mentést enged elmenteni aztán mindig ezt kapom😞
Kifogyott a memória és szabadítsak fel neki és próbáljam újra??Azt hogyan?Idegesít hogy mindig 30-40 percet vissza kell ugorjak ugyanis nem mentek 5 percenként😞
★ 汤姆 李
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Felül kell írni három file-t, míg 3 újat (az orosz StarForce védelem elemei) be kell másolni a mappába.
Simán elindult a játék.
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
K*****ott bug....a szemem elõtt "teremtõdtek" oda a lázadók az orkok java részének likvidálása után, ami nem is lett volna baj, mert a maradék csapat orkot kicsúvasztották, és én kaptam az LP-t.
Viszont..amikor bementem a legbelsõ udvarba, akkor nekem ugrottak a lázadó társaim...namost..kinyírtam az újfent benépesedett Faringet is immáron a lázadóktól...
Kérdésem az, hogy a játék végkifejletét tekintve nem gond-e ez?
Ráadásul, az Ork nagyfõnökkel nem is találkoztam (még a holt testével sem), mivel amikor a lázadók egyszer csak oda teremtõdtek, akkor az összes holtest eltünt (még jó, hogy az általam megöltekbõl kiszedtem a mozdíthatót). Baj-e, ha a Fairingi nagyfõnököt még csak nem is láttam? Arról már nem is beszélve, hogy nem is tudtam diskurálni vele?
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
most ez azt jelenti, hogy mindenhol nekem fognak ugrani?
mert vki azt irta korábban hogy a Hasik le se szarják ha kiirtom Ishtart
van olyan kard amit te magad készíthest, egykezes, és durvább mint a Bastard?
Egy kérdés:
Valami normális infót a questekrõl nem lehet elõhívni? A journalban csak az utolsó néhány párbeszédet írja le, semmi quest infót. Ez így nagyon gáz...
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Nem tom.
Elõre kösz a helpet.
Feltelepítem a játékot akkor kéri a cd-t. Beleteszem a razort akkor már a dll-t kéri de azt is felülírtam. Feltettem az 1.09-et azzal se jó.
Hogy kell elindítani?
Elõre köszi a választ
igazából, ha a középsõ hágón mész át, akkor könnyebb megtalálni
figyelj az útjelzéselre
másrészrõl észak felé menj
nem a boltba kell rohanni, hanem a csalódottaktól mmegvenni féláron 😊)