Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rotator
Az új közelharc nekem se tetszik (nagyon nem), de az íjazás istenes lett! Várom szeretettel a következõ megapeccset (állítólag mindent ki akarnak javítani benne, hehe).

vg22
Nah ide is felrakták Frithjofot a paladinok közé😊 Csak nekem nem adja oda neki a fire chalicet hogy mindenhova paladinnak írják?😄

kicsit elcsesztem a linkelést
tehát itt a cím, ahol végigjátszások és tippek is vannak sok egyéb hasznos dolog mellett... www.Gothic3.hu
már 11 város vagy falu küldetéseinek leírása van az oldalon ! tippek-trükkök is vannak már 😊
http://www.gothic3.hu
vg22
A fõkastélyba erõszak nélkül csak az orkok oldalán juthatsz be, tehát oda a globális mércének kell 75nek lennie. De persze ha lemészárolsz minden orkot, akkor meg a hálás lázadók is kitiltanak a kastélyból, szóval végülis ugyanmind1 (így végül kétszer szabadítottam fel Faringot😊)

Ja, fullra, nehéz volt, de elég volt... De a kastélyba meg nem engednek be, mert nincs 75% a repim. Az az egészre vonatkozik, vagy csak a lokális (mer az 88). + 1-2 küldetést nem tett át a megcsináltak közé, pedig kész van..vicces

i5 [email protected],Maximus III Formula,8G Ripjaws,GTX670 OC...

Mr_no_NaMe
És olyan van a való életben, hogy éppen mind a 2 penge csak háromszor ment át rajta, de mégsem sebzõdött semmit, viszont õ rámromt és megpusztulok? Tök reális 😄
Nemértem miért kellett új harcrendszert csinálni...1-2 harcrendszere tökéletes volt és most jól elbasznak mindent :S
Na mind1 hálisten ez nagyából csak a harcrendszerre vonatkozik...
vg22
Nekem a Faringos malomkõ is bugos volt, azt mondta hogy ez túl nehéz neki és letette, a kovácsnak viszont még így is elég volt😊

hát, a Faringosat kéne felemelnem....eccer<#vigyor2>

Változó, vanamihez elég kétszáz van amelyikhez 250-sem

Pedig 200as strenget írnak mindenhol, de nekem meg 222 van, gyûrûkkel meg 232,és mégsem tom felemelni azt a követ, pedig nagyon akarom...

AZ nem megy, mert 230-al se tom felemelni 😊<#nemtudom>

Takanohana
200 körül, ha jól emlékszem.

Azt vágom, csak poén, viszont nem tuggya vki, hogy mekkora erõ kell a malomkõ felemeléséhez?

Molnibalage
Tök lényegtelen. Sok más helyen át lehet jut Nordmarba és azoktat nem õrzi senki..

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

wedge31
Hát az 1.09-es patchhez felraktam a gamecopyworld-os kreket erre eltünt a viz, az ég meg ugy világit,hogy kisüti a szemem...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Szerintem meg a valóságban nem ugrik minden létezõ vadállat az embernek az erdõben, pláne nem támadnak a talajon keresztül a vaddisznók...
(No meg a csörtetésüket is hallani.)

Itt arról van szó, hogy bemész néhány fa közé, nem, nem erdõbe, de az elsõ bokorból a nyakadba ugranak, és emiatt egyfolytában menteni kell percekig, nagy játékélmény mondhatom. (Amúgy meg mágusként egy tûzlabda egy malac, és nem is nehéz a játék, hanem bosszantó, az elõzõ részek ezzel szemben izgalmasak voltak.)

Ehh, lemaradt a g. <#hehe><#hehe><#hehe>

Hali, azt vágtátok, hogy Farinban, ahol nem enged át a hegyen az ork, a kerítés mellett át lehet ugrani, <#hehe><#hehe>

Hát én számszeríjjal lövöldözök, igy nem kell huntingra költen csak keveset a nyuzas meg ilyenek mellett, raadasul elég durván is sebeznek.

Nem kell harakiri, ha a hiro megpusztul a vérbeli szerepjátékos azon nyomban holtan esik ki a székbõl😄

rotator
Szerintem nagyon eltalálták a szörnyeket és a harcrendszert ellenük. Mikor még nem játszottam, csak olvasgattam a véleményeket, én is szörnyülködtem magamban a stunlockon és társain, de miután nekikezdtem a játéknak, némi idõ után rájöttem, hogy nagyon is jó ez így. A valóságban sincs olyan, hogy valaki 1 szál karddal nekirohan 3 vadkannak (vagy ha igen, ld. Zrínyi esete), erre találták ki a hunting skillt és az íjazást. Ez volt az elsõ, amiben feltápoltam magam maximumra és onnantól nem jelentettek gondot a vadvilág renitens versenyzõi. 😊

Takanohana
Fúj, csaló goto-zók és csalást elõsegítõk! 😊)

Egyébként is, vérbeli szerepjátékos egyszer hal meg, aztán a játékot törölni kell. Ha meghalt, hogy akarja akár újrakezdeni is? Sõt abszolút vérbeli az harakirit követ el a híró halála után.😊

Mike
most megint kapok, de segítek
nem silvio hanem Silvio

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Nagybetû

Mike
sehogy

Mr_no_NaMe
Bunyó lesz...el van döntve 😄
Amúgy Bakareshbõl én felvettem ezt a Silvio nevezetõ egyedet a csapatba...namost azóta eltelt majdnem egy nap vagy kettõ(a való világban) és léptem már vagy 10-20 szintet, de még mindig itt van. Elkóborolt valahova a messzibe, és minden teleportálásnál kiírja: Silvio várakozik...Konzolbol próbáltam gotozni oda, hogy lecsapjam de nem sikerült mert konzol nekemis mákoskockatészta...testmode:true aztán 0 megnyom, vakon beír "goto silvio" de nem gotozik hanem valamit kiír csak nem tudom elolvasni mer mákostészta -.-
grebber
Konzolt én sem használtam bár nagyon megtenném mert a teleportálás kurvára lassú nála és akad mint a rohadás,de mégsem teszem.

Majd a 2. végigjátszásnál megcsinálom azt hogy a paladinok közül akiket lehet "Gyere velem" cimszóval elhivni magam mellé veszem és megnézem hogy birják majd az orkok ellen a felszabadításoknál.

Next PC upgrade: 2022

Igazi szerepjátékban nem minden mindig ugyanúgy történik 😉
Ettõl függetlenül ez igaz, a Kaland-Játék-Kockázat könyvek (tudom, nem szerepjáték), is csak elsõre voltak nehezek, no meg ott is lehetett "csítelni" 😊
A Gothic 2 topikban írta egyszer valaki, hogy úgy játsza a játékot, hogy mindig csak a nap végén ment, mert úgy izgalmasabb, jobban figyel arra mit tesz. Ebbõl is látszik, hogy mindenki tud az értékrendjének megfelelõ szabályok szerint játszani, ez így tök jó. Nos a G3 ezt nem engedi, az elmebeteg harcrandszer és a bugok miatt én speciel 2 percenként mentek, persze maga a mentési idõ is majd annyi...
Nem vagyok csalás párti, de ENNÉL a játéknál egyáltalán nem tudom elítélni. Egyébként amióta a technika ördöge, villám/porszívó stb miatt ugrottak már több órás játékaim, a folyamatos mentés/töltés híve vagyok, bár egy kicsit csalásnak érzem, viszont némely játék is "csítel" (pl. HoMM sorozat).

Ez a játék gyakran tényleg kínszenvedés tud lenni, de én eddig megálltam, hogy ne nyúljak a konzolhoz, igaz lassan egy hónapja játszottam rajta utoljára...

Mike
hehehe, eszembe jutott mégvalami:
igazi szerepjátékos nem is játszhatja végig többször ugyanazt a játékot, hiszen elõre tud mindent, és bizony ez is csalás 😊))

Nah az kellemetlen:<#idiota>

Mike
nem mondom hogy nem, csakhogy akkor én éppen csákányoztam

Pörgéssel nagyobbszámban is elég jol meg lehet öket rendezn.
Amugy nektek melyik armor tetszik legjobban(kizárólag kinézet alapjan)?

Igen ott lehet majd konzultálni vele.
A pénzszerzésre több módszer is van, pl mészárolsz, fosztogatsz, unique chesteket nyitogatsz, stb.. vagy csak megversz mindenkit akin értékes cuccot látsz( bastard sword, jobbfajta pajzsok, stb)

Mike
ja, sakálok veszélyesek
egyik elkapott egy bányában
hülye híró meg beszorult a sarokba

Mr_no_NaMe
Annyira jó ez a harcrendszer...nekemjön egy kis szar sakál, és ha nagyon szerencsés vagyok akkor rángógörcse van, mert nekemtámad egy ilyen 4-5szörös "harapáskombóval" és akkor még pislogni sem tudok nemhogy 1 gombra reagállna amit megnyomtam...
Hogy lehet egy isten kiválasztottjává vállni? Van Bakareshben egy rohadt nagy beliar oltár, és ha imádkozni akarok akkor azt írja ki, hogy még nem vagyok még erre kész. Ott lehet majd konzultálni beliar bácsival? -.-
Ja és mégvalami...valakinek van valamilyen tippje gyors pénzhezjutási lehetõségekhez? Majdnem 40 szintes vagyok de 30-35ezrem is csak ritkán volt.
spojlerkeggyé...😄

Mike
nehogy itt spojlerkeggyé 😊

grebber
Már megvan!
Azthittem hogy inenn kezdve hamar végelesz de még véletlenül sem most jön még csak a java.

Mike
nem mondhatjuk meg, máskor figyelj jobban

Mike
most nem azért, de mi az, hogy visszatölteni? vérbeli szerepjátékos nem tölt vissza! ha meghal új karakterrel újrakezdi. nem majd lementi és visszatölti, még mit nem 😊))

grebber
Érdekes jelenség ez is 😞

Odaadtam a királynak az 5 adanos cuccot elküld a Monostorba és ott Innos szól hozzám és ad küldetéseketAz egyik öljem meg Zubent a másikat nemtudtam elolvasni mert másra figyeltem ,de valamelyik várost kell felszabadítani melyiket?

Csak mert a küldetések listájába egyátalán nincsenek benne ezek a küldik 😞

Üdv! Nem toltam még komolyabban a gémet, de ebben is vannak olyan beazonosíthatatlan részek, amik nem jók semmire mint pl. az elsõ részben a mocsárban az a világító izé, vagy mint a másodikban a kripta?
littleNorbi
Azt odaadtam a kovácsnak...

Takanohana
Ha ilyen kemény elveket vallasz, akkor talán arra se válaszoljunk ezentúl, ha valaki azt kérdi, hol van xy, nem találom. Keresse meg, azért szerepjáték, nem igaz? A cheat lehetõsége pont olyan info, mint bármi más, az ember aztán vagy él vele, vagy nem. Egyébként ha a konzol ennyire az ördögtõl való, hogyhogy csak úgy repkedtek itt a hsz-ek, hogy hogy kell elõhívni, meg ami bejön, abban nem látom mit írok, most mi van.

Yussuf-os hsz-emben meg nem értetted, mire hoztam példát. Nem az volt a lényeg, meg kell-e ölni vagy sem, hanem az, hogy megtaláltam, beszéltem vele, és mikor újból hozzá kellett mennem, nem csattogtam át megint a sivatagon, (tudtam, hol van, megtehettem volna, csak sajnáltam rá az idõt), hanem goto. Csalás, és? Én érzem, mennyi az a csalás, amivel már elrontanám a játékélményt, és mennyi, ami csak kényelmesebbé teszi az életem.

De mondok másik példát. Sildenben volt egy ürge, aki át akart vinni a hágón Nordmarba. Elindultunk, mentem utána. Aztán egy lejtõn õ felfutott, én lecsúsztam. Ettõl kezdve nem találtam meg. 20 percig csak rohangáltam mindenfelé, eltûnt. Ekkor jött a goto. Tudom, addig kellett volna keresnem, míg meg nem találom, ha órák kérdése is, mert ez így csalás, vagy visszatöltenem. Nekem ez így egyszerûbb volt, és nem szégyellem magam érte.

rotator
OFF

No, azért C-64-en temérdek olyan játék volt, amiket esély se lett volna trainerek nélkül végigvinni. Vagy csak én voltam nagyon kezdõ spíler még akkoriban. 😊 Egyszer elfelejtettem bekapcsolni a Katakisban a sérthetetlenséget ésaz elsõ 4 pályát 1 élettel lenyomtam. Aztán valami nekem jött, kampec és én megláttam, hogy eggyel csökkent az életek száma - ekkor jöttem rá, hogy inaktív a cheat. Ennek tudatában fél percen belül totálisan megsemmisültem. <#vigyor>

ON

Tényleg ehhez még egy kérdés: említ az õr valami kifizetetlen tartoásokat, ehhez van is küldi vagy csak "adalékanyag"?

Inkabb a cheatekröl irjanak mint hogy arrol vitatkoznak hogy jo-e a csit vagy nem....

a_n_d_r_e_w
moonblade a neve asszem, a mora sul-i arénában nyerheted meg

One Vision. One Purpose.