Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

igen
bocs de ezt az enyémre válaszoltad?
Ini fájl szerkeztése, + beállításokban overglow hatást bekapcsolni
Sziasztok. Az a problémám hogy mocskosul lagol a játék még minimum beállításokon is. A Gépem: AMD 3200+, 1024 Mb ram, Ati X600 video kártya. Fent van a directx valamint a legfrisseb 7.1 es vido kártya driver. Van valakinek ötlete? Légyszi segítsetek mert így élvezhetetlen. Nem beszélve a fehér villogásról a szabadban.
nem zavarja

Takanohana
Másodszori végigjátsás során vagyok Ben Erai-ban, és megint nem tudtam összeszedni a 75%-ot. Mnden küldit megcsináltam, ami adódott, nincs több küldi. A g3.hu-n olvastam, hogy de van még néhány, (pl. 5 pia valakinek, meg 10 aranyrög is valakinek), na ezekkel én nem találkoztam sem most, sem elõzõ alkalommal. Csak én jártam így?

bence45
hello, az lenne a problémám, hogy miután (razoros verzióban) feltettem az updated és becrack-eltem, elinditom, megy minden simán, de az intel-es reklám után kidob az asztalra vmi alkalmazáshiba üzenettel, tudja vki hogy mi a teendõ?
(bocsi ha már irta vki)

Alwin lvl 70 Night Elf Rogue - Dunemaul EU Aramis lvl 70 Human Paladin - Dunemaul EU Bálint lvl 60 Night Elf Hunter -Dunemaul EU

Takanohana
Csak úgy simán játék közben marvin? Nem zavarja, hogy az elsõ betûre kidobja a térképet?

Molnibalage
És van wireframe nézet? Milyen parancs kell hozzá? Itt is meg lehet nézni a karakterek tulajdonságait?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

pedig itt már a karakterlapot sem kell megnyitni elötte, csak siman bepotyogod hogy marvin.

Molnibalage
Én poénból megpróbálam még mikor megvettem, de nekem nen ment a Marvin mód., pedig megnézném ez a játékos is wireframe-be.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Mar megbocsass de nem KELL a testodehoz nyulni iniben ahhoz h hasznalhasd a konzolt, ugyanis van marvin mode (igen, ugyanugy mint eddig beirod h marvin)... bar mar sokadszor irom...

b-type
sztem is, meg szerintem vmilyen szinten zónákra van osztva a játék, és az ilyen csatározások akkor indulnak be ha belépünk.
Ez a grafikai megjelenítés mellett simán van még két-három éve a játéknak és a hivatalos vmint a remélhetõleg nemhivatalos kiegekkel frankón tartalmas és maradandó/örökös játék válhat belöle.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Takanohana
Ez tényleg életszerû lenne. Viszont akkor irtó rugalmasnak kellene lennie a rendszernek. Ebbe ugyanis simán belefér, hogy Miltent, Nordmarba tartva felzabálja egy farkasfalka. Életszerû, de akkor Milten nélkül is mûködnie kell a történetnek, más szálon. Ez lenne csak a végtelenszer újrajátszható játék. Bár szerintem a nélkülünk vándorló karakterek nem akaszkodnak össze a vadállatokkal. Akkor ugyanis itt-ott leölt vadakra kellene bukkannunk.

b-type
Na meg a szerkesztõ, nem? 😊
Azért egy felhaszbarát szerkesztõt mellékelni tudnának hamarosan az óriási lenne szvsz.
<#eljen>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

3P
Épp most olvatam végig én is ezt a cikket. S pont ez a néhány sor ütötte meg nekem is a szemem. Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz ebbõl a végén...

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Nandusz
Érdekes....mind a három démont legyûrtem, akivel a játékban találkozni lehetett, viszont érdekes módon mostanbi végigjátszásom alkalmával egyiktõl se tudtam démon kardot szerezni, illetve nem is dobtak kardot kipurcanásuk után.
Remélem, ha majd idézek egyet, akkor annál lesz...és nem hiába gyúrok strongra.
Egyébként amiatt lehet ez a különbség, mert elsõre még 1.09-es, most pedig 1.12 patchel nyomulok?
Most 56-os szinten vagyok és 561 a strongom...
Egyébként korábbhi állításomat megcáfolnám, mert érezhetõen nagyobb rössel tudok harcolni ilyen magas szinten az ogrek ellen, mint alacsonyabb képzettség mellett de ugyanazokkal a páncélokkal és fegyverekkel.
Ezek szerint mégis számíthat valamit az erõ nagysága.

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

Innosnak is jelenteni kell a monostori oltárnál ahol Milten van.

Veni Vidi Vici. Hajrá Vidi!!!

köszönöm szépen a segítséget, tényleg jelentõsen gyorsabb lett a játék, nem semmi.
Ha Innos-t választottam, hogy lehet végigvinni? Mert megöltem Zubent és felszabadítottam Myrtanát, de semmi. A királyhoz is elmentem el is újságoltam neki hogy megöltem Zubent meg hogy Myrtana szabad, de semmi.
Gothát még nem építetttem újra, az is kell?
peeter22
-Az 1 giga nem sok sõt nem elég, mikor játszasz kapcsolj ki mindent ami nem kell(net, víruspajzs, tûzfal stb.)+ ini buhera amit már gyonax is javasolt.
-Ha nagyon csalni akarsz azt a ge3.ini-ben tudod beállítani, hogy lehessen, ha máshogy nem megy. testmode=false-t kell testmode=true-ra tenni.
-Ez nem vidkari, hanem egy beállítási kérdés, valamelyik opció beállításnál be kell kapcsolni az overglow-ot, és akkor nem fog villogni.

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

Nekem így van meg és megy
Aztán letöltheted a az 1.12 patch-et ezzel a crack-el1.12 crack
Töltsd le az angol verziót ha nem cserélnék vissza:
Gothic 3
Molnibalage
Fura, pont ilyen cuccom, van semmit sem piszkáltam az ini-ben és mégis jól megy..

Na megpróbáltam ezt a magyaritást egy német gothic-al,de nem megy.Memória hibát ir ki,meg a sharedbase.dll-el van vmi gondja.
Megpróbálni mindenképp érdemes. Ha meg nem veszik vissza akkor rájuk gyújtod a boltot. 😊

Why so serious?

A Tesco-ban vettem a Gothic 3-t,oda vigyem vissza,és kicserélnék?
Szerintem jó német gothic-hoz. Nekem angolhoz jó volt de mivel csak nyelvi fájlt cserélsz ki jónak kell hogy legyen némethez is
rotator
Ha a blokk megvan, ki kéne, hogy cseréljék. Nem?

Némt Gothic-hoz jó lesz?
Az Eredeti Szétrepedt cédét meg dobhatom ki, vagy lehet tenni vele valamit?
Ezer köszönet.
Megmentettél.
Most jádszhatom tovább..
Sziasztok.
Nincs meg valakinek a gothic 3 magyaritása,vagy egy cím ahonnan le lehetne tölteni a magyar változatot.

Megvettem én a magyar Gothicot, de a dvd megrepedt vhogy a meghajtóban, vagy nem tudom hogy, és megfõtt.
Ini tweak itt: Ini
És itt:
Ini2

A másik két problémára nem tudom a választ
újonnan érkezõként lenne pár kérdésem:
- a játék 1 giga rammal, mindent 0-ra véve (kivéve a két felsõ csúszkát) is akad. lehet vmit az ini fileban turkálni?
- új patch-et felraktam, erre nem megy a konzolos csalás. erre megoldás?
- 6600 GT-m van, a játék néha elkezd villódzni, fõleg amikor felülrõl nézem az emberkémet. miért?
Nézz az ég felé😄

rotator
Azt írta az egyik fejlesztõ, hogy elkúrták. A legvégsõ pillanatig csinálták a fõ npc-ket és valami gikszer lett az utolsó 3DS-bõl való importálásnál. Mivel nem volt korábban ilyen probléma, meg se nézték, csak indították a rendert (intro videó), meg benyomták a karaktereket a játékba. Bár szerintem a játékban utólag kicserélhették volna Diego fejét a patchekben, mert nagyon olyan, mintha Virchow-Seckel szindromában szenvedne szegény.

rotator
Nem. 😊 Nálam a HDR+AA nem mûködik együtt, ezért nincs élsimításom egyáltalán. Mondjuk pl. 1024x768-ban nagyon szembántó, játszhatatlan a füvet bekapcsolva. 1600x1200-on sokkal jobb a helyzet, de egy idõ után ez is kifárasztja a szememet. Csak a helyes levelû, világoszöld fûvel van gond. 😊

b-type
ööö kimaradt hogy teljes élsimításon és ansio'-n 1600×1200-ben is látszott mire gondolsz, de igazán akkor amikor bekapcsoltam a Fraps-t, akkor az az fps esés mutatta hogy valójában mi a 'zizgés'.
folyamatos képnél ez nem jött ki.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
Megnéztem ezt a 'zizi' dolgot 😊)
Csináltam is róla videót, de persze értelmetlenül mert a tömörítés után úgy sem látszik az élsimításból adodó különbség...ehh, mindegy, volt egy fél órám pocsékba 😊)))
Szal értem mit mondasz 'zizi'-nek. Sztem akkor lesz ilyen mikor kevés az fps, sima 1600×1200-ben semmi zizihatás nincs, de full élsimítás full ansio'-nál már 'zizeg'.
érdekes, mert a páfrányoknál, bambusznál..más tipusú fûnél nincs zizgés, csak ennél a hegyes levelûnél..de ez van a legtöbb a játékban.

Nandusz
hehehe....viszont irreálisan nagy harcsa bajsza van.

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

Ez a motortéma kicsit fusztrál... ha ennyire érdekel titeket ez a dolog, menjetek át autós fórumba.
Sztem azért tûnik kidolgozatlanabbnak a játék, mert a terület sokszor nagyobb, s én is úgyérzem néha, hogy elveszem a tengernyi küldetésben - úgy, hogy már az összes lázadótábort kiírtottam(Redockot, Vengardot és Okarát úgy, hogy elõtte megcsináltam az összes küldetést, Nemorkban - vagy Nemrok, nem t'om - már a fõcsávó rögtön nekem rontott avval a szöveggel, hogy gyanús vagyok neki...)
Az pedig, hogy a G1 sokkal igényesebb volt... hát... a G2-re még talán lehet mondani, hogy kidolgozottabb, de a G1-re semmiképp(félre ne értsétek, imádom azt a gémet is, de nagyon-nagyon sok hibája van - több, mint a G3-nak). A G1 ben talán az a jó, hogy ugye csak 3 tábor van és tök kicsi a terület(bár ez azért necces, mert sokszor olyan hegyes-völgyes, hogy nem lehet légvonalba menni egy száz métert)így sokkal nagyobb differencia lehet köztük, vagyishogy a készítõknek egyszerûbb volt egyedi területt készíteni.
A G2 jelenlegi álláspontom szerint a sorozat csúcsa volt - bár ki tudja, mit fogok mondani, ha a G3-at teljesen felpatchelik és lesz még 1 kieg is talán - tényleg baromi sok ötletesség volt benne, részletesen kidolgozott volt a világ.
A mászás, a létrák nekem is hiányoznak (bár a szinte mindig lépcsõzetes terep igénytelenek tûnhetett, a létrákkal meg mindig egy csomó baj volt - a karakter nem tudott fölmászni rá, mert rövidebb volt, ésatöbbi, ésatöbbi.... és ez a G3-ban nagyon sok újabb bug lehetõséget jelentett volna)
De azért a G3 is jó kis Gém. Nagyon sokban eltér az eddigiektõl, nekem az említetteken kívül a régi, jelentõs npc-k külseje hiányzik (Gorn, Milten, Diego, stb. - apropó Diegonak elõsször nagyon nevetségesen kicsinek tûnt a feje... de aztán megszoktam).
rotator
A Gouraud shadinget picit régebben, 1971-ben találták fel. 😊 Amigán igen elterjedt effekt volt a demókban egy idõben.

Molnibalage
Hát szó se róla pajtás, de ezek az info-k honnan jöttek? Mert pl. a Gourard shading az sokkal régebbi, és tudtommal is a DX sokat egyszerûsít a dolgokon.

rotator
Nem tudom, engem rohadtul idegesített egy olyan fél óra után! 😊

b-type
"..antialias nélkül még 1600x1200-ban is szemrontóan zizis az állandó hajladozással, ha viszont kikapcsolom.."
??? 😊)
Meg azért a zizis az erõs túlzás szvsz 😊)

tibor16
eeegen, ez a G1-es.. Gondoltam, kizökkentem a vitatkozókat - no meg, mivel fent van a gépemen, (a G3 elõtt ezzel játszottam), kíváncsi voltam a hangulatára - hááát mit mondjak, nem rossz - egyáltalán nem rossz - sõtt 😊

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

rotator
Sajnos igazad van, ezek nekem is hiányoznak. Bár játék közben csak a mászás hiánya tûnt fel.