Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy két hibát láttam de az nem zavart.
Next PC upgrade: 2022
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Next PC upgrade: 2022
A karakterlapon megnézheted hogy kb. mi az a vadászat érték amit el akarsz érni...azaz neked kell.
Annál feljebb nem hinném hogy érdemes..sztem az erõ és akpzettség határozza meg a sebzés értékét, több más játékban a távolsági sebzésbe beleszól a vadászat/dexterity is, itt sztem az csak bizonyos képzetségek és fegyverek használatához kell.
(Pedig jó lenne magasabb vadászat több hús kinyerését eredményezné mondjuk..)
A kovácsolást, a vadászatot, vmint a tolvajlást azért írtam mert ezeket inkább a mestereknél tanulod, míg az alkímia-õsi tudás az jól fejleszthetõ könyvekbõl.
lesz majd ékszer ami emel ezeken az értékeken, de az csak arra jó hogy fegyvereket tudja használni, buffolásra nem használható.
Az erõvel sincs gond, eleinte arénázni kell, és néha mesterektõl tanulni, késõbb a malomkõemelgetéssel nagyon nagyot lehet rajta emelni...alacsony erõnél a malomkövet még nem tudod megmozdítani.
Küldetésekbõl is kapsz majd pontot, mind a vadászatra mind a kovácsolásra és tolvajlásra...de az elég harmat. 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Akkor marad a sima harcos vadászat nélkül. Persze az még mindig kérdéses, hogy sima vadászat mennyire kell, illetve az így kinyerhetõ nyersanyagok a saját készítésû fegyverek készítéséhez. Eddig csak pallóst tudnék csinálni, de ahhoz pl. kell farkas bõr.
Tudom ez enyhén spoileres kérdés, de küldetések nem lesznek olyanok, hogy ilyen, vagy olyan állatbõröket szerezzek? A G2-ben volt, s akkor megint picit más a helyzet az alap szintû vadászat kitanulással. A tolvajlás és a bányszat persze kelleni fog, max ha nem lesz állatbõröm a fegyver készítéshez, akkor venni kell, de akkor már nem lesz nagy üzlet a kovácsolás szerintem, pedig valamibõl élni kell(ene).
Íjjazni jó, a számszeríj lassabb, és ha nullás vesszõt használsz, akkor nem is nagyon érzel különbséget, hiába írja a magasabb serbzést...magasabb is, de csak plusszos sebzésû vesszõvel jön ki igazán.
A vadászat-kovácsolás, és a tolvajlás elsõsorban a ládák miatt.
Az erõt melléteheted arénázással, tudást és alkímiát pedig visszonylag jól lehet tanulni könyvekbõl.
Itt nagyon nem mindegy hogy merre mész a világban, de ez már spoiler lenne nem tipp.
Harcosként taktikázni kell, van hogy érdemes átfutni a mobokon, ha úgy találsz egy kiszögellést amire felugorhatsz, sajnos a szörnyek(sem) nem bújnak el ha íjjazol, így eleinte érdemes inkább ügyes vadászként mint bátor harcosként nyomni. 😊
Mindig legyen nyílvesszõd, fiolád, és álkulcsod...ez a játék teljes hosszára igaz. 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
ha sok ak kell, irany a sivatag
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Mert emlékeim szerint azt nem tudtam mesteri szintrer vinni.
Akétkezes mesterit megszereztem.
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
Lõsz, elfutsz, lõsz, elfutsz, lõsz, elfutsz. Ezzel a taktikával bárkit le lehet gyõzni, nagyon erõs már ígyis a nyilazás a játékban.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Szerintem érdmes akkor az elején a vadászatra elkölteni azt a 45 TP-t, majd fokozatosan a többire, ahogyan lesz fölösleges TP, a Gothic-okban mindig is lehetett TP-t halmozni, aztán egyszerre jól elkölteni.
Inasságról nem hallottam, hogy lenne ilyen formában, helyette a leljebb már említett bargain perket ajánlom, ahhoz viszont megint a tolvajlásban kell profibbnak lenni.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Csak egy példa, hogy mégis miért kell a vadászat, s emiatt hezitálok. Szóval egyrészt kell a magasabb szintû kardozáshoz (kétkezes), persze ez ráér sokáig. Másrészt viszont kell a saját fegyver készítéshez is pl. állatok préme, s azt meg igazából nyúzással lehet készíteni. Ezért marad a vadászat. Egyébként asszem harcosként akarom elöször végig vinni. Elég sokáig nem akartam költeni speciális képességekre, de ahogy nézem van 1-2 amire érdemes (tolvajlás a zárnyitás miatt, vagy épp a fegyver élezés, vagya bányászat, és esetleg a vadászat), hiszen a maniból soha sem lehet elég ilyen árak mellett, s valamibõl pénzt is kell csinálni, ha nemakarok az elején felszabadítani, vagy épp leigázni településeket.
Da ha már állatbõrök lenyuzása. Nincs olyan, mint a 2. részben volt, hogy beálltam inasnak a vadászhoz és úgy 2x annyit adott a börökért?
A bargain perk segítségével elvileg jobb árakat lehet kialkudni, én még nem próbáltam.
2. egy zuben szobájában, leghátul, egy db õr õrzi, nem tudod ugy elvenni hogy ne duhits fel
elééggé szabad fordításra sikerült de legelább szerintem érthetõ😄
Elõre is köszönöm.
Ishtar -one by main entrance on a table that teleports in front of the main guard
-one in the very back of Zubens chamber by his bed. It teleports to his palace. It is guarded by a single hashishin and there is no way to get it without setting him off.
2. Elég sok szintet elhet lépni a játékban, így lehet költeni. Érdemes megtanulni minél hamarabb a gyorsan tanulós képességet, hogy 11 TP jöjjön egy szintlépésnél. Én akkor költenék ennyit vadászatra, ha amúgy is nyilazgatni akarnék, akkor mindenképpen megérné, jól lehet vele keresni - és ez esetben már érdemes az elején befektetni, hogy ne vesszenek kárba a leölt vadak.
3. A tolvajlás nem kerül sokba, néhány szintlépésnyi TP-bõl össze lehet hozni.
De nem hiszem, hogy az elején egyszerre mindenre kellene költeni a TP-t, el kell dönteni mire van szükség, aztán a végén már úgyis lesz elég felesleges TP. Azért ne legyen valaki már az elején mester vadász-tolvaj-harcos-kovács-mágus-alkimista az elején 😊
Ismét lenne néhány kérdésem:
1. Hogyan tudok bányászni? Meg van a képességem, van csákányom is, de nem tudja kézbe venni, van egy fejszém (nem a fegyverek közt, hanem a speciális cuccoknál) amit viszont igen. Csak nem az kell hozzá? Több barlangban jártam már tele van érdekes kristállyal. Semilyen inteakciót nem ír rá, gondomolm nem ezeket lehet bányászni. Ha nem, akkor merre vannak olyan bányák, ahol bányászni is lehet, s mit kell figyelni, valami olyasmit mint a G2-ben?
2. Érdemes az elején megtanulni az állatok megnyúzását, fogak karmok kinyerését, és a hüllõk megnyúzását? Azért kérdem mert elég sok TP-t megeszik. 120, illetve a hülllõk megnyúzásához 130-as vadászat kell, 3*5 TP a 3 nyúzás képesség, amit együtt már 45 TP.
3. A Tolvajlást is gondolom csak TP-bõl lehet, s a zárnyitûás miatt gondolom azt is érdemes fejleszteni, hogy legalább a közepes zárakat ki tudjam nyitni tolvajkulccsal. Az megint 25 TP (zrnyitás+120-as tolvajlás hozzá)
Elég érdekes így az eleje, hogy a tolvajlás (25TP) a bányászat+életézs (10TP) és a vadászat (45TP) Megeszi az elsõ 8 szint (80TP) teljes egéssézt. S akkor még sehol nincs állóképesség, erõ/ügyesség/õsi tudás fejlesztés (kartaktertõl függõen), illetve az életerõ is csak TP-bõl megy ahogy látom.
Egyszerûen elkezdet írtíni az Orkokat, míg fel nem adják a várost és kész. 😊
Nekem is megy rendesen.
Viszont 2 féle crack is van hozzá - nálam a Razor félét vírusosnak látja a Mcafee, amit ezért nem használok, a másikat tettem fel, s úgy tûnik, mûködik jól.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
mert ha nincs vele gond, akkor belerakom a FAQ-ba
One Vision. One Purpose.
Gondolod, hogy ezen a topicban elhangzott vélemények hitelesebbek az ottaniaknál?
Köszönjük ezt az elismerést.
Egyébként: FAQ
Ez IGAZ???
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
két 30+-os infantilis idióta veszekszik a semmin 😊))))
😊))
egyetlen csúnya szót sem használtam, nem anyáztam, nem személyeskedtem
mondjuk õ azt mondja, hogy de, ellenben én azt gondolom személyeskedés az, ha teszem azt azt mondanám te orángután, én csak szóvá tettem, mit nem tudok benne elviselni: a magas lóról való osztást. Engedett egy centit is? mondta hogy talán nincs igaza, vagy lehet, hogy nem kellett volna ezt mondanom? nem! Próbálok a taggal megférni, de mindig mond vmit, amivel felbosszant
na jóvan, befejezem, a topik nem a mi lelki életünkrõl kell szóljon
Olyan aranyosak a kifinomult humorral és iróniával átszött egymáshoz szólásaik😊))
Csak van itt vki aki elvállalja.
sztem meg nem, és mivel hozzám címezted ezt én döntöm el.
Semmi energiát nem ér meg ha vki a neten személyeskedik. gyík dolog.
szal hagyjál lógva légyszi.
on: