Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

b-type
Nekem ugyan magyar, de itt az erõ és a kézügyesség szerepel nálad, elvileg az endurance-nak kell megfelelnie, pláne mivel nekem az erõ 210 alatt van, a (magyarítva) vadászat detto kb. az életerõm 280 környékén.
szal sztem egyedül a kitartás/állóképesség az ami nálad alacsonyabb lehet.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Mike at home
én még nem láttam olyat, hogy az élezés 20-at emelt volna

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
252 STR és 220 DEX, és nem birta

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

b-type

Az élezést tekintve van különbség a kétkezes és egykezes között?
Mert elvileg 10értéket emel, de az érc kétkezesemen 20értéket nõt élezést után..
így most az 130-as kétkezes kard.
😞
Nem akarok kétkezest használni, ezért remélem hogy a kb. azonos szinten álló mesterkardon is 20-at emel, így az 125-ös lenne.
- kovácsolható kardok.

más: Ugolf piájához:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nekem 200-as állóképesség kellett

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Mike at home
nálatok jobb lett az 1.09-es patch-csel vegy rosszabb?

64-bites XP-n fut a G3?Nem tudom mi lelte a rendszeremet(XP32 bit)mert egyfojtában kifagy.Néha már újraindítást követõen fél percre rá megfagy.Esetleg Vista-val megy?

★ 汤姆 李

rotator
Nem valószínû, mivel a Piranha Bytesnál nincs egyetlen olyan fejlesztõi gép sem, amiben 2 gigánál több memória lenne. 😊

littleNorbi
Veletek ilyen nem fordult elõ ?

Mike at home
újtainstalláltam
érdekes, hogy most így nem akad (1.07) de az 1.09-cel szinte 5 méterenként rándult egyet
ez miért lehet...
kipróbáltam ugyanazt a helyszint is, ugyanazzal az útvonallal

most csak a szokásos, új helyszin: out of memory mentéskor

Mike at home
a francba
felpeccseltem, de rajta felejtettem a hírón a gyûrût, nyakláncot, vértet, sisakot, és most mindent duplán számol
arról nem beszélve, hogy most minden nagyobb csoport ellenfél elõtt látványosan megakad 😞
ami eddig nem volt

rage
Na, ha már csak ennyit is javít, megéri feltenni.

Így lehet, mégis elég lesz a 2GB Swap 😊

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Mike at home
és igaz
a 32 bites Windows XP limitje 4 giga fizikai! memória
a 64 bitesnél 128 GB

Mike at home
A 6-8 giga memóriával meg az XP el sem indul 😊

Mike at home
elolvastam
most nem azért, de jóideje így van a gép, és semmi baja az XP-nek
majd ha belinkelsz a microsoft oldaláról ilyet, akkor elhiszem

Mike at home
az lehet, hogy azt irják, de a Gothicnak akkor is kell

Mike at home
I. TECHNICAL BUGFIXES
=====================

Build 1.09
----------
- fixes an issue where trying to save a game would
crash/hang the program with a memory related errormessage

rage
Itt azt írják, hogy mivel az XP nem jól kezel több mint 4 gigát, ezért a fizikai+virtuális memória összesen legyen négy, s ne legyen több.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Tényleg,létezik quick save is!!
Átállítom.Köszönöm!

★ 汤姆 李

Mike at home
felváltva ments, quick és nomral-lal
állítsd át a windows swap-jét permanensen 4 gigára (min/max is az legyen)

Out of memory.Please free some memory,then choose retry!
Ezt a hibaüzit kapom mostanában úgy kb minden negyedik mentésnél.2-3 mentést enged elmenteni aztán mindig ezt kapom😞
Kifogyott a memória és szabadítsak fel neki és próbáljam újra??Azt hogyan?Idegesít hogy mindig 30-40 percet vissza kell ugorjak ugyanis nem mentek 5 percenként😞

★ 汤姆 李

Mike at home
mo igen, de ha 1.09 az azt is jelenti, hogy 1.08

littleNorbi
Felszabadítom Faring-ot és azután rötön jönnek a lázadók és rámtámadnak...Mi a baj?

vg22
Jónak tûnik, fájlverzió is 1.09 meg minden, ha még indul is akkor úgy tûnik van egy normális nem ilyen "hibrid" crack is😊

tibor16
Ha jól tudom, az csak a mentés esetleges bugosságát javítja az 1.08-al szemben.

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

rage
Kipróbáltam az 1.09-es cracket a Gamecopyworld-rõl
Felül kell írni három file-t, míg 3 újat (az orosz StarForce védelem elemei) be kell másolni a mappába.

Simán elindult a játék.

Nandusz
le...jobb klikk rátart...majd bal klikk döf

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

Földön fekvõ ellent le lehet döfni??
Nandusz
Na megtisztítottam Faringet az orkoktól, mert így döntöttem.
K*****ott bug....a szemem elõtt "teremtõdtek" oda a lázadók az orkok java részének likvidálása után, ami nem is lett volna baj, mert a maradék csapat orkot kicsúvasztották, és én kaptam az LP-t.
Viszont..amikor bementem a legbelsõ udvarba, akkor nekem ugrottak a lázadó társaim...namost..kinyírtam az újfent benépesedett Faringet is immáron a lázadóktól...
Kérdésem az, hogy a játék végkifejletét tekintve nem gond-e ez?
Ráadásul, az Ork nagyfõnökkel nem is találkoztam (még a holt testével sem), mivel amikor a lázadók egyszer csak oda teremtõdtek, akkor az összes holtest eltünt (még jó, hogy az általam megöltekbõl kiszedtem a mozdíthatót). Baj-e, ha a Fairingi nagyfõnököt még csak nem is láttam? Arról már nem is beszélve, hogy nem is tudtam diskurálni vele?

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

Mike at home

most ez azt jelenti, hogy mindenhol nekem fognak ugrani?
mert vki azt irta korábban hogy a Hasik le se szarják ha kiirtom Ishtart

vg22
Azaz, végülis a lényeg, hogy nem sebez annyit mint újkorában😊

Mike at home
worn - vagyis csorba, kopott, elnyûtt

vg22
Elvileg MINDEN kard amit ellenfélnél találsz, az viseltes (jobb szót nem találtam😊), hogy ne legyen az hogy 5-ös szinten leversz egy Cape Dun-i õrt és rögtön a Bastard swordjával mászkálsz. Szóval nemtom hogy hogy nem sérült neked a király kardja (mondjuk még úgy is 85öt sebez), dehát akkor érezd magad nagyon szerencsésnek😄

Mike at home
hogy mûködik ez? ha nem használja (ergo nem vívunk) akkor nem sérül meg a kard, egyébként meg kicsorbul?

van olyan kard amit te magad készíthest, egykezes, és durvább mint a Bastard?

Voltan
Na, megvan a game. Ilyen optimalizálatlan bugos szart rég láttam. Csak azért adok neki még esélyt, mert az elsõ két részt nagyon szerettem. Azért az a harc közbeni beakadás valami iszonyú idegölõ. Lever egy vacak bloodfly, és mégcsak moccanni sem tudok közben 😞

Egy kérdés:

Valami normális infót a questekrõl nem lehet elõhívni? A journalban csak az utolsó néhány párbeszédet írja le, semmi quest infót. Ez így nagyon gáz...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Amúgy nekem is volt gondom a dll file-val.Én 2x telepítettem a javítást és aztán újra kérte a cracket.Utána viszont simán ment.Mikor elöszõ lefuttattam a javítást nem csinált semmit.
Akkor furcsa, én is, de a kard megsérül, ha einstandolom.
Üdv!Én most játszom elöszõr Gothicon és lenne egy kérdésem:Hogyan lehet leszurni a földön fekvõ ellent?Mert látom hogy a társam a fekvõ ellenfelem simán ledöfi,még azt is amelyiket ha én verem le , egy idõ utánúlyra feláll.Bár lehet hogy nem is lehet döfni benne.
Nem tom.

Elõre kösz a helpet.
közepesen

Sziasztok!
Feltelepítem a játékot akkor kéri a cd-t. Beleteszem a razort akkor már a dll-t kéri de azt is felülírtam. Feltettem az 1.09-et azzal se jó.
Hogy kell elindítani?
Elõre köszi a választ
Milyen nehézségi szinten játszol?
nem tudom én kinyírtam lee-vel és nem sérült meg a kard

b-type
Faring-ban még nem jártam, valszeg azért maradt ki nálam 😊

És hogy veszem el a király kardját, hogy az ne sérüljön meg? Mert ha megsérül, akkor erõs középkategóriás fegyver lesz csak belõle.
Wrath of Innos jobb mint a démon kard... és ahhoz csk valami 300 erö kell asszem. Aki pedig egykezest forgat annak természetesen ott a király kardja😄

Hát, ha jobban körülnéztek a hammer clan házaiban, ott is lehet találni nordmar nogginfogot (vagy mi a neve).
Ez azért van, mert van egy társad. Ha Mora Sulban vagy, akkor feltételezem, hogy Orknarok, de igazából mindegy. Meg kell mondani a társnak, hogy húzzon el és azután már nem fognak meghalni a gladiátorok.
Mike at home
mehetsz arra is, de nem szükséges

Mike at home
elején én is sokat kóboroltam mire meglettek
igazából, ha a középsõ hágón mész át, akkor könnyebb megtalálni
figyelj az útjelzéselre
másrészrõl észak felé menj

Mike at home
volt egy tippem, hogy 5k, bejött
nem a boltba kell rohanni, hanem a csalódottaktól mmegvenni féláron 😊)

Mike at home
majd a magic ore fegyverek jobbak lesznek
meg van egy szupi fegyver, a Démonkard, de azt halandó ember fel nem emeli