Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Takanohana
Van korábbi (jóval korábbi) mentésem, lehet, hogy majd azt töltöm vissza, de nem szívesen. Meg persze arra sincs garancia, hogy akkor nem esnek nekem. Mindegy, legfeljebb kihagyom most Faringot, és idõnként visszanézek.

Azért ez szar. Az ilyen bug is általában, meg az is, hogy minden alkalommal Faring szívat. Pedig amúgy szeretem.

Ezt megelõzõen egyszer a Faringi legénység Gothába teleportált, miközben a csontikat irtottam, és nekem estek, másik végigjátszáskor meg Gotha és Faring közötti úton jelentek meg páran Faringból, és ott kezdtek el püfölni engem.

Maak
Visszaolvasva vettem észre ezt a démonkard nevû kétkezest...gothai démont már legyaktam rég, de ezekszerint messzire repülhetett a kardja mert nem találtam meg nála...mellesleg miután lenyomtunk mindenkit gothában, ugye végigjártam a házakat és a ládákat nyitogattam bõszen, mondván ugysincs senki akinek fájna, majd visszatértem okarába, ugye úgy kész a küldetés ha jelentek rolandnak, majd adja a következõ feladatot, hogy keressem meg xy-t és legyen újjáépítve gotha...megtörténik, majd amikor újra megyek gothába, gondolván magamban, körülnézek, meg egyáltalán...úgyis én vagyok ott most az ISTEN...erre mi van? jah, tolvajlásért köröznek...AAAAAA...

mindegy, azért visszalépek a kardért...lesz ami lesz

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

tibor16
még korábbi mentés? - nna gondolom, erre magadtól is rájöttél és ez nem segítség. Régebben azt hittem kivédhetõ ez valamilyen módon, de ugyanúgy beszoptam én is, csak Monteránál. Ott a fejvadászoknak nem tetszett valami, hiába verettem el magam stb, semmi nem számított. Az lett, hogy kerültem õket, - de megtehettem, mert már túl voltam azokon a küldiken, amik hozzájuk kapcsolódtak. Aztán egy szóváltásból felszabadítás lett.

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

b-type
Passz, esetleg egy save-t küldhetsz a fejlseztõknek...vagy leírhatod nekik.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Takanohana
Harmadszor játszom a gamét, és Faringnál harmadszor is szopok. Eddig itt mindig bevetett valamit a játék, hogy szórakoztasson és tölthessek vissza persze.

Most épp az a helyzet, hogy mindenki megtámad. Az ásogatós meg a trollvadász karival elbeszélgetek, még a fogadóssal is, aztán meglát a helyi fõork, Gorok, közli, hogy gyilkosságért köröznek, és bármit mondok elpirul és nekem esik. Vele együtt persze az egész helyõrség.

Na most eddig csak a kötelezõ Ardeát szabadítottam fel, egyébként orkot nem öltem és még csak nem is fosztogattam házakban ládákat, szóval semmi oka nincs erõsködni.

Hiába töltök vissza, ez marad a helyzet. Már messzirõl rányomtam egy felejtés varázslatot, semmi hatás. Kicsaltam egyedül Gorokot, és kinyírtam (csak leütni már nem lehet: piros), de a többi is rámtámad, amikor újból megyek. Elteleportáltam, meg vissza, semmi hatás. Nem akarom kipucolni még a várat, valami ötlet?

Szia!
Igen "titkárnõi változatot" töltöttem le, de betartva az info-ba leírtakat jön elõ az a hiba, hogy NINCS SZÖVEG, NINCS FELIRAT, csak üres négyzetek.
Köszi.
Nem a helyesírás miatt írtam. Nem értem egyébiránt mit csinálod itt a feszültséget, valami idegesség van benned? Szerintem igen. No ki vele, vezesd le, azaz kérdezd meg újra:

- Gyerekek tuti fog menni 2GB rammal a G3, ja és törttel is bocsi szóval tutitutituti, léciléciléééciii !! ??? !
Vinsanity15
helyesírást oktatni ne ide gyere

Vinsanity is back!!

Vinsanity15
naon jó még köss belém.

Vinsanity is back!!

<#buck><#buck><#buck><#buck><#buck><#buck><#pias><#pias><#vigyor3><#vigyor3>
gecóóó ezt naon élvezem😄😄 full poén. kabaré. bocsi.
Szúrja.
Vinsanity15
Hallod léccives ne idegeljél!nagyon nagy baj h megkérdem,érdeklõdök?mit törõdsz vele h hányszor,nagyon szurja a szemedet vagy mi?

Vinsanity is back!!

De gondolom, biztos ami biztos, egy hét múlva újra megkérded.
Vinsanity15
aham király.akkor érdemes még belepakolnom 1gbt

Vinsanity is back!!

(a másik kérdésre: igen :S )

AMD64X2 3800+ @ 2.4GHz, 2G RAM, 8800GTS 320M

Maximumra tettem mindent, kivéve a vegetáció részletességét, azt változtattam medium-high között, függõen attól, milyen sûrû növényzetû helyen jártam (7600GT miatt). 1280x1024 felbontásban, jól használhatóan ment.

Vinsanity15
Szewa neke milyen beállitásokon ment a game (tört?) 2gb rammal?

Vinsanity is back!!

Végig játszottam!! 58. szinten végeztem. 1.08-al kezdve és végül 1.12-es patch-csel.

Rég volt, hogy ennyire élveztem egy rpg-ét, minden (számomra nem nagy) hibája ellenére! 😊

Földi madarak:

Ork fenék:

Orktánc:

Guru árnyék 😊

norbre
magyarosítás
a #12323-ban már volt.. nekem mûködik..

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Nincs hozzá magyarítás, az eredetibõl van kibuherált, ha nem megy neked, akkor a "titkárnõi verzió"-t keresd, ez van a FAQ-ban is szerintem, 150mega körül.
Sziasztok!
Ki tudna segíteni nekem ? A gondom a követekzõ:ha feltelepítem a magyarosítást, akkor eltünnek a feliratok, párbeszédek, stb.
Még a menü szövege helyén csak az üres téglalapok vannak.
Úgy csinálom ahogy le van írva, de mindig ez van!
Valaki!!!!!!!!!
Kérem segítsen!!!!!!!!
Elõre is köszi!
Nemegészen, ugyanis a pb-s sracok azt nyilatkoztak hogy csak ugy tudnak peccset kiadni hogy benne van az egész/összes world-file, ezért nagyjából ugyanakkorák, és ezért van bennük az összes korábbi javítás.

Esrohnoil
Ha valóban szebb és jobb lett, akkor õszintén örülök h. szóbahoztam a dolgot. 😊
(Érdekes is lenne a 8 gigás pack. 😄)

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Esrohnoil
Persze, a németek most elvannak a játékkal. 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

rotator
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, ezt nem hiszem el! <#csodalk> Felraktam ezt az õszi pakkot és megszûnt a távoli fû zizizése, így most már teljesen játszható a vegetációval... Más kérdés, hogy úgy összességében is jobban néz ki a játék, nem olyan egysíkúan zöldesbarna, mint eredetileg, hanem szép színes Warcraftos. 😊)) Megyek, felterjesztem mûvészeti Nobelre az alkotót...
(Egyébként érdekes, hogy 8 gigásnak van írva a pakk 8 megás létére a WoG-on, így nem csoda, hogy kijött a 12.8 TB adatforgalom! <#vigyor>)

rotator
Érdekes, hogy a WoG-on újabban zéró komment érkezik minden hírhez.

Esrohnoil
Szerintem is jól néz ki. 😊

Esrohnoil

rotator
Jah, más színûek a falevelek és az avar, pfff...

b-type
#12373 😊
-kép
sztem jó.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Esrohnoil
Õszi textúrapatch a G3-hoz.
Valaki letölthetné és rakhatna be pár screenshotot h. hogy is néz ki. 😊

Legalább a changelog-ot nézzétek meg, amit linkeltem!
Nem véletlenül van benne az összes patch listája, no meg a WoG-on is írják, hogy az új tartalmazza a többit is. Illetve nálam a gyakorlat is igazolta.

De nem muszáj nekem hinni...
tibor16
nana, nem ismered a volt feleségem ...

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Ha összepakol az asszony utazásra egy teli bõröndöt, és hozzátesz egy pár zoknit, abból nem lesz két teli bõrönd + 1 pár zokni 😊
Én is így tudom. Már csak azért gondolom mert minden patch mérete 60 Mb, ezért már a második patchnek 120 Mb-osnak kellett volna lennie ha mindkettõ benne van. Na mindegy, bocs ha hülyeséget mondtam.
tibor16
Nnna, elnézést, én meg meg voltam gyõzödve, hogy kell mind. Legalább ezt is tudom...

Ezt segíti, mind a törtön, mind a töretlenen:
1.12 changelog

Elõbbi esetben nyílván tört exe is szükséges hozzá.
Vinsanity15
Mármint a patch.

Vinsanity is back!!

Vinsanity15
És s egít vmi a tört játékon???

Vinsanity is back!!

Az újabb patch-ek tartalmazzák a régieket is.
3P
Az 1.12-es Patch nem igényel korábbi patch-eket. Tehát egy feltelepített játék után elég csak az 1.12-t felrakni.

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

jaja, tom már honnan tudom. a FUCK (FAQ)-ban vagyon ezen írva. de lehet h téves, akkor vki javítson kij-e, mert akkor telepítek én is újra e. 😄
sztem rosszul, mert én úgy tom, hogy az összeset tartalmazza pl. az 1.12, de ha tévedek, akkor vki javítson ki!
sztem rosszul, mert én úgy tom, hogy az összeset tartalmazza pl. az 1.12, de ha tévedek, akkor vki javítson ki!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, sikerült!!!!

A tools könyvtárban a microsoft visual ++ -t külön fel kellett telepítenem, és így megy. Ezer köszönet mindenkinek aki foglalkozott a problémámmal. MOst megyek mert irtózatosan szájba kell vágnom egy pár orkot.

Köszi mégegyszer
Hát elvileg elég lenne feltenni a legújabbat, amit meg is tettem, plusz felülírtam a megadott .exe-vel plusz a kettõ megadott .dll fájllal.
A patch-ek méreteit elnézve nem hiszem hogy ne lenne elég a legutolsót feltenni, ha már írni nem írja hogy kellene a korábbi is... de ha kellene a korábbi, akkor is kizártnak tartom hogy hiánya szimpla lassulásban nyilvánulna meg, hanem egyrészt szólna az update progi hogy rossz a verzió (nehéz egy nem egyezõ verziójú fájlban átírni 100byte-ot), ha meg nem, akkor elszállások lennének.
tibor16
Ha másolttal játszol, akkor amikor feltelepíted, mellé van csomagolva egy peccs + a gyógyítás, azt is fel kell tenni. Amennyiben ezt a lépést kihagytad, úgy meg van a bûnös. Ha tovább udatel-ed, akkor sorba kell menni, (az utólsó nem tartalmazza a többi peccset, ezért nem lehet a közbülsõket kihagyni - remélem jól tudom) és az utólsót krekkeled.

De ha már egyszer kaptál választ, ráadásul több embertõl, akkor egyenesen pofátlanság újra megkérdezni.

A játékok egyre memóriaigényesebbek lesznek, tehát a 2GB-ot nem úszod meg. Persze ha mondjuk vistát használsz majd, akkor lehet az is kevés lesz, mert az új csilivili oprendszer is többet zabál.

"És nem akarom azt h megveszem és akkor nézek mint diavetítésen tod."

Nézd, legyen 2GB ramod. Aztán nézd meg a warezos G3-at, ha fut rendesen, akkor megveszed az originált 😊
Vinsanity15
Jova nnah csak hát rászántam magam h megveszem eredetiben,a törtel meg már mindent próbáltam és sehogy se megy rendesen(patchok segitenek vmi a törtön?)És nem akarom azt h megveszem és akkor nézek mint diavetítésen tod.

Vinsanity is back!!