Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha lesz több idõm bejárom az egész kontinenst, de sajnos nem érzem izgalmas felfedezésnek az új települések felekresését.
Nomeg Vengard, amit szinte porig romboltak, csak a belsõ kastélyt hagyták meg az orkok. Nem beszélve a kószák falujáról, meg még néhány névtelen, fõlgyújtott háztól... persze, nincs jele, hogy egész városok el lennének törölve, de lehet, hogy szó szerint "porig" rombolták õket az orkok...<#crazya>#crazya>
Szerintem minden város mérete rendben van. Lehet, hogy néhány nem olyan hangulatos, de a méretükkel abszólúte nincs semmi baj.
A középkorban pl nem EGY bazinagy városban élt több millió ember, hanem elszórt falvakban, max. volt egy központi vár, ahol a gróf/király uralkodott.
HA a gothic a középkorra hajaz, akkor nagyon is rendben van. Amúgy meg ez egy RPG: nem kell - sõt, nem szabad - megfelelnie a való világnak, pláne nem a XXI. századinak, ahol többtízmilliós szupercityk vannak.
És nem mellékes az se, hogy háború után járunk a kontinensen, ahol az emberek felét lekaszabolták( és elnézve a kevés nõt, s azt, hogy 1 gyerek sincs, az orkok ezekre mentek fõként <#circling>#circling>)
Ami inkább nem tetszik nekem, az az, hogy nincsenek normális polgárok - Vengardban pl vannak katonák, meg felszabadított rabszolgák - egyszerû parasztok, földmûvesek nincsenek. Vagy lázadók, vagy katonák, vagy rabszolgák/felszabadított rabszolgák(amik közt nincs nagy különbség, csak hogy az egyik az embereknek, a másik az orkoknak melózik).
Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.
Okara-ban kaptam küldetést, hogy üzzem el a démont Gotha-ból. Na ezt meg is tettem, majd, hogy építsük újjá, s ehez egy fószernek kellett 1000 aranyat adnom bent a barlangban. Odaadtam, ere a küldetés már sikerült is. No akkor átteleportáltam Gotha-ba, s ott egy õr rögtön azzal fogadott, hogy tolvajlásért köröznek. Az igaz, hogy amig a démont írtottam kifosztottam a várost, de errõl az örök hogy tudhatnak? Gorn-t se vittem magammal "segíteni", tehát õ sem "köphetett" 😉. Mindegy levertem az õrt, majd mikor észhez tért már nem csesztett. [/spolier]
Most viszont azon gondolkodom, hogy ez a Gotha újjépítést lehet hogy elsiettem? Azért kérdem mert az Orkok is eltüntek onnan, s az egész város a lázadóké lett. Én még nem akartam állást foglalni semelyik oldalon sem (minek az elsietni?), de most mégis úgy tûnik, hogy ez biza olyan lépés volt.
Tehát elsiettem ezt az újjáépítést akkor, ha nem akartam még állást foglalni abban, hogy kinek az oldalára fogok állni?
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Csak egyszer lennék fejvadász is, de akkor nem ugyanzt ruhát akarom hordani, mint az elõzõ végigjátszásban. Mondjuk legalább lehet szerezni fire mage perk-et, bár nekem az elv miatt, kell, hogy megtanulhassam, és ezáltal csatlakozhassak a "céhhez".
A G1-ben jópofa volt, hogy egy idõ után már elszaladtak elõlem, ha fegyvert rántottam. Persze elég idegesítõ volt így kipucolni a bandita(fûtermelõ?)tábort, amit csak a végén találtam meg.
Egyébként nekem eszembe se jutott az orkok oldalára állni. Valószínûleg azért, mert kb 2 hete fejeztem be a Gothic 2-t, most még eléggé benne vagyok az orkgyilkos feeling-ben 😄
Erre az ork pácélra kíváncsi leszek, eddig azt hittem a lovagpáncélnak nincs párja. Köpenyek amúgy szerezhetõk a játékban? És orvosolhatnák a fire mage perk hiányát, mert még kénytelen leszek átállni a sötét oldalra 😊
Mágusként persze mihamarabb legyen meg, de harcosként erre nem költenék, csak ahogy jön magától is. Harcosként igazából csak +1 TP-t jelent szintlépésenként, s ugye az a 105 TP, amit ehhez el kell költeni 105 szint után jönne vissza. Pláne a TP az elején ér többet, s nem akkor amikor már pl. csak 400-ról emelnéd esetleg tovább az erõdet...
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
A céhek pedig igenis jók. Nem kötelezõként betenni õket, de legalább lehetõség meglenne rá. Szeritnem már a céhez kapcsolódó küldetések is jópofák lennének, pláne, ha néhány egyenruha, csak úgy lenne elérhetõ. Nagy fíling volt a G2-ben mágussá válni, a zsoldosok szavazataiért küzdeni. Jó lenne, ha aze gyébkénnt korábbi részekhez egyszerûbb küldetések mellett, részei lehettünk volna hasonló "beavatásoknak".
Most komolyan gondolod, hogy a hangulat, a szabadság rovására ment volna?
A történetet meg te alakítod. (Mellesleg pusztuljanak a jó lovagok)
köszi
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Valaki rájött már hogy kell a kohót használni? Ha már volt rá válasz akkor bocsi.😊 Rákeresetem de én nem találtam választ rá.
AMD Ryzen 7 X1800 64BIT, DDR4 16GB RAM, Gigabyte Gforce 1080 GTX GM1 VGA, 250 GB Samsung SSD
Cape Dun teleporter kövét hol lehet megtalálni? Már csak az orkok kiirtása van hátra, de azért jól jönne a gyors közlekedés miatt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Volt olyan is, hogy a világító torony alagsorába kellett lemenni csiga lépcsõn...ez más...ez IS volt.
Amirõl én beszéltem úgy nézett ki, hogy le kellett úszni víz alatt, majd lent egy barlang tóba érkeztél meg. Elég nagy barlang üreg volt, és a hátsó része két oltár(?) szerûségre volt osztva, 1-1 ládával, amit elég hosszasan lehett kinyitni (azt hiszem olyan 8-10 db tolvajkulcs kattintásra volt szükség). Viszont elég értékes cuccokat tartalmaztak. Persze lehet, hogy épp az érpáncélt és a teleport követ is...erre már abszolut nem emlékszem.
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
-és hol van a lázadük titkos találkahelye, ahonnan el kell üldözni a zsoldost, azt sem tudom megtalálni 😞
Veni Vidi Vici. Hajrá Vidi!!!