Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vg22
Akkor úgy tûnik én vagyok a leggyorsabb, 36. nap és 61-es szintû vagyok😊

Mike at home
persze amiket felülirsz lemásolod vhová, hogy majd amikor patchelsz ne itt siránkozz az eredeti file-okért, bár lehet, hogy erre nem figyel az update, de volt már erre is példa más programnál

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
ejhaj
felinstallálod
felrakod a 1.07-es patchet
bemásolod a game.dll engine.dll és az exe-t
kattintasz ikonra
játszol

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

megnéztem azokat megis csináltam de nem megy!😞
A DVD vel mit kell csinálni, hogy kell bemoutolni hogy ne kérje?
Mike at home
csak 56? én már 112-mél járok 😊
biztos többet alszom mint te

Mike at home
van erre vhol egy térkép, azon fel van tüntetve

Mike at home
ott ahol 2 csontváz van, nem? ott is jártam mert üres

Mike at home
másrészt meg az a bajom, hogy nincs igazán kihívás
régebben még kellett taktikáznom meg ügyeskednem
most max a mágusokkal kell vigyáznom, de a többiek esélytelenek, jó hátrálnom azt kell, de ennyi
mondjuk tegnap megszívtam Varantnál, nagy dölyfösen odamegyek, erre kinyirt 2 sámán, mivel amig az egyiket lõttem, a másik mögüle simán lõtt engem, és mire reagálhattam volna késõ lett (ugye mert jó sokat kattinottam az egérrel, és amíg az el nem fogy a híró addig nem mozdul)

tibor16
Gelderben pl az ott lévõ bánya mellékjáratában is van 1 - tiszta véletlen, hogy rátaláltam..

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

tibor16
háát igen, - én a karakterek megkeresésére használom. Soxor kell a csatlósomat, Diegot megtalálni. Volt olyan, hogy tõlem úgy 20 m-re szambázott egy bokorban és mivel nem lehetett látni nem találtam. Vagy miközben jön utánam, mivel nem találja az utat, elmarad.. - nna erre köll 😊

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Mike at home
megüt a guta 😞
csak 10 tûzkelyhem van, és csak a monostorban nem jártam
megnéztem a leírást, szerintem mindenhol voltam és 11-nek kéne lennie

tibor16
az nfo-t meg tudod nézni a wanadoo-n, a screenshotok mellé van téve.

Mike at home
de utálom ezt az álszenteskedést
NE kapcsolja ki, mert bizony szükség lehet rá
képet lopni és csak így lehet pl.
a meghalt, eltünt, textúra alá szorult karakterekrõl nem is beszélve

Ioles
Ok, köszi, így már biztos megtalálom😊

Lécci valaki írja már le hogy lehet elindítani!
Nekem nincs mellette nfo file!
install patch, razorbol a dll+exe és kéri a dvd-t
Hogy kell ezt megoldani? Már megvan 1 ideje a játék és kezdek megõrülni😞
b-type
Ha az õsök térképét nézed, akkor van a Kalapács klán körül 5 hegy (szembeülve a monitorral <#zavart1><#idiota>...lökött Palik 😄 ), szal a 12óra és a 2óra irányában elterülõ hegyek közötti placcon kell vadászni, ott lesz (közelebb a 2óra irányában lévõ hegyhez).
Lesz ott pár jóság, goblinok sámánostúl, kardfogúak, orszarvúak...tegnap voltam arra, viszonylag megvan még fejben.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Nandusz
jahh..ez grebbernek ment volna....(benéztem kissé) <#papakacsint>

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

Nandusz
meg én se <#confused>

Elég meggyõzõen hangzik amit mondasz, lehet nekiállok én is. Igazából az olyan bugok miatt nem kezdtem el, amik miatt nem lehet befejezni a küldetéseket vagy feateket tanulni. De a végtelenségig én sem akarok már várni.

Gothic I-II-III-FG, Risen I-II-III, TES III-V, KotOR I-II, Fable 1&3, Jade Empire, Fallout 1-2-3-NV, Wasteland 2, The Witcher I-III, NWN 2, Drakensang 1-2, Mass Effect 1-3, Two Worlds 1-2

b-type
sztem ne várj vele, ez már játszható bõven.
Nekem is voltak fentartásaim, de eddig (56nap/55szint/295 teljesített küldetés) semmi olyannal nem találkoztam ami miatt nem lenne jó elkezdeni a játékot, 4-5 városban nem voltam még és nem szabadítottam fel még semmit, kivéve a kezdõ helyszint.
Pedig én is azon voltam hogy várok...aztán lehúztam a játékot hogy megnézzem, aztán felraktam rá a magyarítást hogy megnézzem, aztán elmentem és megvettem mert sztem megfelelõ.
Most német hangon, magyar felírattal és a warezzal telepítettel játszom, csak visszaraktam az eredeti exe-t és berakom az eredeti lemezt, felraktam a javításokat v1.09-ig, és kész.
1600×1200-ben teljesen megfelelõen megy, játékmenet és mentés problémákkal nem találkoztam...egyedül az van hogy tálcáról (ahogy most is van 😊) ) nem mindig jön vissza a játék.
Szal sztem nyugodtan vedd meg és nyomjad 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

grebber
Azt énse találom sehol 😞

Next PC upgrade: 2022

Üdv! Tud valaki valami infót a következõ patchrõl? Úgy volt hogy a nov.20-as US megjelenéssel kiadnak valami komolyabb javítást,nem? Néztem a hivatalos fórumot, de nem igazán láttam semmi konkrét dolgot. Mindenestre ideje lenne már, mert ki szeretném végre próbálni.

Gothic I-II-III-FG, Risen I-II-III, TES III-V, KotOR I-II, Fable 1&3, Jade Empire, Fallout 1-2-3-NV, Wasteland 2, The Witcher I-III, NWN 2, Drakensang 1-2, Mass Effect 1-3, Two Worlds 1-2

b-type
vmit akartam írni, de elfelejtettem...😞
Na mindegy, most megyek Montera-ba vissza, ahol köröznek. Elsõ probálkozásom kissebb parasztfelkelésbe bukott, elmentem a tehenes farmra hátha van vmi újabb infó, a vezetõ csávóarc nekem esett hogy lopásért köröznek...megpróbáltam lekenyerezni de nem jött össze (sosem jön össze), na mindegy, elõtte a ládába lepakoltam az aranyamat, szal mondom gyere üss szét ezt most elnézem.
De ahogy belémvert, nekiesett az összes zöld rabszolga, és lett nagy hacacáré...én meg csak álltam ott megveretlenül <#idiota>
Na mindegy, rabszolgákat szénné verték a zsoldosok, azok aztán felkeltek és minden ment tovább...
..kis humorérzékkel azért beszólhattak volna nekem a parasztok..de nem 😞

b-type
Jaja 😄D
Ahogy Pera mondja, egy bölénybõl 4hús potyog ki, szal bele-bele vadászok a szaporulatba 😊)

Ioles
Én még mindig nem találom a Fehér Mészárost. Észak-Keleten keresgélek de nem találom. Melyik klánhoz van közel?

grebber
Ja hogy az ital nem is tudtam nevébõl növényre következtettem.
Akkor majd elbattyogok Fahring-hoz is mert ott nem voltam még.

Most éppen mágikus erõket állítom vissza az embereknél.

pera
😊) milyen jól megfigyelted
Valóban!
Olcsóbb, és szinte bármikor lehet csinálni. Hiszen úton-útfélen található egy-egy tábortûz. nyers hús meg van dögivel...
Bár egyszer ráfaradgtam, mert minden húst megsütöttem vagy 150 darabot aztán meg egy küldibe kellett 50 húst adnom egy tagnak. Örültem neki. mehettem bölényt vadászni...

Olcsóbb a sült hús mint a H.Potion mi?😊

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Nandusz
Milyen növény?
Szerintem te a hammer klános kovácsra gondolhatsz...akinek össze kell dobnod a nordmari pengét, hogy tanítványává fogadjon.
De ahhoz nem növéby kell, hanem a kancsóköd nevû ital.
Ezt az italt pedig a Faring erõd közelében egy vadásztól lehet begyûjteni.

grebber
na végre örültem mint majom a farkának hogy találtam olyan csávót aki megtanít ércfegyver kovácsolásra erre az elkészítéséhez hiányzik valami növény 😞

rotator
Vazz! Akkor csak le kell nekem is durrantanom már a Vistát. 😊

b-type

Még azt is észrevettem,hogy ahol annó fekete volt néhány tereptárgy(barlangokban kövek+1-2 ág léc) xp alatt az itt most a saját szinével tetszeleg.Úgy játszok most G3-al mintha teljesen Optimizált lenne gépemre(eddig nem így volt xp-vel!)
Gépem:MSI sli alaplap,Intel p4 3GH(64 bit),Ati X800 gto(sapphire),4gb memory.Jah és Catalyst BETA driver for Vista.
Nem mondok semmit,hogy húú de jó a vista stb.. viszont azt mondom,hogy örülök most e dolognak mivel minden bajom-gondom megoldódott eme nagyszerü játékkal!

Takanohana
Hogy hozod be a marvin modot? Részletesen.

jah és néha nekem vagy 10*kell probalkozni mire sikerül behozni a marvin modet...

Ejnye bejnye test mode = cheat mode... tessék szépen inben kikapcsolni a test mode-t és ha mégis nagyon kell a console akkor marvinnal behozni majd kilép-blép miutan megoldottad és nem lesz abbol probléma h test modeban teljesen mas funkciot töltenek be bizonyos gombok mint normalisan, esetleg olyangombok is kepesek elcseszni fontos dolgokat amik amugy nem csinalnak semmit.... mert teszt...

Mike at home
pedig a vista rossz, gonosz és utáljuk, pfuj

milyen cuccod van otthon
proc, mem, graf
és miylen driver?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Hoppálá<#guluszem1>
Felraktam a Vistat(teljesen véletlenül mert 64-bites xp-t akartam és key hiányában nem jött össze a sima xp sp2 lemezemet meg nem találtam meg).
+patcheltem(1.08)aztán crack majd honosítás,régi ua beállításaimat megcsináltam indítottam és nagy megdöbbenésemre látom,hogy a töltési idõ felére csökkent és a játék teljesen simán(nincsenek azok a beakadások mikor forgok stb..)fut.Nem kellett több,kipróbáltam a mentéseket és ua mint a töltés felére csökkent és nem kapom már azt a hibaüzenetet mint xp alatt.Tehát nálam ez oldotta meg minden ilyen jellegü problémámat(vista).<#heureka>

Mike at home
naja csak minden szar elveszik a driver cserénél

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Ioles
köszi

vg22
A fehér mészáros az a White Ripper, vagy ha így sem rémlik akkor az a farkaska akit ki kell nyírni hogy Bogir átadja a kövét.

Nandusz
amúgy mike...sztem ne óckodj a videokari driver cserétõl.
hisz a játék infójában is ez van:
3.1 NVIDIA Geforce
ForceWare Release 90; Version: 91.47; Release Date: September 1, 2006; WHQL Certified

Nandusz
Tényleg ez engem is érdekel...miféle szerzet ez a fehét mészáros?....egy jég gólem lenne?
(mert egyet a tesztelés alatt kinyírtam egy szurdokban😊))

Mike at home
nem
fent ésdzakkeleten
ott van egy ösvény
arra

Ioles
A Farkasklánhoz közel?

Mike at home
északkeleti ösvényen kóricálj

Mike at home
- mérgezést nem tudod megtanulni, mert bugos
- áldás majd a történet végefelé
- lehet

Mike at home
a ctrl plusz célpont nálam ugyanezt csinálja

Ioles
Sziasztok!
Nordmarban a Fehér Mészárost hol találom, mert Bogir azt mondja hogy északra van, de pontosan hol?

Mike at home
lehet, hogy vidkari drivert kéne frissítenem?