Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tibor16
nekem 3 nevet ír ki olyankor, az egyik a sovány rabszolga.. - ez hogy van a játékban angolul? - mert megkeresném, csak pontos név, kisbetû nagybetû kellene a goto-hoz

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Hiába, akkor is tag marad 😊

Silvió scriptjét nagyon elszútrák. Azt az oázist én is kipucoltam a nomádoktól -Isten hozott a sötét oldalon 😊- és ugyanúgy jártam. Ráadásul nálam mincs is olyan menüpont, hogy menj vissza, csak a várj.
A fickó azóta is ott vár az oázisban, és minden teleportáláskor kiírja, hogy Silvió várakozik. Yasmin ugyanaz, de ott a gyere velem sincs már meg 😊 csak az ital átadása és a vége menüpont. A neve persze kék mind a kettõnek 😊

Mike
felveszel helyette vki mást

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
én ezeket úgy csinálom, hogy mindig közvetlenül mellettük megyek - mondhatni vállvetve - és így nem érzi szökségét hogy leálljon verekedni, engem meg nyugodtan harapjanak, nem zavar

de speciel ennél a csókánál nem ez a baj, hanem az, hogy hiába irtod ki az ork tábort, ha felveszed a külsdetrést újra lesznek ott orkok, akik hõsünket bizony pillanatok alatt szétkapják, mert bele kell rohanni a sûrûjébe, én meg egyedül iktassam kia 2 sámánt miközben õt is gyógyítom

Takanohana
Na látod, pl. erre való a cheat, goto Silvio, azt elküldeni a francba.

Mr_no_NaMe
Én csapatban azóta nem merek vinni senkit mióta az a Silvio gyerek a társam lett és valszeg az is lesz örökkön örökké...mikor eljutottam a sivatagba a kemény 20-21 szintemmel akkor vettem fel, hogy kipucoljak vele 1 oázist...most vagyok 40 szintes és azóta a csapatban van (közbe a sivatagi küldik nagyrészét megcsináltam + ishtarba bejutottam és nordmart is majdnem bejártam már), de a pöcsöm sem tudja merre jár mert elment valahová a francba.
Mr_no_NaMe
Fõleg amikor azt a paraszt Larsont kellett kisérgetni, hogy meglegyen a beleeggyezése...fél Nordmaron átszaladgálna a drágaságom, de az elsõ farkascsapat széjjelkapná. Ezt az utat (farkasklántól az érclelõhelyig) kb 3 óra alatt tettük meg töménytelen visszatöltéssel mer vagy mindig jött mögöttem és nemtudtam elõre terepet letisztítatni, vagy ilyesmik. Amikor meg odaérünk nagyban mondja: Igen kiálltad a próbát! Megkapod a beleegyezésem...mondom köszi, azt leszámítva, hogy fél nordmaron végigmész és mindent én ölök meg helyetted...de azé azon az érclelõhelyen már jártam és minden rögbõl kibányásztam a dolgokat...azmeg nagy keményen beáll bányaszni...na most te szívjál bazmeg
Messze nincsnek úgy megerõsítve az npc-k mint az 1-be vagy a 2-be. Itt a legerõsebb embert is (ha nem mágus) 2-3 farkas széjjelkapja.
Nála van a rohadt nagy fejsze, de még ütni se bír vele...ha meg bír, akkor lesebzi az ellen életének kemény 5%-át...najó mosmá magamban dühöngök :o)
tibor16
igeen, ez a legrosszabb a játékban, vkit elkisérni, mert az biztos, hogy elhalálozik, ha nem pucolod ki az útját. Általában mentek elõtte, megnézem hova akar menni, visszatöltök miután elhalálozott, kitakarítom elõtte az utat, azt akkor talán el is jut az illetõ oda ahova akar.
Hanem nekem ez a Diego, az az általános kisérõm, hát az egy kemény gyerek - vagy a játékban lehet vmi szerepe, mert edddig mindent túlélt. Volt most olyan, hogy véletlen otthagytam 6 kardfogú társaságában, -nem vettem észre, hogy az útvonalukban van - túlélte. Aztán meg lerohantam egy ork tábort Nordmarban, azt ahol a tábor elõtt glédában állnak az orkok, a táboron belül meg vannak vagy 10-15-en, hátul meg van egy õsi sír. Hát elrohantam tápolni, mire vissszaértem, legalább 8-an állták körül, ez meg csak szurkált rendületlenül - ezt is túlélte.

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Mike
úgy imádom a tûzklános nagy arcokat
van egy tag aki a második híd után lakik, fixa ideája, hogy orkokat kell gyilkolnia
1. kisérlet: meghalt a bejáratnál a goblinoknál
2. meghalt mert megették a farkasok, tigrisek
3. kipucolok mindent elõre, ork tábort is, megyek hozzá, ok, menjünk (ja és most velem, van Mi... akárkicsoda a monostorból) szal megyünk, orkok respwnolnak, fickókám vadul beleveti magát az orkok közé, 15s alatt szétkapták
bezzeg a mágus csávókámat nem
szal kemény legények ezek is, fõleg duma terén

Mike
jó az a korona, azóta is azt hordom
meg a gyûrûjét
vissza se adom neki 😊

Mike
ekkora különbség van egy 6600GT és egy 7600GT között? nem is gondoltam volna

Mike
miért nem figyelsz? 9200 és 9500Pro-ról volt szó

Mike
mássz be kulcs nélkül
simán be lehet mászni

Mike
gyaloglás

Szaruman
Teleport-rúna (vagy stone, vagy mi).

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Dudu Tekh
van egy kerdesem: van valami utazoeszkoz, akkarmi???

TDU:[HUN]dudutech

11433<#nezze>
Dudu Tekh

ja igen, mivel hogy a fején van és a fejet is pontos jével' írjuk.
😊)

KIP
Amióta felraktam az 1.09-es javítást megzavarodott az AI, ez kb úgy néz ki hogy free for all van mindenhol😊 mindenki üt mindenkit amerre csak járok, egy ideig mókás volt, de aztán sok end gém lett belõle ugyanis engem is bevontak a játékba a mászkáló attack disznók 😊 Volt olyan is hogy goblin, farkas, disznó egy egyszerre harcolt, aztán last monster standing lett belõle 😄. Totális káosz az egész másnak is csinálja ezt vagy csak nálam van vmi gebasz?😊
tibor16
koronája - helyesen - 😊

ha jól emlékszem ez az a templom, ahol adanos koronálya van.mert abba a templomba be tudsz ugrani felülrõl, úgy hogy megkerülöd a templomot és a homokdombról ráurassz a tetejére. onnan pedig be tombrájderelsz'.
adanos koronályát még templomnyitás elõtt megszereztem.

Nandusz
Nem a 6600GT-re mondta, hanem a 9200-ra, hogy annál erõsebb a 9500.

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

Molnibalage
A Gothic3.hu-n ott van a neve a leírásban. De azt nem értem, hogy nálatok hogy fordulnak elõ ilyen esetek. Én küzdelem estén MINDIG elõször a nevesített karaktereknek ugrok neki....

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
9500 Pro erõsebb a 6600GT-nél?? Ezt viccnek szántad? 9500 Pro-t már nem is árulnak a boltok. Ráadásul a Pro az még a gyengítettt verzió a családból...

Nekem 1GB RAM mellett a lenetebb említett karival viszonyleg tûrhetõen fut sader 3.0-ás beállításokkal.1024x768, medium textura, low árnyék, low modell, 2xmedium látótávolság, low vegetáció(na az visz baromira erõforrást) és field of depth mellett. Nálam is az a gond, hogy töltöget, ha negyon agrsszíven mászkálok, de ezt leszámítva jó gyors a kiscsike. Ha városban kell harcolni, akkor persze árnyékok ki és látótávolság is vissza low-ra. Nordmarban meg aszem a shadert is vissza kell venni 2.0-ra, mert a jégen és havon a fényeffektek nagyon durvák. Szebb, mint a 3D Mark-ban a shader 3.0-nál. (sõt, a 3D Markban egyenesen
randa a hó ehhez képest)

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Nandusz
Egy kulcsot nem találok a Mora sul-i templomhoz. Valószínûleg, hogy az ork vezetõ menekülhetett el, amikor a templom melletti ork tábort pusztítottam ki. És állítólag nála is van egy kulcs.
A kérdésem az lenne, hogy ez az ork vezetõ NPC karakter?...és ha igen, akkor mi a neve?
Sajnos kénytelen leszek a spawn-t használni, hála a játék bugosságának.
MErt ha ez az ork vezér kimenekült a világból zsebében a kulcsal, akkor akár uninstallálhatom is a játékot ha nem használok cheat kódot. <#falbav>

azert a te kartyad sokkal erosebb az ovenel!
akinek a végigjátszásokkal vannak gondjai, az nézzen szét itt is, hátha találunk megoldást a gondolkra, ugyanis már 14 ! város küldetésinek leírása található meg
http://gothic3.hu/viewpage.php?page_id=16
tibor16
nekem 9600XT-256RAM-mal megy, akad a töltéseknél de normálisan fut, azaz játszható 800x600-on és nem is teljesen minimumon. Úgyhogy kisérletezni kell a beállításokkal..

Nem esélytelen, nekem 9500 pro-val 1gb rammal és athlon xp 2000+al élvezhetõen fut 800*600 medium közeli beállításokon....

Nekem pedig 128-as 6600GT-m van, és igenis élvezhetõ rajta, fõleg, hogy keményebb kártyák, konfigok is megsínylik.

Csak azért írom, nehogy valaki kidobja az említett kártyát kétségbeesésében...
Molnibalage
Ilyen karin tök fölösleges próbálkozni. 6600GT alatt ESÉLYTELEN élvezthetõen játszani vele és abból is a 256MB-os kell. 30-ért már kapható újonnan is.

littleNorbi
Azoknak a haverjaimnak, akiknek ilyen kártyája van nem ment...

MerlinW
google?

http://ati.amd.com/products/radeon9200/radeon9200/index.html

[merlinw.org]

Casper007
Nem tudná valaki megmondani, hogy az ATI RADEON 9200 támogatja a SM 1.4-t? Csak azért, mert ilyen kártyám van, és nem szeretném feleslegesen megszerezni a játékot.

Hello World!

Ioles
Ok köszi

peeter22
Emlékeim szerint Bakareshben lehet venni, de kell hozzá 50% feletti rep. a hasasokkal.

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

Nandusz
Én megnépzném helyedben, hogy a videokari ventillátora nem krepált-e be.
Ugyanis hasonló jelenséggel én is találékoztam anno még amikor a TI4200-em volt meg. Nekem a Demon Stone játéknál kezdett bevadulni....elõször textura hibák..majd fagyás. Törtem a fejem, hogy mi lehet a baj és miért csak annál a játéknál jelentkezik. Cserélgettem video drivert is.
Aztán egy kósza gondolat folytán megnéztem a videokati ventillátort...hát az mondta fel a szolgálatot.

grebber
Kösz majd körülnézek!

Next PC upgrade: 2022

Ioles
Valaki tudna segíteni?

peeter22
Alinál kellett lenni egy kulcsnak, mert van egy láda Faringban ami Alié hátha abba van ami kell. Angir sírjánál meg egy ancestor követ kell behelyezni a talapzatba. Ha jól emlékszem akkor az õ köve a sír közelében lévõ orktábor egyik sámánjánál van.

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

peeter22
Tess.... ez elvileg jó.

grebber
Lenne két problémám.

1. Lezuztam Fahringba a népet és kelek át Nordmar felé a hágon találok egy fazon ott ül a tûz körül a neve Rathgar és mondja hogy kirabolta egy dagadt ürge a neve Ali.
A probléma forrása az hogy Ali-t még az orkok legyilkolása elõtt holtan találtam a vár bejáratánál.Elvettem az összes cuccát de ami Rathgarnak kelett nem volt nála.Ilyenkor mivan??

2. Angir sírjánál kiirja hogy a talpazatba valami behelyezhetõ itt mitkéne csinálnom?

Válaszaitokat elõre is köszönöm!

Next PC upgrade: 2022

Dudu Tekh
Kerlek tedd be megegyszer, the page cannot be displayed!!
Koszi elore!!

peeter22
#8924 nézd meg a képet megtalálod amit keresel.

Afe
ehh, tényleg áll a venti.<#szomoru1>
de nem koszos, mert simán pörög ha megforgatom. vmi mástol állt meg. na majd holnap kicserélem.
köszi a segitséget.

Ioles
Sziasztok!
Most újrakezdtem a játékot, az orkok és a fejvadászok oldalán, Beliart szolgálva fogom végigjátszani mágus karakterrel(ezen belül sötét mágussal). Már Geldernben tartok 22-es szintû vagyok és tanulgatom a mágiát. Az lenne a kérdésem hogy sötét mágus ruhát kitõl lehet venni?

Dudu Tekh
Hol vannak a banditak a tenger mellet, Cape Dun korul
pontos valaszt varok
talaltam egy barlangot sarkanyokkal, mast nem banditakkal

Dudu Tekh

ez mitol van, hosszu ido utan egyszer kiadta
ha jol emlekszem a 2-nel is volt ilyenem???