Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike at home
elég furcsa

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Nézd meg, hogy egyáltalán megy-e a táp ventije!
Mert akkor nem csoda, ha túlmelegszik, lehet csak mocskos kicsit.
Nekem Dawn of War csinalja azt hogy csak nyitott ablakkal hidegben lehet jatszani vele mert kulonben 5 perc mulva kifagy. Elég érdekes...

Szerintem is, ez az orc slayer bonusa lehet, nekem anelkul nem csinalt ilyet.

Afe
haliho!
felraktam ezt a játékot és kb 10 perc után lekapcsol a gép. ráadásul egy darabig vissza se tudom kapcsolni, mert rögtön kikapcsol. ugy vettem észre, hogy a táp melegszik túl, de csak ennél a játéknál (pl oblivionnál nem)
van erre vmi beállítási dolog, vagy tápot kell cserélnem, hogy játszani tudjak?

Mike at home
néha a híró bevadul
ezt szerintem szandekosan tettek bele a keszitok

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Vagy ez is egy bug. Nem lenne meglepõ.

Why so serious?

Hm...
Akkol más is van, ami ezt a triggert billenti -talán a reputation- mert engem elsõre minden ork gyûlölt varantban és csak a felszabadítást választhattam 😊

"Ha Mirtanát felszabadítod, akkor az orkzsoldosok és az orkok alapba nekedtámad Varantban is, majd az egész város."

Ez például nem így van, nálam egész Myrtana fel volt szabadítva de Varantban nem estek nekem az orkok.

Why so serious?

Másodszorra nekem sem, mert most belliar oldalán próbálom és még semmit sem szabadítottam fel, de nem is fogok -remélem hogy nem is kell😊
Viszont elsõre teljesen más volt örökké csak gyilkolni kellet, mert mindenki aki ork, vagy ork zsoldos volt nekem rontott varantban is, persze majdnem minden városban volt legalább egy akinek a neve alapban piros volt így csak a felszabadítást választhattam 😊 -gondolom mert Mirthanat teljesen felszabadítottam, amit az orkok és a csatlósaik nem nézék jó szemmel. 😊
Igy egy kicsit érdekesebb ha a döntéseket késõbre hagyom.

Molnibalage
Hát nekem semmi ilyesmi nem volt. Farnig és Silfern kivételével már fel votl szabadítva minden mikor átmentem Varantba és nem történt semmi...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Ezt pont tegnap este csináltam meg. 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ilya.
Egy ork zsoldosnak álcázott fosztogató: Kirk
Ereklyetolvaj: Yussuf aki északkeletre menekült egy romoknál lesz egy lovaggal.
Az ork vezetõnél a templomnál
Fõnök Gonzales, hozzá 75%-os repu kell Mora soulban és 10000 pénz.

Felszabadítani csak a végén érdemes, mert rengeteg küldetés elérhetetlenné válik.

Pl.: Ha Mirtanát felszabadítod, akkor az orkzsoldosok és az orkok alapba nekedtámad Varantban is, majd az egész város.

Ha folyamatosan felszabadítasz, akkor a véletlenszerûen elfuthatnak az NPC-k a quest itemekkel is 😊 Kezdtem már újra emiatt😊

Nandusz
Ilyen nekem is elõfordult...amikor a Pörölyklán melletti bányát szabadítottam fel. Kicsit furcsa volt egy csapásra legyalulni a térképrõl megannyi elit orkot. Ez szerintem egy bosszantó bug.

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

Mr_no_NaMe
Azt amúgy észrevettétek, hogy mikor Nordmarban a nemtomhányszázadik orkot gyilkolod le, akkor egy idõ után már 1 kis csapás lesz 1 ork? Nálam ez volt...5 ork körbevett, és 1 pörgõcsapással legyaktam az összeset az uccsó szúrás nélkül!
Azért eléggé gáz volt mikor ténfergek Nordmarban (ottvoltam a térkép szélén) és elkezdtek jönni az orkok. Halál komolyan ha nem gyaktam le 50-et akkor egyet sem. Már azthittem, hogy itt végtelen orkok termelõdnek, hogy ne tudjál továbbjutni a térképen...Aztán kiírta, hogy Ork tábor legyalulva...ja mondom jóvan...kicsit irreális 😊
Mr_no_NaMe
Aztán ha eladod az orknak a bõrt, és a vadász megkérdi mennyit kaptál érte és te azt mondod, hogy 500 aranyat (vagyis megtoldottad a SAJÁT pénzedbõl 100-al mert a köcsög ork csak 400-at ad) akkor a vadász is elküld a vérbe mert hazug emberekkel õ nem áll szóba...ekkor történt az, hogy legyaktam az összes vadászt a francba...aztán meg a többi városlakót mer rám támadtak...szemét aljanép, megérdemelték...aztán visszatöltöttem mikor kidühöngtem magam 😊
Nandusz
Nem találom Mora sul templomjának mind az 5 kulcsát a templom közeli területeken.
Lehet messzebre is el kell menni a kulcsokért? 3 db van meg eddig.
Namost a fejvadászokból elég sokat likvidáltam, mert nekem ugrottak. Mora sult is megtisztítottam. LEhet ez hiba volt nem? Márcsak amiatt is, mert lehet emiatt ugrik a maradék 2 kulcs megszerzése.
Esetleg lenne valakinek tippje, hogy hol lehetnek a kulcsok?

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

b-type
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
😊
ugyan már skac, hozhatsz helyzetbe ha gondolod.
de hajtépés? 😊 túl nagy jelentõséget tulajdonítasz a dolognak. 😊

Szal ja van arra egy mágus, és érdemes felkészülni.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Mike at home
van lent del fele egy magus
persze en nem tudom hol van, kedves kollega szerint, szal lenyeg, hogy del fele menj, egy barlangban lesz, utana meg meg fognak tortenni dolgok, de azt se fogom elmondani, mert kedves kollega itt fogja tepni a hajat

szal csak ugyesen
(legjobb ha nem kerdezel semmit)

grebber
Monterában sokat segítettek a bentiek (rabszolgák+ Sandorf)

Next PC upgrade: 2022

Mit csináljak ezzel az Okarai küldetéssel amit a kovács ad,hogy szerezzek embereket(harcosokat)akikkel majd fel kell szabadítanom Montera-t?6 harcost már találtam de már unom a keresgélést,mennyi kell még?
Azt állítja,hogy Montera földbirtokain is vannak lázadók akik csatlakoznának de nem találok arrafelé😞
Azthiszem ha másképp nem megy akkor nekiállok hõsömmel egyedül felszabadítani Montera-t,talán sikerül.

★ 汤姆 李

grebber
Na ügyes voltam elkurtam utolsó esélyem hogy bejussak Fahringba tisztán küldetésekbõl 😞
Már mindent megcsináltam a környéken az utolsó lett volna szerintem a 75%-hoz árnyékfútó bõrt eladni Gnarnakerre én hülye pakeszkodni akartam hogy Én magam nyúztam le,de persze igazat kelett volna mondanom küldetés visszavonva így maradt a hent a bejutáshoz mindegy végülis ezt akartam amugyis mert Innosnak kell csinálni az írtást.

vg22
Peratur a neve és ott van ahol hercules vagy ioles mondja😊

Ioles
Geldernben tudod megtanulni egy alkimistánál, a nevét most hirtelen nem tudom de a háza annak a kereskedõnek a háza fölött van akinek el lehet adni a 7 alkimista gyûrût és az 1. lovag sisakját.

tibor16
sziasztok - a méreg ellenálást szeretném megtanulni, de nem találom, ki tanítja, mint képességet és nem a lötyire gondolok... Egész nap ez után kajtatok, segítsen már vki.. mert már unom, meg a gép sem szereti, hogy folyton teleportálok..
Elõre is köszi..

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

rotator
Nem, nálam speciel tökéletes, olyan szép csicsás a konzol. 😊

b-type
Jó hogy levetted a lényeget 😊)
Újra olvasva elég zavaros amit írtam(tegnap-ma hajnalig levezettem kb.1300 km-t hazáig..és mint mosott szr voltam még alvás elõtt, nem igazán ment a fogalmazás.. 😄
De holnap újra nyomom a játékot végre 😊)

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
Nálam akkor volt ilyen mikor szedtem össze az északi törzseket és Mort beszaladt a tûzklánnál az illesztések közé 😄
ott megáltam mentettem egyet, újratöltöttem és Mort már jó helyen állt (a hídon)...egyébként nagy megkönnyebbülés volt. 😊

Takanohana
OK, túllihegtük a témát. Mindenki úgy játszik, ahogy neki a legszórakoztatóbb.

A MArint az mármint akart lenni

Marint akor mentettél amikor benne volt a hegyben? Ez megoldja akkor jo tudni köszi. Én mindig elötte mentettem és ahanyszo visszatöltttem mindig belement a falba:/

magus
újraraktam, felraktam rá 1.08-at gamecopyworldról a crackeket hozzá, elindul ohyeah. 3 nap mulva kilep a fomenu elott. ohyeah, es akkormosteztmit?

b-type
Ilyen nekem is volt egyszer 😊
Ott rögtön mentettem egyet, majd újra töltöttem és a karakter ott volt ahol lennie kell.

Információnak nevezünk mindent, amit a rendelkezésünkre álló adatokból nyerünk. Az információ olyan tény, amelynek megismerésekor olyan tudásra teszünk szert, ami addig nem volt a birtokunkban.

Tehát igenis információ. Nem azt mondom hogy helyes a kérdésekre ugy valaszolni hogy egyböl csald be amit nem talasz, szvsz az csak a legvégsö megoldás lehet. Mint pl nalam a tuzmagus okara mellett belesaladt a hegybe és ugyebár vvárta h kövessem.... nah ott jött az hogy goto hozzá, igy bent voltam én is a talajan ö meg megiindult, én követtem és szépen kisétáltunk a hegybõl. De ez csak azután volt hogy 20* átkutattam a környéket kijött-e. Nem akarom megmagyarázni, csaltam és kész, nem fogok azon idegeskedin h várom egszercsak hátha kijön a hegyböl....
Nah szal a lényeg hogy egy csit islehet info😄

Nálam nem ilyen, még ég háttér felirata is van(genome engine vagy mi a rék) meg felul opciósor, írást is látom...

wedge31
Ardea-ban a kovácsnál vettem meg a lángkardot, 100-as sebzéssel és még csak alig voltam 10-es szintü,tehát sajnos mindjárt a játék elején hozzáférhetö egy nagyon jó kard.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

a_n_d_r_e_w
nem, nálam normálisan látszódott, még a fejlesztõi menü is (sok érdekességet lehet ott kapcsolgatni, stb)

One Vision. One Purpose.

littleNorbi
Az 1.09-es patch-et akkor is felbírom telepíteni ha az elõzõk nincsnek meg ?

Nálam semmi baj nem volt a konzollal, bejött rendesen.

Why so serious?

peeter22
A nordmari kard miután meghegyezed 110-et sebez és egykezes kard. Beliar lényei meg az orkok, élõhalottak, és talán a hasashinok mivel õk is beliart imádják.

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

Molnibalage
Hát igen az a durva a játékban. A játék hosszához képest tök hamar megszerzed a Bastard Swordot és annál nagyobbat sebzõ talán kettõ akad egykezesbõl, de azért a +5-10 sebzésért nem éri meg loholni. Asszem a Master sword a legjobb, de két katana kell a kovácsolásához és magát a Master Swordot nem árulja senki és nem is találhatsz egyet sem...

A normari küldetés pl. milyen kardot eredményez? Én nem is csináltam végig...

Ja és a Blessed weapon-ra az ³rja, hogy Beliar lényei ellen többet üt. Melyikek számítanak azoknak?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

grebber
Szerintem mindekinél ilyen nálam is.
De ennek ellenére müködik. goto Saturas pl a név az nagy kezdõbetûvel legyen.

vg22
Mindenkinél ilyen feketén jön le a konzol, nálam is, úgyhogy sajnos vakon kell írni😞

littleNorbi
+r

littleNorbi
Miét ilyen feketén jön le nálam a konzol ?

2.5 AMD-m van 512 ram meg 5900 gforce Ultra ha veszek bele még 1 giga ramot akkor hogy futna mer jelenleg sz@arul
b-type
nem voltam egy ideig 😊
Szal ja, meg kell keresni.
Mindenesetre gondolom ezt tennéd ha nem lenne ez a lehetõség (vagy abba hagynád a játékot persze).
Ez az egész csalás móka érdekes, egy mukkal nem szóltam az ellen hogy vki használja, ezt igyekeztem is hangsúlyozni. Az ellen van bajom, ha ezt másnak ajánlják.
Aztán elindult a dolog egy olyan irányba hogy a csalás jó vagy rossz dolog egy szerepjátékban.
Ebben is van véleményem (sztem gáz, ahogy írtam is).
Aztán a vita értelmetlenségbe, majd személyeskedésbe ment volna el az meg nem érdekel, így hagytam a rákba.
Most sem veszem fel, csak mivel akkor nem tudtam reagálni mikor írtad, így most leírom osz vége 😊
Nekem az elsõ Gothic ez a 3.rész, de BG/kieg+BG2/kieg,IW/kieg-1-2,M&M/mind,ToTEE,DS,DD,NW/kieg,Morro'-Obli'..stb
mind megvolt, a Gothic sorozat elmaradt...mindig volt vmi más éppen.
Csít sehol (gályázom, van bébem, élek mint más..stb, szal nem kockulok idõmilliomosként)
és elsõ Gothic-ként itt a G3-ban sem kellett sehol.
ezért nekem meglepõ (hökkenet), hogy fuller 'Gotherek' becsítelnek, és megmagyarázzák.
belefér, nem õszület, csak meglepõ. De közöm semmi az ziher.
Viszont ha van egy kérdés hogy ez hol van, az hol van?
Arra többféle válasz létezik a 'írd a konzolba' kivûl.
ami 'infóként' van kezelve...ezen lehalok.
Infó nálam egy ilyen esetben az ha elmondom merre van, ha nem megy, de segiteni akarok, és én akarok segíteni, akkor elnézek arra, és elmagyarázom az utolsó hópehelyre stimmelõsen.
..vagy egyszerûen hagyom hogy más válaszoljon.
Sztem túl lett magyarázva, Ez a kitalált világ is szabályokra épül, egy embert rá lehet venni a mi világunkban is hogy segítsen, szponzoráljon..stb, meg le is lehet lõni.

Mr_no_NaMe
Keretem az nekemis akadna rá, csak az a gond, hogy 50 repu kell a lázadó frakcióhoz, hogy megvehesd a lovag páncélt.
Én 35 szintes vagyok asszem és még mindig wenzel kardjával és egy másfélkezes kardal harcolok. Rohadtul nem találok jobb kardot.
Páncélt csak venni lehet, a lovagpáncél a legerõsebb.
Ami még érdekelne,hogy lehet páncélt vagy fegyvert találni valahol?Ugyanis én még nem találkoztam egyetlen védõfelszereléssel sem egy komolyabban sebzõ karddal.Rubinpengém van ami 95-ös sebzésü.34-es szintü vagyok és még mindig könnyûpáncélt viselek.Mondjuk lenne rá keretem 1 lovag-páncélra,érdemes megvennem??

★ 汤姆 李

Nah az Okara-s küldi elég húzós lett,még mindig nem teljesítettem(viszont közben 2 city-ben is elég komoly hírnévre tettem szert😊
Szóval a lényeg,hogy Embereket kell kerítsek Okarai vezér Rolandnak akiket ugye az Okarai kovácshoz kell vinnem(franc se tudja miért de mind1),kerítettem már nekik úgy 4-5 lázadót.Mekkora sereggel lennének már végre képesesek megindulni Montera ellen?Honnan szerezzek még embert nekik??Állítólag Montera körül is vannak emberek kik csatlakoznának de senkit nem találok aki szóba jöhetne ez ügyben.

★ 汤姆 李