Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Takanohana
Aha, köszi.

vg22
Jópár 😄 meg 😊 lemaradt, szal nem komoly hangnemben írtam😄

vg22
Az is egy megoldás, ha gondolod, de valamivel emberbarátibb, ha elmész a fireclanba, és ott a fõnöktõl felveszed küldetésként a barlangos cuccot, és akkor tudod neki mondani hogy adja ide a követ, mivelhogy a fõnök mondja.

Takanohana
Átmentem Faringból Nordmarba. Rögtön le is szólított egy ürge, hogy hol a köve. Nálam volt, odaadtam neki, mire elvezetett Ejnar sírjához, hogy tisztítsam meg a barlangot, még egy jó sisakra is szert tehetek. Õ majd a hegy tetején lévõ kunyhóból figyel addig. Barlang kipucolva, sisak is megvan, és van ott egy sír, amit szemügyre vesz a híró és megállapítja, hogy kéne ide még valami. Gondolom a kõ. Megyek az ürgéhez, gratulál a sisakhoz, de követ nem ad, és nem is lehet beszélni vele róla. Verjem le, vagy késõbb azért meggondolja magát?

littleNorbi
Vagy van egy paraszt a Montera melleti malom közelében, aki elvezet oda a neve Rufus.

peeter22
Jó kérdés mit takar a kérdõjel, valszeg az a helyzet, mint a páncélfejlesztõs skillel még nincs benn, a játékban ergó nem lehet megtanulni. Majd pecselik<#buck>

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

Molnibalage
Valaki már meg tudta tanulni a kérdõjeles skillt? Mi az egyáltalán? A páncélfejlsztést sikerült már valakinek?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

vg22
Ha megnyomod az L betût, akkor az ottani térképen Okarát is jelzi, egy ilyen háromszög alakú kõféleséggel. A csorba (worn) cuccokat nem lehet kijavítani sajnos. Jah és asszem csak Umbrakkal kell beszélni a támadáshoz, nem kell elvinni a levelet.

Szeretnék kérdezni 1-2 dolgot.
-fegyvereket,pajzsokat hol tudok javítani?
-Montera-ban megszereztem a hírnevet hogy bejussak a várba beszéltem az Orkfõnökkel és ugye közben lebeszéltem a lázadókkal,hogy támadni fognak nemsokára de szerintem addig nem tudok amíg nem viszek el 1 levelet Okara-nak.Hol találom Okarat és mit kell tennem,hogy meginduljon a támadás?

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

rotator
Cseréld le a gothic3.ttf-et egy másik fontra.

Szerintem az inkabb majd a kiegre vahato. De eredetileg azt igertek hogy majd vissz lehet valtani a regi iranyitasra, aztan ebböl ugyebar nem lett semmi:/ . Én reménykedem. Amugy nekem az egesz sorozatban a g2 iranyitasa teccett bekapcsolt g1-controls-al. Jah meg repuljon csak szepen az a verlegy. Meg a sárkány. nah köv patchre ennyi elég is lenne😄

vg22
Úgy tudom, hogy az elsõdleges cél az ambient sound bug kijavítása (bár nem láttam hoyg ezzel a fórumon bárki találkozott volna és azt sem tudom mi ez😊), a harcrendszer valszeg késõbb patchben jön, mivel nagyon komplex lenne átírni az egészet. Legalábbis ezt mondják😊

Mr_no_NaMe
Új harcrendszer a következõ pecsben várható?
vg22
Lehet, hogy újra be kell állítani, hogy legyen felirat, ha jól emléxem nekem is kellett.

sziasztok!
miéert nem látom az írásokat az 1.09 -es patch el??
tudnátok segíteni??
köszönöm

Q9550 ,Gibabyte EP45 DS4,SAPPHIRE 5850, 4*1GB A-DATA Vitesta DDR800+,160GB*2 ,Casetek ház, 550W,ASUS 22\"

Mike
így van tényleg így hívja

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Meg tudod utana csinalni mert a questeket nem az npc-k, hanem a világ adja, az emberkék csak a rewardot adják. Npc tulelese csak olyan kuldiknel kell ahol vele együtt kell csinalni vmit vagy vinni neki vmit.

feareless desert racernek hivjak öket, a desert racer az arnyekfuto sivatagi valtozta, sztem picit erösebb de nagyon kevés van belöle

Mike
jaja, híre megy, de nehogy már gyorsabban, mint ahogy én gyalogolok
kiirtottam Ishtart, nyilegyenesen mentem Bragaba, erre Bad news, és nekem estek
pedig Ishtarból nem jutott ki élve senki, max a rabszolgák üzenhettek postagalambbal, vagy tudomisén mûholdon át

A Gothic 2-ben ha kinyirtam a szemtanukat, senki nem tudott meg semmit

Mike
elõbb megvered a delikvenst és csak aztán veszed el a cuccait.
máris nincs harag, mindeki marad zöld

Mike
hát de
tök úgy néznek ki, már ne haragudj

Mike
Fire clanos legények nem tudták agyonverni a démonomat, pedig õk a legkeményebb harcosok, legalábbis ezt mondták magukról
pedig még gyógyítgattam is õket
lett belõle visszatöltés szépen, meg a tanulság, démonnal ne menj be a faluba
de a kovács Kalab sem bírt a tigrincsemmel, el kellett szegény állatot zavarnom, majd besegítenem neki megölni 😞
azt olvastam bármilyen kalapács jó neki, ehhez képest nem hajlandó velem szóba sem állni 😞

Mike
köszi

Mike
nem emléxem milyen shadowbeast 😊

grebber
Rám nem támadt még senki sem,pedig már csak Fahring van, csak irtam hogy ez lenne a valosághû.Mert ugye mindennek híre kel.

Next PC upgrade: 2022

Molnibalage
Nem tudom, hogy ti mit csináltok, de mikor én lementem a sivtagba, akkor már csak Faring és Sildern nem volt felszabdítva, de egyik helyen sem ugrott nekem soha senki. Érdekes.

Még azt kérdezném, hogyan modjuk felszabadítom Cape Dun-t én UTÁNA kiirtom a lázadókat ott (és modjuk késõbb Reddockot), akkor van +repu az orkoknál? Csinált már valaki ilyet? Modjuk a REddock elpusztítását mint QUEST-et elbuknám, mert azt az ottani ork vezír adja, tehát õn nem adna zsét meg XP-t, mert halott, de ha "látatlanban" csinálsz meg küldetést akkor is kapsz (össz)reput meg XP. Tehát akkor csak kevesebb XP-bõl jök ki, de mindkét oldalon növekszik az összrepum?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

grebber
Ez végre valósághû híre megy a tetteidnek ez tetszik nekem leszarom az orkokat elsõre majd másodjára már velük leszek! 😄

Feszbadítottam geldrent, gondoltam elmegyek Faringba, de mindenki a megtámadott, úgyanez a helyzet Trelisben is. Most buktam a többi helyre szoló questek ahol orkok vannak ? Mer most úgy néz ki, hogy odamegyek egy városhoz, a kapuban tolong mindenki hogy megõljön, majd levágok mindenkit és felszabadult a város. Kicsit unalmasnak tûnik. A sivatagban nincsenek orkrok ott nem ellenségesek az emberek.

Az új fiókom: DevLupius

grebber
Hm a 2. végigjátszásra már nem kell annyit keresgélnem emberkéket a küldetésekbõl adodoan mert most is akaratlanul megcsináltam egy küldetést 😄

Elkeztem irtani Gelderni orkokat mert ez és Fahring van hátra Innos kérésébõl,azt egyszercsak Gunock nevû ork is jön harcolni ez lett a veszte de kiirta Sikeres küldetés 😄ruidákat keresõ ork csapatok vezérét megtaláltam 😄

Ja és megemlítem itt is neve az nem volt csak szimplán Ork zsoldos aki az én oldalamon harcolt nagyon nagyon nagy sikerrel.
Na reszkess Fahring vigyázz Isthar.

Hello! Most kezdtem el játszani, s lenne néhány kérdésem.
- a játék elején már érdemes felszabadítani falvakat, nem fogok elesni ork küldetésektõl?
- bányászni hol lehet, mert megtanultam , s sehol sem tudok
- ha megverek egy tagot, nem az arénában, de nem ölöm meg, csak a tpért, s esetleg a cuccaiért, akkor a többiek megharagszanak rám
- mágikus fegyvereket hogy lehet készíteni
- mire jó az ásó
most röviden csak ennyi kérdésem lenne, egyébként a játék szuper
tibor16
A játékban tapasztalható, hogy soxor nem azonnal vannak következményei annak amit csinálsz (pl lopsz, vagy megölsz vkit) hanem egy idõ után esik le a tantusz, de akkor nagyon - ezért, bár megtanultam, de mégse zsebelek ki senkit, mert késõbb simán nekem ugranak a delikvensek. Arról nem is beszélve, hogy gyakorlatilag nem éri meg a kockázatot. Azért ez elég vszerû, mert ha belegondolsz, ott ahol egyébként széjjel hagyhatják az értékeiket az emberek, mert közülük nem lop senki, de Te odacsámpázol és megfújod a cuccaikat, mint idegen, nyaalván, hogy rájönnek, csak Te lehetsz a bûnös. Gyilkolászásnál detto... - úgyhogy akkor meg min csodálkozol?

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

tibor16
Azért mert azok nem árnyékfutók.. gondolom a fordítók is nagy gondban lehettek velük. Még hasonlóval sem találkoztam a játék folyamán, csak itt.

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

rotator
Már végignyomtad?

littleNorbi
Nekem Sanford semmit sem segített...

Gothic 3 (eredeti,magyar,1 hónapos)eladó.
Ár:5000 Huf
[email protected]
20/423-90-21

grebber
Monteraban õ a raktáros.

Takanohana
Mora Sul közelében az ásatáson van pár árnyékfutó, akiket ki kell irtani egy küldi során. Magyarul játszom, mondja már meg valaki, hogy ezeknek mi a nevük angolul, mert a "bátor sivatagi versenyzõ" fordítás elég hülyén hangzik.

Takanohana
Csak egy maradhat! 😄

Mike at home
látod, a végén nem marad senki 😊)

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
és élethû is, mert a sûrû hóesésben bizony el lehet tévedni

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Nandusz
Na még egy anomália... Trelistõl nem messze egy magaslaton, ilyen barlangszerû mélyedés tele van lázadókkal. De ahogy közeledek hozzájuk megtámadnak. Ráadásul NPC karakterek is vannak közöttük. Sajnálnám kinyírni õket, mert biztos hogy lenne itt is küldetés.
De miért pipák rám?..lehet mert pl. borús-fokot megtisztítottam a lázadóktól, miután az orkoktól is megtisztítottam?...Vagy mert Okarát kénytelen voltam megtisztítani, mert rám támadt Roland? Vagy esetleg mert Faringet is kénytelen voltam megtisztítani a lázadóktól, miután az orkoktól is megtisztítottam? (Itt nekem ugrottak a lázadók, mert bementem a belsõ udvarra)
Most akkor már rühelleni fognak végig a lázadók?
Nem örülnék neki, mert elvileg az oldalukon szerettem volna lenni. Ráadásul ha így lesz, akkor rengeteg küldetéstõl elesek.

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

Mr_no_NaMe
Gyerekek átmentem Nordmarba...amikor elkezdett esni a hó és átértem a hágón és bevágott ez az északi zene...legjobb pillanata a jáétnak, ez valami hatalmas 😊
Mike at home
õt hol találtad?

grebber
Minden elismerésem Sanfordé kicsit brutálul birja a csávó segített likvidálni a fél várost.Õ eddig a legtáposabb karakter akivel találkoztam.
Ja és itt megemlíteném a rabszolgákat is önfeláldozoak voltak a sikerért ilyen várost öröm felszabadítani igaz kb csak Sanford lakik benne többi más halottak 😄

Mike at home
emlékeim szerint 250

Én ugyan nem próbáltam, de az elõzõ hsz.-ek szerint ebbõl csak 11 nek van megírva a scriptje úgy, hogy oda lehessen adni a serleget.
De nem is ez a lényeg hanem az, hogy annélkül is végig lehet játszani és nem kell elõlrõl kezdeni az egész játékot.

Molnibalage
Érdekes, a magyar honlapon 12 van felsorolva.

Semmit sem csesztél el, mert úgysincs csak 11 paladin. 😊
Én egyet sem adtam oda senkinek Inos oldalán harcolva, mégis vége lett.

Nandusz
Hát lehet hogy balfasz voltam...
Okarában kinyírtam Roland lovagot, mert rám támadott(utána az egész búvóhelyet is ki kellett). Tettem mindezt azelõtt, hogy a serleget átadhattam volna neki. Amikor kinyírtam nem tudtam még, hogy a tûzserlegeket a lovagoknak át kell majd valaha adnom. Kérdésem az, hogy Roland lovag halála miatt azért még végig lehet-e vinni a játékot, vagy cseszhetem az egészet...

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

Frithjof nem paladin. Ez egy marhaság amit valaki valahol elkezdett és azóta mindenhol felbukkan. 😊

Why so serious?