Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
-fegyvereket,pajzsokat hol tudok javítani?
-Montera-ban megszereztem a hírnevet hogy bejussak a várba beszéltem az Orkfõnökkel és ugye közben lebeszéltem a lázadókkal,hogy támadni fognak nemsokára de szerintem addig nem tudok amíg nem viszek el 1 levelet Okara-nak.Hol találom Okarat és mit kell tennem,hogy meginduljon a támadás?
★ 汤姆 李
miéert nem látom az írásokat az 1.09 -es patch el??
tudnátok segíteni??
köszönöm
Q9550 ,Gibabyte EP45 DS4,SAPPHIRE 5850, 4*1GB A-DATA Vitesta DDR800+,160GB*2 ,Casetek ház, 550W,ASUS 22\"
kiirtottam Ishtart, nyilegyenesen mentem Bragaba, erre Bad news, és nekem estek
pedig Ishtarból nem jutott ki élve senki, max a rabszolgák üzenhettek postagalambbal, vagy tudomisén mûholdon át
A Gothic 2-ben ha kinyirtam a szemtanukat, senki nem tudott meg semmit
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
máris nincs harag, mindeki marad zöld
pedig még gyógyítgattam is õket
lett belõle visszatöltés szépen, meg a tanulság, démonnal ne menj be a faluba
de a kovács Kalab sem bírt a tigrincsemmel, el kellett szegény állatot zavarnom, majd besegítenem neki megölni 😞
azt olvastam bármilyen kalapács jó neki, ehhez képest nem hajlandó velem szóba sem állni 😞
Next PC upgrade: 2022
Még azt kérdezném, hogyan modjuk felszabadítom Cape Dun-t én UTÁNA kiirtom a lázadókat ott (és modjuk késõbb Reddockot), akkor van +repu az orkoknál? Csinált már valaki ilyet? Modjuk a REddock elpusztítását mint QUEST-et elbuknám, mert azt az ottani ork vezír adja, tehát õn nem adna zsét meg XP-t, mert halott, de ha "látatlanban" csinálsz meg küldetést akkor is kapsz (össz)reput meg XP. Tehát akkor csak kevesebb XP-bõl jök ki, de mindkét oldalon növekszik az összrepum?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Az új fiókom: DevLupius
Elkeztem irtani Gelderni orkokat mert ez és Fahring van hátra Innos kérésébõl,azt egyszercsak Gunock nevû ork is jön harcolni ez lett a veszte de kiirta Sikeres küldetés 😄ruidákat keresõ ork csapatok vezérét megtaláltam 😄
Ja és megemlítem itt is neve az nem volt csak szimplán Ork zsoldos aki az én oldalamon harcolt nagyon nagyon nagy sikerrel.
Na reszkess Fahring vigyázz Isthar.
- a játék elején már érdemes felszabadítani falvakat, nem fogok elesni ork küldetésektõl?
- bányászni hol lehet, mert megtanultam , s sehol sem tudok
- ha megverek egy tagot, nem az arénában, de nem ölöm meg, csak a tpért, s esetleg a cuccaiért, akkor a többiek megharagszanak rám
- mágikus fegyvereket hogy lehet készíteni
- mire jó az ásó
most röviden csak ennyi kérdésem lenne, egyébként a játék szuper
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
De miért pipák rám?..lehet mert pl. borús-fokot megtisztítottam a lázadóktól, miután az orkoktól is megtisztítottam?...Vagy mert Okarát kénytelen voltam megtisztítani, mert rám támadt Roland? Vagy esetleg mert Faringet is kénytelen voltam megtisztítani a lázadóktól, miután az orkoktól is megtisztítottam? (Itt nekem ugrottak a lázadók, mert bementem a belsõ udvarra)
Most akkor már rühelleni fognak végig a lázadók?
Nem örülnék neki, mert elvileg az oldalukon szerettem volna lenni. Ráadásul ha így lesz, akkor rengeteg küldetéstõl elesek.
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
Ja és itt megemlíteném a rabszolgákat is önfeláldozoak voltak a sikerért ilyen várost öröm felszabadítani igaz kb csak Sanford lakik benne többi más halottak 😄
De nem is ez a lényeg hanem az, hogy annélkül is végig lehet játszani és nem kell elõlrõl kezdeni az egész játékot.
Én egyet sem adtam oda senkinek Inos oldalán harcolva, mégis vége lett.
Okarában kinyírtam Roland lovagot, mert rám támadott(utána az egész búvóhelyet is ki kellett). Tettem mindezt azelõtt, hogy a serleget átadhattam volna neki. Amikor kinyírtam nem tudtam még, hogy a tûzserlegeket a lovagoknak át kell majd valaha adnom. Kérdésem az, hogy Roland lovag halála miatt azért még végig lehet-e vinni a játékot, vagy cseszhetem az egészet...
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
Why so serious?