Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

littleNorbi
de milyet ?

a_n_d_r_e_w
kardot

One Vision. One Purpose.

littleNorbi
Mora Sulban mit kell vinni Gonzaless-nek, már vittem neki aranyat,kendert,táncosnõt...?

b-type
Már nincs vita 😊)
Egyszerûen abba kell hagyni és kész 😊
játékról:A játék jó! 😊)

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

a "de" egy "ne" akar lenni
Csak úgy mondom, hogy szerintetek nem gáz, hogy ilyenrõl vitatkoztok?
Magánügy, magányügy, magányügy... mondanár erre egy normál ember, dehát a Blikk meg az ilyen szennylapok világában ilyen nem létezik.
Inkább a játékról írjatok valamit, de a cheatekrõl!
Nandusz
Mike és b type free vitájához így visszaolvasva azért annyit engedtessék meg nekem is hozzáfûzni, hogy a cheatelés véleményem szerint is sok minden kardinális élményt,izgalmat nyújtó momentumot simán kiöl a játékokból.
Ez nálam 20 év tapasztalata, ha belevesszük a C-64 korszakomat is.
Ha nagy ritkán használok kódot az a következõ miatt van: a játék a továbbiakban nem nyújt semmi plusszt...minél hamarabb a végére akarok érni (mert ha már megszereztem, megvettem, letöltöttem...stb.), akkor csak végig gyalulom, akár cheat segítségével is...mondjuk ez már olyan mint halottnak a csók. De legalább nyugtatja valahol a lelkiismeretemet, hogy "végig vittem". Nagyon kevés ilyen játékot tudok, amit ilyetén módon heréltem volna ki.
A Gothic3 meg aztán olyan ereklye a tárházamban, aminél egyenesen bûn lenne bárminemû cheatet használnom. Mert mégegyszer: tapasztalatom az, hogy a játékokból folyamatosan tûnik el a hangulat, akkor könyörgöm..ne legyünk katalizátorok mi jó magunk se ebben a rossz folyamatban.
De ez az én szubjektív véleményem.

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

Magyarul jelent meg: CD Galaxis

Magyarítás letölthetõ a FAQ-ból.
vg22
magyar változat létezik??? ha igen van telepíthetõ nyelv csomag??
hol találom?? köszönöm

Q9550 ,Gibabyte EP45 DS4,SAPPHIRE 5850, 4*1GB A-DATA Vitesta DDR800+,160GB*2 ,Casetek ház, 550W,ASUS 22\"

peeter22
Amennyire képes vagy, ez mindenkinek változó a saját ügyességeden múlik. Én 70-ig jutottam.

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

HI All!!
mennyi a max level a hõsünknél??

Q9550 ,Gibabyte EP45 DS4,SAPPHIRE 5850, 4*1GB A-DATA Vitesta DDR800+,160GB*2 ,Casetek ház, 550W,ASUS 22\"

vg22
Nem, Larson az egyik érckovács, az valami o betûs. Jah és lehet, hogy az volt a baj nálam, hogy már Innos kiválasztottjaként mentem Ishtarba, és Zubent azonnal megöltem (mivel az volt az egyetlen lehetõség😊). De ha nincs semmi új mozdulat akkor tényleg nem is kell bánnom, hogy nem sikerült.

Larson nem az veletlenul akit ki lehet vasarolni Zapotek-tõl:

pera
És hol van ejnar barlangja? :-))

Predar, aki a falun kívül van az Enjar barlangja felett van lényegébe, vagyis mellette, Larson aki a farkasoktól dezertált õt még nem találtam meg, jelenleg én is õt keresem(igaz ami igaz, mindet keresem tegnap megöltek egy barlangba és nem mentettem elõtte, meg erõm se volt meginn körbejárkálni a környéket 😊 )
pera
Pörölyklánab az monja Ingvar, hogy akkor tanít, ha beleegyezik a többi érckovács is. Valami van egy kovács akinek a kunyhója a "falun kivül" van. Na de hol?
A másik kovács (aki farkasklánba volt) is elment kutatni valahova északra. Tud valaki segíteni, hogy hol találom õket?
A tûzklános kovácsról még nem tudok semmit. Ott még nem jártam :-))

Mr_no_NaMe
Nah bentvagyok Ishtarban...ekkora átbaszást...azt mondta a skillfa, hogy a mester 2kardos harcban új harcmozdulatok lesznek ehhez képest SEMMI nem válltozott csak többet sebzek egy kicsit...kurvaannyukat ezér szenvedtem én ennyit? :S
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tippelek mi lesz Zuben küldetése: Öljük meg a királyt.
Eltaláltam?

Nekem például nagyon megterhelte a teleportálás a rendszert, és ha egynél többször csináltam, garantált volt a fagyás... (A goto-t nem próbáltam, de szerintem az új helyszín betöltése a gáz neki, akkor pedig mindegy, hogy teleport vagy goto, bár ezt más nyílván tapasztalat útján tudja megmondani.)
Azóta raktam fel patch-eket, de így még nem teleportáltam, és a performance-t tekintve sem látok egyelõre semmi változást.

Más: ha ez az elsõ Gothic-od és tetszik, akkor nagyon jó szívvel ajánlom az elõzõ két részt, vétek lenne kihagyni.
Mike
kezdem elveszíteni a türelmem
te nem tudsz mondatot értelmezni?
szerinted nem tudom hol van Hassan? képzeld el, de
és mit irtam neki, ha végképp nem találja, akkor goto
most írom ezt le vagy negyedszerre, de te csak hajtogatod ugyanazt

teleportáljál már mondjuk úgy 10x, oké?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

geldernben ha beszelni akarok a bossal (meg csak most jutottam be) akkor kozli velem h a gyanus szemelyeket megolik es en gyanus vagyok neki, erre nekem ugrik mindenki

b-type
Sztem ez ennél jóval egyszerûbb.
Ha nem akarsz infót visszatartani, akkor ne tarts, mond el hogy merre van ha tudod.
De ha 'go to'-t használsz, akkor persze te sem tudod hol van, tehát az nem infó.
Sztem hagyd hogy vki olyan aki valóban járt arra, elmondja hogy merre kell menni..az infó.
Teleportálástól nem fagy ki a gép, tudom.
De ha már írod hogy a továbbiakat privben, akkor sztem felesleges ez a sok ragozás ide.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Mike
mondok még egy dolgot: sok teleportálástól a program szétfagy, a goto-tól nem. az fel sem merül benned, hogy értelmesen is lehetne használni?

b-type
Sztem ez ennél jóval egyszerûbb.
Ha nem akarsz infót visszatartani, akkor ne tarts, mond el hogy merre van ha tudod.
De ha 'go to'-t használsz, akkor persze te sem tudod hol van, tehát az nem infó.
Sztem hagyd hogy vki olyan aki valóban járt arra, elmondja hogy merre kell menni..az infó.

Mike
aha
persze
nem fogok rohanni
hanem fel sem teszem
megvettem pl. a BF2-t, a kieggel együtt 20k-ért
játszottam vele talán 2x
volt olyan eredeti dobozos boltban vett játékom, amit végül fel sem tettem

szal hagyjuk már ezt a témát, nekem az eredetiség nem jelent semmit, neked igen, örülj neki, én szoktam cheatelni, és nem szeégyellem, te nem, örülj neki, de azt ne te döntsd el más cheatel-e vagy sem, én sem döntöm el, ez is csak egy lehetõség az illetõ DÖNTÉSE él-e vele vagy sem. miért kellene információt visszatartani?

ez is az agyamra megy egyébként, hogy azt mondogatják egyesek, csak azt becsülöd amiért pénzt adsz. ez is mekkora hazugság
én megbecsülöm a letöltöttet is, illetve a program függvénye hogy megbecsülöm-e vagy sem, nem az pénzé amit adok érte

továbbiakat priviben, mert szerintem a többiek ezt meglehetõsen unják már

Mike
1. elmondtam merre van
2. ha nagyon nincs meg - szerintem ez érthetõ magyar kifejezés

elmondom tehát újra, én nem beszéltem rá senkit semmire, és eztán se fogom, szerintem az ésszel használt cheat nem öli meg a játékot, de ez az én véleményem, és a továbbiakban maradjunk is ennyiben, elmondtad amit akartál, megértettem, én is elmondtam

változtatni pedig nem fogok semmin, ilyen vagyok és kész

b-type
Teszem hozzá sztem tök gáz, hogy a Gothic topikjában errõl egyáltalán vitázni kell, nekem ez az elsõ Gothic-m de meglep hogy ilyesmi felmerülhet.
amennyire én olvasgattam erre a sorozatra tök büszkék sokan, már már jó értelembe véve rátartian, mert ilyen meg olyan frankó világ...és valóban az.
Erre most azt látom hogy bele-bele van könnyítve, mert úgy egyszerûbb.😞

littleNorbi
Ez a goto nekem nem használ...

b-type
Sorban:
Ahogy írtam, nem azzal van baj hogy csalsz (bárki) a konzollal, hanem pl:#11210
Azt hogy hogyan játsz a játékkal senki nem mondja meg, pláne egy szerepjátékban, de a csalás az csalás, Oblivion-ban van fast travel, itt nincs.
..ha írsz olyan fórumba amit a fejlesztõk is figyelemmel kisérnek, õk is lebeszélnének a konzol használatáról.
pl. azért mert alapból az nem látható, ahoz át kell írni dolgokat a játék adataiban.
Ezt gondolom kiölhették volna, de mivel nem full atommegbízható a játék (és ezt valszeg õk tudják a legjobban), így gondolom benne hagyták, hogy ha elakadsz vmi bug miatt akkor legyen lehetõséged folytatni.
De nem arra hogy megváltoztasd a játék lehetõségeit.
Bárhol adnak csítet a játékhoz, az elsõ mindig az hogy lebeszélnek a használatáról, nem pedig rábeszélnek.
Saját példámon tudom hogy mindenkit meg lehet találni, de ehez keresni kell.
A felemlített Obli'-ban sem tudtál személyhez utazni, csak mint itt a teleportkövekkel, helységekhez.
Tehát nem ugyanaz, ez csalás, ez van.

Mike
nem nagyon játszom lövöldözõs játékokkal max startégiai fps-sel vagy minek is hívják a SWAT és társait

Mike
ha ez megnyugtat, akkor én sem ölök csak még több pontért, xp-ért
nem szoktam megölni az állatokat sem, ha mód van rá
nagyon jól elvagyok a szerepjátékokkal, a nüansznyi csítjeim meg arra jók, hogy az izlésem szerint formáljam a játékot
(pl. az Oblivionban is lehetett kattintva utazni, na most akkor a goto cheat?)
egyébként meg még annyi adalék, hogy nincs fél évem egy programra, illetve nem szokásom évekig ellenni vmivel
játszom vele mint az õrült, aztán ha egyszer félbehagyom, akkor annak annyi, nem fogom már befejezni, soha... ezt 15 év tapasztalata mondatja velem

Mike
a beirkált goto-kkal is bõven tiszta 100 óra felett vagyok, és még messze nincs vége, szal

Mike
mikor beszéltem én rá bárkit bármire?
csak a lehetõséget mutatom meg
aztán õ eldönti él-e vele vagy sem
az már nem az én felelõséggem
de miért kéne visszatartani információkat?
mi mondjuk meg, hogy neki hogy jó, hogy játszon?

grebber
Nekem is tetszik nagyon a Gothic 2 és én se siettem el megvártam míg haver megveszi a Gamestart amihez eredeti Gothic 2 járt és odaadta nekem 😄

Next PC upgrade: 2022

b-type
Ne hazudjááá!!! 😄DD
balabbik golyómat teszem rá hogy nem volt nyóc. <#idiota>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
Lehet hogy nem kell a 75-ös értékhez, nekem meglett, de én a kovácsnak adtam a holdpengét (az nem ad reput')...lehet azzal ki lehetett volna váltani Yussuf megölését.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Akkor még 7k volt,nem az ára miatt vártam... a 3-at meg rögtön megvettem amint kijött a magyar. Ehhez képest a polcon áll bontatlanul és angollal játszok. G2-bõl is a netröl szedett van fent, az eredeti szépen diszeleg abbol is a dobozban😄

Takanohana
Azt lehet csalásra bírni, aki erre hajlamos. Én pl nem csalnék be egy dkg manát sem, de a goto-t használom. Pl. megtaláltam Yussufot, beszéltem vele, de nem öltem meg. Aztán úgy alakult, hogy a 75 repuhoz mégiscsak meg kellett halnia, nem futottam 5 percig újból hozzá, hanem goto.

Darf! Sancho levelét elvitted már Bakaresch mágusának? Az is ad egész jó repu pontot, ha jól emlékszem.

Nandusz
Gondolom..amikor már a 12 ropi helyett csak 3 ezer pízért vesztegették <#papakacsint>

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

Ellenpélda: G2.... legalabb nyolcszor végigtoltam mielött megvettem, nem sietve el semmit....

b-type
Na és még egy utolsó gondolat kávé elõtt 😊)
szal ezért is jobb az eredeti játék, ott bemegyek és megveszem 10k pénzért, hát ziher hogy nem azon fogok ügyködni hogy átrohanjak rajta, illetve hogy könnyebben játszam végig mint ahogy azt nekem elkészíteték. 😊
egy francokat, ennyi pénzért élvezni fogom! <#zavart1>
Míg ha lerántasz játékot, azt kinyírod aztán jöhet a következõ..NW2 vagy mittomén...gyerünk amig még aktuális. 😊)
répaság ha így van ha nem 😊

b-type
Szal nehogy táamdásnak vedd, én bírom a sítusodat 😊
csak ezt a dolgot nem szeretem látni, vagy hogy mást is ráveszel.
Ez egy szerepjáték, frankón 3féle világgal, rengeteg küldetéssel....ha vmi fáraszt mert nem találja az ember, vagy éppen nehéznek tûnik, akkor sztem nyugodtan menjen egy másik helyszinre, és csináljon mást.
Mert nem lóverseny ez a dolog, kár kijátszani a játékot 😊)
Nálam pl. lehet hogy nem lesz kétkezes harc mester szinten,..ezért biztos nem fogok megölni olyan karaktert akit egyébként nem ölnék meg,...annyit nem ér.
Ha semmi módon nem tudok bejutni, és megoldani, akkor nem lesz,..majd lesz a kiegben.
szal ezért semmiképpen sem na meg ha jól írják a játékot, és a kiegben/jövõben ez szerepet játszik, az nagyon bosszantana.
Az sem fér be hogy ez miatt öljek, mert ez rávilágítana arra hogy semmi nem számít, márpedig ez a világ nem azért frankó, mert semmi sem számít csak minnél jobban ki legyek varva (illetve a fõhõs).
Szerepjáték. Vmint ha a játékban maradtak hibák, vagy lehetõségek....vagy esetleg hogy ilyen szûk választási lehetõségek vannak..attól még a dolgok végén a játékos van, és eldöntheti hogy akarja vagy nem, nem kell kihasználni a játék gyengeségeit.
..és ezeket is csak azért írom mert egy CRPG-nek akkor van értelme ha szerepet játszol, ha nem akkor, csak egy lövöldözõs játék más köntösben.
😊

b-type
Nem az nem az, és isten bizony ha nem emlegeted és nem buzdítasz másokat is erre a konzolos csalásra, akkor a kutya sem törödik vele hogy te használod 😊
Semmi baj nincs azzal ha így játszod, a te játékod, és ahogy nickdrusszád mondta ha te(vagy más) így élvezed/i a játékot az magánügy..ez frankón így van.
De a játékot nem így készítették, nem így írták hogy élj ezzel a lehetõséggel, és ezért nem kell rábeszélni másokat.
Ez egy jó játék, kár elbszni.
Lehet segíteni, térképet rajzolni, vagy akár a berajzolt térképet megnézni...ezek mind magyarázhatóak, egyszerûen több infót kaptál és kész.
De a személyekhez teleportálás, és a tárgyak/tualjdonságok becsalása nem magyarázható...az csalás és kész, nevén van nevezve.

Mike at home
most ha elmondom, csalsz, nem?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mr_no_NaMe
Nem csalok 😊
Megvan már amúgy 😊
Összes vízmágus + hassan meg van hallva. 63 a repum a hasshákhoz...van még valami küldi ami legalább 15 pont reput ad? Már csak az kéne és akkor mehetek Ishtarba!!
Mike at home
Sihtar felé menet a romok szélén szinte
ha nagyon nincs meg akkor tudod, goto Hassan

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mr_no_NaMe
Valaki be tudná jelölni térképen, hogy hol van ez a Hassan? Már az egész ásatást körüljártam de sehol sem találom csak egyre több embert aki furcsamód "talált" ércöntvényt...(mezirre gondolok)
Mr_no_NaMe
Már mind1 már csak 2-3 van életben 😊
Fúú alig várom már ishtart...a dual sword master skill nagyon kéne...hisz ez a cél...ááááá gyorsanmá haggyatok hashashinsegget nyalni :o)
Nem az. Én megtanultam a master dual wieldet pedig nem beliar haverjaként fejeztem be a játékot. "Csak" annyi kell hozzá, hogy meglegyen a 75 rep hashisinoknál, aztán beszélni kell zubennel Ishtarban, utána meg már mehetsz is tanulni.

Why so serious?

vg22
Tényleg ha jobban belegondolok nem is kell kinyírni õket, mivel most nekem 93 repum van és a királyt nem öltem meg, tehát a királlyal együtt meglenne a 100, és úgy -25 a vízmágusok és pont 75😊 Tehát lehet ki se kell õket nyírni. Mindenesetre hagyd õket a legvégére.