Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tudtommal nem lehet már tigrisbukfencezni, de a Gothic 2-ben is csak a kiegben lehetett, szóval van még remény 😊
Nem kell egyre több TP a tanuláshoz, ez szintén az addon sajátossága volt csak. Tény, hogy voltak hátrányai is, de összességében izgalmassabbá tette a fejlõdést, a permanens italokkal pedig úgyis spórolt az ember a sima a G2-ben is, hiszen a tanulás útján elérhetõ szint korlátozása miatt, a fõ képességeket csak utána érte meg növelni.
zsirfecske
ja és még annyit, hogy itt is úgy van mint G2-ben, hogy nagyobb szinteken pl. egy strenght tanulásához egyre több TP kell majd, vagy ezt kiszedték? csak mert G2-nél ez eléggé lerontotta a fejlesztéseket (ugye minden permanens potit, táblát stb a legvégén használt csak fel az ember, mikor az a legtöbb TP-t érte).

zsirfecske
nekem eddig az akrobatikából hiányzik a G2-s tigrisbukfenc meg hasonlók. ott kb. 2x gyorsabban lehetett haladni elõrefelé ugrálással mint szaladva és néha még ittis nyomkodom futás közben az ugrás gombot. vagy esetleg itt is elérhetõ lesz késõbb ilyesmi??? acrobatics perket már megtanultam, de eddig nyista 😞

3P
OFF:
Persze ez az egyszerûsítsünk mindent ma már durva trand lett sajnos, de ezek szerint erre van valós igény. Bár nem akarok senkit sem megsérteni, de ezt a topikot is olvasva látható, hogy még így is komplikáltnak tûnik sokak számára.
Mégegyszer nem bántó szándékkal írtam, pusztán én így látom.

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

3P
Igen sajnos. Amint egyre többet játszom vele annál több értelmetlen egyszerûsítést találok sajnos. Ha a Gothic 3-nak nem lett volna elõzõ részei biztosan az egekig dícsérnék, de ismerve az 1-2-t picit húzzuk a szánkat az ilyes fajta szvsz. lúzer megoldások miatt.

Na ugye, hogy ugye...
Ráadásul itt mindenki ugyanannyi pénzt kér érte, korábban tanítottak üveg piáért, küldetésekért, vagy egyéb feltételek teljesítéséért. A G3-ban meg van egylista a tanulás anyagi és TP vonzatával 😞
ÉS Valaki tudna (lehetõleg müködõ)Mentést amiben le van pörgetve.lécci nagyon fontos.köszönöm.Matti12

TDU:Kamarov:HUN

jah nekem az, aki mellém állt a legelején a vörösdokkban, nem tom a nevét, de meghalt.
ez szerintetek baj?

tibor16
Amennyiben másolt G3 változatot használsz, akkor nem csak a játékot, hanem a játék mellé rakott külön könyvtárban lévõ patch-et is fel kell tenni és erre a gyógyírt. Ellenkezõ esetben ezeket az üzeneteket kapod és nem a játékot.
Ajánlanám még, hogy minden esetben olvasgasd a telepítés elõtt játék mellé rakott *.nfo szöveges állományt is, mielõtt játékot telepítenél fel, hisz azt azért csinálták akik a gyógyírt elkészítették.

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

b-type
Hát ja 😞
Én most nyomom a G2-t, és tényleg veszett sok dolog hiányzik a G3-ból 😞
Jobb lett volna ha minden inkább tovább bonyolódik, minthogy így leegyszerûsödött a G3-ra..

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Molnibalage
Hát ez szeritem IGEN súlyos hiba. Pont itt jöhetne be az, hogy a küldetések megoldásakoént engednek tanítani. A kettõben is így volt.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Vki Tudna segíteni?el akarom indítani a gothic 3-mat de ezt írja ki:Az eljárás belépési pontja(??H@YG?AVbCUnicodeString@@_WABV0vvZ)nem található a DLL-ben (sharedbase.dll). köszi

zsirfecske
ezeket rögtön az elején már borús foknál tanulhatod.

3P
Akkor ez is egy apró, vagy nem is akkora apró minusz pont. A 2. részben ez egy határzott stratégizálási alap volt, hiszen nem volt egyszerû találni olyan embert aki magasabb fokú jártasságot, vagy nagyobb erõt/ügyességet stb. tudott volna tanítani. Itt meg minden városban mindenhez van "szakértõ", így egy picit ez a tanulósdi jelleg másodlagos, kevésbé hangsúlyos, mint a korábbi részekben volt, hiszen semmi nehézség nincs olyan embert találni, akinél elkölthetjük a TP pontokat. 😞. Köszönöm a választ.

b-type
Nincs sajnos 😞

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

3P
Ebben a részben van annak limitje, hogy az erõt, és az ilyen ehhez hasonló tudást ki meddig tudja tanítani? A G2-ben volt ilyen, s ott pl. a király szárból növelhetõ erõt akkor volt érdemes inkább elhasználni, ha már a tanulható tulajdonság maximumát elértük. Most 25. szintû vagyok, s van kb 180 TP-m amit elkölthetek, s lassan el kellene kezdenem szaksodoni harcossá, mágussá, vagy ijjásszá, s mielõtt elverem a TP-ket, s pláne felhasználom a király szárakat jó lenne tundi, hogy vannak-e ilyen tanítási limitek.

Vki Tudna segíteni?el akarom indítani a gothic 3-mat de ezt írja ki:Az eljárás belépési pontja(??H@YG?AVbCUnicodeString@@_WABV0vvZ)nem található a DLL-ben (sharedbase.dll). köszi

Ezt a hsz-ást,hogy sikerült összehoznod?
Orientálódj kicsit erre felé G3
Próbálj meg játszani is vele😉

★ 汤姆 李

jah, hogy vadász leheseksok állatot kell megölnöm?
És a pajsz-ot, hogy felvegyem, ahoz mit kell tennem?
a többit értem

ok

Attól függ, mi akarsz lenni, ha nagy leszel...

Közelharcosnak erõ és fegyveres képzettségek, íjásznak vadászat és íjhasználat/vadászképességek, mágusnak ancient knowledge, varázslatok és mana a legfontosabb. Életerõ (HP), mindenkivel jól jön, de talán közelharcban a legfontosabb. Persze ezek mellett lehet kovácsolni, tolvajkodni vagy éppen alkímiázni is. Ezek csak sablonok, a Gothic 3-ban szabad fejlõdési rendszer van, a játékos dönti el milyen karaktert hoz létre. Az igazi varázsát az adja, ha az ember maga tapasztalja ki boldogulásának rögös útját a Gothic 3 világában.
jóh, és azt kérdezem melyiket érdemes felvinni a fegyverforgatást, õsimágiát, vagy melyiket?

1000 kösz, végre sikerült beálítani jól, köszi még1x, és Boldog Újévet mindenkinek

Talán itt van pár hasznos ini-beállítás:

Érdemes a beállításoknál a gyorsítótárat középre állítani, látótávolságot levenni. Egyébként az 1.08-as patch elvileg javít a performance-on.
Szevasztok!
Nekem olyan problémám van, hogy a játék akár milyen felbontsában van, akkár hogy beálítom állandóan csak akad, ami a FAQ-ban volt írva azokat már kipróbáltam, de nekem mindig akad. Valaki tudd segíteni? A gépem 3500+ amd, 2gb ram, ati x1900 gt

Persze, hogy lesznek. Illetve oltároknál is lehet tanulni (életerõ, mana, Innos/Beliar varázslatok).

Részemrõl is Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!
jah én még az elején vok a vörösdoknál, azt kérdezném majd lesznek olyan emberek ahol a tolvajlást, az íjászatot, meg stb lehet majd tanulnI?
Mert én eddig a fegyverforgatást, az õsi mágiát, meg a meg azt fõzõcskét tanulhatom, vagy van olyan ember akit tom hogy holvan

vg22
Indultam énis úgyhogy itt is mindenkinek BUÉK!!! 3-ára józanodjon ki mindenki xD

Dudu Tekh
Koszonom a valaszokat
A fire chalise nincs az orcnal hanem miko bemegyek aszondja hogy vigyem el neki mint a 12ot. En nem fogom odaadni neki egyiketsem mert csunya orc. Eddig 4et sikerult megszereznem a terkep Myrtana reszerol. Enyi!
Megegyszer nagyonszepen koszonom a segitseget!!!
Boldog Ujevet Mindenkinek!!!!

TDU:[HUN]dudutech

vg22
Marius akkor segít neked, ha bejutsz a fõsámánhoz és megtudakolod tõle hogy nála van-e még a fire chalice. Hogy ezt hogy kell azt nemtudom, én nem csináltam ezt meg sajna hanem lekaszaboltam a város😊

Ember, ez egy szerepjáték, pont az ilyen döntések adják a lényegét!

Tanács:
Elõbb szerintem csináld meg az orkok küldetéseit Geldern-ben, azután, ha úgy döntesz, hogy a lázadókat akarod segíteni, nyugodtan kipucolhatod õket a városból. Én mielõtt bármilyen tlepülést is felszabadítanék, bejárom a világot, legalábbis egy részét, hogy jól megfontolt döntést hozhassak...
tibor16
Elõször is Boldog Új Évet Mindenkinek!
Másodszor - ez egy viszonylag szabad játék, ahol ha akarod neki mész az orkoknak - de én a végére hagynám, mert sok következménye van annak ha legyûrsz 1 várost (de ez az én játékom) - pl elveszted a vele kapcsolatos küldetéseket. Azok akik a játékot készítették, úgy gondolják, rád bízzák, hogy szeretnéd a történetet irányítani. Többek között ez a Gothic vonzereje. Ha meg végképp nem tudod, keress vissza a hozzászólásokban, onnan megtudhatod ki mint oldotta me ezt a helyzetet. 😊

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

magus
monteraban hol van a teleport ko? sehol sem talalom :/

Dudu Tekh
De nem tudja valaki aki mar ezen atment, sztem kene valaki tudja hogy ki kell vagy nem nyirni oket. Maskepp hogy kerdezzem, ez a negyedik amit kerdek.

Bandew
Várhatod, hogy válaszoljanak, ugyanis nincs erre válasz. Azt csinálsz amit akarsz. Legfeljebb tanácsot kérhetsz.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Dudu Tekh
Geldernben van egy Marius nevezetu volt Fire Mage aki azt mondja ha megtamadom Geldernben az orcokat akkor segit, most az a kerdesem nyirjam ki Geldernt vagy nem???
N A G Y O N F O N T O S ! !
addig kerdem mig nekem is valaszol valaki!!!!!!!!!

Ok,megvan.Köszönöm.

Nekem most el kell lépjek kicsit dolgozni ezért szeretnék mindenkinek Eredményekben gazdag BOLDOG ÚJ ÉVET Kívánni!!!

★ 汤姆 李

magus
huuh, hát ezt elég jól eltalálták. megyek az úton, látom ott egy barlang, egy goblin van elõtte. lekaszabolom, bemegyek, mindenhol meatbugot, teljesen sötét van, meggyújtok egy lámpát, 3 shadowbiest vet rám éhes szemeket, és ugrik felém. na ez a rész tetszett-.-

hi . Csak akkor tudod cserélni a nyílveszõt, ha elõ van véve a fegyver.

Dudu Tekh
Geldernben van egy Marius nevezetu volt Fire Mage aki azt mondja ha megtamadom Geldernben az orcokat akkor segit, most az a kerdesem nyirjam ki Geldernt vagy nem???
N A G Y O N F O N T O S ! !
koszonom!!!

peeter22
Tess.. nézd így könnyebb mint magyarázni a piros 1 a célpont.

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

kösszi

Egyébként az 1.12-es patch sem javítja az inventory bugot😞
Ugyanúgy marad a hp-m miközben nyitva a felszereléslista és támadnak közben.

★ 汤姆 李

Farkasklánban van 1 druida-vadász aki már belefáradt a vadászásba és megakar halni vagy mibaja van és aztmondta,hogy ha megölöm neki a nagy fehér farkast akkor rámhagyja az örökségét 1 druida követ.Na mondtam neki oké de hol találom a Wolfot?Erre õ,hogy fennt északon"sokat segített ezzel mondhatom".Nem tudja valaki meghatározni nekem,hogy kb hol van?thx

★ 汤姆 李

Nandusz
Miért bántod azokat a szegény orkocskákat..olyan aranyos buksijuk van😊))))))

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

Nandusz
heheheh

Ajjaj,beleestem én is a Városok felszabadításai hibába😞
Meg a túlzott tolvajlásba😊
Nemigazán kedvelnek már az Orkok nekemrontanak.De mivel én sem kedvelem õket ezért visszatámadok és hatalmas Orkpusztítást viszeg végbe az egész földrészen😊
Ha ez kell nekik hát megkapják😊)

★ 汤姆 李

Nandusz
Okés..kösz a tanácsot, én is ki fogom próbálni. Akkor lehet azzal volt a baj, hogy én csak egy fajtát tettem be a quick barba, ameléyiket használni akartam...na így nem vált be..De ha kettõt kell oda tenni, akkor az más.