Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

b-type
legalább van egy jó 5perce 😊)))
Nem tom, én is a kovácsnak adtam a kardot...szívtam is utána a fogam mert Yussuf-t nem akartam igazán megölni, de azzal lett meg a megfelelõ repu 😞
Asszem mondják, talán többen is, hogy kinél van a kulcs..vagy utalnak rá, de meg kellene nézni a küldetésnaplómat mert fejbõl nem tudom hogy kik.

Abban meg neked van igazad hogy ez végsõ soron hiba. Akkor nem lenne az ha uígy elszaladnának, de nem tünnének el, hanem nyomozással meg lehetne õket találni..és akkor te is én is jól járunk (na meg mindenki). 😊)

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Barakeshben, ha 75%-on vagy akkor Tizgar(vagy ki) a fõmágus megkér, hogy a helyi nomádokkal végezz az oázisnál. +20% repu.
Silvio-t ne vidd magaddal, mert bugos és örökké a csapat tagja lesz. 😊

Valaki tudna (lehetõleg müködõ)Mentést amiben le van pörgetve?.lécci nagyon fontos.köszönöm.Matti12

TDU:Kamarov:HUN

tibor16
köszi 😊- nézem..

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Takanohana
Nézd, igazad van. Akinek bejön a játék, és egyébként is szereti ezt a stílust, az még élvezi is, hogy újrajátszhatja egy részét, most már okosabban, figyelve arra, amire saját kárán rájött.
A nagy többség nem ilyen, fõleg nem manapság, mikor a gémek sorban állnak installra várva. Elég hamar azt mondja az egyszeri gémer, hogy ebbõl ennyi elég, nem azért kezdtem játszani, hogy gutaütést kapjak.

Mondok saját példát. Elsõ alalommal Mora Sulban nem tudtam az istennek sem 75-re emelni a repumat. Elszúrhattam valamit, küldim már nem volt, mindenkivel beszéltem, akivel lehetett, hiába. A holdpengét is a kovácsnak adtam, nem Gonzalesnek, gondoltam visszaveszem tõle, hátha Gonzalesnél emelhetem vele végre a reput. De megszívtam, mindenki nekem jött. Amúgy is elegem volt már a városból, elkezdtem kitakarítani. Az eredmény: Gonzazes elrohant az templom kulcsával együtt. Visszatöltés, mert olvasom a fórumot, és tudtam, hogy kell a kulcs. Aki nem olvas, az megy tovább, és majd Nordmar után jön rá, hogy kezdhet mindent elölrõl. És hidd el, ilyenkor 10 játékos közül 9 újrajátszás helyett az uninstallhoz nyúl. (Elõtte meg magához 😊

Takanohana
Hú, francba, a neveket elfelejtettem, de volt egy kisebb városban egy fõnök hassasin, aki egy levelet küld valakinek, és ha kézbesíted, egész jól emeli a reput a fejvadászoknál. Megvan Sancho volt a küldõ.

tibor16
Tud vki vmilyen küldetés(ek)rõl ami a vizi mágusok megölésén kívûl jól hoz a konyhára, repu tekintetében a fejvadászoknál? 64-en állok és nem találok már ilyen küldit. A vizimágusok közül Merdarion, Saturas és Nefarius él még. Tényleg ha az összest elintézem (csak nagyon nincs kedvem) az összesért külön is ad reput a játék? - mert ha meg is tenném, még akkor is csak + 9 pont, ami még mindig nem elég Ishtarhoz. A Rodrigez - Ningal félét megcsináltam, a nomádokat Hurit, Sakyor, Yespas félét megcsináltam.. - mi van még?

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

b-type
off:
Hozteszem a példában nem egy egyszerû mrgezés szerepel...
Egy városrészbe belépve, rögtön megszólítottak és a párbeszéd alatt mérgeztek meg (semmi nem utalt rá), majd a karakter egy nap(alvás) után elkezdte emlegetni hogy sz@rul van..és külön (nem egyszerû) küldetés tartozott hozzá hogy rájöjj mi történt vmint hogy meggyógyítsd a még hátralévõ napok alatt.
(mekkora gcciség volt bázz 😄DD )
on:

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
feldobsz egy problémát a megfelelõ feltételekkel és mindjárt le is pörgeted. 😊))
Mittomén mit csinálnak azok akik nem olvassák a téma topikjait..
Ha nincs net akkor gondolom nem a 'netrõl letöltöm belepörgetek, de már töltöm a másikat' masszához tartozik.
Ha küldetésbõl mentek oda, akkor tudják miért mentek...ebben az esetben szó sincs két hétrõl.
Ha csak odamentek kaszabolni, akkor rájönnek hogy ez nem jó ötlet.

Ha magam eseteibe belegondolok, pl. mikor a BG sorozatban megmérgeztek (könnyen kijöhetett úgy a küldetések miatt), és rá több napra egyszer csak meghalt a karakterem, na akkor pl. állt több hétig a játék..még a PCguru-s Lily-t is felhívtam hogy ez mi a rák.
Azt sem tudtam mikor és miért mérgezõdött meg...
Aztán megoldódott, régi mentés visszatölt, és annál a résznél ügyesebben kellett csinálni.
Mégis az egyik legjobb crpg (nem csak szerintem).

Takanohana
Jó, én most már tudom. Köszike! Második végigjátszás közepén egyébként is tudtam. Akkor javaslom, hogy már az intro alatt, miközben úszik a hajó, jelenjen meg jó nagy betûkkel: kedves játékosok, ha nem akartok szívni, ne hagyjátok elfutni a következõ karikat.

És mi van azokkal, akik nyomják a gémet, és nincs internetük, nem olvassák az okos gondolatainkat. Egyszercsak észreveszik, hogy két hete feleslegesen küzdöttek, esetleg mentésük sincs, csak aktuális állásközeli, kezdhetik újra a játékot. Vagy inkább azt mondják, hogy anyád, és uninstall. Tudom, tudom, az ilyen nem is érdemli meg a játékot, meg minden, de ne legyen már cél az, hogy csak a fanok élvezik, a többi meg azt csinál, amit akar.

Akkor neked, meg mindenkinek, aki ezen aggódik: ne hagyjátok meglépni a gothai démont, a trelisi Vakot (ork fõnök), Rhobart (a myrtanai király) és Zubent (a varanti királyt). Ebbõl legfeljebb Vak hajlamos lelécelni. Tõle tehát még az esetleges bunyó elõtt meg kell venni az artefaktot, vagy õt mindenképpen kinyírni az elsõk közt. A többi tárgy veszhet.
b-type
áá sztem nem tudatos, sztem tökre ismerik hogy kb. milyen igényeknek kellene megfelelni.
Ez is azok a dolgok közé tartozik amire valszeg nem jutott idejük.
Azért sok mindenben figyelembe próbálták venni a megcélzott közönség igényeit, pl. ha jól vettem észre akkor ha elszaladnak az orkok megkapod az xp-t értük is, meg eldobálják a fegyvereiket..stb.
Ne maradjon hiányérzet a játékosban hogy a francba ott fut 200xp, meg 100arany (hiába van már 30K aranya, és többszázezer xp-je).
engem ezek (is) zavarnak.
Vagy amit 3P említett hogy nekünk esik a katona ha kipakoltuk a Gotha-i ládákat...szalk ez olyan hogy meg tudja az ember magyarázni magának, de kézenfekvõbb lenne ha lenne egy párbeszédablak ahol a csávesz elmondaná hogy: hé én nem dölök be neked, sztem te pakoltad ki a ládákat..
Vagy nekem tök zavaró (itt is máshol is) hogy több szekérre való cuccal rohangálsz minden magyarázat nélkül...mágikus zsák vagy tköm tudja..
Ezekbõl csak a baj van, ott hagynak a lázadók egy csomó fegyvert a földön, mintha õk nem tudnák pénzé tenni uannyi erõvel mint én.
Meg sztem a teleportköveket is értékesebbé kellene tenni, mert ez így elég gyík hogy itt-ott hevernek..
Ezek mind azt mutatják hogy õk is figyelembe veszik a vásárlóréteg (szándékosan nem szerepjátékosokat írok) igényeit.
szal engem ezek (és még sok ilyen) zavar igazán.
Sok mindent meg tudok magyarázni egy egyébként jó játék kedvéért,...olyanokat is amik bug-k vastagon, de ezeket nem lehet 😞

Takanohana
Engem zavar bizony. És nem azért, mert esetleg újra kell játszanom emiatt a játékot, most is másodjára nyomom, és még végig is fogom vinni párszor, ahogy az elõzõ részeket is. Azt útálom, hogy az újrajátszást ilyen trükkökkel akarják elérni. (Már ha ez tudatos. Ha nem, akkor meg bosszantó hanyagság). Far Cry-ban vagy a Mafiában is az volt az érzésem, hogy azért nincs aktív mentés, hogy minden pályát x-szer kelljen újrapróbálni, ettõl tûnik hosszabbnak a játék. Pedig egyik game sem szorul ilyen trükkökre. Szóval nem vagyunk egyformák, én speciel ideges leszek már akkor is, ha egy város küldijeit újra kell kezdenem ilyesmi miatt. Nem az bosszant, hogy újra kell kezdenem, hanem az, hogy ilyen miatt kell újrakezdenem. Nincs értelme szavazni, de az egyébként irigylésre méltó felfogásoddal szerintem egyedül maradnál.

b-type
Te azt hiszed, én meg tudom hogy én hogyan fogom fel. 😊)
Ezt már Mike-nak írtam régebben privben, mikor a BG2-ben kiderült hogy az Adamantit cuccához kellett a BG1 elejérõl a gatya, az akkori csapatból még tök kevesen voltak akik cheat-t kerestek...fogták aztán újranyomták ez miatt a BG1-t újra (aki nyomta az tudja hogy pár hónap játék).
szal bár nem futottam ilyesmibe, nem hiszem hogy zavarna, de el tudom fogadni hogy sokaknak ez zavaró. ...és a mai igényekhez a játszhatós élményét rontja.

Takanohana
Asszem nem fognád fel ezt a kiszaladós dolgot ilyen könnyedén, ha a játék végén derülne ki, hogy nem tudod befejezni, mert még az elején valaki meglépett kiszaladáskor egy fontos kellékkel.

Valaki tudna (lehetõleg müködõ)Mentést amiben le van pörgetve?.lécci nagyon fontos.köszönöm.Matti12

TDU:Kamarov:HUN

erx13
basszus most meg veseûzem észre hogy Montera mellett van a haverom rabságba, nos ugyebár ki kellene szabadítani, de nincseneke sehol orkok mert GOthába már beköltöztek a rebelek, na mondhatom nagy stíl van mit ujra csinálnom... utolso mentésem kicsit régi

Túl rövid az élet hogy ne élvezd!

b-type
😊
Nézd úgy mint egy hülye õrt, aki vagy féltékenységbõl..vagy azért mert szimplán sötét, nem hiszi el hogy te egy 'jó házból való' hõs vagy aki nem nyúlna mások cuccaihoz (na és milyen igaza van <#zavart1> ).
Ezért meggyanusít...az már az õ baja hogy elvered mint a rongyot (persze egy grállovag ilyenkor hagyná hogy elverjék hiszen végsõ soron igaza van az õrnek..valóban kipakoltad a ládákat<#idiota>)
😊)

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

3P
Egyetértünk a logika nekem is ezt diktálja, csak azért tartottam tõle, hogy nehogy hasonlóan logikátlanul járjak, mint, ahogy a #12093 spoiler-ezett hozzászólásomba is leírtam, mert az is egy sajna bõdületes logikátlanság... 😊

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

b-type
Elvileg ha nem marad túlélõ akkor nem tudhatják meg..igaz ezt a logikát a játék nem mindig igazolja, én mégis így öltem meg õket (azért legalább az egyik megpróbálhatott volna elszaladni a várig, életszagúbb lett volna...de nem 😞 )
Szal a különálló egységeket le lehet kaszabolni.
Egyébként bírom amikor elszaladtak...sztem tök jó, és le van szrva hogy lelépnek vmi küldetéstárgyal...ha a fõszálhoz kapcsolódik akkor ez felér azzal ha megölnek, olyankor is mindenki újra tölti a mentését..
Csak már nagyon kézenfekvõnek veszünk dolgokat, és elvárjuk hogy kényelmesen szolgáljon a játék (és persze közben fanyalgunk is ezen..), na mindegy nekem tetszett hogy elinaltak 😄DDD
Bár következetesség lenne az ilyen mozzanatokban az egész játékra vetítve..
😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Takanohana
Újabb bug. Faringba mentem, ahol az elsõ nevesített ork, (nem jut eszembe a neve, a három közül az egyik, akiket meg kell gyõzni), leszólít, hogy gyilkosságért köröznek, és bármit mondok, pirosra vált és nekem esik, meg persze mindenki. Eddig a kötelezõ Ardeán kívül csak Monterát szabadítottam fel, tehát nem haragudhatnak az orkok még rám.

Na mindegy, ha ti így, akkor én is, felveszem a kesztyût, és kaszabolok. Aztán egy hülye hibám miatt meghalok, de sebaj, legalább újra kezdem Faringot, hátha most nem utálnak. (Van mentésem. Már mindenhonnan gyûjtöm a mentéseket, ki tudja mikor kell valamelyik. Kár, hogy nem tudok a mentéseknek nevet adni, pl. Montera elõtt, vagy ilyesmi.)

Most is utálnak, ugyanaz lejátszódik, csak most elfutok az ork elõl, ha kicsalom és úgy nyírom ki, hogy nem látják, hátha a többiek nem esnek nekem. Elcsesztem a csalogatást, visszaballagott a helyére. Megyek megint hozzá, hogy újból megpróbáljam kicsalni, de most fehér a neve, és lehet vele normálisan beszélni. Senki nem utál, jöhetnek a Faringi küldetések. Na, akkor most mi történt?

tibor16
Ne izgasdfel magad, én ma 1 napi játékot dobtam a sutba, hogy kikerüljek egy bugot. A játék azért van nem, mert játszani akarsz. Montera megtisztítása meg ráadásul nincs is minden sarkon - szerintem nyugodtan csináld meg újra, csak most másképp. Legalább is én a játékot szeretem vele, ezért pl Vengardot 2 x is megcsináltam.. - az hogy gyõzni fogok, úgyis tiszta sor 😊- hát akkor meg mi a gond, nem mind1 hol nyomod? - legalább tovább tart - nem?

3P
Persze. Azokat már megcsináltam 😉 Köszi.

peeter22
Semennyire le se bagózzák. De elöbb csináld meg az orkok feladatait.

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

3P
Végre elértem Trelis környékére egyre több az olyan küldetés, ahol orkokat kell(ene) mészárolnom (pl. az egyik Trelis környéki lázadó, asszem Charles ad ilyet, hogy öljem meg az ásatások környékén ügyködõ Orkokat). Mennyire rágnak be rám az orkok hosszútávon, ha megcsinálom ezeket a küldiket? Jelenleg még nem akarok oldalt választani, így nem tudom, hogy az ilyen ork ölös küldik bele férnek-e még?

erx13
aha most lett elegem a játékbol vigigkaszabolom Monterat a segítség nem tom hol maradt de egyedül nyomtam erre már minden kitisztitottam tronterembe ölöm le azutolso orkot nos lefagy a játék.... aham asszem kicsit hanyagolom a gothicot

Túl rövid az élet hogy ne élvezd!

Ha a végére érsz a játéknak, és levetül eléd a látomás, hogy mi lesz a jövõben, akkor valószínûleg nem mutatja majd azt a képet, hogy Lester swampweed ültetvénnyé alakította a sivatagot. (Micsoda ötlet, ültessük be a Szaharát mariskával...😊 )
á akkor nagyon király kösz a gyors választ amugy te hol jársz benne ?

Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb

feltettem,mûködik,megmaradtak a mentéseim

Gubberx_HUN RC 7 Pahntom Demon

Hali valaki feltette már az 1.12 es patch ? és ha igen jól mûködik ? És ha felteszem akkor befogom tudni tölteni az elõzõ mentéseimet ? elõre is kösz

Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb

Ez az, tudtam ... :-)

A Lester-es kérdésre valaki?
zsirfecske
gondolom akkor ezt csak késõbb tudom elérni, mert egyelõre Chris-nél nincs ilyen opció. kösz

Chris-is és a király is adja ezt a küldit,hogy tisztisd meg a területet.
A Sildeni orkot is magaddal viheted õ is gyakja a társait no meg Gornt se hagyd ki.

zsirfecske
a Chris-nél (kõkör) táborozó orkokkal mi a teendõ? jó nagy csapat (nem a rebel küldetéses bagázs, hanem az "erõtérnél" egy kunyhónál ácsorgó banda), rögtön támadnak. le lehet õket gyilkolászni (befolyásol valamit?), vagy ez valami késõbbi küldetés talán? köszi

tibor16
Nekem is sikerült 2 bugba beletrafálni tegnap - ha bug egyáltalán? Felszabadítottam Lagot, Vatrast elvittem a nomádokhoz. Utána elmentem Ishtarba, gondoltam megnézem magamnak. Leugrottam a hegy tetejérõl (13-as repuval), senkit nem bántottam, csak körbe szaladtam és ki. Ezek után Mora Sulban is és máshol is, a hasas vezetõk, de csak azok nekem ugranak. Gondoltam, felnyomom a repum, már 48-nál tartok, de nincs változás. Már vagy 6x visszatöltöttem, különbözõ módszereket kipróbálva, pl Gonzalest mora Sulban megpróbáltam felejtésre bírni, de észreveszi, ha meglát azonnal jön a duma, hogy nem kockáztat és vörös lesz neki is és minden ott lakó követõjének a neve. Ezexerint, ha nem töltök vissza pl Ishtar elé, akkor buktam volna Varantot?
A másik - Sylviót elviszem magammal Bakareshbõl az Oázishoz nomádokat írtani. Amikor végeztünk, mondom neki- várj meg (gondoltam körülnézek) attól kezdve a párbeszédei között nincs semmi, amivel mozgásra bírthatnám, se haza küldeni, se magammal vinni nem tudom.. Arra gondoltam, van még vmi, amit nem intéztem el, talán másik nomád csapat?

Nandusz
Én akkor jártam így, amikor gotha alatti kis ork tábort nyartam ki.
Likvidáltam a vezérüket, Portost(?), majd a többiektõl semmi reakció.
Valóban azt kellett csinálni, hogy egymás szeme láttukra ki kellett végeznem az egyiket, mert csak akkor váltott át a nevük pirosra, azaz a küzdelem során külön kivégzés nélkül csak ekkor haltak meg.
Viszont érdekes, hogy amelyik nem látta, mert mondjuk távolabb állt egy tábortûznél, azokhoz odamenve ugyanúgy el kellett játszani a kivégzõs procedúrát, hogy õk is ölni akarjanak.
Ez azért volt szar dolog, mert a kivégzést nagyon gondosan kellett kiviteleznem, ugyanis elég sokáig tart és a folyamat közben vígan levertek sokszor.

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

b-type
Én még ilyenekkel nem találkoztam.
Az ha vkit megölsz (kivégzed), azzal magadra húzod a többieket az ziher.
Bárhol öltem vkit, ha ott volt cimbije az mind ölni akart.
Szal ez nem tom mi...vmi gubanc van az erõben.

Amit Takanohana ír az sirály 😄DD ...és persze egyben bosszantó is.
még jó hogy volt mentés..

Az ilyen bugok engem egyáltalán nem zavarnak, ennyire valósághûnek azért nehéz megcsinálni egy számítógépes játékot.
DE: nem tudom, hogy ez bug-e, de nagyon kiábrándító. Amikor fel akartam szabadítani Cape Dunn-t, gondoltam kezdem Urukkal, az ork vezérrel. Bemegyek, megfenyegetem, rámtámad, megölöm. Utána kirámolom az egész szobát. Ajtó elõtt álló 2 õr csak áll, be se jön, semmi. Ki akarok menni, egyik beszól, hogy kõröznek gyilkosságért. Rámtámad, megölöm, a másik nem csinál semmit. És így tovább... Most komolyan, ez valami vicc? Ha ilyen "nehézségû" lesz a játék, akkor pont a sorozat legfontosabb jellemzõje, a kihívás veszett el. Én végig fogom ettõl még játszani, de egy fikarcnyit sem tudom sajnálni a készítõket, hogy miundenki letölti a játékukat. A grafikai bugok és az akadás egy dolog, de ez minden határon túlmegy.
Az nálam is elöfordul,hogy elkezdtem véletlenül fekszabadítani egy várost és miután elteleportáltam máshová pl Varantba az egyik hegybõl elkezdtek özönleni az orkok... De máshonan is pl.sziklálbol más helyszinen jöttek elõ.
Ez szerintem csak valami BUG lehet.

Takanohana
Érdekes bugba futottam bele, bár lehet, hogy volt már másnál is.

Szóval mentem Gothát felszabadítani. Gornt egyelõre az orkoknál hagytam, gondoltam a démonig mindenkit leirtok, és majd csak akkor viszem. Nagyban kaszabolom a csontikat, zombikat, már a belsõ, démonos udvarban járok, mikor kintrõl csatazaj. Utánanézek, de nem Gorn önállósította magát, hanem Tom, Wilson, valami K betûs kövér ember, meg pár ork zsoldos hadakozik néhány zombi ellen. Ork egy sem, csak emberek. Már egyszer végigvittem, így tudtam, hogy ezek Faringba valók, de hogy kerültek ide, és miért. Mindegy, gondoltam, hát ilyen rendesek, hogy segítenek. Igen ám, de engem is rögtön megtámadnak mind, nem gyõztem elszaladni. Mikor végeztek, csak álltak, ha közelükbe mentem, támadtak.

Kíváncsiságból elfutottam Faringba, persze ezek nem voltak ott, akik viszont igen, (orkok, gladiátorok), azok is rögtön megtámadtak.

Visszatöltöttem a Gotha elõtti állást, és kezdtem újra a felszabadítást. Mindenesetre, ha nem lett volna már mentésem, buktam volna az összes Faringi küldetést.

Azért ismerõs mert ugyanaz adja a hangját aki a Diablo 2-ben Deckard Cain volt.

Why so serious?

Köszi a tippet!!Rámentem az õsi tudásra betanulok néhány varázslatot,hogy kicsit változatosabb legyen a harc<#eljen>thx

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Az nagy baj a történet szempontjából, egyáltalán számít valamit, hogy Lester nem igazán éli túl a templomot?
A Saturasnak, remélem jól írom, meg mintha a Diabló2- bõl lenne ismerõs a hangja.
Nandusz
Ha a 'beszólásod' miatt narancssárga lett a rabszolgák vezetõje, akkor még van az a léehetõséged, hogy felejtés tekercs varázslatot alkalmazol nála. Nálam is berágott, mondjuk nálam amiatt, mert elloptam az asztalásról a rabszolga listát és észrevette, majd le kellett vernem. Itt azért kellett felejtés varázslatot alkalmaznom, mert miután megmutattam Mariknak a listát, akkor vissza kellett adnom azt ennek a rabszolga hajcsárnak. De mivel be volt rám rágva, nem fogadta el. A varázslás után sikerült elfogaddtatni és így abszolválva lett ez a küldicske is.

Nandusz
Én úgy csináltam, hogy mielõtt okarában bejelenttem gotha felszabadítását a démontól, azelõtt kiírtottam az orkokat, persze miután lefizettem a váltságdíjat gorn bácsiért.
Eme húzásom miatt nem rágtak be az orkok más városban rám. Magyarán olyan, mintha nem történt volna semmi. Ellenben jól jött a TP, meg a sok ork fegyver, amit bezsebelhettem.
Amúgy olyan alternatíva nincs, hogy esetleg az orkok kezébe játszd gothát, mert azok valóban szarnak rá és nem fogják az életben sose megszállni.
Egyébként az õr engem is 'megvádolt' lopással, teszem hozzá jogosan....móresre lett tanítva....utána maradt zöld színû a neve. Szóval semmi gáz emiatt.

Más: Én most játszom másodjára, ezúttal nehéz szinten. Talán kicsit jobb így, mint amikor közepesen nyomtam végig. Bár itt is az van, hogy a kb.0- 26. szintig vért izzadtam sokszor, utána már kisimultak a dolgok itt is.

Ork páncél, nem elõzött meg senki és nem is felejtettem el, de olyan kis képet tehetek csak fel, hogy alig-alig látszana. Ezért aztán nem teszem fel. Bots.

Molnibalage
Baromi egyszerû, ott ahol a driudával levered a 3db orkot, ott van egy nyílás velük szemben és ott vannak egy barlangban a lázadók. A dombtetõrõl látszik is már a város. A domtetõtõl balra van a templom.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Tényleg? Egyébként én sem Trelisbe készültem, egyszer csak megérkeztem...
Ízlések és pofonok.
Jómagam mind a két elõzõ részt nagyon élveztem, több(tucat)szö(o)r újrajátszottam õket, s valószínûleg nem lesz ez másként a III-al sem.

Engem az zavar, hogy pl Geldern közelében van egy elhagyatott(!) bánya(farkasbánya) ahol farkasok vannak, de a tábortûz azért még mindig ég. (A tábortüzek ugye folyamatosan égnek, úgyhogy sokszor van ilyen paradoxon - ugye egy tárnafarkas nem fogja gondosan táplálni a tüzet???)
Az ilyen kis apróságok némileg rombolják az illúziót, de nem túlságosan.

Amúgy, Zónagyvarázsló, hogy kerültél Monterából rögtön Trelisbe? <#wow1>
Közbe még legalább Sildenbe be kéne térni (ha követed az utat) és én attól nem nagyon térek el, csak ha nem muszály, mióta egyszer töksötétben belebotlottam két árnyékfutóba...<#wow3>
Molnibalage
Ha elindulsz Cape Dun-ból az úton Montera felé, de már a lámpaolajos aszi után elfordulsz és felmész a tetõre ott is van két lerombolt tanya is. Ardeatól nem messze is van egy.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM