Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most jatszom 3*ra ,most neki fogom, de beliarnak siman oda lehetett adni. Amugy érdemes visszamenni Xardashoz miutan odaadod masnak az ereklyeket meghalggatni a hozzáfuznivalojat. Legalabbis Beliarnal egesz vicces volt, kivancs vagyok Innosnal mit mond😄
One Vision. One Purpose.
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
1. Apply the official gothic 3 v.1.12 patch.
2. Backup the .exe, .dll files from the game folder plus your saved games
that are located in the My documents\gothic 3\ folder.
3. Extract the gothic3.exe, engine.dll, game.dll to the game folder
overwriting old files.
4. You can also extract all files that located in the folder "test"
to the game folder overwriting old files. This files were rebuilded
for better performance and stability. At least you can try.
PAKHAN
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Hát nem is tudom,hogy felrakjam e a Patch-et mivel bevallom néha kihasználom az Inventory által úgynevezett"védelmemet"😊)
Ti felraktátok??
★ 汤姆 李
Még újra is instaláltam a programot, az sem segített.
Mondjuk nem lesz egyszerû mutatvány, de a próbát mergéri.
Egyébként ilyen bug nekem se volt.
De bár csak ez lett volna, a többi nem...most áldanám a játékot és dícshímnuszokat zengedeznék szüntelenül😊
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
Ugyan ugy script hibával kifagy. Kár ezért a küldiért.
Ha földrekerül a srác akkor annyi, jön a scripthiba 😞
Ismét Silden, rabszolga szabadítás. Felmentem a dombra, lehozom a kuntakinté-ket. A harmadiknál vagy negyediknél, már nem is tudom pontosan, megkapom a pénzt meg megbecsülést oszt megyek vissza, ám látom, hogy a kopasz megy virágot szedni. Na, de merre?! Természetesen a város felé...
Kiváncsi voltam, hát követtem. Ott bóklászott a város körül és ha beszéltem hozzá, vagy hát ugye csak próbáltam, kifejtette, hogy milyen jó szabadon, gond nélkül élni.
Hát érdemes ezeknek jót tenni?
Minden nap kerül fel valami újdonság! Érdemes sûrûn látogatni 😊
Sok tipp, leírás, és VÉGIGJÁTSZÁS található az oldalon, mindenképpen érdemes belátogatni.
A Faring-i arénában mikor le kell gyõzni Tukasht (második menet) script hibával le fagy a játék.
Tapasztalt valaki ilyet és ha igen mi lehet az oka.
De ha játszottál az 1-2-vel korábban, akkor az ott felfedezett hangulatot felejtsd el. Mert ebben nem igen van ilyesmi.
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
A játék erõsen fekteti a gépet, és vannak hibái, de sztem mindezekkel együtt is élvezetes.
Sokkal jobb is lehetne ez hozzá tartozik azért...sok olyan apróság, és 'nagyobbság' van amivel kifejezetten qvajó is lehetne, ezek bántják azért az embert játék közben.
De jó kemény és ez sztem jó.
A megapatch-l meg valszeg még jobb lesz..
Személy szerint sajnálom az alacsony eladásokat...de tény hogy sokkal jobb állapotban kellett volna kiadni.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
aztán usgyi elõ a kardot és lemészároltatják magukat 😊))
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Hello World!
Nem értem; hogy maradtak ezek élve eddig?
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
Az orkok valamiért mindenhol megtámadnak, ezen még túltettem magam, most Bakaresh -ben vagyok, elvittem magammal Silvio -t a fejvadászt a nomád tábort kiírtani az oázisnál. És innen kezdõdtek a bonyodalmak : A nomádok nekünk ugrottak mert õ ellenséges velük így ellenségesek lettem velem, utána elmentünk Ben Sala -ba, ott az orkok nekem estek, miután megõltem az elsõt rámugott az összes fejvadász is mire Silvio is elkezte írtani a saját népét. Most bárkihez megyek ellenséként kezelnek. Ja és Silvio halhatatlan, szinte egyedûl kipucolta Temple Ben Sala -t hogy a HP -je fullon maradt végig 😄
Valaki tudna valami megoldást arra, hogy ne támadanak rám az orkok, nomádok, fejvadászok ? Az utsó mentésem túl régi és ottis a sziklába ragadt emberekkel szívtam 😞 nincs annyi lelki erõm, hogy elõlrõl kezdjem.
Thx
Az új fiókom: DevLupius
TDU:[HUN]dudutech
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Zó : mondom erre majd 10 év mulva visszatérünk<#idiota>#idiota>
Why so serious?
★ 汤姆 李
TDU:[HUN]dudutech
Egyébként a jelenleg elérhetõ konfigokra gondoltam, de a játék optimalizációját ismerve, lehet, hogy a 10 évvel késõbbi gépeket vagy operációs rendszerüket fel sem fogja ismerni, szóval ne hidd azt, hogy annyira igazad van 😉
bukás a Gothic 3
Valamilyen hanggal kapcsolatos cucc ezt nemtom😊
Sok fizikai és a karakter mozgásával kapcsolatos bug kijavítva
Az inventori bugot már nem lehet kihasználni (gondolom már akkor is ütnek a mobok)
A kamera viselkedését fejlesztették
Több küldetésleírás javítva
Több kisebb küldetés bugjai javítva
Az NPCk nem halnak meg olyan hamar mobok ellen harcolva mint korábba, így könnyebben túlélik a partyzást
Nem tom mi lesz majd, ha akarom Lee-vel veretni akkor gondolom az lesz...max többször kell próbálkozni, de lehet kipróbálom azt is hogy beszálok verni, és max a végén kiteleportálok, majd vissza...hátha csak egy kis morc lesz a dologból 😄D
Nem tom mi lesz, majd elvállik..
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Build 1.12
----------
- Fixed ambient sound bug
- Sound occlusion improved
- Several physics and character movement bugs fixed
- Inventory exploit fixed
- Camera behaviour improved
- Several mission logs fixed
- Several small quest bugs fixed
- NPCs don't die as quickly as before when fighting monsters. This helps party members to survive.
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李