Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hat en innosnak meg nem adtam^^
Most jatszom 3*ra ,most neki fogom, de beliarnak siman oda lehetett adni. Amugy érdemes visszamenni Xardashoz miutan odaadod masnak az ereklyeket meghalggatni a hozzáfuznivalojat. Legalabbis Beliarnal egesz vicces volt, kivancs vagyok Innosnal mit mond😄

lly

a_n_d_r_e_w
beszéltél elõtte a királlyal? nekem adott valamilyen jogart vagymit (régen volt már 😊)

One Vision. One Purpose.

A királyal beszéltél?

tibor16
na, most akkor mijjafranc van? - kipróbálnám, hogy más más istennek adom az ereklyéket - de asszongya - nem vagyok kész. Beszéltem Xardassal, aki elmondja óhaját - azt már megcsináltam, gond nélkül. Hanem - visszatölt és most próbálnám, ha másnak adom, hogy mi is lesz - de az Innos oltár asszongya - nem vagy készen.. - akkor most, hogy lehet választani, ha már arra támad gusztusom 😊 - köszi elõre isa segítséget..

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Van 1 ilyen törésem PAKHAN-tól 1.12-es patch-hez.Az utolsó bekezdés érdekesen hangzik bár nem tudom mi fog kisülni belõle.
1. Apply the official gothic 3 v.1.12 patch.
2. Backup the .exe, .dll files from the game folder plus your saved games
that are located in the My documents\gothic 3\ folder.
3. Extract the gothic3.exe, engine.dll, game.dll to the game folder
overwriting old files.
4. You can also extract all files that located in the folder "test"
to the game folder overwriting old files. This files were rebuilded
for better performance and stability. At least you can try.

PAKHAN

★ 汤姆 李

Felrakom a javítást mivel van már rengeteg gyógyitalom+ezem azom a gyógyításra.Tehát innentõl legyen teljesértékü kihívás a játék😊

★ 汤姆 李

Megmutatják, hogyan is NEM szabad vadászni 😊)
Köszi a helpet!
Hát nem is tudom,hogy felrakjam e a Patch-et mivel bevallom néha kihasználom az Inventory által úgynevezett"védelmemet"😊)
Ti felraktátok??

★ 汤姆 李

Mágus lévén tûzlabdával kezdek, ami 90%-ra leviszi az életerejét és egyetlen apró szúrástól ki is terül, azaz egyszer sem került földre, csak amikor nyerek, de sajna u.a.

Ioles
Én is azt hittem elõször hogy ezt a küldit buktam, de szerencsére megoldódott a probléma

kétszer? 12 szer 😊 és ugyan az 😞
Még újra is instaláltam a programot, az sem segített.

Nálam az volt 😞 Még mindíg ott áll a fickó és vár az arénában, hogy majd megküzd velem... 😊

Nandusz
Próbáld meg falhoz szorítani, úgy hogy ne essen le egyszer se, csak amikor legyõzöd. A faringi arénában ott a sziklafal...
Mondjuk nem lesz egyszerû mutatvány, de a próbát mergéri.
Egyébként ilyen bug nekem se volt.
De bár csak ez lett volna, a többi nem...most áldanám a játékot és dícshímnuszokat zengedeznék szüntelenül😊

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

Hagytam, hogy Tukash leverjen és én kerüljek a földre.
Ugyan ugy script hibával kifagy. Kár ezért a küldiért.
Nekem nem volt ilyen.
Ioles
Nekem is kilépett kétszer scripthibával ugyanitt, de már harmadjára nem

Akkor ez a küldi felejtõs?
Igen! 1.09 és 1.12-es patchcsel is ugyan az sajna.
Ha földrekerül a srác akkor annyi, jön a scripthiba 😞

Ez se semmi...
Ismét Silden, rabszolga szabadítás. Felmentem a dombra, lehozom a kuntakinté-ket. A harmadiknál vagy negyediknél, már nem is tudom pontosan, megkapom a pénzt meg megbecsülést oszt megyek vissza, ám látom, hogy a kopasz megy virágot szedni. Na, de merre?! Természetesen a város felé...
Kiváncsi voltam, hát követtem. Ott bóklászott a város körül és ha beszéltem hozzá, vagy hát ugye csak próbáltam, kifejtette, hogy milyen jó szabadon, gond nélkül élni.

Hát érdemes ezeknek jót tenni?
esetleg lehet hogy segítséget tud nektek nyújtani a Gothic3.hu.

Minden nap kerül fel valami újdonság! Érdemes sûrûn látogatni 😊
Sok tipp, leírás, és VÉGIGJÁTSZÁS található az oldalon, mindenképpen érdemes belátogatni.
Sziasztok!

A Faring-i arénában mikor le kell gyõzni Tukasht (második menet) script hibával le fagy a játék.
Tapasztalt valaki ilyet és ha igen mi lehet az oka.
Nandusz
Igen.
De ha játszottál az 1-2-vel korábban, akkor az ott felfedezett hangulatot felejtsd el. Mert ebben nem igen van ilyesmi.

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

b-type
Igen.
A játék erõsen fekteti a gépet, és vannak hibái, de sztem mindezekkel együtt is élvezetes.
Sokkal jobb is lehetne ez hozzá tartozik azért...sok olyan apróság, és 'nagyobbság' van amivel kifejezetten qvajó is lehetne, ezek bántják azért az embert játék közben.
De jó kemény és ez sztem jó.
A megapatch-l meg valszeg még jobb lesz..
Személy szerint sajnálom az alacsony eladásokat...de tény hogy sokkal jobb állapotban kellett volna kiadni.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Mike at home
de el is mondják, hogy a jó vadász messzirõl, nyillal
aztán usgyi elõ a kardot és lemészároltatják magukat 😊))

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Casper007
Nemsokára meglesz a game, de nincsenek személyes tapasztalataim. Az persze tény, hogy a játék eléggé bugos, de ennek ellenére azért lehet élvezetesen játszani vele, nem?

Hello World!

Én még ilyen ostoba vadászokat nem láttam! Silden környékén vagyok, itt valahogy többen vannak, tán ezért tünt fel. Kezdünk beszélgetni, hogy milyen marha jó a vadászat, meg hogy milyen jól meg fognak majd tanítani az okosságokra. Aztán jön a nagy ötlet, hogy menjünk ákom-bákom -ra vadászni; oszt azzal a lendülettel be a sûrûjébe. Természetesen nagy halál és visszatöltés a vége, hogy ne hulljanak el már a nagyonvadászok. Ott a hátán a mindentölõíj, de hogy használja, azt már nem. Az aggyas...

Nem értem; hogy maradtak ezek élve eddig?
LegionarR
OMG én sem vagyok komplett, nézhetném gyakran a privátüzijeimet... Ezer kösz a segítséget, javaslom a F.A.Q. ba is be lehetne írni valamilyen formában, elõször ott kerestem helpet...

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

LegionarR
Hol találok tanárokat, akik növelik a tulajdonságokat? Eddig csak oltárokat találtam...

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

Van egy kis gondom.
Az orkok valamiért mindenhol megtámadnak, ezen még túltettem magam, most Bakaresh -ben vagyok, elvittem magammal Silvio -t a fejvadászt a nomád tábort kiírtani az oázisnál. És innen kezdõdtek a bonyodalmak : A nomádok nekünk ugrottak mert õ ellenséges velük így ellenségesek lettem velem, utána elmentünk Ben Sala -ba, ott az orkok nekem estek, miután megõltem az elsõt rámugott az összes fejvadász is mire Silvio is elkezte írtani a saját népét. Most bárkihez megyek ellenséként kezelnek. Ja és Silvio halhatatlan, szinte egyedûl kipucolta Temple Ben Sala -t hogy a HP -je fullon maradt végig 😄
Valaki tudna valami megoldást arra, hogy ne támadanak rám az orkok, nomádok, fejvadászok ? Az utsó mentésem túl régi és ottis a sziklába ragadt emberekkel szívtam 😞 nincs annyi lelki erõm, hogy elõlrõl kezdjem.
Thx

Az új fiókom: DevLupius

Dudu Tekh
Koszi, megkeresem, csak most egy kicsit elvandoroltam, majd viszateleportalom magam!!

TDU:[HUN]dudutech

Mike at home
lehet a cikk fikázó, de a számok ettõl még számok maradnak

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Kész csoda hogy nem vagy vele egyedül... én 3*ra játszom most és még mindig csak a falba szaladás van, bár az elégh idegesítõ..

Zó : mondom erre majd 10 év mulva visszatérünk<#idiota>

Várható volt sajnos, hogy így fogja végezni. Nekem ugyan sikerült komolyabb bugok nélkül végignyomnom /de még így is találkoztam jópár olyannal ami már 5 éve is ciki lett volna/, de utólag végiggondoltam, hogy mennyi olyan bugba futhattam volna bele ami gyakorlatilag gátolja a végigjátszást, hogy kész csoda, hogy megúsztam.

Why so serious?

Ahogy kijössz Montera-ból a leomlott falrésznél ott van egy keresztezõdés és ott vagy balra mész egyenesen fel majd le vagy jobbra majd megint balra lefele és ott van.Pontosan nem tudom melyik irány de ez a kettõ közül valamelyik.Az tuti,hogy folyó mentén van 1 híd mellett!

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Dudu Tekh
Hol talalhato Dominiknak a farmja Montera korul hogy kerjem el tole a penzt mert sehol sem talalom a farmot??????

TDU:[HUN]dudutech

Nekem a Gotic 2 is "be tud recceni" kétmagoson... Összeségében persze nagyon jól fut 300%-os látótávval is.
Egyébként a jelenleg elérhetõ konfigokra gondoltam, de a játék optimalizációját ismerve, lehet, hogy a 10 évvel késõbbi gépeket vagy operációs rendszerüket fel sem fogja ismerni, szóval ne hidd azt, hogy annyira igazad van 😉
Gubber
Egyedül az zavaró nagyon sztem hogy ha meghalsz véletlen, 5 perc míg visszatölt :/

vg22
Azért ez nem fikázó, ez a szomorú igazság😞

azirafael
Azért egy ilyen fikázó, sárdobáló mocskos cikket kitenni a Gothic 3-ról az SG fõoldalára....?

bukás a Gothic 3

vg22
Az ambient hang bug kijavítva
Valamilyen hanggal kapcsolatos cucc ezt nemtom😊
Sok fizikai és a karakter mozgásával kapcsolatos bug kijavítva
Az inventori bugot már nem lehet kihasználni (gondolom már akkor is ütnek a mobok)
A kamera viselkedését fejlesztették
Több küldetésleírás javítva
Több kisebb küldetés bugjai javítva
Az NPCk nem halnak meg olyan hamar mobok ellen harcolva mint korábba, így könnyebben túlélik a partyzást

Itt a rangerek, hunterek, orc zsoldosok lepofozása a jövedelmezõ, uis egy ranger bow ~ 6k gold és a bastard sword is kb annyi. Egy trollbõrért akár 90 aranyat is adnak, hû. Megéri. De az összes nyúzást meg csontozást érdemes eltanulni, mert küldetések sokasága alapul arra, hogy kéne nekem ilyen-olyan bõr, csáprágó, tüdõ + ödéma. Hozz egybõl 10 -et. Meg azért azt is el lehet adni, sok kicsi sokra megy. Így a vége felé azt vettem észre, hogy van nálam ~450 db fog és kb uannyi karom.
sry nem válaszb9a 9akartam

Azt valaki tudja már improve armort hol lehet tanulni? ha lehet egyátalán...

magus
um, pénzszerzésre ti milyen módszert javasoltok? 1-ben emlékszem állatkák nyúzása volt jövedelmezõ.

b-type
Eddig nem tudtam konrétan mit csinál Lee. csak azt tom hogy fúj a királyra, és kell neki egy Tkõ.
Nem tom mi lesz majd, ha akarom Lee-vel veretni akkor gondolom az lesz...max többször kell próbálkozni, de lehet kipróbálom azt is hogy beszálok verni, és max a végén kiteleportálok, majd vissza...hátha csak egy kis morc lesz a dologból 😄D
Nem tom mi lesz, majd elvállik..

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Kérnékszépen valakit,hogy fordítsa le ezt nekem(nagyjából tudom de nem mindet😊
Build 1.12
----------
- Fixed ambient sound bug
- Sound occlusion improved
- Several physics and character movement bugs fixed
- Inventory exploit fixed
- Camera behaviour improved
- Several mission logs fixed
- Several small quest bugs fixed
- NPCs don't die as quickly as before when fighting monsters. This helps party members to survive.

A hivatalos verzió szerint nem, a valóságban pedig ki kell próbálni. Lehet, hogy megy. De biztosan nem max grafikai beállításokkal. Nekem (most egy kicsit dicsekszem is) 7900GS kártyával, 2,1 Core 2 Duo CPU-val, 1GB 800Mhz RAM-mal eléggé akadt, ha minden maximumon volt.
Mit javít az 1.12-es patch?

zsirfecske
kösz!

azért van esély, hogy elcseszem ezt a repu dolgot és nem jutok be. utálom hogy ennyire tervezni kell mindent 😊