Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ekkora arcokat vázz, a másik meg hogy nem vagyok elég kemény az arénához...huh rák, kiváncsi leszek hány ütés lesz a fickó..mekkora arcok bzzz. <#gonosz3>#gonosz3>
Mindegy..jó volt a kezdõ helyszin körül vadászgatni, kifejezetten jó érzés nem elszaladni a farkasok és vaddisznók elõl 😄DD
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Urgasst hagytam ki a játék elején jóeséllyel
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
(érc öntvény van nállam, de amikor a kohóhoz megyek a barlangban közli velem "Hmm...Nem" )
Thx
Az új fiókom: DevLupius
Ma is játszottam vagy 5 órát, egy kifagyás sem volt.
Ráadásul tényleg gyorsabb lett a játék, valamint a karakterek haja végre felkerült a fejbõrükre. Ugyanis nálam eddig maguk után vonszolták a földön, egy láthatatlan pórázon 😊)
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
★ 汤姆 李
Build 1.08
----------
- Several crash bugs fixed
- Performance increased
- Combat AI for several monsters improved/simplified (e.g. boar)
- Lots of AI Fixes ( Murderer Reaction from party member fixed, AI comments
improved)
- Sleeping NPC's AI reactions improved
- Camera Control: Inverting the X-axis is now saved
- Lensflare/Sun doesn't shine through mountains and buildings anymore
- Rhobar and Zuben are dead after defeating them
- Revolution mechanics improved
- Lester does now talk even when not sitting at the campfire
- Epilogue fixed
- "No mission success after 2 times "not enough gold" fixed
★ 汤姆 李
Crack:2 mappa van 1-esnél 3 file-t kell átmásolni
2-esnél simán a scriptet a fõ mappába majd még scripts mappából a script_game.dll filet a scripts mappába.Ha ilyen a másik is akkor ua.
★ 汤姆 李
link 1.08 ALL
★ 汤姆 李
Kétszer kell elõhoznod a problémát majd ignore-re nyomni és újból megy a game.Németbõl jobb vagyok😊
★ 汤姆 李
Áj ken enter the gém end beállításaimat ignorálja, npc AI kikapcsolva, csak a mozgázbillenytyûket érzékeli 😊
Harmadszor teszem újra, és most 1.7-es pecset fogom csak feltenni mint régen...még mindig nem tudtak egy normális cracket csinálni?
I can choose "give up / try again / ignore". The 2 first solution give a crash, and with "ignore" I can finally enter the game!
★ 汤姆 李
Új játékot indítok majd a töltés végén megáll és egy hibaüzeneted dob:
Scripted script is not registered
Ilyenkor mi van?
Most vettem csak észre, köszi srácok xD
Mert 11 lovagot találtam akinek oda lehetett adni a serleget.
Ki a 12.?
Next PC upgrade: 2022
Viszont, ha Urkass kelyhét buktad, akkor csalni kell vagy elölrõl kezdeni...
Kíváncsi vagyok, hogy ezt mennyinek fogja számolni a program, ha ténylegesen még csak 10-et találtam meg. Ha rajtam marad szívesen kölcsönadom 😊
75 szabad LP pontom van, simán be tudom tenni
Varantot én nem csináltam meg teljsen mert elegem lett, inkább meghalt a sok Hasko
hajam égnak áll ha csak meglátom a ruin szót 😄
kellene még egy atomvillanás varázslat, aztán jólvan
mondjuk egy sárkányiga 😄
de maradjon utána kárter is!
Az Oblivion-t is 1:1-es time moddal nyomtam.
Én úgy alszom ahogy valóban érzem, és az nem üt egybe a játék napszakváltásaival mert egyszerûen túl gyors 😞
így kb. hetente alszom. 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Pedig ezeket csináltam😞
Letöltök 1 másik patchet
Mike nem te raktál be csítbe +300mannát magadnak? ...mert akkor ne csodálkozz 😊 (ha nem akkor sry, lehet nem jól emlékszem)
Én csak mostanra érzem hogy bátran szaladgálhatok, mikor beüt a ködös éjszaka és az orromig sem látok az erdõben, elõveszem a fáklyát és alagútdörgõt iszogatok hogy ne zrinyáljak annyira 😄DDDD
...tiszta részegen király 😊)