Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

3P
Vagy csak el kell fogadni, hogy egy csúcs grafikájú játék csúcs közeli konfigon megy élvezhetõen.

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

3P
Igen. Picit pontatlanul foglamaztam.

daxan
Talán tényleg van igazság abban, hogy "a PC-s játékoknak leáldozott"...

Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”

Nandusz
4 lenne az igazi

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

Figyu, ram nélkül cseszheted, minimum 1,5GB de inkább 2GB.
Vinsanity15
amugy a közeljövõben tervezek venni egy Ati Radeon X1900 GT kártyát.Ez a kari 1gb rammal már futtatná megfelelõen?

Vinsanity is back!!

Vinsanity15
Aham.akko mondjuk + 1giga se menne?mer igen most van 2x512.az szar ugy mer akko 2gb ramom se lehetne

Vinsanity is back!!

rotator
Ez a korlát minden dual channeles konfignál jelentkezik.

3P
OFF:
Azért arra figyelj, hogy, valószinüleg dual chanel-be megy most a lapod (2*512M😎, s akkor 3. modullal ez ugrik, de az is elõfordulhat, hogy el sem indul a lapod 3. modullal (lehet tévedek, de mindtha az A64 lenne valami ilyen korlát, hogy csak 1, 2 és 4 memória modullal tud csak menni, azaz 3 modullal pont nem).

Sokkal kevesebbet swappolna a vinyó, gyorsabban jelenítené meg a környezetet. Talán lehetne teleportálni 3 percnél gyorsabban...
Vinsanity15
szasztok!azt akarom kérdeni h mennyivel jobban futna a game ha még ehhez a config hoz hozzápakolnák + 512MB ramot? AMD Athlon 64 3500+,gef.6600 GT,1gb ram

Vinsanity is back!!

vagy írd be a konzolba hogy spawn sh, megjelenik egy fickó akitõl elkérheted az ereklyét.
peeter22
#10411-es hsz-ben van egy link nézd meg ott van minden ami kell.

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

pls írja le vki a Gothai démon ANGOL PONTOS nevét, mert spawnolni szeretném...
kéne a nála lévõ gyûrû, mer' valahol eladtam, vagy nem t'om<#nemtudom>, amikor még nem tudtam, hogy Adanos artifact(lehet, hogy le volt írva, ha fölé mentem volna, de nem nagyon figyeltem <#szomoru1>).
Már megvan a többi négy, meg már csak 1 tûzserleg hiányzik, ami után a sivatagban kutatok, amúgy meg már kiírtottam a lázadókat, meg megöltem a királyt <#violent><#boxer>.
Elõre is köszi <#worship>.
Vengard nem jelent állásfoglalást, én kiírtottam ott az összes orkot, utána mégis tudtam nekik dolgozni a többi városban.

Why so serious?

daxan
sikerült feltelepíteni és elindítani 😄

Daxan &#8222;nekem a veszély lételemem, gyári default.&#8221;

3P
Van 1 apró kérdésem.
A középsõ területen már minden város semlegesnek mondható küldijeivel végeztem, már csak Vengard, a királyi székhely van hátra.
Ebben a városban a legtöbb küldi (szinte mind) már eléggé polarizálódós küldi. Én még nem akarok egyik oldalon sem állást foglalni. Az a kérdésem, hogy a vengardi tucatnyi ork mészárlós küldi mennyire befolyásolja azt, ha késõbb mondjuk az orkokat szeretném választani? Vagy célszerû kihagyni a teljes Vengardot addig?

Valaki segíthetne rajtam, kovácsolással kapcsolatos a kérdés...megtanultam Ingvarnál a pure ore kovácsolást, és megvan a rune sword "receptje" is.Csak egy dolog nincs nálam a listáról, mégpedig a pure ore blank.Ezt hol tudok szerezni? Sima magic ore blank van nálam elég, azokból tudok kardot csinálni csak az nem jó ugye. A bányánál mondjuk érdekes volt hogy a lila színû pure ore tellérek is csak a sima magic ore-jaim számát gyarapították...a lenti kohónál se tudtam semmit csinálni...
Tehát ha valaki tudja hogy hol lehet pure magic ore blankot találni, vagy esetleg készíteni, az pls help. Elõre is thx.

köszi!!!!
megvagyon. bocsika a zavarásért. hüle voltam 😛
Ha néhány hozzászólást visszaolvastál volna megtalálod, de azért tess:Gothic
most az egyszer: hoop://www.playground.ru/download/cheats/gothic3/nocd/Gothic3v112NoCD.zip
szijasztok!
lehet h kérdezték már itt, de nem tudjátok hol találok az 1.12es patchoz crackot?, mert anéálkül nem akar elindulni. (elolvastam a FAQ-ot)

telepítem az 1.12es patchot, majd felrakom a crackot, akkor a belépési pontot emlegeti, ha nem elõbb crackelek utána patch, akkor meg "please insert..."

tom, h fárasztó lehet a kérdésem a számotokra, de már ez a 2. verziójú gothic amit megszereztem és ez sem akar indulni (angol)!!
köszönettel : DAkkon
Az miért van hogy egyes üldetések után nem tudok beszélni a köld. feladójával és nem adja az esetleges további feladatokat se. Tehát a megkezdet és befejezett küldetésért se kapom meg a tapasztalat pontokat.
Ahogy elõvettem a lángoló kardot -10 FPS loooooool 😊

Gubberx_HUN RC 7 Pahntom Demon

Eh, a ramot nem lehet szimulálni, feladom 😊
Nekem is ez a 2GB a nyûgöm. Játszottam már a gépemen a játékkal és mediumon néha szaggatott, hát kéne még 1 GB RAM.<#idiota>

Egyébként meg nagyon cool a játék, csak gyõzzem idõvel a sok keresgélést.<#vigyor2>

http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!

Kösz, ezt én is megtaláltam, azt írják benne hogy 2GB RAM. 😊 A végén van egy utility is, azt még nem néztem, na majd most.
ajánlom figyelmedbe ezt

vanakinél hibás, vanakinél nem...

Üdv mindenki. Ha tud valaki tényleges infót adni ahhoz, hogy 1GB rammal menjen a játék akadás nélkül az adjon 😊
peeter22
- A feliratokat a beállításoknál be kell kapcsolni addig nem is lesznek.
- Hibás a konzol ez van vakon kell írni.

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

Matt07
Sziasztok!
Lenne 2 kérdésem:beraktam a magyarítást,magyar meg minden,de nincsenek feliratok,pl.párbeszédeknél.
A másik a consoleban téglalapok vannak betûk helyett az miért van?

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

b-type
Kint van egy -Autumn texture pack-
Sztem érdemes felrakni, olyan õszies lesz töle a táj, meg van uninstallja is.
-kép

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Takanohana
Mûködik az. Figyelj, hogy a nevet jól írd be, és a név nagy betûvel kezdõdjön. Aztán enter, és ott is van az illetõ.

Próbáltam, de sajna semmi hatás.. Vmit kiír utána, de mivel sz@rt se látok, valószínû azt, hogy nem jó vmi, mert a srác nem akar elõkerülni
😞 . Azért thx.

i5 [email protected],Maximus III Formula,8G Ripjaws,GTX670 OC...

látatlanba kell írni, legalábbis én nem jöttem rá a megoldásra
Nandusz
Írj vak írással....hidd el segíteni fog

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

Hali, arra tud vki mondani vmit, ha a konzolt elõhozom, mindenféle krikszk-krakszot ír, meg téglalapokat. Oszt írni tudok bele, de nem látom, hogy mit.

Stejnar-t kellene spawnolni, mert megetette magát a farkasokkal 😞
Elõre is thx.

Takanohana
Sajna nem tudom, nekem eredeti van. Viszont az edigi patchek kisebb hibákat javítottak csak, állítólag készül egy megapatch, lehet, érdemes megvárni.

daxan
Itt a teljes hibaüzenet:

daxan
Most próbáltam elõször!

Pretorian
Na háj mindenkinek. Szeretném kipróbálni a játékot, azt mondják az 1.12-vel már egészen játszható. Kíváncsi vagyok, nagyon.
Bocs, de a következõ kérdés picit warez jellegû, bár inkább az install-al kapcsolatos.
Tehát:
Razor1911-es verziót bemountolom Daemon Tools 4.08-ba, majd az install menüben ráklikkelek az "Install"-ra. Megjeleneik egy dos-os ablak, amely 2 másodperccel késõbb el is tûnik, és az install nem kezdõdik el.
Az install menü viszont nem tûnik el. Valaki esetleg találkozott már hasonló hibával? Megköszönném a segítséget. FAQ-ban nem találtam semmit, a topikban is kutattam, de semmi.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Próbáltad már ezelõtt telepíteni a játékot?
daxan
Telepíteném a játékot és a következõ hibát írja ki:

Mi lehet a hiba?

tibor16
Hát, ha nem akarod újra kezdeni prõbálkozz a spawn csíttel. Sztem nem bûn, mert a játék bugjai felhatalmaznak rá (szvsz). Lentebb írtamm van pl akit meg kellene ölni de a játék bugja pl nem engedi, sõt - semilyen párbeszéddel sem indítható el, Nefarius áll a barlangban, sértetlenül, mindörökre.. - ezek után? - nemde?

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Hali! Lenne egy kis gondom az 5 Adanos Artifacts-al. Már csak egy hiányozna, a Ring of Life, ami ugye Gothaban van(volt) a demonnál. Õt már rég a játék elején megöltem, de szerintem nem vettem fel tõle a gyûrût. Most ugye már minde város felszabadult, visszamentem, tele békés lázadókkal, a démon "hullája" pedig eltûnt, a Main Quest-bõl is a "Find the ring of life"... na most szerintem innentõl végigjátszhatatlan, mivel nem tudok továbblépni. Valakinek van vmi ötlete?

Asszem sikerült orvosolni a problémát. A kétmagos amd procival van a para, gyorsabban számolja az idõt a játékban <#vigyor3><#vigyor3>.

Itten van link, ha másnak is elõjönne:
http://www.hardforum.com/showthread.php?t=983781

A villódzás igazából abban állt, hgoy folyamatosan változott az idõjárás, vicces volt, de játszhatatlan is...

Ja, és vmiért a mentésnél is vicces, hogy már a 223, és a 352.napnál járok. Ntom, hogy ez is a "villámlás"-hoz tartozik e, vagy default parája a játéknak 😞....Mindenesetre érdekes

Hali, ez a villódzás para nekem is elõjött. Egyszerre, csak úgy hip-hop, és nem tom,mi lehet a gond, viszont nekem mindenhol a játékban "villámlik" . 😞 Plz vki segítsen<#help><#help>. Visszaolvasgattam, és az owerglow se mükszik, az ini se, pedig eddig nem volt para...

A64 X2 3800+, 2*512 kingston, gainward 7900gt, a8n sli premium...Elõre is köszönöm szépen