Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Why so serious?
Igen????? Ez érdekes mert engem a Gelderni orkok akkor is haverként kezeltek miután felszabadítottam az összes másik várost, késõbb meg lent Varantban vígan beszélgettem velük amikor Myrtana-ban már minden város szabad volt. Akkor most hogy is van ez?
Why so serious?
Nem tudja valaki véletlenül, hogy melyik dll hiányzik??? Akkor talán le tudnám tölteni valahonnan...
Hello World!
a trelisi templom elõtti õröket is lazán kinnyírhatod.
Amúgy szerintem az összes ilyen táborozó (nem várban lévõ) orkot likvidálni lehet minden hovatartozást befolyásoló következmények nélkül.
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Látjátok a hátamon azt a vacak 1 aranyat érõ akármit? 😊
Rengeteg küldi elõttem van még, egy várost sem szabadítottam fel.
Gondolom 83-85-ös szint nem egy álom ilyen helyzetben.
Reméljük meg lesz.
(Nem értem egyeseket amúgy: miért is ne lehetne utazni a nagyobb knowledge elérésére?..mi ebben a bûn?....csak mert pár bölény csxordát kiírtok még plussz emiatt?....istenem..õseink is vadászatból, halászatból éltek...)
Amúgy én is meglepõdtem, hogy a G3 lokalizált lett. És a fordítókat ismerve biztos szép munkát végeztek.
egyébként ez a dícséret most azért "csúszott ki a számon", mert elég sok alkalommal kritizáljuk (sokszor joggal) a forgalamazokat, így a pozitív példa esetén sem illik ezt szó nélkül hagyni.
Hát, én is megértem ezt: tönkrement az eredeti Gothic3 DVD-m. S mivel nem voltam olyan elõrelátó, hogy készítsek biztonsági másolatot (mivel eddig még soha nem jártam így), cseszhetem az egészet. <#falbav>#falbav>
Valszeg leszedem illegálisan.
Persze lehet, mondani, hogy én vagyok a hibás, hogy miért nem készítettem másolatot - mi a f*szomért csinálnék, még soha nem jártam így - megaztán annyira vártam a gém-et, hogy ki se vettem még a meghajtóból idáig - most meg mit látok? Hát van egy kib*szott nagy repedés rajta.
Hát, emelem kalapomat a Gothic3 másolásvédelme elõtt - most azt gondolják, hogy újra megveszem?
Szerencsére nem vagyok (teljesen) paranoiás, úgyhogy arra nem is merek gondolni, hogy direkt csinálják - csak arra, hogy akik a másolásvédelmet készítették, nem százasok - ha van 1 kód, és valaki fel akarja törni, az fel is fogja - nem azért vettem meg a Gothic3-at, mert nincs feltört változat, amit ingyen megszerezhetek; hanem mert jó érzés, hogy az egyik kedvenc(mit egyik, a kedvenc) számítógépes játékom megvan eredetiben, támogattam a fejlesztõket, akik ezt a fantasztikus játékot csinálták.
Úgyhogy elkezdem bújni a faq-ot, hogy melyik Warez-oldalról szerezzem meg.
OFF: Az 512-es X1950pro helyett esetleg egy 256-os X1900XT-n gondolkodnék a helyedben.
most gondolkodom egy x1950pro 512 vagy 256-on...
Mikor a földre kerül az ellenfél, bejön egy scripthiba, lefagy az egész (nem mindenkinél). De ekkor Alt+Tab billentyûkombinációval le lehet rakni a játékot a tálcára, és a hibaüzeneten a "Kihagyás" (Ignore) gombra kell kattintani, majd Alt+Tab-bal visszatérni a játékba, és már megy is!
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
A crack (legalább is az enyém) NOCD jellegû, azaz utánna se az eredeti, se mountolt image nem kell neki (azt hiszem, hogy 1 exe és 2 dll file-t kell kicserélned, de ez csak ködös emlék kép).
ps. A grebbelést is csak azért csináltam meg, hogy a jövõben még installhoz se kelljen az eredeti, ha az esetleg az örök vadász mezõkre távozna.
Egyébként még soha egyetlen lemez sem repedt meg, vagy ment tönkre a meghajtóban.
A repedés. Más lemezed nem repedt még meg? Nem kell kidobni a régi meghajtókat, bõven elég egy kisebb olvasási sebességû meghajtó.
Mivel kisebb a forgási sebesség, kisebb az esélye hogy tönkremenjen.
Ha nincs kedved lassú meghajtót használni, akkor lehet a meglévõt lassítani, pl a neronak is van egy utilja "nero drive speed" ami alapból felmegy, ha mûködik rendesen a meghajtóddal, használd. Ha okosabb gyártótól származó meghajtód van, akkor lehetséges hogy maga a gyártó készített olyan programot, ami többek között tudja a max sebességet állítani, ennek a gyártónál kell utána nézni.
Most éppen az eredeti Anachronox CD-imrõl készítek biztonsági másolatot az UltraISO nevû programmal...
Õszintén megmodnom, hogy bosszant ez az eljárás, mármint amit pl a Gothic 3 védelmével is csináltak. Sajnos a mai védelmek leginkább a becsületes felhasználókat bosszantják. Amikor megvettem a játékot már létezett hozzá jól mûködõ crack, trehát akinek illegálisan kellett, az úgy is megszerezhette. Én és ahogy itt olvasom sokan mások is ennek dacára megvették, talán nem a védelem a legjobb eszköz arra, hogy többen megvegyék a progit eredetiben, hanem a tartalom, s pl. jelen esetben az is pozitívum volt (legalább is számomra), hogy magyar felirattal jelent meg itthon.
Sok esetben már kifejezetten bosszant, söt már-már elriaszt 1-1 eredti DVD megvásárlásától az, ha ilyen a védelme. Az még rendben van, hogy induláskor ellenõriz egyet (de minek, hisz a warezt ez sem zárja ki), de hogy mûködés közben folyamatosan fel-fel pörögjön, annak sajnos ez az eredménye, hogy tömegesen mennek a korongok tönkre. Jó hogy a Seven-M ilyen pozitívan áll hozzá (jelzem nem lenne kötelessége), de ne ez legyen a trendi, hogy 2-3 havonta visszük cseréltetni a korongot mechanikai sérülés végett, hol ott rendeltetés szerûen használjuk.
Én pont emiatt már be sem teszem az eredetit a gépbe, s így vagyok kénytelen játszani vele, s ehhez warez ezközt használok (crack-elt EXE-t).
Egyébként régen sem szerettem berakni az eredeti lemezt (amióta a gyári Heroes 3-am egyszerûen atomjaira robbant a CD meghajtómban), s mindig tudtam róla mûködõ biztonsági másolatot készítani. Ma az "ötletes" védelmek ezt nem engedik meg, csak crakc-elt Exe, vagy másjátékok esetén pl. kábel lehúzás vezet módszerre.
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Kérdésem lenne, (mivel most már kímélném az eredetit), hogy van-e valami jó kis progi, amivel egy-az-egyben biztonsági másolatot írhatnék az eredetirõl? Magyarul, a másolatot használnám eredetiként. Minden megoldás érdekel. (Nero pl kiírja, de a game nem fogadja el eredeti DVD-ként).
Remélem a gigapatchbe már benne lesz a 12. csóka!
Next PC upgrade: 2022
One Vision. One Purpose.
Nos jó nagyot tévedtem, mert a sivatagi kereskedõ településen, Lagoban ahhoz, hogy megtudjam, hogy kit zárt el a helyi góré a börtönébe (tudom, hogy asszem Vatrast a vízmágust, mert a sitt melletti hegyre felmászva beugrottam a nyitott fedelû helyiségbe, ahol tartózkodik, de annak ellenére, hogy kiírjaa nevét, nem tudok szóba állni veele, mert a hõsöm, amikor rákattintok Vatrasra, akkor ennyit mond: No...
Ismerjük ezt a reakcióját, sebaj.)
Nem is ezzel van a gond, hanem a térképen létezõ összes lopakodót kiírtottam már...bár szerintem kell még lennie valahol min. 10 darabnak, ami óriási tovább lépést jelentene a játék szempontjából.
Esetleg valamelyik kereskedõnél lehet ilyen bõrt találni?
A Lago melletti öböl partján élõket is kipuisztítottam. Tettem ezt azelõtt, hogy tudomásomra jutott volna az, hogy ennek a faroknak lopakodó bõrre van szüksége, hogy elárulja a titkot, hogy ugyan ki is van a börtönben.
Hmmm....érdekes bug ez is,. mert ha egyszer bejutottam Vatrashoz, akkor amikor szembesülök vele....ugyan miért nem isemrem fel...miért kell ehhez 10 hüllõ bõr, hogy "eszembe jusson", hogy jéééé ez a vízmágus bácsi, aki a Gothic2-ben is haverom volt. Szerintem az alkimistáknál beiktathatnák a következõ peccsel a cavingtont, mint alkalmazható emlékezet fejlesztõt.
Na mindegy....a lényeg...kéne 10 lopcsi bõrci valahonnan
ebbõl az köv etkezik, h szabadítsd fel faringot ha más nem megy
ebbõl az köv etkezik, h szabadítsd fel faringot ha más nem megy
Olvastam egy másik játéknál, hogy a miatt kellett újra csinálni a készítõknek, mert a térképen lévõ AI-val rendelkezõ lények, egy idõ után összegyûltek a térkép egy sarkában és nem tudták megfejteni, miértjét - itt is valami ilyesmi lehet, hogy az AI valamilyen csavarja egyszer csak besokal - még yoó, hogy nem otthon a konyhában jelennek meg... 😄