Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Casper007
1 GB RAM
ATI RADEON 9200 128 MB
Celeron 2.4 GHz

Ezzel a konfiggal fut a játék?

Hello World!

??? Nem értem a kérdést. A küldetés úgy van, hogy Lee kér tõled egy teleportkövet, majd elteleportál a templomba, onnan te felkiséred a trónterembe. Ott azt mondja: Ha, a piszkos disznó!... Majd nekimegy a kétkezeskarddal. Te meg állhatsz és végignézheted. Ha a király gyõz, akkor Lee békén marad utána, ha Lee gyõz, akkor a királynak béke poraira. Ha nem nézelõdsz, hanem bunyózol, akkor neked megy a várnép. Ha nézelõdsz és nem gyógyítgatod Lee-t, akkor sanszos, hogy veszít, mert gyengébben harcol, és a királynak rengeteg életereje van. Ha nézelõdsz és gyógyítgatod Lee-t, akkor elõbb-utóbb kifekteti a királyt. És a várnép még meg is tapsolja. (Bár azt is megtapsolja ha fordítva történik, hihetetlen részre hajlóak, ha te pancsolsz be vkinek, mindenki egybõl a plafonon van)
b-type
Mikor ölettél Lee-vel?
Mert az 1.12-ben erõsítettek az NPC-ken, nem elõtte volt még?
Bár mindegy, így vagy úgy, de az lesz aminek lennie kell 😊)

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Leehez beállni?! Már megint? Ráadásul akkora gyík! Ha meg akarod öletni vele a királyt, muszáj állandóan gyógyítanod, mert a király gyerek elég kemény, fõleg Lee-nek. Ha meg besegítesz, akkor neked megy a várnép.
Én igazából a 2 után abban reménykedtem hogy Lee itt is csinál vmi kis zsoldos csapatot( pl a Nordmarba menekülõ myrtanaiakból toboroz vagy valami) és beállhatok hozzá viszonylag hamar, de a fejlesztõk nem igy csinálták a játékot(sajna), ez van.

Erre a semmilyen gépen nem fog száguldozni dologra majd térjünk vissza 10 év múlva!<#eplus2>

b-type
hmm...ez jól hangzik 😊))
Nálam most jegelve van a játék pont Ishtar miatt.
A királyt nincs ellenemre Lee-vel meggyakni, mert a harmadik lehetõség a legszimpatikusabb 😊
(útálom ha felhasználnak <#zavart1>)

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Úgylátom zsírfecskének és vg22-nek is jó lesz, de vkinek válaszolni akartam, na mindegy, ebédidõ van.
b_type_free: Nem is neked akartam ezt írni, hanem kinek is....
Azért nem olyan vészes az Ishtarba bejutás, a legtöbb hírnevet a hashishinek közti ügyes bajos dolgokból lehet szerezni. + néhány bandita, nomád. Összvissz két vízmágust küldtem át a túlvilágra, hogy meglegyen a dolog, és hát annyira nem voltak õk nagy barátok, még ha most smúzolnak is, hogy: te vagy a mindent eldöntõ, a kiválasztott, a...
De békén is hagyhatod õket, ha minden kis izét elintézel nekik Myrtanában meg a sivatagban + hagyod, hogy Lee lemészárolja a kerált, akkor is meg van a 75 - ös hírnév.
Na, hiába próbálgattam az ini buherálást,nem jött be.
Köszi! 4 Gb ram van a gépben, csak elütöttem. A 8998-ban közben találtam infókat, majd próbálgatok.
Valószínûleg csak swappol, folyamatosan töltenie kell az új területeket a merevlemezrõl. 1 GB RAM-nál ez bizony telejesen normális. Érdemes az ini fájlt javítani, mert alapból hibás, a FAQ-ban le vannak írva a kellõ információk, de ez a játék semmilyen gépen nem fog száguldani.
b-type
off:
sztem szedj le és nyomj egy HiJackThis.exe-t (nem települõ progi), a 'logját' pedig másold be egy szakmai topikba, ha vannak akkor pár perc és kiderül.
on:
egyébként tudja akasztani a gépet, 1.5-2giga jó ha van.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Pár napja játszom a játékkal, de nagyon akad. !Gb ram és X1900XT van a gépben, de bármilyen beállítást állítok be (low, medium, high) ugyanúgy akad. Szóval nem a vas kevés, hanem valami nem tetszik neki a rendszerben. Lehet, hogy valami szoftveres ütközésem van? Hogy lehetne ezen segíten? Egy mentéskor 10 másodpercre is megáll a kép.
Mike at home
nekem már sikerült sajáttal is, nagyon vicces volt, mert megharagudott a tázesõ miatt (és mivel kék volt, jött utánam, meg sem tudtam ütni)

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Botond
Igen,nekem is ott ment el a kedvem a játéktól,amikor a 3-4. város felszabadítása kapcsán bug került a történet szálba,és eleve ez elkeserített,hogy csalás nélkül nem jutok tovább,de végül nem lett csalás,csak megtámadtam õket,és megöltem mindenkit. Na most ez vicc,hogy alacsony szintû karival lekaszabolok egy egész várost ork helyõrségestõl mindenestõl. Most kicsit pihen a polcon a cucc,majd pár patch múlva elõveszem.
Nandusz
lehetséges....de ha netán meg lehetne áldani (ami elég morbid lenne), meg megélezni, akkor máris 155-ös félkezesed van...milyen állat már nem?😊)

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

Nem 135-öt sebez? én mintha ugy emlékeznék

Nandusz
Hopp...igazad van 3 démon....hisz a kolostorban is volt egy..

Nandusz
ezt látod nem tudom....nekem volt birtokomban démon kard, annyi szent....

grebber
Hm és az mitõl van hogy hiába öltem meg a game során 3 démont miután meghaltak egyszerûen köddé vált a fegyverük?

Next PC upgrade: 2022

zsirfecske
kössz, annyit talán megér 😊

Nandusz
ha jól emlékszem olyan 170.et sebez.
Nem csak erõre...hisz azért vannak malomkövek, arénák, maradandó hatást okozó italok, etc.
A Démon kardot 666 erõvel lehet kézbe venni.
Egyébként minden démonnál van. Akit megidézel és meghal, vagy te visszaküldöd és úgy purcan ki, attól is be tudod gyûjteni.
Egyébként emlékeim szerint 2 démonnal kellett megküzdeni a játék során összesen (legalábbis ennyire emlékszem hirtelen)...az egyik Gothában van, a másik valahol Nordmarban egy magaslaton egy kõkörnél, nem messze az egyik õsi sírtól.

vg22
Sajátos ötlet, az mennyit sebez? Nekem nem adtak olyat a démonok😞 Jah és csak erõre akarsz költeni másra nem?xD

Nandusz
Na lehet, hogy végigviszem mégegyszer, de mostmár céltudatosan úgy, hogy olyan 56-57-es szintemre kézbe tudjam venni a démon kardot.
Sztem emiatt megéri nem?😊))

vg22
Nincs összeütközés, persze nem túl kellemes nomdáokat meg vízmágusokat gyilkolni, dehát ez van:S

zsirfecske
de végigjátszás annyit ír, hogy 75 repuhoz zömmel nomádokat kell gyilkolni. akkor most van ütközés rebellel vagy nincs? kösz

vg22
Az, hogy lázadó vagy nem zárja ki, hogy megtanuld a kétkezes kardot, csakhát ugyanúgy kell a 75 reputation a hashishineknél hogy bejussál Ishtarba, mivel csak ott tanítják.

zsirfecske
tényleg nem lehet mester dualwield-et tanulni rebelként? nem juthatok be sehogysem a fickóhoz aki adja? épp capedun felszabadítása elõtt állok, azaz most választanék oldalt, és íj mellé két kardot terveztem a jók oldalán. gondoljam újra?

b-type
😊)

Ioles
Ok, kösz

nem frissítek 😊

A várostól nyugatra de az oázistól délre a romok között. Könnyû észrevenni, mert egybõl megtámadnak.

Mora Sultól dél fele lévõ romok között vannak valahol, közel a városhoz és távolabb a templomtól.

Why so serious?

Ioles
Valaki tudna segíteni?

Mike at home
szerintem meg számít a DEX mint ahogy az ij is

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
hallom 1.12-nél legyengítették a malacokat?

Dudu Tekh
Koszi szepen!!!!!!!!!
megcsinalom, amugy a kastelyba beengedtek, es vadasz is lettem de azert adok a gecinek 2tot hogy orujon.
koszi!!

TDU:[HUN]dudutech

b-type
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nordmar-i ütõs pia kell Mojoknak és kettõ, akkor beszédesebb lesz.
A csávesz csak egyet ad el, ki kell szedned belöle a receptet ha nincs nálad még egy hogy kilegyen a két darab nordmari pia.

Dudu Tekh
az also problemam megoldodott, van egy masik
Mojoknak, annak az orcnak aki fent egy kaput vigyaz kell valamilyn boozos italt vinni, elmentem ahoz aki elkeszitette es ideadta de az orcnak nem tom odaadni, nincs semmi valasz ha beszelni akarok vele
Valamit kihagytam????

Gubber
sziasztok!

Ha patchelem 1.07-rõl rögtön 1.09-re vagy 1.12 ra az mûködik? vagy sorban az összes patchet fel kell tenni? Ill. crack melyik verzióhoz van? mert elõbb megnézném mi változik mielõtt beújítok egy eredetire.

Dudu Tekh
elallitottam valamit az idonel, tul gyors hama nappa hama este, nem tom hogy kell visszaalitani
csak a marvinmodot probaltam es annal is a god mod vot bekapcsolva, mas semmi, nem tudjatok hogy kell viszaalitani?????
<#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>

b-type
Az elsõ kettõ az így van.
bár a mérgezésre találsz megoldást a G3.com-n...de spec. annyira engem nem zavar hogy ezt válasszam.
A keselyûk azok tényleg übercink módon néznek ki a földön...szerencse hogy ritkán látni. 😊)

a harmadiknál nem tudom mire gondolsz, ilyesmi nálam nem volt.

A mérgezéssel úgy vagyok hogy addig hiányzik amíg tudom hogy nem lehet a játékban megoldani...mert egyébként nem hinném hogy nagyon használnám, mérget eladni egyenlõre nem nagyon éri meg, az elõállítási hozzávalók árait és a végeredmény árát megnézve.
Nagyon mérgezni meg sztem nincs értelme, mivel csak szúrásra mérgez.

Azért a Megapatch jó lesz, én Ishtar-ba való bejutás szelíditését várom.

Valóban lehetségesesek ezek a dolgok a harmadik patch után (1.12)?
- A mérgezést még mindig nemtudom megtanulni (Ben Erai -ben)
- A madarak kimerevedve állnak vagy csúsznak a sivatagba vezetõ úton.
- Több NPC vagy MOB egy ponton áll( pl: egy disznó négyfelé esik )
Vagy a hiba az én készülékemben van ?

Az új fiókom: DevLupius

Ioles
Sziasztok!
Mora Soulban Kaffu õreit merre találom?

wedge31
A remény hal meg utoljára.Azért a megapatch remélem javit minden bugot bár a legfontosabb a játékmenetet érintö dolgokat,pl a totál csöd harcrendszert a kiegyensúlyozatlanságot meg a játék teljes elbutitását nem tudom,hogy hozzák rendbe.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

b-type
Nem igazán...legalábbis én nem.
texturahibákkal a sivatagi romoknál találkoztam de egy-kettõ max, és Silden-ben néha villogtak bizonyos tárgyak.
Neonzöld tetõk nem voltak 😊

vg22
Nekem sem a bugokkal volt a bajom, hanem magával a játékkal. Messze nem hozza azt, amit az elõdei nyújtottak. Korábban lehetett gazdálkodni a tp-vel, és ott még 20-30 szint körül sem biztos hogy túléltél volna egy orkváros-lerohanást. A küldetések a korábbiakhoz képest bugyuták (pl a zsoldosok hûsége, annak a nagy része is az, hogy megkérdezed szeretik-e Marikot, én valami másra számítottam, hogy gyanút fognak stb.) Ahogy írtátok a kétkezes harc semmit sem ér, alapban ugyanúgy egy karddal harcolsz, csak kevesebbet sebzel, egyedül annyi az elõnye, hogy gyorsabban szúrsz és van egy pörgõ-forgó kombó. Magasabb szinten én azt hittem hogy már tényleg két karddal fogok harcolni, de azt írtátok, hogy csak többet sebez ígyis. Pfff... A városokat is simán fel lehet szabadítani úgyis, hogy semmilyen küldit nem csinálsz meg, ez elég hülyeség sztem, a játék lényegi része veszik így el, meg mondjuk én elõször azért kezdtem újra, mert a Gothai démon gyûrûje eltûnt valahol, lehet eladtam nem tudom, meg Vatrast is éppenhogy sikerült kiszabadítanom, mivel Fabio vagy ki elfutott a felszabadításkor. No comment. Összességében persze jó a játék, de ezt is nagyon leegyszerûsítették, pont mint az Obliviont. Huh kicsit hosszúra sikeredett, lehet kusza is lett csöppet, de már nem nézem át😊

Hali!

Találkozott már valaki olyannan, hogy a háztetõk zöldek lesznek? szép neonzöldek? amúgy az 1.12-es patch van fenn.