Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i5 [email protected],Maximus III Formula,8G Ripjaws,GTX670 OC...
Szerintem te a textúra detailt állítgatod õ meg a model detailrõl beszélt 😉
One Vision. One Purpose.
szóval ha csak eza gondd, akkor megoldható, ha nem te akarsz lenni Ghotic világának félyes , tisztaszívû paladinja😄😄
Egyébként talán random dönti el, hol is van, szóval még ez sem biztos.
Ígérem beszámolok róla, ha véletlenül találkozom vele 😊)
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
Mindneestre nekem 1.07-tel az összes kovácsnál volt, azóta nem találkoztam vele, úgy néz ki kiritkították. (Pedig elvileg az 1.07-es patch-csel törekedtek erre, de úgy látszik nem sok sikerrel.)
Mondjuk csisszes, mert a holdpengén múlik a mutatvány, hogy azt gonzalesnek add, de meg lehet csinálni.
Második végigjátszásodkor légy okosabb😊
Az új fiókom: DevLupius
nekem van lángkardom és az ork kovácsnál vettem Monterában. az 1.12es patchal nyomom, szóval az orknál fogtok találni!
rem nem mondtam spilert .. 😄
megpróbálom kiírni, h miket csináltam meg, bár én németül tolom , de majd átfordítom😄
Gamestar.de - 1.08 és 1.07 Changelog
De...én 1.12 patchel játszom végig és nagyon, de nagyon erõssen és biztosan tudom állítani, hogy ott volt a kovácsnál az a lángkard, ami 100-at sebez....bár annak ellenére, hogy megvettem, nem használtam, mert röhelyesnek tartottam, hogy folyamatosan ég a hõs hátán...de ez már megint bug kérdési gond.
(Természetesen 1.07-es verzióval még lehet venni.)
már csak egy feladat maradt félbe, a besúgás. oda kellett volna adnom a zsoldosnak a rebell levelet, de én inkább Rolandnak adtam.
tud valaki esetleg segíteni?
esetleg vmi olyan küldi, ami városon kívüli?
ja. találtam egy ládát az aréna mögött az arénaman cetliével. azt írja a végigj. hogy oda kell adni a zsoldosvezérnek, csak hogy az rá se bagózik. na szóval jó bonyolult voltam, remélem vki megértette😄😄
aki játszott vele biztosan... köszke
Mondjuk egy éve nekem sem volt esélyem az Obliviont sem megmozdítani...
Mindenesetre a képek engem meggyõztek.
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Lehet, hogy én valami teljesen más játékon játszom...

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Lángpengét valóban lehetett venni a kovácsoktól, de valamelyik patch-ben elvették tõlük (1.08-ban szerintem).
Itt egy link a pácélokról: World of Gothic
Itt pedig a kardokról: Gothic 3.hu
Ha ellenségbõl versz ki kardot, biztosan csorbult lesz, nem lesz tehát túl erõs. A saját készítésû kardra lehet kapni +10 sebzés bónuszt, ugyanennyivel lehet élezéssel "fejleszteni". Emellett elvileg lehet áldani vagy mérgezni is kardot. A játék elején Wenzel kardja a legjobb megszerezhetõ kard.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Beszéltem a fejvadásszal, õ adta a küldetést, hogy keressem meg ezt a pupákot, majd mentem megkeresem, beszéltem vele, azóta meg csak ott sonkázik nekem és mondja hogy mennem kéne hagyjam pihenni...vagy valami ilyesmi, de párbeszédre nem hajlandó...
venni tudnék páncélt, de elég drága, és igazából az a kérdés, hogy ha teszemfel zsoldospáncélban futkozok, a lázadók nem kötnek bele? vagy fordítva...
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
-Addig nincs gond, míg nem esik neked az illetõ, ha ez megtörténik csald el olyan helyre ahol más nem nagyon lát és ott verd el.
-Mert beszélni kell egy másik emberrel cape dunn-ban róla és te eldöntöd, a sorsát feldobod vagy segítesz neki.(direkt nem írom kivel nem nehéz).
-Ez memória kérdés semmi más, minél több van annál rövidebb a megállás. Idõ kell mire betölti a tájat meg minden egyéb dolgot sok-sok memoár kell😄
-Úgymond a semleges feladatokkal is el lehet jutni olyan szintre egyes táboroknál, hogy tudj jobb páncélt venni csak így tovább tart, mert nem kapsz érte akkora repet mintha kivágnál egy egész várost vagy rebel tábort.
Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.
Másik, néhányszor sikerült elcsennem dolgokat, de mindig rámszólt valaki az aktuális helyen, hogy mit tudok az eltûnt értékes dolgokról.Ez számít valamit?
Ja meg még annyit hogy cape dunn-nál a szökött csávókám nem áll velem szóba, illetve beszéltem vele de azóta csak ott áll...
Teleportálásnál nektek is megáll miközben teleportál a pasas? Elkezdi a hókuszpókuszt, megmerevedik, megjelenik merevben az adott helyen majd beindul és ott van, csak idegesit. Meg hogy akadozik is néha...
Jah még valami, amíg nem állok egyik oldalon sem, addig honnan szedjek normális páncélt? Vagy nem számít kitõl veszem? Lehet kapni ajcsiba is mint a 2-ben?
És mint írtam, SEMMI különbséget nem látok a model detail beállításban. Csináltam két screeshotot és se a haver se a bátyus nem tudta megmondani, hogy melyik készült magasabb beállításban.. Hát errõl ennyit.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Azért remélem a fórum olvasgatása mellett jut idejük a patch-re/kiegészítõre is 😊)
Nem lehet minden döntést helyrehozni, ennek csak az a lényege.
Valóban szép lenne, és én dobom fel elsõként ha mondjuk nehézségi szinttõl függnének ezek a dolgok,...mindenki megtalálná a számításait.
De nem így van.
én pedig nem akarok olyan szerepjátékot ahol egy 12éves amcsi kissrác játékörömét veszik figyelembe.
Tudom hogy sok hiba van a játékban, ezt nem vitattam sehol. Viszont nem minden a játék hibája.
Körbekérdezni, megtervezni,..és megpróbálni, illetve próbálkozni.
Így lehet sztem elõre jutni, és adott hogy oda kell figyelni.
Régen jegyzeteltek a srácok, és nem õk voltak a bénák...legalábbis remélem mert én pl. az IW elsõ részében órákat töltöttem el azzal hogy begépeltem a karakterek elõtörténetét (semmit nem számított). 😊)))
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Régi vitánk felmelegedik. Most is azt mondom, hogy vérbeli szerepjátékos nem igényli, hogy fogják a kezét, rájön õ a saját hibájából, ha valamit elcseszett, újrakezdi a játékot, most már okosabban. De lásd be, hogy a többség nem így játszik, és a kiadó a többségbõl él. Nem hiszem, hogy azért tûnnek el a tárgyak, ha idõben meg nem szerezzük, mert a készítõk abszolút valósághû játékot akartak csinálni. Fõleg azért nem hiszem, mert az ami piacra is be akartak ezzel a gémmel törni, ezért is lett lebutítva. Inkább azt gondolom, hogy egyszerûen elcseszték ezt vonalat.
Én csak a játék hülyeségeitõl óvom a játékosokat, a sajátjaikat megérdemlik 😊
Én eleve mindenfajta cuccból megtartok egy tiszteletpéldányt, csak végsõ esetben adok el bármit is (varázstárgyat nem is szoktam, csak nagyon tucatdolgot).
Szerintem én játszok a világon a leghülyebiztosabban, de attól nem nézem le az esetleges kezdõket, bár én világéletemben így játszottam. Még FPS-t is 😊
Szerintem az életben is így mûködik nem? Az meg hogy a játék tervezõi és súlyos programozói hibák tömkelegét próbálja különbözõ fótumokon az 'egyén döntése" számlájára írni, az meg egész egyszerûen a felelõség egyértelmû áthárítása...amit persze tényleg csak egy jól megszerkesztett megapatch tud majd feloszlatni.