Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pedig nálam cseréli, most próbáltam ki. -Alapban varázsló vagyok és már régen nyilaztam 😊
1. kard, 2 nyíl, 3 sima vesszõ, 4 tüzes lövedék.
kiválasztom a nyilat a 2-essel, majd a 3 és 4 el tudok a sima és a tüzes lövedékek között váltani.

Nandusz
Borús-fok elõtti farmról van szó...ott az egyik õrjárat a kettõ közül, akiket likvidálni kell. Ezen a farmon lesz a kovács mester is😊
Úgy ismered fel a farmot, hogy 3 disznaja, pár tik, egy házikó, kis kerítés, 3 ork a házon kívül😊))

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

De durva,igazad van,kipróbálom!
Köszi😊

★ 汤姆 李

én azt akarom kérdezni, hogy a vörösdoknak, hol tudok majd szerezni egy kovácst és hogy megkell ölnöm egy õrjáratot egy birtokon, az hol lesz majd?

Nandusz
Szerintem az se segített, mert próbáltam azt is

Nandusz
Én kibabrálok vele...tudod hogy?
Amikor már elég sok pengés számszeríjvesszõm van, vagy tüzes nyilam, akkor egy ládába beleteszem a sima vesszõket. És így kénytelen használi a jobbikat😊)

Amúgy elkezdtem mégegyszer végigvinni...kíváncsi leszek, hogy kegyetlen fegyelmezett játékkal és következetességgel mire fogok jutni a bugok kiküszöbölése tekintetében.
Gondolok itt ilyenre: nem árulok be senmkit, aki az oldalamon áll, vagy nem vereke le NPC-ket csak amiatt, hogy elvegyem a felszerelésüket, nem szabadítok fel egy várost se, csak a legvégén, és megpróbálom elérni a 666-os erõ szintet😊

Be kell tenni a speckó lövedéket a quickbarba, mitha egy sima fegyver lenne és ott lehet a kül. löv. között választani. Ez ezért is jó, mert látod a darabszámot, hogy mikor fogy el.

Nandusz
Ahogy TomyLee is mondta...a Borús foktól a farm elõtt olyan 15 méterre jobbra a tenger felé...nagy szikla tömb mögött lesz 3 bandita.

Sokat keresgéltem én is erre választ de nem találtam és szerintem nem lehet +változtatni az íjjpuska és a nyílvesszõket.Pedig van egy halom pengés számszeríjjam😞

★ 汤姆 李

Casper007
Kössz, majd szétnézek.

Hello World!

Kimész a Fõkapun majd jobbra fordulsz és mész egyenesen át a mezõn a szakadék felé(nem mész le a tengerpartra)míg nem látsz egy nagy sziklatömböt.Ott rejtõznek azok akik õrzik Ukrass áruit.

★ 汤姆 李

Casper007
Köszi a válaszodat, de lenne még egy kérdésem. Borús fokban egy Ukrass nevû ork azzal bízott meg, hogy szerezzem vissza az áruit valamiféle kikötõbõl. Meg tudnád mondani, hova kell mennem?

Hello World!

Nandusz
Van a nyílnak egy íves röppályája, amit a távolabbi célpntoknál bele kell kalkulálni...kvázi kicsit fölé lõsz.
Ha a célkeresztet rátartod a célra, atról még nem oda fog kilövõdni a nyíl, hanem jóval elé, a földbe.

Más. Már korábban meg akartam kérdezni, de mindig elfelejtettem....
Az íjnál és a nyílpuskánál hogy lehet az alapértelmezett nyilakat megváltoztatni.
Ugyanis mindig a leggagyibbat teszi annak, hiábba kattintok rá a komolyabb nyilakra (pl. pengés számszeríj vesszõ, tûzes nyíl, robbanófejes nyíl, stb), azokat csak akkor kezdi el használni, ha a gagyik elfogytak.
Létezik erre valami megoldás?

Dudu Tekh
Geldern felszabaditasa az orcok alol kotelezo, felek ha kinyirok mindent akor megakad a jatek veghezvitele, tegyem ezt avgy ne. Komoly pontos valaszt varok:
koszonom elore!!!

TDU:[HUN]dudutech

El is kell találni a célpontot, cálozz pontosabban/feszítds meg jobban az íjat 😉
peeter22
Olyan nincs, ha mégis akkor bug. Próbáld meg vedd ki az íjjat azt vedd vissza.

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

Casper007
Ha nyilazni akarok, akkor nem történik semmi. A hõs kilövi a nyilat, de az ellen nem is sérül meg.

Hello World!

Nem szól szerintem oda semmi, hiszen a teljesített küldetéseket kiírja felvételük nélkül is. Az ogréket is könnyen le lehet gyõzni nyilazással és/vagy mágiával. Szkanderezni nem érdemes velük a játék elején 😊
magus
ja azon én is gondolkoztam. az ogrek ha közel jönnek szétkapnak, gondoltam ez vmi hely ahova késõbb szól vmi q

peeter22
Minden lázadótábornak van vezére/vezetõje. Van ahol neked kell feladatokat teljesítve rájönni, mert maguktól nem árulják el, de van ahol igen. Egyébként a lázadók vezére a király.<#hawaii>

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

Gubber
nm😊

Ok! Köszi szépen az infot😊)))
Gubber
Le kell szurniu mikor a földön fekszik(jobb katt nyomva tart, becélzod az ellenfelet a földön és bal katt)

3P
Igen én is ezt vontam le eddig a játékról. Összességében azért õszintén megmondom, hogy még így is szorakoztat a játék.

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Sziasztok!!!

Mi lehet a probléma? Hiába ölök meg minden orkot, vagy bárkit 10 másodperc múlva felébred és úgyanúgy harcol és él tovább...Ez valami bug vagy mi?

Mi lehet erre a megoldás,mert elég idegesítõ,hogy mindenkit legyepálok és újraéled,így nem sok értelme van...
Casper007
Jó, akkor hol van a lázadók vezére? Mert már elfelejtettem.

Hello World!

b-type
Angol.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Nandusz
Egyébként neked a Night of the Raven kieg. azt angolul van meg? Mert nekem németül :/

b-type
Sajna nem éltek a lehetõséggel...de sok ilyen lesz/van még 😞
(most vettem meg a G2gold-t, remélem a megapatch-g kinyomom 😊) )

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Nandusz
Ebben a részben a térképen nem jelõli X-el a küldetés földrajzi pozícióját. Valóban a párbeszédekbõl kell kisilabizálnod, na meg az emlékezõ képességed sem árt, ha trenírozott állapotban van, ugyanis gyakran kell majd hasznát venned a tengernyi küldetések közepette.
Hogy most például ezt a kis tárgyat, vagy hajó tervet, stb. kinek is kell odaadnom, meg miért is?
Mondjuk ez sztem pl. pozitívum az elõdeihez képest, mert életszerûbbé teszi a dolgot.
A való világban sincs olyan, ha a például szüleid megkérnek, hogy pestrõl hozzál nekik valamit egy eldugott helyrõl, akkor amikor elõveszed a térképet, hogy megkeresd a kukutyin utcát, akkor nem jelentkezik egy piros X annak pozíciójáról. 😊

3P
Megnyugodtam. Köszi! 😊

Nandusz
nem sietted el...mihaszna jószágok azok😊)

3P
Volna egy kérdésem, lehet, hogy spoileres, ezért így kérdezem:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Cape Dun-tól délre a homokos tengerparton találtam egy barlangot. A barlanban a szokásos lényeken kivül volt 2 sárkány és néhány ogre. Na én a sárkányokat lenyilaztam, de semmit nem tudtam belõlük kinyerni. A kérdésem az, hogy nem siettem-e el a dolgot? Azért kérdem mert pl. a G2-ben a sárkányvár és a sárkány pikkely kinyerését késöbb tanulhattam csak meg, amibõl ott szupi fegyvert és pánélt lehetett készítani. Itt nincs ilyesmi, hogy késöbb spéci dolgot tudnék kinyerni belõlük? Da nnyira jól esett, hogy le tudtam gyõzni, így nem tudtam ellenállni a kísértéstõl. 😊

Magadnak kell rájönnöd a párbeszédekbõl mit és hogyan kell cselekedni,hova kell eljutni stb.Más semmi nem jelzi!

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Casper007
Na, elkezdtem a játékot, de máris van egy problémám. A faluban egy fickó azt mondta, beszéljek a lázadók vezérével. Megynomom az L gombot, behozza a küldetéslistát, de azt hol lehet megnézni, hogy hová is kell mennem, meg ilyesmi. Ha rákattintok a küldetésre, akkor csak a párbeszédet tûnteti fel. Valaki segítsen, pls!

Hello World!

Casper007
Elolvastam, de nem találtam. De már rájöttem. :9 Bocsi a kellemetlenségért.

Hello World!

tibor16
talán olvasgasd a faq-ot!

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Casper007
Valaki elmondaná, hogyan kell telepíteni a Razoros verziót?

Hello World!

1. Wenzel kardja Montera elõtt egy barlangban van, pár farkas társaságában.
2. Cape Dun-hoz pedig igencsak közel van. Elindulsz a Cape Dun elõtti vadásztól, egy pár fokkal jobbra fordulsz, nyílegyenesen ott kötsz ki.
3. Lehet találni mindenfele, ahol banditák vagy orkok vannak, táborhelyeknél barlangoknál esetleg településeken is (én Trelisben találtam, ha jól rémlik).

Egyébként, ha a társad volt Wenzel, amit kék színnel jelöl a játék, akkor elvileg nem tudod megütni.
magus
cape duni harc: nagy nehezen a jatek harcrendszerevel (amit egy 3 eves is meg tudott volna irni 😞 ) leolok szinte mindenkit, veletlenul beleutok a nagy csataban a paladinba erre ramront. gg. amugy par kerdes:
-most h felszabaditottam cape dunt merre menjek? paladin kardjaert?
-hol van az a farm, aminel ki kene nyirni az orkokat? azt sehol sem talalom
-5 bundle of weaponst sem, talaltam 5-t, de abbol 3-at odaadtam a cape duni bujkalo rebelnek aki gyesznoszart lapatolt. most van 2.

Ioles
Na végigvittem Beliar, Innos és Xardas oldalán is. A végégre már kicsit untam mert elõször Innos oldalán vittem végig, de ezt már írtam korábban is. Azán kezdtem egy új játékot és az orkok és a fejvadászok oldalán ma eljutottam a végéhez. Csináltam egy mentést mielõtt odaadtam volna Adanos 5 ereklyéjét Zubennek vagy Xardasnak. Elõször megcsináltam Zubent aztán betöltöttem a mentést és megcsináltam Xardast<#nevetes1>. Egyszerûbb sztem minta kezdenél egy 3. játékot. Úgy már azért unalmas lenne. Végezetül: hibái ellenére egy nagyon jó játék.

Szép dolog a stunlock, mi😄
Tessék szépen gyurni hp-ra is ha közelharcolsz, ha elkezdenek utni hatraarc és futás, majd visszfordulsz és te csapsz bele. Jah meg kell egy kis ritmusérzék,nem csak ész nélküli kattingatás.

b-type
Nem dönti el 😊))
De a közelharcban nem annyira vagy nagy hõs mint más játékokban megszokhattad.
Én pl. azt már most eldöntöttem hogy ha a megapatch nagyon átgyúrja a játékot, és ezért újrakezdem, akkor a legmagasabb nehézségen fogom csapni az ai-t.
Ez az elsõ Gothic amit nyomtam, ezért nem toltam fel az elején, de 2.-ra már ziher. 😊

magus
heh, jó játék ez a gothic3, úgy vettem észre a harcrendszere eléggé egy pénzérmére hajaz. a játék maga eldönti a harc elején, hogy kifog nyerni, s ha te akkor te támadhatsz elõször, akkor végiiheted a kombokat es nem ut vissza, ha veletlenul o ut meg eloszor, akkor eselyed nincs nyerni. egy farkas habar pancel van rajtam meg jo kis landzsam van, siman szetszed. belem ut egyet, onnantol kezdve eselyem nincs arra h visszaussek, belem ut meg 2-t fekszem. gg. viszont ijjal jatszani siman megeri, le lehet vadaszni ugy hogy oda sem er egy olyan szornyet ami amugy azonnal kinyir

Már mindkettõ megvolt, de sajnos a probléma megmarad.<#szomoru2>

Veni Vidi Vici. Hajrá Vidi!!!

Nandusz
Mondjuk ez a proci programkieg is a játékhoz...nem semmi...Egyáltalán miért nem magától installálja fel, miután érzékelte, hogy milyen proci van a gépünkben? Legalább kérdezne rá install közben, hogy kell-e vagy sem.... Ez is csak tovább rontja az ember komform érzetét a játékkal kapcsolatosan sztem...

Lehet, illetve érdemes egy proci drivert is felrakni( g3 elött olyannal sem talalkoztam meg aminek ez kellett...) amd-hez van a g3 dvd-jén, intelhez nem tudom. Illetve még érdemes ini tweaket megcsinálni ha még nem volt meg.

Lenne 1 problémám:
Most lett újrarakva a gépem és a játék ha bemegyek 1 városba nagyon akad. A windows újratelepítés elött nem csinálta ezt, akkor közepes grafikai beállítások mellet folyamatosan ment. Lehet, hogy másik Nvidia drivert kellene használnom?

Veni Vidi Vici. Hajrá Vidi!!!

tibor16
köszi - nem beszéltem a királyal, nem is gondoltam, hogy kell hozzá..

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...